njelajah Sendai, Jepang

Jelajahi Sendai, Jepang

Jelajahi Sendai kutha paling gedhe (kira-kira wong 1,000,000) ing wilayah Tohoku JapanPulo Honshu.

Kaya sing dikandhakake karo wong-wong ing kene, "ora pati gedhe lan ora cilik. Pancen trep banget lan cedhak segara lan gunung." Sendai minangka kutha sing kepenak lan kepenak - dadi papan sing apik. Luwih ijo banget - nyatane diarani (Mori no Miyako, "Kutha Hutan"). Dalan utama ing saindenging kutha iku jembar lan wit-witan, mula kutha iki dirasakake meh kabeh Eropa. Dalan blanja utama - bingung ngerti rong jeneng sing beda, Chūō-dōri lan Clis Road - pancen mlaku-mlaku lan ditutupi, saengga kaya mall. Sawetara universitas gedhe ing Sendai, narik kawigaten wong diwasa nom-noman ing saindenging wilayah Tohoku.

Sanajan ana bukti pamukiman ing wilayah Sendai wiwit taun 20,000, durung nganti pamrentah feudal lokal, Tanggal Masamune, mindhah ibukutha ing 1600 manawa kutha wiwit njupuk apa wae. Dheweke ngadegake kastil sing apik ing Aobayama (gunung godhong ijo) lan kutha sing dibangun ing sangisore kastil cedhak Kali Hirose dibangun miturut pola kothak jalan tradisional.

Ing Maret 11, 2011, kutha kasebut ngalami kerusakan bencana amarga gedhene 9.0 2011 Gempa ing Japan Timur, sing paling gedhe sing nate nempuh negara lan 4th paling gedhe, sing pusat pusat yaiku 130 km ing sisih wetan kutha, ing Pasifik Samudra. Gempa kasebut nyebabake tsunami sing ngancam ing banjir Sendai. Bebarengan, lindhu lan tsunami mbesuk bisa mateni wong 20,000 ing pesisir lor-wétan negara.

Sendai ora adhem banget nalika mangsa lan ora panas banget nalika musim panas, dibandhingake karo kutha Jepang liyane ing sisih kidul.

Umume wong lelungan bakal teka ing Sendai kanthi kereta api. Sendai minangka stasiun paling gedhe ing Tohoku Shinkansen (peluru peluru) sing mlaku Tokyo menyang Aomori. Kanthi layanan paling cepet, mung liwat menit 90 saka saben.

Bandara Sendai (SDJ) umume fungsi minangka bandara domestik kanthi penerbangan biasa.

Pusat kutha kompak lan bisa dilacak kanthi gampang, utamane kanthi nggunakake arcade blanja sing ditutup. Ana pirang-pirang toko lan arcade ing sekitar stasiun Sendai lan mulane wong bisa mlaku dhewe-dhewe. Pérangan liya ing kutha cukup cukuran (sanajan pusat kasebut ana sawetara lereng penting) lan nalika isih bisa dilacak mlaku, bisa uga nuntut fisik. Bagean pendhudhukan uga sumebar banget, lan mlaku ing jarak sing gedhe banget ora praktis.

Sampeyan bisa tuku

  • Sendai hira- sutra
  • tsutsumiyaki- pottery
  • yanagi'u washi- hand made paper
  • lacquerware tscious-
  • boneka kayu kokeshi, sing misuwur ing saindenging Tohoku
  • Lemari Sendi tansu-
  • Sendai Daruma

Kekhususan Sendai kalebu lemu daging sapi sing digoreng; sasakamaboko, yaiku jinis sosis iwak; lan zundamochi, tempol kacang ijo manis dipangan nganggo bal ketan empuk sing empuk-empuk. Sendai-Miso duwe sejarah dawa. Hiyashi-Chuka digawe ing Sendai.

Amarga pirang-pirang universitas sing ana ing sacedhake pusat kutha, budaya malam ing Sendai banget kanggo kutha sing ukurane. Sawetara klub tari cilik utawa ing sekitar Chuo-dori isi karo para pemuda sing luar biasa ing wayah wengi. Kokubunchō minangka kabupaten hiburan utama. Kahanan restoran, izakaya, bar, bar hostess lan klub strip.

Apa sing bakal dideleng. Objek wisata paling apik ing Sendai, Jepang.

