njelajah Sapporo, Jepang

Jelajahi Sapporo, Jepang

Jelajahi Sapporo ibukutha lan kutha paling gedhe ing pulo lor Hokkaido, Japan.

Salah sawijining kutha paling anyar ing Jepang, pedunung Sapporo wis tuwuh saka pitung ing 1857 nganti meh 2 yuta dina iki. Dadi kutha anyar, utamane miturut standar Jepang, tegese ora ana artine arsitektur tradisional lan kutha-kutha kaya Kyoto. Nanging apa sing ora ana ing "Jepang-ness" sing apik kanggo mbukak boulevards sing apik banget sing diisi wit ing musim panas lan salju lan fasilitas sing apik nalika musim dingin.

Sapporo nduweni iklim kontinental lembab kanthi variasi suhu ing antarane musim panas lan mangsa. Winters kadhemen, dipengaruhi dening Siberia Anticyclone, kanthi temperaturebeing rata -3.6 ° C. Sapporo nampi salju kanthi salju ing salebeting mangsa ing mangsa salju, ing mangsa musim beku sing asalé ing Siberia, sing nglumpukake kelembapan saka Segara Jepang. Nyatane, kutha salju paling salju nomer loro ing ukuran bumi, kanthi salju salju kanthi rata-rata taun dadi 597cm.

Angin panas lan lembab, kanthi suhu rata-rata 22.3 ° C. Monsoon Timur Wétan biasane tekan awal Agustus, ngeculake moderat nganti jumlah udan sing murah, lan pungkasan ing awal Oktober. Musim paling apik kanggo ngunjungi kutha, lan Hokkaido, umume yaiku musim semi utawa musim gugur. Kembang ceri biasane kedadeyan ing pungkasan April nganti pertengahan Mei.

Tekan Sapporo kanthi sepur saya entuk wektu lan larang regane. Tuku pass JR ekonomis, yen sampeyan asale Tokyo utawa ana ing sisih kidul. Ing Hokkaido, sepur nyambungake Sapporo menyang kutha-kutha utama, kalebu Hakodate, Otaru lan Asahikawa.

Apa sing bakal dideleng. Objek wisata paling apik ing Sapporo, Jepang.

Kanggo sing manggon ing Jepang sing duwe omiyage (cenderung) kewajiban kanggo ngisi kantor Jepang nalika sampeyan bali saka liburan Hokkaido, sing paling apik omiyage kanggo tuku ing Sapporo yaiku ono ing ngendi wae Shiroi Koibito ("Penyayang Putih"). Iki minangka irisan coklat sing dihiasi ing loro wafer biskuit manis, kanthi kebungkus lan diwenehi kothak kanthi macem-macem jumlah - cukup enak, nanging ora apik, lan ora sawetara wong Western sing bakal nggandhengake rasa karo Jepang. Kasedhiya ing kabeh toko souvenir ing kutha, lan uga paling akeh toko souvenir ing saindenging pulo.

Dadi papan pemenang sing apik kanggo saben taun, Sapporo uga duwe toko sing akeh adol barang salju. Ing wiwitan lan pungkasan saben musim, akeh tawaran sing apik kanggo peralatan taun sadurunge bisa ditemokake, asring diskon nganti diskon nganti 60%, luwih-luwih! Kajaba iku, ana sawetara toko daur ulang olahraga ing kutha lan pinggiran pinggir omah sing bisa digunakake kanggo menehi hasil sing apik babagan peralatan sing digunakake kanggo barare Jepang, amarga kesenengan Jepang amarga duwe peralatan anyar saben musim. Takon Informasi Pelancong supaya bisa nemokake toko olahraga daur ulang lan barang salju

Ngombe yen dipilih nalika ing Sapporo jelas Sapporo Bir, lan pilihan sing apik kanggo iki yaiku Museum Bir. Susukino, ing sisih kidul tengah, minangka salah sawijining distrik hiburan malam paling gedhe (lan lampu abang) ing Jepang, mula digawe kanggo njaga buruh ing Hokkaido. Nduwe reputasi sing ora apik amarga keterlibatan yakuza ing bisnis kasebut, nanging umume aman kanggo para wisatawan ora aktif golek masalah. Tekan kana jalur subway Namboku, stasiun Susukino.

Situs web pariwisata resmi Sapporo

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Nonton video babagan Sapporo

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]