Acara saiki lan mbesuk

4 Februari - 20 2022

Kutha Beijing ing China bakal dadi host host Olimpiade Musim Olimpiade ing 2022, sing bakal dadi kutha pertama sing dadi tuan rumah Olimpiade musim panas lan musim dingin. Beijing bakal dadi upacara mbukak lan nutup lan acara es ing njero ruangan. Acara geser (bobsled, luge, skeleton) lan sawetara ski alpine bakal dianakake ing Xiaohaituo Mountain ing Distrik Yanqing, subdivision outstion of Beijing sing dumunung udakara 80 km (55 miles) sisih lor-kulon pusat kutha. Acara ski liyane bakal ing area ski Taizicheng ing Zhangjiakou, udakara 220 km (140 mil) saka Beijing. Game kasebut bakal dimulai saka 4 nganti 20 Februari 2022. lan bakal diikuti dening Musim Sejuk Paralimpik, 4 nganti 13 Maret 2022.

Desember 14, 2020

Gerhana surya mung katon ing wilahan kidul sisih kulon

November 3, 2020

Amerika Serikat Pemilu presiden

Oktober 31, 2020

The Berlin Bandara Brandenburg ing Jerman dijadwal pungkasane dibukak sawise telat 9 taun amarga kelemahane sistem perlindungan geni

Oktober 20, 2020

Ekspo World 2020 bakal mbukak Dubai.

Oktober 18, 2020

Piala Dunia 2020 ICC T20 bakal dianakake ing Australia ing wolung kutha.

24 Juli - 9 Agustus 2020

Olimpiade musim panas 2020 bakal dianakake ing Tokyo, Japan

Juli 17, 2020

Ngrancang peluncuran misi Mars 2020 NASA kanggo nyinaoni kekuwatan Mars nalika siyap kanggo misi manungsa.

24 Juli - 9 Agustus 2020

Game Olimpiade XXXII, Olimpiade 2020 musim panas, bakal adhedhasar ing Tokyo, kanthi acara terpilih sing ditindakake ing saindenging Jepang. Tokyo bakal dadi siji-sijiné kutha Asia sing dadi tuan rumah rong Olimpiade musim panas, sing wis main game ing taun 1964. Kanthi Upacara Pembukaan tanggal 24 Juli, 16 dina resmi game bakal dipungkasi tanggal 9 Agustus. Sawetara game bal-balan bakal diwiwiti minangka awal minangka tanggal 22. Upacara Pembukaan Paralimpik yaiku tanggal 25 Agustus, kanthi Upacara Penutup tanggal 6 September 2012. Ing sapisanan, pendakian, karate, skateboard lan surfing bakal ditampilake ing Olimpiade, nalika baseball lan softball bakal ngasilake sawise diturunake saka XNUMX Olimpiade.

Juni 12 - Juli 12, 2020

UEFA dina iki ngumumake penundaan kompetisi tim nasional, UEFA EURO 2020, amarga bakal diputer ing wulan Juni lan Juli taun iki. Kesehatan kabeh wong sing melu game kasebut dadi prioritas, uga supaya ora nemoni tekanan sing ora perlu kanggo layanan publik nasional sing melu pertandingan pementasan. Pamindhahan kasebut bakal mbantu kabeh kompetisi domestik, sing saiki ditahan amarga darurat COVID-19, bakal rampung. Kabeh kompetisi lan pertandhingan UEFA (kalebu kanca) kanggo klub lan tim nasional kanggo wong lanang lan wanita wis ditahan nganti luwih diweruhi. Pertandingan play-off UEFA EURO 2020 lan kanca-kanca internasional, sing dijadwalake pungkasan Maret, saiki bakal diluncurake ing jendela internasional nalika wiwitan wulan Juni, bakal ditliti babagan kahanan.

Muga 17, 2020

Pemilihan presiden Republik Dominika.

APRIL 19 2020

Dinasti X3 Courchevel. Triathlon luar biasa sing kalebu bal-balan, mlaku mlaku lan gunung gunung ski. Target: 1,000 pesaing amatir ing taun 2019!

