Jelajahi Hiroshima, Jepang

Jelajahi Hiroshima, Jepang

Jelajahi Hiroshima, sawijining kutha industri sing arendhene sudhut lan kali sing nyabrang ing pesisir Segara Seto.

Sanajan internasional misuwur amarga pamisah sing nggegirisi ing Agustus 6, 1945, nalika dadi situs serangan bom atom pertama ing donya, Hiroshima saiki dadi kutha modern, kosmopolitan sing apik banget lan masakan sing apik banget.

Wong-wong sing ngarep-arep mundhak Shinkansen dadi tumpukan rubble smoldering bakal kaget, amarga Hiroshima duwe kabeh ferroconcrete lan blink neon ing kutha Jepang modern liyane. Para remaja remaja mlebu lan metu saka stasiun, ing ngendi McDonald lan sing paling anyar keitai (ponsel) ngenteni; Wong gaji sing apike ora cepet-cepet mudhun Aioi-dori kanggo patemon sabanjure, mripate santai getih menyang bar wiji ing Nagarekawa nalika padha ngliwati. Pas sepisanan, bisa dadi angel mbayangno yen apa wae sing wis kedadeyan ing kene.

Saiki, Hiroshima nduwe pedunung luwih saka 1.1 yuta. Automobiles minangka industri utama lokal, kanthi kantor pusat perusahaan Mazda. Ana telung museum seni sing apik ing tengah kutha, sawetara penggemar olahraga paling fanatik ing Jepang, lan macem-macem panganan sing nyenengake kulinan - paling penting kontribusi kutha ing masakan bar, gaya Hiroshima okonomiyaki.

Sanajan akeh pengunjung, utamane Amerika, uga rumangsa kuwatir babagan ngunjungi Hiroshima, dadi kutha sing apik banget lan apik banget, kanthi kapentingan budaya Kulon kaya ing endi wae. Japan. Wisatawan disambut, lan pameran sing ana gandhengane karo bom atom ora ana gandhengane karo tuduhan utawa tuduhan. Nanging, elinga hibakusha isih manggon ing kutha, lan uga umume para mudha ing Hiroshima duwe anggota kulawarga sing urip ing jeblugan. Kaya ngono, rata-rata pendhudhuk Hiroshima ora mungkin nyingkirake omongan, sanajan sampeyan ora kudu uwal saka topik kasebut yen ana salah sawijining petualang sing apik ing sekitar Taman Keamanan.

Hiroshima didegake ing 1589 ing delta sing dibentuk ing Kali Ota, mili menyang Laut Seto Inland. Juru perang Mori Terumoto nggawe kastil ing kana, mung ilang sewelas taun mengko menyang Tokugawa Ieyasu sawise Perang Sekigahara, sing nandhani wiwitan shogunate Tokugawa. Kontrol wilayah kasebut diwenehake marang klan Asano samurai, sing mrentah tanpa prelu kedadeyan sajrone rong lan setengah abad sabanjure. Turune keturunan modhèrn ing jaman Meiji kanthi cepet, lan Hiroshima dadi jabatan pamrentahan kanggo wilayah kasebut, pusat industri utama, lan pelabuhan sing sibuk.

Dening Perang Dunia II, Hiroshima minangka salah sawijining kutha sing luwih gedhe ing Jepang, lan pusat komunikasi lan sumber daya kanggo militer. Pakaryan tenaga peksa saka Korea lan China dikirim puluhan ewu, lan bocah sekolah lokal uga nyambut gawe ing pabrik pabrik. Pendhudhuk ing kutha kasebut mesthi rumangsa diberkahi sajrone sawetara taun pertama perang, amarga Hiroshima isih ditinggalake dening kampanye pengebom Amerika; Nanging, tujuane kanggo njamin pangukuran bom atom sing luwih akurat ing kutha-kutha calon, sing disemprotake menyang Hiroshima, Kokura, Kyoto, Nagasaki, lan Niigata.

Ing wulan Juli lan Agustus, udan deres nganti panas banget. Akomodasi Book kanthi penyaman udara, yen sampeyan lagi arep ngunjungi.

Ing wulan September pungkasan, dina sing anget lan nyenengake diselehake karo taufan sing kuat kanggo ngrusak bangunan lan njaga para wisatawan dikunci ing hotel.

Oktober lan Nopember pas, kanthi suhu sing kurang lan adhem, sumilir. Wulan ing musim dingin wis apik kanggo riko - cuaca garing, udan sithik utawa salju salju, lan suhu ora adhem sithik supaya ora ing njero ruangan. Kaya ing negara liya JapanNanging, sawetara museum sing ditutup saka 29 Dec nganti 1 Jan (utawa 3 Jan).

April lan Mei uga cuaca sing apik. Kembang ceri biasane mekar ing awal April, lan taman ing sekitar Istana Hiroshima dadi pemandangan hanami pesta. Kanggo sakura kanthi sepi, tambahake mlaku ing Ushita-yama, kanthi obah ing sisih lor Stasiun JR Hiroshima.

