Jelajahi pulo Karibia

Jelajahi pulo Karibia

Jelajahi pulo Karibia or West Indies, sawijining kapuloan sing jembar ing sisih kulon sisih kulon Samudra Atlantik, biasane ana ing antarane Amérika Lor lan Kidul. Suwene wis dikenal minangka tujuan plancongan resort kanggo bulan madu lan pensiun, nanging gerakan cilik menyang eko-pariwisata lan tas ransel wis miwiti mbukak Karibia supaya luwih mandhiri. Kanthi cuaca apik sepanjang taun (kanthi musim badai ora sengaja nanging uga serius nalika musim panas pungkasan lan musim gugur awal), ongkos udara promosi saka Eropa lan Amerika Lor, lan atusan pulo sing bakal disinau, Karibia nawakake soko meh kabeh wong.

Kepulauan kasebut wis ngerti akeh sejarah bersejarah lan luwih saka sawetara crita bajak laut.

Kadhangkala dheweke diarani minangka Hindia Kulon. Christopher Columbus rumangsa wis tekan ing India (Asia) nalika arep lunga golek dalan liya ing kana. Nanging dheweke wis tekan Karibia. Karibia dijenengi West Indies kanggo nggawe kesalahan Columbus.

regions

kutha

  • Havana - ibukutha sing misuwur ing Kuba,
  • Kingston - ibukutha Jamaika
  • Nassau - ibukutha ing Bahamas
  • Port-au-Prince - ibukutha Haiti
  • Port of Spanyol - ibukutha Trinidad lan Tobago
  • San Juan - ibukutha Puerto Rico
  • Santiago de Cuba - Kutha paling gedhe nomer loro ing Cuba
  • Santo Domingo - ibukutha Republik Dominika lan kutha paling gedhe ing karibbean
  • Willemstad - ibukutha lan kutha paling gedhe ing Walanda Antilles, Curacao
  • Taman Nasional Benteng Bukit Batu
  • Citadelle Henri Christophe lan Palais Sans Souci
  • Gran Parque Natural Topes de Collantes
  • Jardines del Rey
  • Taman Nasional Maracas
  • Reserva de la Biosfera Sierra del Rosario
  • Situs Bersejarah La Fortaleza lan San Juan
  • Viñales
Jelajahi Kapuloan Karibia kanthi perusahaan sing apik lan pengeling-eling ora bakal sirna

Situs web pariwisata resmi ing Kepulauan Karibia

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Kepulauan Karibia

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]