njelajah Saint Petersburg, Rusia

Jelajahi Saint Petersburg, Rusia

Jelajahi Saint Petersburg minangka tujuan kelas donya lan RusiaKutha paling gedhe nomer loro, sing nduwe jumlah luwih saka 5 yuta ing ujung wétan Segara Baltik lan Kali Neva.

Kutha iki sadurunge dikenal minangka Petrograd, lan mengko Leningrad.

Iki minangka salah sawijining papan sing apik tenan ing bumi lan meh kabeh bangunan ing pusat bersejarah sing gedhe, sing dirajut karo kanal sing dipasang karo jembatan baroque, bisa uga dianggep narik kawigaten - lan sejatine minangka situs Warisan Donya UNESCO. Iki minangka kutha sing ajaib, kanthi dhaptar obyek wisata utama. Museum Hermitage, sing mapan ing Kraton Musim ing Dinasti Romanov, minangka salah sawijining koleksi seni, bandha, lan kuno, lan salah sawijining gedhung paling apik ing donya.

Diadegake dening Peter Agung ing 1703, ing tlatah kutha Inkeri ing Nien sing dadi ibukutha provinsi Finno-Ugric Ingermanland sing dadi bagean Republik Novgorod, lan Swedia. Pamukiman pertama ing wilayah kasebut wiwit saka 2500 taun kepungkur. Arkeolog nemu kuburan lawas sing ngemot barang-barang perak izhora, uga epos korela-tinta saka Kalevala separo ditulis ing cedhak kali Sester, Sestroretsk modern. Ing jaman saiki, gaya urip aborigine beda banget yaiku wong-wong alas sing urip ing ngisor terowongan, misuwur kanggo mburu, obat jamur, lan nggawe baja. St Petersburg tilas omah tsars lan pusat budaya Rusia imperial, dikenal minangka "The Venice ing Lor "ing sawijining dina. Petrograd maneh

sajrone Perang Dunia Pertama, kutha kasebut diganti jenenge Leningrad ing 1924 kanggo ngurmati revolusioner komunis lan ngedegake Uni Soviet, Vladimir I. Lenin. Dibom, dikepung lan keluwen nalika Perang Dunia II, kutha kasebut njupuk kursi mburi Moscow ing jaman Soviet.

Wiwit runtuh Uni Soviet, kutha kasebut kanthi cepet ndadekake wektu ilang lan saiki dadi kutha kosmopolitan lan Kulon Rusia. Diganti jenenge maneh sawise musim gugur Uni Soviet, sebabe wong Rusia ngerti minangka Piter, pengurangan Saint Saint Petersburg.

Sajrone pirang-pirang taun kepemimpinan presiden Yeltsin, umume kutha dikontrol dening geng Tambov sing kondhang, nanging wiwit pengaruh. Kanthi arsitektur kelas donya, pemandangan sing nggumunake lan wong sing ramah, mula akeh sing bisa ditindakake ing kene.

Ana variasi musiman ing wayah awan amarga posisi kutha ing 60 ° N.

Dina kurang saka jam 6 ing pungkasan wulan Desember, nanging ora bakal luwih peteng tinimbang senja nalika musim Putih Nights ing wulan Juni. Ora mung dina sing cendhak ing pungkasan musim gugur lan awal mangsa, nanging cuaca bisa surem nganti pirang-pirang minggu, tanpa diwenehi petunjuk langit sing biru. Musim paling garing karo musim semi yaiku musim semi awal. Juli lan Agustus biasane wulan paling sithik, sanajan bedane biasane ora cukup gedhe kanggo kuwatir. Nanging yen sampeyan nggatekake babagan iki, apike nganggo payung utawa jas hujan.

Apa sing kudu ditindakake ing Saint Petersburg, Rusia

Mlaku-mlaku karo warga setempat

Cara alternatif kanggo njelajah St Petersburg yaiku ngerti saka njero, mlaku lan ngobrol karo warga lokal lan nyoba kegiatan lokal. Wong-wong sing wis pirang-pirang taun ngene kepengin crita babar pisan, mbukak sawetara papan rahasia (kayadene atap utawa halaman dll) lan nganggep sampeyan dadi kanca.

