Jelajahi Jepang

Jelajahi Jepang

Jepang dikenal kanthi jeneng Nihon utawa Nippon ing basa Jepang, yaiku salah sawijining bangsa ing Asia Timur. Jelajahi Jepang, tpiyambakipun "Land of the Rising Sun" negara sing kepungkur sadurunge mbesuk. Budaya Jepang nglangkungi millennia, nanging uga cepet ngetrapake lan nggawe gaya modern lan tren modern.

Jepang asring dingerteni kanggo sing sinau ing sisih kulon. Bisa koyone kontradiksi. Akeh perusahaan Jepang dadi industri. Kutha-kutha kaya teknologi modern lan dhuwur kaya ing papan liya, nanging kurungan kayu tumbledown isih bisa disawang ing jejere kondomainer desainer kaca. Jepang nduwe candhi lan kebon sing apik sing asring dikepung dening pratandha lan bangunan sing ora apik. Restoran sing paling diakoni ing negara kasebut, sing mbayar atusan dolar kanggo nedha bengi, yaiku toko cilik sing ana ing stasiun sepur sing lenggah kurang saka tikel wong. Ing tengah pencakar langit modern sampeyan bakal nemokake lawang kayu geser sing mlebu kamar tradisional karo tikar tatami, layar shoji, lan kaligrafi, cocog kanggo upacara tradhisi teh. Juxtapositions iki bisa uga kuwatir utawa narik kawigaten kanggo wong sing padha karo alam sing luwih seragam ing kutha Eropa lan Amérika Lor, nanging yen sampeyan ngeculake, lan nampa estetika berlapis, sampeyan bakal nemokake papan sing menarik lan kaget ing saindenging negara.

Jepang asring katon ing Kulon minangka tanah sing nggabungake tradhisi lan modernitas, lan akeh struktur lan praktik tradisional sing dilestarekake, nanging struktur lan praktik modern mesthi dadi dominasi pengalaman sampeyan ing Jepang. Jepang minangka negara Asia pertama sing modhèrn, lan negara iki terus nganggo teknologi lan estetika anyar, nanging ora kaya ing pirang-pirang negara, Jepang ora rumangsa butuh nyerang utawa mbusak teknologi, struktur, utawa praktik sing lawas. Barang-barang anyar biasane mung larut karo barang-barang lawas. Yaiku, yen Jepang melu nglindhungi struktur sejarah utawa wong umume nindakake upacara tradisional, nanging umume wong percaya yen ana sawetara wong sing kepengin nerusake tradisi utawa njaga bangunan sing diduweni, mesthine. diijini nindakake na. Kanthi cara iki, pangembangan biasane kedadeyan kanthi pola pariwisata, siji bangunan sekaligus, lan ora kanggo proyek pembangunan gedhe. Akeh blok kutha berkembang dadi garis puluhan bangunan sempit sing ndandani sèket utawa luwih saka taun desain. Gaya busana berkembang ing pirang-pirang rolas dalan sekaligus tinimbang tren busana massa tunggal. Sawijining individu sing nyengkuyung subkultur tartamtu lan fashions bisa uga ngganti macem-macem norma nalika kerja utawa ing omah, nanging ora ana konflik sing beda ing antarane peran kasebut.

Lokasi ing Jepang ing pulo ing sisih pinggir wilayah ing Asia nduweni pengaruh gedhe babagan sejarah. Cukup cedhak karo Asia Daratan, sing isih cukup supaya bisa kapisah, akeh sejarah Jepang ndeleng wektu penutupan lan keterbukaan ganti.

Sajarah Jepang sing direkam diwiwiti ing abad 5th, sanajan bukti arkeologi dadi pemukiman mundhak taun 50,000 lan Kaisar Jimmu mitos nyatakake ngedegake garis Imperial saiki ing abad 7th SM. Nanging bukti arkeologis, mung bisa nglacak garis Imperial bali menyang Periode Kofun sajrone jaman 3rd nganti 7 abad kaping X, sing uga nalika Jepang pisanan duwe kontak sing signifikan karo China lan Korea. Jepang banjur mboko sithik dadi negara terpusat sajrone Periode Asuka, ing wektu Jepang ngetrap akeh aspek budaya Cina, lan ndeleng introduksi Buddha Mahayana lan Confucianisme.

