Jelajahi Copenhagen, Denmark

Jelajahi Copenhagen, Denmark

Jelajahi Copenhagen, ibukutha ing Denmark lan apa yuta wong Danes nelpon omah. "Prawan lawas kutha sing apik" cukup gedhe dadi metropolis kanthi blanja, budaya, lan budaya sing apik banget, nanging isih cilik cukup gampang, aman lan gampang navigasi. Nyawang selat Øresund karo Swedia mung sawetara menit, iku sawijining hubungan budaya lan geografis ing antarane daratan Eropa lan Skandinavia. Iki yen dongeng-dongeng lawas dicampur karo arsitektur anyar sing apik banget lan desain kelas donya; ing ngendi jazz anget nyampur karo elektronika kadhemen saka ruang paling ngisor Copenhagen. Sampeyan bakal rumangsa ndeleng kabeh dina sedina, nanging bisa terus nemokake sajrone pirang-pirang wulan.

Distrik ing Copenhagen

Copenhagen, minangka liyane saka Denmark, duwe papat musim sing béda. Wektu paling apik kanggo ngunjungi yaiku periode anget wiwit awal Mei nganti akhir Agustus.

Nyawang

Dening sepeda

Cara paling cepet lan paling fleksibel kanggo ndeleng Copenhagen kanthi mancal. Patang puluh persen warga nggunakake mancal saben dina lan kutha wis dirancang kanggo ngrampungake para penunggang basikal kanthi lorong sepeda paling gedhe ing dalan sing luwih gedhe. Cyclists asring diunggahake loro-lorone kanthi cara siji-dalan. Ati-ati yen sampeyan ora sepedha ing kutha sibuk amarga iki minangka cara transportasi saben dinane lan warga setir nyopir kanthi cepet lan tanpa ruangan akeh. Aja ngarep-arep njaluk bebaya nalika ana sing pengin ngalahake sampeyan. Tansah sampeyan ing sisih tengen lan goleki sadurunge sampeyan tekan wong - yen sampeyan bisa nyebabake kacilakan sing ora becik. Nalika dolan sepedha, aja kaget yen ana wong sing alami karo sampeyan; pancen sejatine apik Danes.

Minangka bikes kutha bisa uga larang regane, nyewakake sepeda minangka alternatif apik lan akeh hotel utawa toko sepedha nyewakake sepedha.

Apa sing kudu dituku

Stroberi 1.1 kilometer, bebarengan karo lurung-lurung pinggir dalan, minangka salah sawijining dalan pejalan kaki paling dawa ing Eropa lan wilayah belanja utama ing Copenhagen.

Strøget minangka salah sawijining pusat pejalan kaki sing paling gedhe ing donya sing ngubungake City Hall, Kongens Nytorv, lan stasiun Nørreport. Angin warga sing nganggo klambi sing ora sopan liwat toko fashion lan desain kanthi mewah nalika ora zig-zagging liwat gerombolan turis nalika musim panas lan Natal. Para pengunjung liyane bisa nggawe kabeh luwih rumangsa turis nanging yen ora ana sing liya, apike kanggo wong sing nonton. Yen kabeh blanja ruangan aneh iki nate sampeyan adoh banget saka habitat biasa sampeyan, tekan Magasin du Nord (ing Kongens Nytorv) utawa Illum (ing Amagertorv) kanggo sekitar sing luwih akrab. Malah ana mall gaya Amerika nyata sing lengkap kanthi parkir gargantuan banget ing Amager. Cocog, diarani Fields.

Yen luwih seneng conto toko sing luwih cilik lan luwih pribadi, seprapat dalan-dalan sempit sing ana ing sekitar Strøget ing kutha lawas (kanthi dikenal minangka Pisserenden lan Latin Quarter), duwe blanja sing unik lan eclectic. Iki kalebu saka bisnis abad kaping sepuluh nganti ultra-pinggiran ing sawetara lapangan. Semono uga ora pati rame tinimbang Strøget, sanajan ora kurang larang.

