njelajah Sao Paulo, Brasil

Jelajahi Sao Paulo, Brazil

Jelajahi kutha paling gedhe ing Sao Paulo Brazil, kanthi pedunung kutha sekitar 12 yuta lan meh 22 yuta ing wilayah metropolitan. Iki minangka ibukutha negara Tenggara Sao Paulo, lan uga kegiatan nyiruan sing nawakake Nightlife jovial lan pengalaman budaya sing kuat. São Paulo minangka salah sawijining kutha sing paling terkenal ing wilahan kidul, sanajan ora cocog antarane kelas sing biasane diamati ing Brasil. Sejarah sing narik kawigaten imigran uga Brasil saka negara liya, iki minangka salah sawijining kutha sing paling maneka warna.

São Paulo - utawa Sampa, amarga uga asring diarani - uga minangka salah sawijining kutha sing paling wigati pariwisata-wicaksana, asring diwarnai papan liya ing srengenge Brasil & pantai pantai kayata Rio de Janeiro lan Salvador. Nyatane sawijining kutha sing apik kanggo njelajah, kanthi idhistnisme dhewe, cara sing apik banget kanggo para pedunung, apike restoran kelas dunya lan macem-macem masakan regional lan internasional sing kasedhiya kanggo kabeh rasa. Yen ana minat utama ing kutha iki, kualitas restoran lan kualitas budaya sing ditampilake.

Cukup kidul kutha dumunung ing Parque Estadual Serra do Mar (bagean saka Cadangan Atlantik South-East Reservasi, Situs Warisan Donya UNESCO), gunung sing dikepung dening hutan hujan gedhe sing ngadhepi pesisir lan menehi macem-macem pilihan ekopelancongan.

Munisipalitas

Dipuntedahaken tuwuhing luar biasa ing São Paulo sajrone abad 20th, umume bangunan kutha lawas kanthi cara arsitektur kontemporer. Iki tegese bangunan bersejarah ing kutha pusat, ing ngendi gereja-gereja abad 17 abad kaping lima ana ing bayangan bangunan pencakar langit. Gastronomi, wilujeng wengi, lan musium São Paulo sing paling apik dipusatake ing kutha bersejarah lan wilayah ing sisih kulon. Akibate, iki umume manawa pengunjung ing kutha kasebut luwih seneng. Wong-wong sing cukup semangat kanggo nglangkungi wilayah kasebut bisa uga nemokake São Paulo sing beda banget, kalebu wilayah sing dilindhungi kaendahan alam, wilayah subur pinggiran omah, uga kabupaten sing luwih mbebayani lan mlarat.

Wilayah São Paulo.

Downtown

  • Kutha kelairan ing kutha, kanthi akeh wilayah sejarah, pusat budaya, lan alam semesta saka macem-macem wong cepet-cepet kerja utawa sekolah.

West

  • Omah pamrentahan ing negara São Paulo, bisa uga minangka wilayah sing paling apik kanggo kutha, bisnis, ilmu pengetahuan, gastronomi, hiburan wengi lan budaya.

Kidul Tengah

  • Wilayah paling sugih ing kutha kasebut kalebu Parque do Ibirapuera, salah sawijining wilayah rekreasi lan budaya sing paling penting ing São Paulo, lan pusat blanja sing ora kepenak.

Wétan

  • Omah atusan ewu imigran sing manggon ing kutha kasebut, yaiku Museu do Ipiranga, Zoo São Paulo lan obyek wisata liyane.

Lor

  • Northeast yaiku "arena acara" São Paulo, ing ngendi Karnival taunan lan akeh kedadeyan skala gedhe liyane. Bagéyan saka Parque da Cantareira sing apik banget uga ing kene.

Adoh Kidul

  • Wilayah paling gedhe ing São Paulo isih ana sawetara bagean sing ditutupi alas, kebon lan banyu, lan bisa menehi pengalaman unik kanggo pengunjung.

Jauh Timur

  • Kutha Pekerja São Paulo ngemot loro taman paling apik ing kutha kasebut, lan dadi host Piala Dunia FIFA 2014 ing kutha kasebut.