APRIL 11 2020

Courchevel Musim Sejuk ing Musim Panas. Acara anyar sing nyenengake iki nggabungake ski, musik lan pesta! Ing program kasebut: wiwitan wong 4 utawa individu kanggo balapan ski anyar sing kalebu pirang-pirang disiplin ing Combe de la Saulire (moguls, slalom buta, skicross, waterlide ...), hiburan lan konser.

7 April - 10 Mei 2020

Keukenhof, Walanda, minangka taman sing apik banget lan pameran kembang. Sampeyan dijadwalake dibukak kanggo musim tulip 7 Apr-10 Mei 2020, tundhuk watesan sing ana gandhengane karo COVID19.

APRIL 5 2020

3 Vallées Enduro Courchevel. Nglumpukake skier amatir paling gedhe ing saindenging jagad, kanthi akeh tantangan lan macem-macem kejutan sing kasedhiya kanggo edisi kaping 18 saka acara iki!

12-16 Mei 2020

Contest Eurovision Song 2020 bakal dianakake ing Rotterdam, Walanda.

11-13 APRIL 2020

La Folie Douce Courchevel Festival. 3 dina musik kutha lan elektronik - Courchevel 1850 salju salju
Headlining: Bob Sinclar lan Synapson. AKSES GRATIS

3-19 April 2020

Jubilee Spring Festival Budapest 40th, antarane 3-19 April, ngenteni pengunjung kanthi program sing melu akeh seni, kanthi acara musik klasik, opera, jazz, musik dunia, nari, sirkuit kontemporer, teater lan seni visual. Kanthi pemain Hong Kong lan bintang donya nyata sing paling apik, festival kasebut minangka acara khusus sing khusus, nampilake perdana menteri lan bekerjasama karo institusi mitra. Bakal ana puluhan papan ing taun 2020 uga: saliyane Müpa Budapest lan Liszt Academy, Pesti Vigadó lan Várkert Bazár (Balai Taman Bela), Pusat Musik Budapest, Gedung Kesenian Trafó, Akvárium Klub lan teater Budapest liyane, teater budaya, institusi lan musium uga bakal dadi papan kanggo acara sing pinunjul. Nyadari maneh kanthi kerjasama antara Müpa Budapest, Pusat Budapest lan Pusat Pariwisata lan Badan Pariwisata Hong Kong seri acara iki terus nggedhekake penawaran kanthi nglibatake institusi budaya utama ing kutha kasebut.

27-29 MAC 2020

Juara Langsung Ski Prancis. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo teka lan nyengkuyung atlit Prancis sing paling apik ing lompat ski Olimpiade ing Courchevel Le Praz.

24 Maret 2020

Presiden Komite Olimpiade Internasional (IOC), Thomas Bach, lan Perdana Menteri Jepang, Abe Shinzo, ngundang konferensi esuk iki kanggo ngrembug lingkungan sing terus-terusan karo gegayutan karo COVID-19 lan Game Olimpiade Tokyo 2020. Panyebaran wabah sing durung diramal lan ora bisa diramalake saiki wis katon kahanan ing saindenging jagad. Wingi, Direktur Jenderal Organisasi Kesehatan Dunia (WHO), Tedros Adhanom Ghebreyesus, ujar manawa pandemi COVID-19 "nyepetake". Ana luwih saka 375,000 kasus saiki direkam ing saindenging jagad lan ing meh kabeh negara, lan jumlah sing saya suwe saya gedhe. Ing kahanan saiki lan adhedhasar informasi sing diwenehake dening WHO saiki, Presiden IOC lan Perdana Menteri Jepang wis nggawe kesimpulan yen Dolanan XXXII ing Tokyo kudu dijadwalake dadi tanggal luwih saka 2020 nanging ora luwih suwe ing musim panas 2021, kanggo njaga kesehatan para atlit, kabeh sing melu ing Olimpiade lan komunitas internasional.

22 Maret 2020

Courchevel Contest Kid. Bocah-bocah bakal dadi tantangan banget karo kompetisi ski lan Kidboard Contest Kid kanggo bocah umur 10-18 taun.

