Jelajahi Riviera Prancis

Jelajahi Riviera Prancis

Jelajahi Riviera Prancis karo kutha-kutha sing apik banget:

  • Côte d'Azur, minangka papan kanggo wong sugih lan misuwur nanging saiki uga populer karo masarakat umum. Pesisir pasir, pesisir sing apik, tebing karang lan kutha sing apik banget ndadekake salah sawijining wilayah yachting lan pelayaran utama ing saindenging jagad lan uga tujuan sing populer kanggo para lelungan sing daratan.
  • Ana apik banget, ing ngendi sawetara turis 4 yuta taun seneng pantai pesisir lan mlaku-mlaku ing Promenade des Anglais.
  • Avignonwith rampar apik lan Palais-des-Papes minangka kursi saka paus.
  • Saint-Tropez ngalami sesak nalika musim panas; minangka papan sing nyenengake ing musim liyane.
  • Sing padha karo Cannes, ing pundi jet-jet ing industri film nglumpukake saben taun kanggo Festival Film Cannes sing misuwur. Saka ing kono, sampeyan bisa numpak prau menyang Îles de Lérins sing luwih tentrem.
  • Ukuran sing luwih cilik nanging mung apik banget (lan populer) yaiku desa perkampungan Gourdonand Èze, sing mapan ing tebing dhuwur 427, kaya "sarang eagle". Loro-lorone nawakake tampilan panorama sing nggumunke. Saka Èze, lelungan cendhak banget menyang barang cemlorot lan glamor Monaco.
  • Kanggo jutawan lan aristokrasi ing jagad, semenanjung ijo Saint-Jean-Cap-Ferratis minangka favorit lawas karo Villa Efrussi de Rothschild sing nggumunake kebak seni impresionis minangka tampilan utama.
  • Kunjungan liyane sing ana ing daratan nanging cukup migunani kanggo kutha-kutha ing Grasse, misuwur kanthi minyak wangi, lan Biot, sing dikenal kanthi jotosan kaca.
  • Kutha lan seni seni sing gedhe banget Marseilles biasane ora dianggep minangka bagean saka Cote D'Azur, nanging cedhak banget. Nduwe akeh pemandangan sing bersejarah lan ing sacedhake yaiku Calanques sing nggumunke, seri fjord miniatur sing dituduhake karo Cassis.

Situs web pariwisata resmi Riviera Prancis

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Riviera Prancis

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]