Wong Jepang kondhang amarga unggah-ungguh. Akeh wong Jepang seneng duwe pengunjung ing negarane lan luar biasa mbantu para wong manca sing kalah lan waspada. Wong Jepang sing luwih enom asring banget kepengin ketemu lan dadi kekancan karo wong manca uga. Aja kaget yen ana wong Jepang (umume jinis lawan jenis) nyedhak sampeyan ing papan umum lan nyoba miwiti ngobrol karo sampeyan ing basa Inggris sing rada koheren. Saliyane, akeh sing ora digunakake kanggo urusan karo wong manca (gaikokujin) lan luwih bebas lan enggan komunikasi.

Pengunjung manca tetep dadi jarang ing pirang-pirang wilayah ing Jepang ing njaba kutha-kutha utama lan wilayah plancongan sing populer, lan sampeyan bisa uga nemoni wektu nalika mlebu ing toko nyebabake staf kasebut dadi ora kuwatir. Aja dianggep minangka rasisme utawa xenophobia liyane: padha wedi yen sampeyan bakal nyoba ngatasi kasebut ing basa Inggris lan dheweke bakal isin amarga ora ngerti utawa mangsuli. Eseman lan Konnichiwa ("Halo") asring mbantu.

Preian Japans

Jepang duwe ewu kutha lan tujuane. Cukup kanggo jeneng sawetara Tokyo, Yokohama, Kyoto, Hiroshima, Osaka lan Sapporo iki sawetara sing paling menarik kanggo lelungan.

kanggo liyane kutha ing Jepang.

Waca Top 3 ing Jepang kanggo sawetara pandelengan lan papan sing di ajeni dening wong Jepang dhewe

Sawise ing Jepang, sampeyan kudu nggawa paspor (utawa Card Residence, yen ana) karo sampeyan. Yen dicekel ing mriksa kanthi acak tanpa (lan gropyokan nightclub ora umum), sampeyan bakal ditahan nganti ana wong sing bisa njupuk sampeyan. Para pelanggaran pisanan sing njaluk ngapura biasane ngeculake peringatan, nanging kanthi teori sampeyan bisa didenda.

Jepang duwe salah sawijining sistem transportasi paling apik ing jagad, lan nyedhaki biasane ana angin, lan sepur iki disenengi kanggo umume lokasi. Sanajan lelungan ing Jepang larang regane, ana macem-macem pas kanggo riko manca sing bisa nggawe lelungan luwih terjangkau.

Jaringan Shinkansen sing apik ing Jepang, tegese mabur biasane luwih mewah tinimbang sing dibutuhake. Sing dicritakake, mabur tetep dadi mode paling praktis kanggo tekan pulau-pulau sing metu ing Jepang, umume kanggo sambungan saka daratan menyang Hokkaido, Okinawa, lan layanan menyang Kyushu menyang lan saka Tokyo. Flying uga migunani kanggo nyedhaki Hokkaido sing pedunung, amarga jaringan Shinkansen saiki wis rampung ing Hakodate.

Apa sing bakal dideleng. Objek wisata paling apik ing Jepang.

Tipping

Tipping kanthi efektif ora ana ing Jepang, lan nyoba menehi tips asring bisa uga disalahake. Layanan Jepang dadi legendaris, lan sampeyan ora perlu nyogok para penunggu / waitress kanggo nindakake tugas

Sampeyan kudu nyoba lokal masakan Jepang

Mandi ing Jepang iku hasil amba

Dress

Kanggo sandhangan saben dinane minangka turis, sampeyan ora duwe kekurangan: ora prakara babagan busana, sampeyan bakal mandhiri ing ngarepe wong gaji sing cocog karo sekolah lan sekolah ing seragam. Lan nglacak fashions Jepang sing cepet banget wis akeh banget kanggo turis.

Kaping pisanan lan paling penting: nyandhang sepatu sing bisa diiris kanthi gampang, amarga sampeyan bisa nindakake kaping pirang-pirang dina. Sepatu atlit bisa ditampa kanthi sampurna; mung lace kanthi gampang supaya sampeyan bisa mlebu lan ora nganggo tangan.