26 Februari - Maret 15 2020

Salah sawijining prayaan seni umum, lan acara budaya terkenal ing Australia.

Februari 20 2020

KANGGO PENTAKONIS ING SHAH! Apa sampeyan pengin di parade ing Dataran St Mark karo topeng sampeyan? Para pesaing padha nglumpuk ing panggung, mbantah saben liyane kanthi corak lan kostum fantasi, topeng lan wig, wulu lan tutup ing janjian kaping pindho. Lan kanggo para pemenang acara sing dijadwalake ing dina Kamis lan Setu (20 Februari - 22nd), acara akhir dina Minggu, 23 Februari wis dijamin. Warta gedhe kanggo dina Senin, 24 Fèbruari kanthi rong parade khusus sing dicakake kanggo bocah-bocah. Partisipasi gratis, isi formulir sing kasedhiya wiwit Desember 2019.

16-22 Februari 2020

Karnival Rio de Janeiro bakal dianakake tanggal 21-26 Februari 2020. Iki minangka karnaval paling gedhe ing donya kanthi ngambang, para penari saka 200 sekolah samba, lan rong yuta penyiar ing dalan-dalan.

Februari 16 2020

"Flight of Malaikat" minangka acara tradisional sing bali menyang jaman Serenissima nalika tamu Venice sing ora dingerteni, mabur ing tali saka menara loceng San Marco menyang tengah alun-alun, bakal menehi penghargaan marang Doge, lan bakal disambut dening parterre sing rame saka parade kostum jaman saka Enactical Sejarah. Minangka kesimpulan, rangkulane Malaikat lan Doge bakal ngresiki swasana sing alun-alun dibentuk kanthi efek skenario sing tansah dihargai dening jaringan Italia lan internasional. Pemenang prawan saka edisi 2019 saka "Festa delle Marie" (kontes Marie), bakal dadi Malaikat Karnival anyar 2020.

Februari 15 2020

A nedha bengi sing muni, lampu, rasa lan pagelaran minangka bahan khusus resep khas sing unik lan luar biasa para tamu ing wektu lan ruang sing ajaib. Ing kraton Ca 'Vendramin Calergi sing megah karo ruangan Renaissance sing apik sing madhep Terusan Grand, sampeyan bakal mlebu ukuran gaib sing saben rinci wis ngati-ati - ngrampungake Karnival sampeyan pengalaman sing pancen ora lali. Apa sampeyan siap manggon Karnival Venice nganti wutuh? Sapa sing seneng gambling bisa nyoba kabegjan kanthi rampung ing wayah sore ing Salotto dei Giochi Classici (ruangan judi) saka Casinò di Venezia.

Februari 15 2020

"Festa delle Marie" tradisional bakal diwiwiti ing San Pietro di Castello jam 2.30 sore, bakal diarak ing sadawane Garibaldi lan Riva degli Schiavoni lan bakal tekan panggung San Marco ing 4.00, ing ngendi rolas "Marias" bakal dienalake ing akeh sing nunggu wong-wong mau. Iki nuduhake penghormatan sing ditawakake dening Venetian Doge saben taun dadi rolas bocah wadon venetian sing ayu nanging asor, nyedhiyakake permata sing apik banget minangka mas kawin. "Festa delle Marie" diwartakake ing dina sing beda-beda lan iki minangka kesempatan kanggo ngormati rasukan jaman venetian tradisional. Acara kasebut bakal diresmoni dina dina Sabtu 15 Februari, kanthi parade bocah rolas bocah sing dipilih ing minggu sadurunge.

13-16 Februari 2020

Kejuaraan Hoki Pond Dunia. Turnamen kasebut bakal ditindakake ing Plaster Rock, Kanada, wiwit tanggal 13 nganti 16 Fb 2020. turnamen hoki kolam utama ing saindenging jagad bakal narik kawigaten 90 tim tim wanita lan wanita saka limang negara kanggo main hoki ruangan ing blumbang area.