Sampeyan uga bisa nyoba Vesterbrogade lan Istedgade ing Vesterbro, amarga ing sisih kulon stasiun tengah, sanajan sampeyan kudu mbukak sawetara blok sadurunge toko hotel / jinis / restoran Thai dadi wilayah sing luwih menarik. Ing sisih tengen wates iki, Værnedamsvej lan Tullinsgade uga taruhan sing apik.

Ing Nørrebro, wis ana akeh bangunan kerajinan independen kanthi cepet lan butik-butik fashion sawetara taun kepungkur. Utamane Jægersborggade ing sisih lor ing gereja kasebut "assistens Kirkegården" yaiku mbayar riko, yen sampeyan ngupaya ndeleng studio tukang tempa sing mbukak, toko sing ndandani gaun utawa karya paling anyar saka para ilustrasi lanis sing lagi nggadhahi kunjungan. Yen sampeyan nggoleki artifak tangan nomer tangan lan antik Ravnsborggade kondhang amarga pirang-pirang toko antik sing gedhe banget kanggo mburu barang. Cedhak dening Elmegade duwe campuran butik fashion sing apik.

Hukum mbatesi pambukaan jam kanggo umume toko, kanthi resmi kanggo mupangat staf. Hukum penutup ("Lukkeloven") wis liberalisasi ing taun-taun pungkasan. Umume toko bakal nutup sekitar 6PM ing dina minggu, sawetara sekitar 7-8 PM (biasane sing ana ing Strøget), lan 2-4 PM ing dina Sabtu. Dina Minggu, mung sawetara pasar sing mbukak. Kanggo blanja tanpa jam uga (saliyane saka 7-11 lan kios cilik), toko ing Stasiun Tengah (nawakake buku lan CD, peralatan perkemahan, peralatan fotografi, kosmetik, hadiah) dibukak nganti 8PM saben dina. Pusat blanja gedhe lan toko departemen dibukak dina Minggu saben wulan (biasane dina Minggu pisanan, sawise kabeh wong mbayar) lan luwih asring sajrone wektu penjualan puncak. Toko Grosir sing diduweni kanggo contone Nørrebrogade ing Nørrebro uga cenderung mbukak nganti pungkasan sore ing saben dinane.

Pasar Flea

Pasar loak biasane diarani Loppemarked ing basa Denmark.

Halmtorvet ing wilayah Vesterbro, cedhak stasiun tengah. Mbukak dina Sabtu ing mangsa panas. Salah sawijining papan kanthi pilihan sing luwih apik.

Frederiksberg Loppemarked ing alun-alun ing mburi gedhong Frederiksberg Rådhus. Paling gedhe ing kutha, ing dina Sabtu ing musim panas, kanthi pilihan macem-macem kualitas.

Alun-alun Museum Thorvaldsens lan alun-alun Kongens Nytorv ing sisih ngarep Hotel D'Angleterre uga cenderung nduwe pasar kutu (paling ora dina dina Sabtu) nalika musim panas, kanthi barang-barang sing luwih apik.

Pasar Flea Nørrebro minangka papan paling dawa lan paling sempit ing Denmark. Dawane kanggo 333 meter ing siji trotoar ing tembok Kuburan assistens ing Nørrebrogade. Bukak saka 4 April nganti 31 Oktober dina Sabtu 9: 00 - 15: 00. Nanging umume pendhudhuk dadi kualitas rendah kaya jaman saiki, kaya pasar loak adoh ing Nørrebrogade, ing Stasiun Nørrebro (Sabtu). Cedhak Cubetery assistens, Guldbergsgade uga duwe sawetara pasar loak ing dina Sabtu nalika musim panas.

Pasar loak paling tuwa ing Copenhagen ana ing Plato Israel, cedhak karo Stasiun Sepur S-Nørreport. Nanging saiki (2014) ditutup, amarga direnovasi alun-alun, bisa uga pungkasan ing 2015.