  • Sputnik. Wisata dening warga lokal kanggo 1 menyang wong 10. Sawetara wisata gratis lan liyane murah. Akeh sing unik kaya kelas masakan Rusia, bumbung, pasar loak, wisata panganan Uzbek, galeri seni, loteng lsp.
  • Petersburg Voyage (Wisata dening warga lokal). Kunjungan saben dina ing Inggris kanthi saklompok cilik. Cara sing apik kanggo ngerteni luwih akeh babagan St.
  • Temokake Walks St Petersburg, Sytninskaya st. Saint Petersburg 197101. Ketemu asli Native St St Petersburg saliyane nelusuri landmark utama. Gabung karo mlaku-mlaku karo warga lokal sing bakal "dekodasi" kutha kasebut karo sampeyan, lan uga sinau saka insider babagan acara lan festival lokal, babagan ing toko, papan sing apik kanggo mangan utawa ngombe, papan sing rahasia tetep bisa digunakake. Wisata sing apik kanggo gabung saben dina, kanthi r
  • Leningrad komunis mlaku-mlaku & wisata. Kabeh pemandangan komunis utama lan sing ora dingerteni ing ibukutha Revolusi dening warga lokal + Kommunalka diakoni.

Pesta lan acara

  • Dina Kamenangan, ing Mei 9, mengeti kemenangan Soviet tumrap Nazi Jerman ing 1945. Dina iki ditandhani karo parade militer pambuka ing Dataran Tinggi, langsung ing ngarepe Hermitage, ngunjungi macem-macem monumen perang, menehi kembang kanggo para veteran perang sing nganggo busana militer lengkap, lan parade sore ing Nevsky Prospekt sing kalebu slamet saka slamet. Pengepungan Leningrad.
  • Panggonan ing Scarlet Sailstakes ing akhir minggu saka solstice musim panas, dina paling dawa ing taun, sekitar Juni 24. Iki kalebu konser, acara banyu, lan kembang api, kanthi festival bakal nganti 4: 00AM. Lurung-lurung utama ditutup kanggo prayaan.
  • City Day27 tanggal Mei.
  • Stars of White Nights Festivalincludes acara seni ing wulan Juni, kanthi pusat ing Teater Marinsky.
  • Enggal Taun Baru liburan paling gedhe ing taun kasebut Rusia.

Ana akeh ATM lan pondokan mata uang sing sah ing tengah kutha. Ana uga pasar jam 24 jam.

Cenderung umume kasedhiya ing Nevsky Prospekt, utamane ing cedhak Hermitage, sanajan rega kanggo kabeh luwih dhuwur tinimbang ing dalan-dalan.

  • Raketa jam tangan kanggo turis luwih saka setengah abad wis goleki jam tangan Rusia ing Saint Petersburg. Nanging kudu dingerteni akeh palsu. Jam tangan Rusia sing paling dikarepake yaiku ing Saint Petersburg yaiku sing diproduksi lokal dening Pabrik Watch Petrodvorets - Raketa "300 taun pabrik Rusia (Kanthi cara Pabrik, sing ana ing Peterhof, mbukak kunjungan. Diadegake dening Peter the Great in 1721 , Pabrik iki minangka sing terakhir ing Rusia, lan salah sawijining sithik ing jagad iki ngasilake mekanisme saka A nganti Z. Wiwit sing palsu ditemokake, mung menehi pitunjuk marang sampeyan mung tuku jam tangan Rusia ing toko sing didhaptar ing situs pabrik .
  • Hadiah & Perhiasan Matryoshka minangka merek modern, perhiasan lan aksesoris kanthi identitas Rusia. Konsep merek Matryoshka adhedhasar salah sawijining simbol paling gampang kanggo ngenali simbol - boneka sing misuwur ing boneka sing dikenal minangka matryoshka. Wangun donya, warna murni lan funktionality produk kasebut minangka unsur dhasar saka merek Matryoshka. Saben produk Matryoshka minangka hadiah sing sampurna lan unik saka Rusia. Toko Matryoshka sing ana ing dalan Dekabristov, 28, ing Hotel "Angleterre": Jalan Malaya Morskaya, 24 lan ing pusat "Passage" ing Nevsky pr., 48