Sampeyan bisa teka kanthi pesawat lan nganggo kereta api

Sampeyan bisa ngubengi tram, sepedha metro motor

Apa sing bakal dideleng. Objek wisata paling apik ing Hiroshima, Jepang

Pesta ing Hiroshima

Hiroshima misuwur kanthi gaya okonomiyaki , sing tegesé "masak kaya sing disenengi". Asring (lan rada nyasar) diarani "pizza Jepang", luwih apik dijelasake minangka jinis pancake gurih sing digawe karo endhog, kubis, mi soba, lan daging, panganan laut utawa keju. Panggang ing lapisan ing piring panas ing ngarepe sampeyan lan ditambahi kanthi bebas okonomiyaki saos, kanthi tambahan pilihan kayata mayonis, jahe pickled, lan rumput laut. Iki keprungu lan katon kekacoan, nanging enak banget lan ngisi. Kanggo menehi rasa kebanggaan sivik sing ana ing kene, kantor informasi tur wisata Hiroshima nawakake peta kanthi cepet 97 toko sing ngladeni okonomiyaki ing wates kutha, lan laporan duwe sawetara atus luwih ing wilayah kasebut. Micchan sing paling misuwur ing restoran okonomiyaki gaya Hiroshima kanthi sejarah dawa. Wis sawetara cabang ing lan ing tengah-tengah pusat Hiroshima.

Gaya Hiroshima lan Osaka gaya yaiku rong jinis pesaing okonomiyaki, lan yen sampeyan ngunggahake topik okonomiyaki kanthi lokal, siyap kanggo nyritakake pilihan sampeyan ing antarane loro! Sejatine, ing Hiroshima bahan-bahan berlapis lan dipencet bebarengan nalika masak, nalika mlebu Osaka antuk giliran dicampur dhisik, lan bahane ora kalebu mi soba. Miturut legenda lokal, loro-lorone sajian kasebut asale saka jajanan murah sing diarani ngetokake yōshoku utawa "jajanan Western siji sen", sing kalebu gandum lan pancake banyu disuguhake karo scallion lan saus. Wong ing Hiroshima seneng karo gaya okonomiyaki Kansai lan Hiroshima. Dadi, Tokunaga minangka restoran okonomiyaki gaya Kansai sing paling misuwur ing Hiroshima.

Hiroshima uga misuwur amarga tiram (kasedhiya ing antawis Oktober lan Maret) lan jajanan kanthi bentuk maple momiji manjū. (Momiji yaiku godhong wit maple Jepang). Momiji manjū kasedhiya kanthi macem-macem jinis, kalebu sing luwih tradisional anko, kacang abang lan matcha, utawa teh ijo; uga kasedhiya ing rasa keju, kardard, apel lan coklat. Kothak saka momiji manjū dianggep oleh souvenir Hiroshima sing kualitase, nanging Miyajima yaiku papan sing paling apik kanggo tuku seger.

Yen sampeyan kepencut kanthi budhal metu saka kutha, lantai enem Stasiun JR Hiroshima wis apik, murah ramen toko, an udon toko, sopan izakaya, papan sushi conveyor, lan STEP, apik okonomiyaki bebarengan karo menu Inggris. Ana restoran rantai Jepang lan Amerika sing cedhak ing stasiun, kalebu Starbucks ing lantai katelu (sisih kidul), McDonald ing loro-lorone stasiun, lan ultra-murah (¥ 180 saben mangkuk) Bikkuri Ramen mung sebrang kali saka sisih. metu saka kidul.

Nagarekawa nduwe konsentrasi bar paling dhuwur ing Hiroshima - sing apik, sing ala, lan sing dadi tuan rumah - nanging ana pirang-pirang bar anggur sing apik lan sepi ing Hakushima-dori, lan akeh pub sing ramah wong asing sing ngubengi gedung PARCO raksasa. Yagenbori-dori kebak bar lan klub sing kasebar ing jubin saka macem-macem bangunan dhuwur.

Penggemar semono uga ora kudu ngeculake kesempatan kanggo ngunjungi bir Saijo, utamane ing festival taunan Oktober.

Sampeyan uga kudu ndeleng

  • Miyajimalan ngambang apik banget torii minangka lelungan gampang saka Hiroshima - udakara jam kanthi tram utawa menit 25 kanthi kereta api lokal menyang plabuhan Miyajima-guchi banjur numpak kapal feri.
  • Lelungan saka Pelabuhan Ujina Hiroshima bisa digawe menyang pulo liyane ing Segara Inland Seto, kayata Ninoshimalan desa Jepang ing jaman biyen yaiku Aki no Kofuji.
  • Nunggang kapal feri saka Ujina bisa nggawa sampeyan menyang Matsuyama sedina sedina ing sumber Dogo Onsenhot sing misuwur.
  • Iwakuni, udakara 45 menit kanthi kereta api, nampilake jembatan Kintai-kyosamurai lan rekonstruksi istana sing apik.
  • Onomichi, kutha ing gunung bukit lan novelis Jepang, mandheg 75 menit.
  • Okayama minangka hub transit utama liyane kanggo wilayah kasebut, kira-kira menit 45 dening Shinkansen. Kajaba saka obyek dhewe, Okayama nawakake akses menyang museum lan kanal Kurashiki.
  • Matsue, sing misuwur kanthi tampilan istana lan segara sing apik, bisa diakses liwat bus X UM 500 sing udakara jam 3.

Situs web pariwisata resmi Hiroshima

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Nonton video babagan Hiroshima

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]