Apa sing arep dipangan

20 taun kepungkur, ora ana sing nganggep Copenhagen minangka tujuan kuliner. Iki wis owah kanthi dramatis wiwit saiki, lan panganan saiki saka kabeh jagad ngumbara menyang Copenhagen kanggo nemu tren paling anyar ing masakan modern. Gerakan Masakan New Nordic wis dadi pemacu utama revolusi kuliner iki, sing nandhesake masakan lokal, mangsan lan minimalis. Tren iki ora mung nyebar saka restoran gourmet menyang restoran kelas pertengahan lan anggaran ing Copenhagen, nanging nyebar ing saindenging jagad minangka cara kanggo mangan lan lingkungan sing sehat lan sehat. Lampu kacepetan New Nordic yaiku Restaurant Noma, sing wiwitane mbukak ing 2003 lan dibukak maneh ing lokasi anyar ing 2018, nanging sawetara restoran ing Copenhagen wis entuk sajian New Nordic. Standar standar restoran Nordic ing kutha iki uga duwe pengaruh akeh ing restoran liyane. Ora mung sampeyan bakal nemokake masakan sing bermutu kanthi akeh restoran sing ramah karo budget, sampeyan uga bakal nemokake sawetara restoran Mexico, Thai lan Prancis sing paling apik ing Eropah, ing Copenhagen.

Apa sing kudu diombe

Kamus ngombe

Kafe sami-sami siap ngladeni kopi utawa bir lan anggur, nanging biasane cedhak tengah wengi lan musik dikalahake supaya bisa ngobrol. Dheweke uga ngladeni panganan.

Bodegas minangka bolongan penyiraman lokal sing rata-rata, meh padha karo pub, kanthi rega asring murah tinimbang bar lan kafe. Klien asring rada goyang lan sampeyan bisa duwe wong sing ndeleng karo pelanggan sing ora kenal nanging tumindak apik lan biasane dadi anget marang sampeyan. Coba nduwe wong ngajar sampeyan dolanan lokal, musik, utawa sced kanggo wengi sing nyenengake.

Pub mung kasebut, pub, ekspor bertema Inggris, Irlandia, lan Scottish sing asring ora ana hubungane karo pub sing nyata ing negara kasebut kajaba bir lan interior sing diekspor.

Bar minangka apa sing diarani warga lokal kanthi musik keras sing ora duwe biaya tutup. Dikemas ing akhir minggu nanging luwih tenang ing wektu liya.

Klub, utawa diskotik amarga asring kasebut diarani ing kene, yaiku bar sing nduwe biaya tutup lan duwe lantai. Asring mung mbukak Th-Sa.

Morgenværtshus. Yen sampeyan bisa mbukak kanthi ngumumake iki nalika sampeyan butuh, sampeyan bakal njaluk pitunjuk menyang pendirian sing surem kebak wong sing nate dibengkerake. Biasane mbukak sekitar 5AM lan "klasik" kalebu jam 24 Hong Kong ing Nyhavn, Café Guldregn ing Vesterbro lan Andy ing pusat kutha.

Kepompong

Pemandangan klub kasebut sregep ing Copenhagen, nanging umume klub mung mbukak Th-Sa. Elinga yen umume warga duwe pesta ing omah karo kanca utawa bar favorit, sadurunge lunga menyang klub, saengga jarang mlebu nganti tengah wengi lan cedhak 5AM. Umume klub njaga umur minimal 20 utawa 21, sanajan ora dibutuhake nglakoni hukum.

Pengunjung sing pengin nyenengi Su-W bisa uga kudu mburu golek papan kanthi sawetara tumindak nanging ana sawetara pilihan:

Omah urip

Operaen København (saka prau)

Umume papan musik ing Copenhagen uga kaping pindho minangka klub wengi supaya nonton bagian ing klub ing macem-macem kabupaten kasebut. Tiket kanggo meh kabeh acara ing Denmark lan Copenhagen didol liwat Billetnet sing dodolan online lan counter sing kasedhiya ing kabeh kantor pos. Nanging ora ana ing acara utama, tiket uga bisa didol ing lawang mlebu.