9-10 Maret 2020

Festival warna yaiku Holi, sregep lan diisi warna-warni. Holi dianggep minangka salah sawijining festival utama ing India. Ngrayakake ing wulan Phalgun nalika wulan purnama miturut kalender Hindu. Kanthi wiwitan musim semi, India sisih lor dadi swasana warna-warni Holi. Festival iki uga nuduhake perayaan amarga panen lan kasuburan sing apik. Festival sing warni iki uga mengeti katresnan langgeng Radha lan Krishna. Festival iki dirayakake kanthi gaya agung ing kutha Mathura lan Vrindavan. Iki minangka loro kutha sing penting sing ana gandhengane karo Lord Krishna. Pesta warna mulang manungsa kanggo ngluwihi kasta lan akidah. Iki minangka festival kanggo ngelingake keluhan lawas lan ketemu wong liya kanthi anget & semangat sing gedhe. Perayaan iki diwiwiti kanthi cemlorot geni ing wengi Holi. Dina sabanjure, wong muter Holi kanthi macem-macem jinis warna, abir lan gulals. Dheweke salam siji karo Shubh Holi ?? yaiku Seneng Holi lan ngirimake anget ing festival kasebut.

FEBRUARI 13 - MARTA 5 2020
Festival Internasional Pyrotechnic Arts Courchevel. Mangsa wis teka! Taun iki, tema festival kasebut yaiku seri Game of Thrones sing misuwur.

Februari 9

Iki minangka pesta khas kanggo para venetian lan kabeh tamu sing kasengsem ing tradhisi lokal.
Ing dina Minggu 9 Pebruari jam 11.00 am parade banyu dening Coordinamento Associazioni Remiere di Voga alla Veneta bakal lelayaran bebarengan Canal Grande menyang distrik folkloristic saka Cannaregio, ing ngendi para pamirsa bakal nonton kapal-kapal iki sing unik lan ing ngendi warung eno-gastronomik dening AEPE, karo Delokasi karnaval tradisional, bakal nawakake panganan panganan venetian. Musik lan irama bakal ngiringan parada banyu.

Januari 31, 2020

Sasampunipun Partai Konservatif pikantuk mayoritas mayoritas ing 2019 Inggris Pemilihan umum, Keanggotaan Inggris dadi Uni Eropa wis mandheg sesuai karo Pasal 50.

20 Januari - 2 Februari 2020

Turnamen tenis Terbuka Australia bakal dianakake ing Melbourne wiwit 20 Jan nganti 2 Pebruari 2020. Iki minangka kaping pisanan saka patang acara tenis Grand Slam sing dianakake saben taun, sadurunge Open Open, Wimbledon, lan Terbuka AS. Iki minangka acara Grand Slam sing paling dhuwur, kanthi luwih saka 780,000 wong sing mlebu ing edisi 2019.

Igloofest 2020 16 Januari-8 Februari 2020

Montreal, QC. Apa cara sing luwih apik kanggo nyenengake musim salju tinimbang nglampahi sawetara ruangan ing njaba ruangan anget otak lan ngrusak otot? Sampeyan diundang menyang kraton igloo supaya bisa nggayuh pagelaran saka seniman paling apik ing pemandangan elektronik, ambien audio-visual sing unik lan angel, kompetisi sutera ski sing apik, lan swasana sing electrifying sing dijamin menehi sampeyan ing wayah wengi sing paling panas!

Olimpiade Pemuda Musim 9-22 Jan 2020.
Olimpiade Pemuda bakal nggawa atlit saka 73 negara menyang Lausanne, Swiss, lan komunitas tetangga kanggo saingan ing 8 olahraga musim dingin.

Viking Sejarah Festival. Shetland, (28 Dec 2019 - 28 Jan 2020)

Sugeng rawuh ing Up Helly Aa, sing ditindakake ing Lerwick, Shetland, dina Selasa pungkasan ing Januari saben taun. Nganti dina Helly Aa ana pirang-pirang perarakan lan kunjungan, sing paling dhuwur ing prosesi obor lan kobong. Up Helly Aa minangka acara komunitas, kanthi sukarelawan sukarelawan sing akeh jam saben mangsa menyang ngatur lan ngrancang festival taun iki.