pasar

  • Apraksin Dvor. Sing cocog karo wong sing nonton, nanging tetep kanthong lan kamera cedhak amarga iku favorit wong-wong sing duwe toko lan copet. Sampeyan bisa nemokake meh kabeh.
  • Gostiny Dvor. Pusat blanja paling tuwa lan paling gedhe ing kutha, wiwit abad pertengahan 18th. Jeneng kasebut tegese "Merchant Yard", amarga peran lawas yaiku nyedhiyakake toko lan omah menyang pedagang adoh. Iku adol meh kabeh saka Playstations menyang Saint Petersburg Vodka. Rega dhuwur.
  • Pasar loak Udelnaya. Blok-empuk kaca-konkrit-baja kaca sing adol macem-macem barang anyar, terus dadi warung pasar bumbung kanthi saham apik lan macem-macem barang perang sing dadi kios-swiwi sing ora bumbung lan pungkasane karo kemul-kemul papan sing dilebokake ing lemah ndhuwur-sisih lor pasar rampung. Setengah munggah menyang pasar loak ing sisih kiwa yaiku gaya grill-resto-rumput modern-Asia kanthi rega cukup lan kebab sing enak, shashlik lan rib daging babi. Kencan ing basa Rusia bakal dihargai.
  • Passazh. Harrods Saint Petersburg, pusat blanja sing luwih cilik lan apik banget kanggo elit.
  • Cenderamata Cukup. Macem-macem macem-macem souvenir murah saka boneka Matroyshka menyang Memorabilia Soviet. Bakal ngerti yen kabeh jam tangan Raketa Rusia sing adol palsu. Basa Inggris umume diomongake ing kene lan pasar kanggo turis.
  • DK Krupskoy, Pr. Obukhovskoy oborony 105. Dhewe dadi pasar buku, nanging saiki sampeyan bisa tuku macem-macem barang ing kana. Papan sing kondhang ing antarane warga lokal nanging dudu para wong manca. Sampeyan bisa nemokake souvenir kanthi rega sing apik banget. Luwih murah tinimbang toko ing pusat kutha.

Masakan Rusia misuwur ing saindenging jagad, lan masakan Rusia asli sing berkualitas tinggi kasedhiya ing saindenging Saint Petersburg. Nanging ana panganan liyane sing menarik ing kutha kasebut.

1) panganan ing Asia Tengah (Uzbek / Tajik). Ana komunitas imigran Uzbek sing gedhe lan duwe tradhisi kuliner unik. Murah banget lan sedhep. Umume papan yaiku bolongan ing jinis tembok lan angel ditemokake. Ana akeh papan ing pasar Sennoy. Uga foodies bisa mlebu wisata Uzbek.

2) panganan Georgia. Masakan sing apik banget lan enak. Restoran Georgia kasebar ing saindenging St Petersburg. Luwih larang tinimbang Uzbek. Nanging kudu nyoba.

Kayata golek panganan Uzbek / Georgia ing njaba bekas USSR. Coba iki.

Bar ing Saint Petersburg umume duwe pilihan bir paling apik ing kutha ing Rusia. Markas Baltika Brewery ana ing Saint Petersburg lan bir iki misuwur ing kutha kasebut. Akeh perusahaan wisata nawakake wengi "pub Crawl" ing Saint Petersburg; iki bisa ditemokake kanthi gampang liwat telusuran online.

Ana pilihan saka klub-klub gedhe sing apik lan bisa gawe turis kabeh turis sing ngenteni wengi. Kutha dadi klub klub kabeh musik. Rock, pop, jazz, hip hop / RnB, lan liya-liyane.

Saint Petersburg duwe reputasi sing ora pantes amarga dadi kutha mbebayani. Perkara wis tenang wiwit ana Wild West (utawa Wild East) dina sawise runtuh Uni Soviet, nanging sawetara pangerten isih dibutuhake.

Kaya dene kutha-kutha utama liyane, aja nganti lelungan ing wayah wengi, lan aja nganti ngalami pacoban. Yen lelungan ing wayah wengi, disaranake nginep ing trotoar utama lan supaya ora ana gapura utawa yard sing peteng. Klub gipsi ora disaranake ing kahanan apa wae, utamane sing tedhak cedhak bar sing ana wong ekspatriat lan turis.

Lelungan dina saka Saint Petersburg

Lelungan dina bisa ditindakake kanthi dhewe utawa liwat dolan teratur sing ditawakake akeh operator wisata. Sanajan akeh sing bisa ditemokake ing sawijining dina, Peterhof, Kronshtadt, lan Lomonosov kabeh dumunung ing arah umum sisih kulon Saint Petersburg lan kabeh bisa diakses dening hydrofoil, saengga populer kanggo ndeleng kabeh telung situs ing sawijining dina.