Papan musik utama ing Copenhagen yaiku stadion Parken ing Østerbro kanggo bintang paling gedhe. Copenhagen / Indre_By, Copenhagen Jazzhouse temenan dadi konser Jazz lan The Rock minangka papan spiritual spiritual pemandangan rock lokal lan logam abot. Vega ing Vesterbro minangka papan utama kanthi konser meh kabeh jinis miturut tumindak nasional lan internasional. Nørrebro nduwe rong panggonan: Tahap Rust utamane dadi musik irama aliran utama lan Global, amarga jenenge bakal menehi panggung kanggo musik dunia. Southwards ing Christianhavn, ora kaget yen Operahouse main Opera lan ora kena dilalekake, macem-macem papan sing ana ing Christiania minangka sumber daya alternatif lan budaya lemah ing Denmark.

Money

Sanajan Denmark minangka anggota Uni Eropa, itungan kasebut isih ana Krone Denmark. Ing Copenhagen, Nyhavn, Tivoli, lan akeh restoran lan hotel utama sing asring ditrapake turis karo Kronor lan Euros Swedia, sanajan prakteke durung umum ing papan liya.

Kertu kredit ditampa sacara umum, sanajan biasane diwatesi ing Visa lan / utawa Mastercard. Akeh pasar lan toko cilik biasane bakal nampa kartu debit Denmark sing nyebar, uga dikenal minangka Dankort. Nanging panrima saka kertu kredit internasional utama kanthi cepet. Kartu kredit liyane kaya American Express, Diners, JCB, lan Unionpay ditampa ing sawetara toko nanging ora kabeh toko ing Copenhagen, utamane ing Strøget, distrik belanja utama. Yen ditampa, ragad transaksi (diwenehake dening perusahaan kertu kredit, dudu toko) saka 0.75 nganti 4.00% jumlah kasebut biasane bakal dikenani kertu kredit sing ditanggepi bank asing.

Meh kabeh ATM nrima kertu internasional utama, kalebu kabeh sing kasebut sadurunge. Mula, kudu dieling-eling, sanajan sawetara toko bisa uga ora nampa kabeh kertu kredit, nanging ATM sing bisa nindakake kasebut, paling asring kurang saka 200 meter, utamane ing tengah Copenhagen.

Papan sing cedhak kanggo dilawati

Jelajahi Copenhagen lan cedhak karo kutha

Malmö, Swedia, kutha paling gedhe ing Swedia, kanthi pusat kutha sing apik banget lan alun-alun sing nyenengake mung kulo sepur sing gampang lan gampang.

Elsinore (Helsingør) Pusat kutha lawas kanthi omah sing dijaga kanthi apik minangka salah sawijining sing paling gedhe ing Denmark, lan kraton Kronborg sing misuwur, omah saka Shakespeare's Hamlet.

Hillerød - sawijining kutha cilik sing didominasi kraton sing gedhe, nanging uga nawakake kebon baroque lan pusat kutha sing wis ditata.

Ringkobing - Ibukutha kuno lan situs Warisan Donya, kanthi katedral sing misuwur kebak makam raja-raja kuno, lan museum Viking sing apik banget. Omah ing salah sawijining festival musik Big Four Eropah, Roskilde Festival, sing narik pengunjung 110,000 saben taun ing wulan Juli.

Museum Seni Modern Louisiana minangka museum seni modern sing misuwur ing Denmark. Dununge ana ing kutha cilik Humlebaek, yaiku 35km sisih lor Copenhagen. Sapa wae sing pengin njelajah Copenhagen, bakal nemokake prekara sing ditindakake supaya bisa migunani.

Situs web pariwisata resmi ing Copenhagen

Watch video babagan Copenhagen

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]