Rasa Tasmania, (28 Dec 2019 - 3 Jan 2020)

Rasa Tasmania yaiku AustraliaFestival panganan lan anggur sing paling gedhe lan dawa. Kanthi pemandangan banyu sing nggumunke, pagelaran sing nggumunake, musik live lan penawaran gourmet lokal The Rasa iki minangka prayaan komunitas sing ora kepenak kanggo musim panas. Rasa ngasilake Sabtu 28 Desember 2019 - Jumuah 3 Januari 2020 menyang Prinsip Wharf No. 1 Shed. Hobart, kanggo taun liyane ngrameke ngasilake lan produser Tasmanian sing paling apik.

Kongres Komunikasi Chaos. 27-30 Desember 2019

Konferensi taunan kaping 36 kasebut njupuk ing Leipzig, Jerman. Konferensi patang dina babagan teknologi, komunitas lan utopia iki nawakake kuliah, pelatihan lan acara babagan teknologi informasi kanthi sikap kritis-kreatif tumrap teknologi lan babagan efek kemajuan teknologi ing masyarakat.

Hubungi Musical Music Festival Vancouver, (27 - 28 Dec 2019)

Festival Kontak yaiku festival musik musim dingin paling gedhe ing Canada sing njupuk Panggonan ing SM Place ing Vancouver tanggal 27 & 28, 2019. Hubungi Festival minangka acara 2 Day kanthi tahap 2 sing diwiwiti ing 5pm lan rampung ing 12am saben dina. Festival kasebut kabeh umur kanthi 19 + bar lan jas cek kasedhiya.

Gerhana surya, 26 Desember

Gerhana surya annular bakal katon saka Asia Kidul. Gerhana bakal dadi bagian saka Saros 132

Teleskop CHEOPS, 17 Desember

Teleskop ruang CHEOPS, sing misi kanggo nyinaoni formasi planet extrasolar, diarepake diluncurake

Pasar Natal abad pertengahan, Provins, France, (14 - 15 Dec 2019)

Damoiselles, damoiseaux, nyemplungake jantung mangsa lan gabung karo edisi kaping sepuluh ing Pasar Natal abad pertengahan ing Provins. Teka lan temokake tukang gambar demonstrasi sing bakal urip maneh kanthi ngerti babagan sing meh lali. Playful lan asli, pasar Natal ing abad pertengahan Provins bakal nyenengake enom lan lawas. Anget kanthi nari ing musik abad pertengahan, ngujo prigess juggler lan nemokake swasana sing unik lan gaib ing pasar ing wayah sore, dipadhangi atusan lilin ...

Rave ing Festival Salju Austria, (12 - 15 Dec 2019)

Deleng menyang Tahap Terbuka Terbuka, kemuncak kemah kita ing Hinterhag Alm lan Schattberg, taman mobil lemah ing legenda, Centercourt lan mesthi klub RaveOnSnow kita. 13 panggonan lan 13 alasan kanggo ngrameke RaveOnSnow lan nemokake Saalbach. Persiyapan unik iki digawe kanthi apik dening lokasi sing apik, gunung sing salju lan salju luwih saka 200 kilometer.

Mevlana Festival, (7 - 17 Dec 2019)

Lair ing wiwitan abad 13, Mevlana Celaleddin Rumi minangka wong suci suci Anatolia sing menehi pangarep-arep lan inspirasi tumrap manungsa, lan sing tilar donya ing Konya ing 1273. Mevlana percaya, liwat musik lan tari, wong bisa mlebu negara religius sing nyenengake, mula nemokake katresnan gaib, lan dheweke nggawe agama / filsafat adhedhasar toleransi. Para pandherekipun, Orde Mevlevi kabentuk ing Konya lan uga ditepungi minangka Whirling Dervishes, misuwur amarga upacara lan tari sing dinamis lan dinamis miturut prakteke. Saben taun ing Desember, Festival Mevlana sing misuwur ditindakake ing Museum Mevlana kanthi sema minangka moment sing paling populer. Sema minangka tarian gemblung sing ditindakake ing kostum simbolis tradisional lan misuwur ing saindenging negara.