Northwest

  • Northwest minangka wilayah pinggiran kutha sing paling cedhak karo Parque Estadual do Jaraguá, ing papan sing paling dhuwur.

Embu das Artes - Town mung Southwest of Sao Paulo, misuwur kanthi seniman lokal sing duwe bakat. Yen sampeyan nggoleki seni Brasil, kerajinan, perabotan, utawa mung pengin browsing sawetara toko sing adhem banget, iki bakal dituju.

Kidul - Kidul ing São Paulo, uga dikenal minangka wilayah "Great ABC", dumadi saka pirang-pirang kutha industri sing dipisah saka pesisir kanthi Parque Estadual Serra do Mar, wilayah bukit sing ditutupi hutan hujan Atlantik. Wilayah kasebut nyedhiyakake kesempatan sing ora ana sajinis kanggo ekopelancongan.

Santo André - Kutha sing ngemot kampus utama Universitas Federal ABC, desa sajarah Paranapiacaba, lan wilayah alam kanthi jeneng sing padha.

São Bernardo do Campo - Kota sing ana hubungane karo gerakan buruh Brasil, nawakake rekreasi nautical ing reservoir Billings lan ecotourism ing Parque Estadual Serra do Mar, kalebu rute sing mlaku ing arah pesisir.

Kutha sprawling gedhe bisa akeh tantangan kanggo sensasional. São Paulo ora istiméwa. Sanajan kesan pisanan yaiku saka alas beton abu-abu, mula bisa uga kutha iki duwe kanthong kaendahan sing akeh. Pedunung lan lingkungan São Paulo macem-macem, lan kabupaten ing wilayah kasebut kalebu saka wilayah sing mewah banget dadi hovels omah lan wong miskin, sing biasane ana ing suburbia adoh saka sing diarani "pusat sing ditambahi".

São Paulo, bebarengan karo Rio de Janeiro, minangka papan kanggo para pengunjung ing luar negeri ing Brazil. Nalika pengalaman lengkap ing kutha bakal entuk sawetara minggu (wiwit gaya urip Paulistanos lan rutinitas saben dina ing kutha kasebut dadi atraksi sing gedhe banget), bisa ngunjungi kabeh situs utama sajrone telung dina. Tetep sethithik luwih saka iku mesthi apike. Minangka pusat finansial lan budaya negara, kutha kasebut dadi segara kemungkinan. Sightseers bakal kuciwa, amarga kutha kasebut ora duwe daya tarik wisata utama.

Kutha kasebut duwe angger-angger kutha sing diarani resik kaya sing nglarang pariwara kayata papan reklame. Kajaba iku, truk abot ora diidini ing paling dalan kajaba ing tengah wengi. Iki minangka perbaikan cilik nanging tetep sing ndadekake kutha iki luwih apik lan nyenengake urip.

Sajarah

Kepala Amerika Native Tibiriçá lan para imam Jesuit José de Anchieta lan Manuel de Nóbrega didegake desa São Paulo de Piratininga tanggal 25 Januari 1554 - Riyaya Konversi Paulus Rasul. Bebarengan karo rombongane, para imam nggawe misi sing jenenge Colégio de São Paulo de Piratininga sing tujuane arep ngowahi warga Brasil Tupi-Guarani dadi agama Katulik. Gereja pertama São Paulo dibangun ing 1616, lan ana ing papan saiki yaiku Pátio do Colégio.

São Paulo resmi dadi kutha ing 1711. Ing abad 19th, ngalami kemakmuran ekonomi sing subur, sing digawe utamane liwat ekspor kopi, sing dikirim menyang luar negeri saka palabuhan kutha Santos. Sawise 1881, gelombang imigran saka Italia, Jepang, lan negara-negara Eropa lan Timur Tengah liyane, kayata Siria lan Libanon pindhah menyang Negara São Paulo amarga boom produksi kopi. Budak ing Brazil wis rampung, mula, insentif diwenehake menyang imigran sing teka saka negara-negara Eropa kayata Italia, Jerman, Lithuania, Ukraina, Poland, Portugal, lan Bongso Spanyol. Ing wiwitan abad 20, siklus kopi wis plum amarga amarga ana faktor penurunan rega kopi lan saingan internasional saka negara liya. Pengusaha lokal banjur miwiti nandur modal ing pangembangan industri São Paulo, narik kawigaten kontenen sing anyar imigran ing luar negeri. Akeh usahawan kasebut yaiku keturunan Italia, Portugis, Jerman, lan Syro-Lebanese kayata kulawarga Matarazzo, Diniz, lan Maluf.

wong

Distrik Liberdade, Downtown São Paulo. Salah sawijining wilayah ing kutha sing pangaribawa pengaruh imigran.