  • Gatchina - Kraton lan taman gedhe sing ana ing desa 50km desa sisih kidul Saint Petersburg.
  • Kronshtadt - kutha pelabuhan lawas ing pulo Kotlin, 20km langsung sisih lor Lomonosov. Dasar angkatan Laut utama wiwit wiwitan abad 18th. Sampeyan bisa njupuk hydrofoil maneh menyang Hermitage kanggo RUB 400 kanthi siji.
  • Lomonosov (AKA Oranienbaum) - Taman kanthi museum sing diajeni Michael Lomonosov. 9km sisih kulon Peterhof liwat dalan gedhe A121. Jeneng stasiun sepur yaiku Oranienbaum ('wit oranye' ing basa Jerman). TIP - Sampeyan uga bisa ngunjungi Kronshtadt lan njupuk hydrofoil bali menyang Hermitage kanggo RUB 400 kanthi cara siji-siji, alternatif sing murah kanggo sing luwih larang saka Peterhof.
  • Oreshek Benteng - kubu rusia ing abad pertengahan Orekhovy Islandin tutuk Neva, 50km sisih wétan Saint Petersburg.
  • Pavlovsk - Taman ijo sing rame ing ngendi sampeyan bisa Feed bajing saka tangan. Bisa dituju nganggo sepur saka stasiun Vitebskiy. Pavlovsk minangka bekas omah Kaisar Paulus. I. Istana gaya klasik sing elegan katon beda karo baroque sing cerah lan warni. Kekayaan kasebut misuwur amarga kebon basa Inggris sing apik banget.
  • Peterhof - Omah "Versailles Rusia sing apik" lan sing nembe dibukak kanggo ngunjungi "Pabrik Watch Petrodvorets - Raketa", 30km sisih kidul-kulon Saint Petersburg.
  • Petergof Bawah Taman - Rombongan kraton asring diarani "Versailles Rusia". Sampeyan bakal bisa mlaku-mlaku apik karo taman-taman kanthi telung lemari unik lan puluhan jet banyu sing kuat lan ngujo Grand Cascade, tangga, air terjun, arupa sumber banyu 64 lan patung gumpalan 37. Sajrone demo, sampeyan bakal ngliwati paviliun kerajaan sing elegan.
  • Pushkin (AKA Tsarskoye Selo) - 25km sisih kidul Saint Petersburg, kanthi taman lan kraton sing apik, utamane Istana Catherine sing dibangun kanggo Tsarina Catherine I. Istana Catherine iku kraton musim panas sing paling mewah ing cedhak St Petersburg. Dununge ana ing kutha Tsarskoye Selo 30 km sisih kidul St. Petersburg, Rusia. Sajrone demo, sampeyan bakal mlaku liwat galeri kamar gala sing apik lan nemokake kamar Amber sing legendaris.
  • Repino - musium omah artis Ilya Repin, sing ana ing Teluk Finland, dheweke manggon lan kerja. Kanggo mlebu ing kana: Sepur Elektrichka saka Stasiun Finlandsky (menit 45, tambang perjalanan bunder RUB 120, mandeg kaping rolas ing garis kulon - priksa luwih dhisik kanggo mesthekake sepur sing sampeyan numpak kapal ing Repino - banjur saka stasiun nglintasi dalan utama lan mlaku-mlaku mudhun ing sisih kiwa pasar gedhe liwat kompleks resort menyang dalan utama sabanjure.Balik ngiwa lan mlaku babagan 1.5km menyang gapura sing ditandhani Penaty.Murik mlaku udakara menit 45. Musieum lan latar cedhak ing 3PM, utawa sadurunge yen ora ana pengunjung.
  • Staraya Ladoga - kapital pertama Rusia yaiku desa cilik sing nyenengake patang jam adoh kanthi tunjangan sejarah sing luar biasa, kalebu kremlin watu dhewe lan fresco gereja dhewe tanpa tangan liyane kajaba Andrei Rublev.
  • Vyborg, - kutha sing ana ing Karelian Isthmus cedhak kepala Teluk Vyborg, 130km ing sisih lor-kulon St Petersburg, 38 km sisih kidul saka tapel wates Rusia karo Finland, ing Terusan Saimaa mlebu Teluk Finlandia. Bèntèng dibangun Swedia, diwiwiti ing abad 13th lan dibangun maneh dening Rusia ing 1891 – 1894. Mon Repos, salah sawijining taman Inggris sing paling wiyar ing Eropa Wétan, dibubarake ing abad 19. Benteng Garis Mannerheim (dibangun dening Finland nglawan Uni Soviet). Priksa jadwal sepur kanthi cepet 75 menit kanthi online.

Wisata sewengi

Yen sampeyan mangkat saka Rusia lan rencana bakal bali, priksa manawa sampeyan duwe visa sing tikel kaping pirang-pirang.

  • Novgorod - Kutha kuno kanthi gereja lan musium, 180 km saka St. Petersburg. "Lastochka" sepur kecepatan kanthi cara paling apik kanggo bali lan bali.
  • Narva, Estonia - 160km sisih kidul-kulon Saint Petersburg. Dumunung ing Kali Narva, sing dadi tapel wates antara Rusia lan Estonia. Kraton kembar (Rusia, ngadeg Grand Adipati Ivan III, lan Denmark / Swedia).

Situs web pariwisata resmi Saint Petersburg

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Saint Petersburg

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]