njelajah Monte Carlo, Monaco

Jelajahi Monte Carlo, Monaco

Jelajahi Monte Carlo minangka papan wisata sing populer ing Monaco.

Bandara paling cedhak yaiku Nice-Côte-d'Azur International, sing jaraké 14 mil saka pusat kutha ing tetanggan France. Operasi penerbangan saben dina menyang kutha-kutha paling gedhe ing donya.

Dening mobil

Monte Carlo dhewe gampang diakses dening wates tanah saka Prancis utawa Italia dening jaringan dalan gedhe, sing paling umum digunakake yaiku A8 sing mlaku ing sisih kulon saka Monte Carlo tekan Nice lan Marseilles. Kanggo perawatan khusus khusus, nyewa mobil olahraga sing bisa diowahi saka akeh layanan sewa bandara lan nggunakake Highway 98, 'Basse Corniche' utawa Dalan Pinggir Laut, kanggo tampilan sing apik banget ing tlatah Laut Tengah lan French Riviera.

Nyawang

Ana pitung eskalator awam lan pendhudhuk (kabeh gratis) sing mbantu negosiasi lereng gunung sing lencong.

Perusahaan sewa mobil internasional duwe kantor ing bandara ing Nice lan uga ing kutha Monte Carlo. Iki kalebu Avis, Gare Monte Carlo, Europcar lan Hertz - pembalap kudu duwe lisensi nyopir nasional paling ora setaun lan biasane dijaluk biaya kanggo mbayar kertu kredit. Nyopir ing pusat kutha bisa uga nggumunake ing Monte Carlo kanthi lalu lintas abot - nanging, asring digatekake kanggo nyetir kajawi kendharaan sing luwih larang ing kutha!

Cukup gampang kanggo navigasi ing Monte Carlo lan Monaco yen sampeyan butuh wektu kanggo sinau ing ngendi macem-macem "potongan cendhak". Peta kutha umume kasedhiya ing paling sadean vendor warta lan toko kanthi rega sing sithik.

'Pengunjung sing kudu ditindakake kanggo para pengunjung anyar utawa lawas yaiku mlaku-mlaku ing pinggir pinggir dalan Avenue Saint-Martin, sing nampilake sawetara kebon-pinggiran tebing sing apik. Ing dalan iki yaiku Katedral Monaco, sing dibangun ing pungkasan abad ke 19, lan ing ngendi Putri Grace lan Pangeran Ranier kawin. Uga ana ing ngendi Grace lan akeh Grimaldis liyane sing kakubur.

Palais du Prince (Istana Pangeran) dumunung ing Monaco-Ville lawas lan uga kudu dideleng. Pangowahan pengawal kaleksanan ing 11: 55 am, saengga sampeyan pengin ngunjungi wektu kasebut. Ana sing dipandu wisata ing kraton saben dina lan biasane mlaku ngubengi jam. Nalika sampeyan lagi ing kana, priksa manawa sampeyan njupuk wektu kanggo mlaku-mlaku lan ndelok menyang pelabuhan ing salah siji sisih kraton - tampilan kasebut apik banget!

Nalika ing pelabuhan, gampang banget kanggo mandheg lan nggumunake kapal akeh kapal layar lan kapal kapal sing biasane adhandhang ing kandhas ing marina. Kadhangkala, nalika ngombe ing gisik, bisa kanggo ndeleng salah sawijining wong sugih lan misuwur mung santai kapal ing kapal dhewe.

Yen sampeyan ninggalake pelabuhan lan mlaku menyang sisih wétan, sampeyan bakal nemoni Casino de Paris (The Grand Casino) ing Place du Casino, kanthi gampang bagean paling apik ing Monte Carlo. Ing kene, luwih becik kunjungan ing njero kasino dhewe, sanajan sampeyan ora rencana judi - arsitektur, marmer sing mewah lan ornamen emas ing njero mung nggumunake. Kasino mbukak saben dina kanggo tamu saka jam 2 lan mlebu menyang antechamber ing njaba casino dhewe gratis, sanajan sampeyan isih kudu 18 mlebu. Malah bisa; luar biasa, mung mandheg ing jaba lan 'nonton wong-wong' para tamu sing teka ing hotel d'Paris sing eksklusif, mung sawetara yard saka lawang casino. Yen ora, para penggemar mobil bisa uga melu mobil sing akeh banget lan kuat sing diparkir ing njaba!

Apa sing kudu dilakoni ing Monte Carlo, Monaco

Yen dompet ngidini, nyoba luck ing Grand Casino lan main judi kajawi paling terkenal ing donya lan asring misuwur. Sampeyan kudu paspor kanggo mlebu, lan beya kanggo mlebu sawetara gumantung saka kamar sing arep sampeyan lakoni. Kode busana jero banget - pria dibutuhake nganggo jaket lan tali, lan sepatu utawa kasual 'tenis' dilarang. Ruangan ruangan game dhewe pancen apik banget, nganggo gelas, lukisan, lan patung ing endi wae. Ana loro liyane kasino American ing Monte Carlo. Ora ana sing duwe biaya diakoni, lan kode busana luwih santai.

Kegiatan liyane sing pengin sampeyan coba yaiku kunjungan menyang kursus Grand Prix - asring bisa uga golek perusahaan eksklusif ing sisih pinggir marina sing bakal ngidini sampeyan ngluncurake pusingan gunung sing curam lan sudut rambut sing misuwur. Monaco mesthi ing kendharaan kinerja - asring Ferrari utawa Lamborghini, nanging larang regane.