Aja kaget karo macem-macem Paulistanos. Contone, São Paulo minangka omah sing paling gedhe ing Jepang ing njaba Jepang. Ora umum yen ndeleng bisnis lan gréja sing ditindakake dening wong Tionghoa lan Korea-Korea ing Liberdade, sing wiwitane dadi kabupaten Italia, mula Jepang lan saiki akeh penduduk Korea lan Cina. Pengaruh Italia kutha uga kuat, utamane ing papan ing kelas ndhuwur lan tengah, kanthi udakara 6 yuta wong ing wilayah metropolitan sing duwe latar belakang Italia. Komunitas Arab lan Yahudi cilik lan misuwur uga diwakili ing masarakat kanthi tingkat tinggi, saka seni nganti bisnis real estate, lan utamane ing politik. Nanging umume komunitas São Paulo sing paling umum yaiku "Nordestinos", wong-wong sing duwe latar mburi utawa keturunan lor, sing duwe budaya lan aksen sing spesifik. Meh 40% "paulistanos" duwe salah siji saka wong tuwa utawa mbah-mbah tuwa sing asale saka wilayah lor-wetan laut Brasil. Sing arang banget bagean iki sing penting banget tekan tingkat ekonomi utawa urip sing maju, kajaba musik lan olahraga populer. Luwih umum kanggo ngrungokake aksen timur laut ing dalan-dalan ing São Paulo, tinimbang aksen imigran.

Warga São Paulo duwe reputasi minangka sregep lan rajin utawa tukang golek dhuwit. Umum ngrungokake manawa masarakat ing São Paulo kerja, nanging ing Brasil liyane santai; sanajan akeh sing ujar mangkene, pancen cetha salah. Pancen, sejatine kutha Sao Paulo dhewe sejatine menehi kontribusi karo persen 15 saka produk nasional kasar (45 persen yen kabeh negara São Paulo dianggep).

Nanging nalika Paulistanos ora bisa digunakake, dheweke asring klumpuk. Kehidupan wengi kutha dadi saya gedhe, sing ndadékaké klub sing kudu ditindakake. Kabeh bisa ditindakake ing sawijining kutha sing ora mlorot.

Language

Sanajan kanthi cara kerja minangka dudu kutha turis, para pedunung, yen luwih pendhidhikan, bisa uga ngomong nganggo basa Inggris sing luwih apik (lan bisa uga Spanyol, Italia utawa Prancis) tinimbang ing papan liya ing Brasil. Inggris umume diomongake ing hotel utama lan bisnis sing ana hubungane karo turis, sanajan menu ing basa Inggris minangka langka. Warga lokal asring grapyak, lan bakal nyoba mbantu para pengunjung, nanging kasusahan basa bisa menehi alangan. Minangka apike kanggo nyithak sawetara frasa penting.

Apa sing kudu dilakoni ing Sao Paulo

Apa sing bakal dituku ing Sao Paulo

Apa sing kudu dipangan - ngombe ing Sao Paulo

Gerai telpon umum bisa ditemokake ing meh kabeh pojokan kutha. Dheweke mung kerja nganggo kertu telpon, sing bisa dituku nalika ngadeg koran. Kertu telpon reguler ngidini sampeyan nelpon telpon lokal lan nasional, nanging kridit ora cepet yen telpon kasebut diarah menyang kutha liyane utawa ing ponsel. Ana kertu telpon khusus kanggo telpon internasional, priksa manawa sampeyan takon marang juru tulis sing bener yen kedadeyan kasebut.

Kafe Internet

Kafe internet (uga diarani cyber café utawa omah lan omah) gampang ditemokake ing saben tetanggan.