Aja trobel ngubengi kutha kanthi tas ransel kaya sawetara kamper kutha; sampeyan bakal banget mbebayani (sing sampeyan ora, yen ora Jepang), tas ransel sampeyan bakal bisa ditrapake saben wong (kalebu dhewe), lan mung ora pati jelas. Ransel sing luwih cilik kudu dipindhah menyang ngarep sampeyan nalika ing toko utawa sepur sing rame.

Wanita Jepang enom asring nganggo klambi sing bisa dianggep cukup provokatif miturut standar Kulon, sanajan awan. Sandhangan iki ora mesthi samesthine wanita manca nanging ora bakal diremehake, mula nganggo sandhangan sing paling nyaman. Nanging dielingake manawa cleavage sing didedahake meh ora nate katon ing Jepang lan bisa narik kawigaten sing mripate, malah bahu gundhul.

Ing bisnis, jas isih dadi standar ing paling perusahaan kajaba sampeyan ngerti. Rencanakake nyandhang setelan sampeyan ing wayah sore kanggo ombenan lan hiburan.

Sanajan kabeh wong adus ing spring panas, kanggo pantai utawa kolam renang, sampeyan isih butuh jas mandhing sawetara jinis. Trunks utawa shorts papan kanggo wong sing apik, nanging kacepetan bakal mandhiri. Yen sampeyan nggunakake kolam renang, sampeyan uga bakal mbutuhake cap renang uga.

Sanajan kutha lan bangunan tuwa sing akeh banget alangan kanggo wong-wong sing cacat lan masalah mobilitas liyane, Jepang minangka negara sing bisa diakses kursi rodha. Jepang wis pindah dadi peralatan kanggo nggawe masyarakat "barrier-free".

Akeh stasiun sepur lan sepur bisa diakses kursi rodha. Yen wong mbutuhake pitulung khusus, kayata pangguna kursi rodha, dheweke bisa menehi informasi marang staf stasiun ing gerbang tiket lan bakal dituntun menyang kreta lan mbantu sepur ing papan sing dituju utawa ana transfer jangka panjang.

Objek wisata utama dicocogake kanthi alesan lan umume menehi sawetara cara sing bisa diakses. Nalika diskon kasedhiya kanggo wong sing cacat, atraksi turis uga ora nampa kertu identifikasi cacat sing ora ditanggepi ing Jepang.

Hotel karo kamar sing bisa diakses bisa angel ditemokake lan asring diarani "ruangan gratis gratis" utawa "ruangan universal" tinimbang "diakses". Kajaba iku, sanajan kamar sing kasedhiya, sing paling akeh hotel mbutuhake pesenan liwat telpon utawa email.

Ana akeh ATM, nanging sawetara bank Jepang sing nampa kertu manca. Kantor Pos, toko penawaran 7-Eleven, ditambah saiki, akeh toko penak bisa nambah kertu ATM manca. Ing pusat metropolitan utama, Shinsei Bank, uga Citi Bank ATM asring kasedhiya lan ngidini mundur total X¥UMX. Kabeh ngidini sampeyan nggunakake menu Inggris.

Kertu kredit manca biasane ditampa ing hotel utama, toko chain, lan papan sing wis urusan karo turis manca. Nanging, toko Jepang liyane bisa uga ora bisa nrima. Sampeyan saranake yen awis sing cukup disimpen kanggo kahanan darurat.

Umume yen ora kabeh wong Jepang ngerti banget babagan wong manca (gaijin utawa gaikokujin) sing ora salaras karo budaya; pancen, wong Jepang seneng ngegungake (kanthi bisa dipercaya) yen basa lan budaya dheweke kalebu salah sawijining budaya sing paling angel dingerteni. Nanging, Jepang bakal ngormati yen sampeyan ngetutake aturan-aturan ing ngisor iki, mula ana sing nate ngrampungake norma-norma sosial babagan kebersihan sing ketat lan nyegah panyerepan ing wong liya (meiwaku).

Nalika sampeyan njelajah Dadi ngormati ing Jepang.

Situs web pariwisata resmi Jepang

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Jepang

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]