Yen kesel karo gaya urip sing mewah lan supercar (sing ora bakal kedadeyan kanthi cepet!) Ana cara liya kanggo ngenteni wektu ing Monte Carlo. Museum lan Akuarium Oceanographic ing Avenue Saint-Martin minangka atraksi sing wis direkam ing saindenging jagad, ana iwak liyane sing beda karo 4,000 lan luwih saka kulawarga invertebrata 200, sing nampilake kabeh saka tuwuh segara aneh nganti piranhas sing matine, lan uga balung saka iwak 66. lan uga dibukak cukup. Kanggo ngendhokke sawise ndeleng kabeh, lantai paling gedhe museum kasebut ing La Terrasse, restoran sing nampilake pemandangan sing apik ing Riviera.

Omah opera uga dikenal minangka "Salle Garnier" dibangun dening arsitek terkenal Charles Garnier. Auditorium omah opera dihiasi nganggo warna abang lan emas lan duwe fresco lan patung ing saubengé auditorium. Ndelok menyang langit-langit auditorium, pengunjung bakal diunekake lukisan sing paling apik. Omah opera flamboyant nanging ing wektu sing padha apik banget. Ana sawetara pagelaran internasional ballet, opera lan konser sing ditindakake ing omah opera luwih saka abad luwih. Yen sampeyan mikirake pertunjukan sajrone kunjungan sampeyan ngarep-arep mbayar dolar ndhuwur!

Apa sing kudu dituku

Blanja ing Monte Carlo biasane cukup eksklusif lan mesthi ora ana papan kanggo liburan anggaran. Ana akeh papan kanggo nyuda kertu kredit ing sadawane rollers Eropa dhuwur. Toko sandhangan sing apik banget ana ing 'Golden Circle', sing dibangun dening Avenue Monte Carlo, Avenue des Beaux-Arts lan Allees Lumieres, ing ngendi Hermes, Christian Dior, Gucci lan Prada kabeh duwe kehadiran. Area ing lan sekitar Place du Casino minangka papan dhiwasa sing dhuwur kaya ta Bulgari, Cartier lan Chopard. Nanging, sampeyan bakal bisa nemokake sing turis mung seneng dolan ing wilayah lan blanja jendela, sanajan sampeyan ora tuku apa-apa. Wektu blanja normal yaiku saka 9: 00 nganti awan lan 3: 00 nganti 7: 00 pm.

Kanggo gaweyan sing luwih berbudaya ing blanja ing Monte Carlo, coba Pasar Condamine. Pasar, sing bisa ditemokake ing Place d'Armes, wis ana wiwit 1880 lan apik lan apik banget - pirang-pirang jam bisa digunakake mung ngubengi, nawarake cenderung saka toko-toko cilik, butik lan warga sing ramah. Yen sampeyan, nanging sampeyan duwe rasa belanja luwih modern, mung mlaku-mlaku ing dalan esuk esuk yaiku mall pejalan kaki Car Car pejuang.

Pusat Blanja Fontvieille uga pengalaman blanja liyane 'normal' karo toko 36 sing adol barang, CD, perabotan, lan sandhangan uga pasar supermarket Carrefour. Kantor wisata uga ngetokake pandhuan blanja gratis kanggo kutha kasebut.

Apa sing arep dipangan

Mangan ing Monte Carlo bisa dadi pengalaman sing nyenengake kanggo sapa wae sing mbayar tagihan kasebut. Mbok menawa restoran sing paling eksklusif lan misuwur ing kutha kasebut yaiku 'Louis XV Restaurant' lan 'Le Grill de L'Hotel de Paris', loro-lorone pusat ing Hotel de Paris sing eksklusif banget. Sampeyan luwih cenderung lenggah ing jejere anggota sing sugih lan misuwur, lan panganan gourmet mung metu saka donya iki - nanging, pengalaman iki uga diwenehi tag rega sing cukup apik!

Kanggo sing golek nedha awan utawa nedha awan sing luwih santai lan ora resmi, ana macem-macem restoran lan kafe liyane ing kutha kanthi rega rega sing kurang lan panganan sing apik banget. Ana sawetara kafe sing gampang ing sisih pinggir marina, liyane kaya bar pantai tinimbang sing liya, sing ngladeni panganan sing ringkes kayata pizza, salad lan hotdog sedina muput. Iki bisa dadi apik amarga mung lungguh nalika awan panas karo bir sing adhem utawa gelas, jajanan cemilan kanggo ngisi batre sampeyan tanpa njelajah kutha, lan swap lembut ing Mediterania (lan asring gemuruh supercar) ing kupinge . Umume restoran kasebut uga dilengkapi air-misters ing langit-langit sing nyenyet lan nyegerake klien.

Nang endi wae ing antarane pengalaman makan rong iki yaiku Café de Paris sing misuwur ing donya, mung ing njaba Casino. Wisatawan lan warga lokal asring ditemokake ing wayah sore lan ing wayah wengi ngguyu, ngombe, lan mangan panganan sing enak (nanging verging larang). Mesthi wae kudu terus-terusan sajrone nginep ing Monte Carlo, sanajan mung kanggo jajanan ing wayah sore - pancen pantes.

Situs web pariwisata resmi Monte Carlo

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Monte Carlo

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]