Njaluk metu

Kutha São Paulo mung siji jam nyopir saka Pinggir Paulista, sing dadi wilayah khas Brasil sing kebak pesisir sing apik lan panganan laut sing enak. Sing enom lan tuwa São Paulo uga ing akhir minggu kanggo seneng pasir, srengenge lan nyenengake. Negara pertanian sing sugih nawakake tujuan musim dingin, mundur mundur lan Rodeos gedhe.

Pantai

Santos (1h) - kutha Estuary cedhak São Paulo, papan kanggo tim bal-balan misuwur Pelé Santos FC lan BrazilSeaport paling penting.

Guaruja (1h) - Akeh Paulistanos sing duwe omah pesisir ing kutha iki, sing bakal dikepung karo turis nalika wulan panas ing wulan Desember, Januari lan Februari. Ati-ati, sanajan dadi papan sing apik, mula kutha sing akeh kedadeyan kadurjanan, umume sing ana hubungane karo penculikan, nyolong lan ngrampok.

Bertioga (2h): mung NE saka Santos lan Guaruja, kutha pantai iki nduwe macem-macem festival taunan, kalebu Jepang, wong Italia lan Brasil. Aja kantun curug ing dalan mudhun ing gunung (liwat Moji das Cruzes), amarga ora ana dalan sing bali.

São Sebastião (2: 30h) - Luwih seneng omah-omah omah musim panas, pesisir São Sebastião minangka campuran alam paradisiac sing duwe kabudayan kanthi urip ing kelas pertama. Ngemot salah sawijining pesisir sing misuwur ing pesisir São Paulo, Maresias.

Ubatuba (3h) - Pantai sing apik yaiku daya tarik utama ing papan iki, uga sifat sing dijaga kanthi apik. Hotel kadang-kadang nyedhiyakake kegiatan luang kayata nyilem scuba, sepedaan gunung lan trekking. Kutha iki dikenal kanggo nyedhiyakake lingkungan surfing sing apik.

Ilhabela (3: 30h) - Mung bisa diakses saka São Sebastião kanthi feri, iku dadi kepulauan kanthi macem-macem pesisir pantai lan pilihan ekopelancongan.

Peruibe (2: 00h) - Kutha sing ana ing pesisir kidul kanthi pesisir sing apik. Ing kutha, disebar akeh resor pantai saka konstruksi standar dhuwur kanthi arsitektur utama. Ing sisih kidul dumunung ing cadangan ekologis Jureia kanthi puluhan pesisir sing dilestarekake lan meh ora ana papan, uga ana akeh banyu sing resik karo banyu terjun lan kolam alam.

deso

Campos do Jordão (2h) -Kenca kutha cilik ing gunung, ing 1,600 m dhuwur. Paulistanos sing apik tuku omah musim salju ing Campos do Jordao, amarga ana bagean festival musik klasik sing misuwur ing wulan Juli, nalika musim dhuwur ana ing kutha. Akeh pamilik klub lan bar sing cepet munggah ing gunung lan promosi acara lan pesta ing wektu taun iki.

Indaiatuba (1: 30h) - Jutawan sing kecanduan karo gaya urip Polo mesthi tresna kutha iki lan tetanggan Helvétia. Saiki, wilayah sing diwiwiti minangka koloni swiss cilik ngemot kepadatan paling dhuwur ing kolom Polo pribadi ing saindenging jagad.

Taman Tema

Hopi Hari (1h) - Taman tema gedhe sing ana ing kutha Vinhedo, sejam saka São Paulo. Nawakake akeh tunggangan, mula kanggo bocah cilik menyang radikal. Macem-macem panganan, saka cemilan nganti la carte. Sampeyan bisa mlebu kanthi nggunakake mobil utawa bus anter jemput saka akeh papan.

Wet'n Wild São Paulo (1h), Itupeva (Deleng artikel Vinhedo). Taman banyu chain American Wet'n Wild, mung ing jejere Hopi Hari, kanthi nitih 12 lan toko panganan akeh.

Situs web pariwisata resmi Sao Paulo

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Sao Paulo

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]