  • Zuihoden, 23-2, Otamayashita, Aoba-ku (Dening mobil: Kira-kira 20 menit kanthi mobil saka Sendai Miyagi IC (Tempat parkir kasedhiya gratis.) 9: 00 - 16: 00 / 16.30. Mausoleum of Date Masamune, master of first. Sendai Domain. Zuihoden dirancang ing gaya orane saka Periode Momoyama.Ingemisake karya kayu sing rumit lan macem-macem warna sing cetha .. Wit-witan cedar gedhe ngubengi jalur ing wilayah kasebut, lan tegese kanggo nglambangake sejarah sing dawa sajrone klan Tanggal. A museum saliyane bangunan utama Zuihoden nuduhake sawetara artifak pribadi saka kulawarga Tanggal, lan uga ana spesimen balung lan rambut.
  • Ōsaki Hachiman Shrine. Rampung ing 1607, lan ditunjuk minangka bandha nasional. Perhiasan logam lan desain warna-warni sing ditampilake nglawan kayu kayu lacquer ireng minangka fitur sing apik banget.
  • Museum Kota Sendai, Kawauchi 26. Perlu udakara menit 10 menyang mandeg Museum International. Museum kasebut mlaku kanthi menit 3 saka mandeg.). Kommentar sing apik kanggo istana kanthi kamar dolanan cilik sing apik banget karo dolanan Jepang lawas.
  • Runtuhan Benteng Sendai Asring dianjurake dening warga setempat. Ana tiron saka gapura lan patung pendiri kutha kasebut.
  • Museum Seni Seni, 34-1 Kawauchi-Motohasekura, Aoba-ku. Koleksi seni seni modern. Ruangan khusus kanggo Juryo Sato minangka sculptor lokal (nanging nasional). Taman sing apik lan pemandangan kali sing apik.
  • Patung Kannon. Ana patung Kannon (dewa budi Buddha) ing sanjabane kutha sing pantes dideleng. Nanging, aja ngarep-arep golek sing kasebut ing pandhuan apa wae. Takon petunjuk kanggo warga.
  • Sendai Mediatheque. Bangunan iki dirancang dening Toyo Ito lan minangka arsitektur kontemporer sing penting. Priksa struktur sing luar biasa nalika nyenengake kafeteria lan toko desain ing tingkat lemah.
  • Rinno-ji, 1-14-1 Kitayama, Aoba-ku. Kuil bersejarah kanthi taman tradisional sing gedhe, sing luwih apik nalika azaleas mekar.
  • Lounge Lounge Pangamatan SS 30, (Ing persimpangan Jalan Higashi Nibancho lan Kitamenmachi Street.). Menara kantor iki duwe dek pengamatan ing lantai 29 lan 30th, sing mbukak lan gratis kanggo umum.
  • 3m Musiem Ilmu Ilmu Kota, 4-1 Dainohara Shinrin Kouen, Ward Aoba. Koleksi modhel sing nyakup ilmu kanthi ilmu ilmiah lan akeh tombol sing bakal ditolak.
  • Pusat sejarah listrik Sankyozawa 100 taun, 16 Sankyosawa, Aramaki, Aoba-ku. 09: 30-16: 30. Musuem cilik sing ngrembug sejarah ing mburi empan listrik paling tuwa ing Jepang. entri gratis.
  • Zoo Yagiyama
  • Museum of the Forest ofthth of the Earth4-2-1 Nagamachi-Minami, Taihaku-ku. Museum saka jaman watu. Ing museum kasebut, pameran pemulihan wektu kasebut ditindakake adhedhasar data sing ditemokake saka presentasi umum lan ing papan sing ana runtuhan Zaman Batu Lawas 20,000 taun Saki sing rusak saka reruntuhan Tomizawa
  • Festival paling gedhe ing Sendai yaiku Tanabata. Festival kasebut paling misuwur ing Jepang lan diwiwiti kembang api ing Aug 5th lan banjur festival kasebut tepat wiwit Agustus 6 nganti Agustus 8th. Lurung-lurung dihiasi karo kazari sing gedhe (secara harfiah 'dekorasi) sing dumadi saka kusudama (bal kertas gedhe ditutupi kembang kertas) lan streamer dawa. Ragam desain lan warna sing elegan.
  • Ing wulan Desember, ana Halaman saka Starlightwhich dudu festival sing kaya ngono. Wit-witan ing rong dalan utama kutha - Aoba-dōri lan Jōzenji-dōri - disapu ruangan ewu lampu oranye. Efek banget nyenengake, kanthi cemlorot oranye sing ngetokake kehangatan ing dalan-dalan sing adhem lan adhem.
  • Donto-sai Festivalis dianakake ing Osaki Hachiman Shrine ing Januari 14 saben taun.
  • Festival Mikinoku-Yosakoi.
  • Benyland, Yagiyama. Iki taman hiburan sing nyenengake. Ora persis Disneyland, nanging sampeyan bisa nyenengake sawetara jam ing pesisir roller lan nitih liyane.
  • Wisata Wiski Nikka Whisky, Nikka 1, Aoba-ku (Sakunami). Panuntun audio ing Inggris, Korea, Cina. 9: 00 am nganti 11: 30 am, lan 12: 30 pm nganti 3: Wisata 30 pm dileksanakake saben menit 15 nganti 20. Wisata jam siji. Wiski gratis ing pungkasan tur.
  • Kirin Brewery Tour, 983-0001 Miyagi Prefecture, Sendai, Miyagino Ward, Minato, 2 − 2 − 1. Ora kasedhiya tur audio audio ing Inggris, nanging sampeyan bisa nggunakake basa Inggris, lan conto bir gratis 3 kalebu ing pungkasan. Wisata kudu diidinan paling ora sedina sedina, kanthi 3pm, lan ora ana kasedhiyan sing dijamin.
  • Sumber panas
    • Akiu udakara 40 menit saka bis saka Sendai Station (West Exit Bus Pool). Sakkan (hotel) ana ing jejere mandeg bis.
    • Sakunami udakara udakara 20 menit kanthi kereta api ing Senzan Line saka stasiun Sendai.
    • Naruko minangka sumber panas sing populer ing Sendai.
  • Matsushima, sing dumunung udakara udakara 40 menit saka kereta api lokal (Senseki Line), yaiku teluk sing kebak pulo sing ditutupi pinus cilik lan diakoni minangka salah sawijining telu sing paling apik ing Jepang.
  • Kinkasan, 60 km adoh ing ujung Semenanjung Oshika, nawakake hiking ringan lan akeh kancil. Mlaku munggah gunung kanggo ndeleng kethek. Manggon ing kuil ing pulo kasebut lan melu layanan esuk (6am).

Situs web pariwisata resmi Sendai

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Sendai

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]