njelajah Yokohama, Jepang

Jelajahi Yokohama, Jepang

Jelajahi Yokohama, sing dumunung ing pesisir kulon Tokyo Bay langsung kidul Tokyo. Yokohama minangka kutha paling gedhe nomer loro ing Japan lan salah sawijining kutha sing paling asring kanggo ndeleng wong manca.

Yokohama minangka port pertama sing dibukak kanggo perdagangan manca sawise dibukak Jepang ing 1854. Ing ngarep pemulihan Meiji, jalur sepur pertama ing Jepang sing nyambung Tokyo lan Yokohama. Nanging, Yokohama dirusak dening Gempa Bumi Kanto Agung 1923 lan maneh maneh karo bom geni ing Perang Dunia II, lan ora nate entuk wangsulan maneh. Tetep kutha laut nganti saiki lan nahan rasa internasional.

Yokohama mung dumunung ing setengah jam saka Tokyo, lan kanthi efektif dadi bagean saka konvensional raksasa kasebut. Sampeyan bisa tekan Yokohama kanthi pesawat lan sepur.

Yokohama ora duwe bandara dhewe. Sampeyan bisa tekan Yokohama saka rong bandara utama ing Tokyo.

Mayoritas pengunjung sing gedhe banget menyang Yokohama teka saka Tokyo kanthi sepur. Akeh garis sepur nyambungake loro kutha kanthi rega sing padha.

Yokohama dudu papan sing gampang mobil. Transit lan mlaku umum paling apik. Kantor Ward Ward nyedhiyakake peta Yokohama ing basa Inggris.

Yokohama Pusat kompak lan area Chinatown / Yamashita Park paling apik disinaoni.

Minato Mirai 21 yaiku distrik kutha futuristik sing dibangun kabeh ana ing tanah sing dituntut. Diakses utamane liwat Minato Mirai Stn, nanging uga asring diakses liwat Stesen Sakuragicho. Akeh opsi blanja nyebar ing njero, kalebu:

  • Landmark Plaza / Queen's Square.Kompleks raksasa wiwit saka Landmark Tower, nganti menyang Hotel Pan Pacific. Yen sampeyan seneng blanja kanthi dhuwur, mula iki minangka papan kanggo mriksa. Uga dadi salah sawijining Pusat Pokémon ing Jepang, populer ing bocah-bocah.
  • Pacifico Yokohama.Kafe, restoran, toko lan hotel. Kadhangkala konser sing ditindakake ing kene.
  • Yokohama Jackmall / Gento. Sing nang njaba Stasiun Shin-Takashima. Loro nyambung mall sing gegandhengan, sithik nanging tuwuh. Pengecer kothak kothak gedhe, pusat game, lan téater film.
  • Warung Bata Yokohama "Aka Renga Souko" ing pinggir wilayah MM21 cedhak Bashamichi Station. Bangunan port bersejarah sing ana ing 1907, bubar didandani lan saiki akeh omah butik, fashionista utawa liya-liyane.
  • Yokohama Portugis Donya cedhak stasiun Cosmo World lan Bashamichi Station. Akeh toko lan restoran, sing pengalaman blanja sing rada murah, bisa uga ngrampungake para tweens, remaja lan rong puluh perkara sing sampeyan weruh ing.
  • Dhasar Arcade Belanja Dhasar. Arcade blanja kaya maze iki ing sisih kulon stasiun Yokohama. Ana sawetara restoran, supermarket, butik, toko buku lan sapiturute. Toko kasebut murah. Nanging gumantung ing toko, arcade iki bisa uga rumit; mulane ngati-ati lan "Aja kelangan cara".
  • Kiyouken yaiku toko shuumai sing paling kondhang "lomba daging uap Cina". Iki oleh souvenir apik lan ora larang banget.
  • Yodobashi Yokohama West Exit. Lali Akihabara, cabang "denki-ya-san" sing nggegirisi iki luwih cekap kanggo kabeh kabutuhan elektronik. Uga duwe pilihan barang gratis. Aja manawa kanggo ndhaptar kertu titik; sampeyan bakal nampa persentase titik gumantung saka sing tuku (biasane 13%), sing banjur bisa ditrapake padha karo dhuwit sing dituku ing Yodobashi ing saindenging negoro.
  • Kuartal Teluk Yokohama7-min mlaku saka Wétan Timur, nyabrang kali saka Sogo, mandheg mandheg mandheg Laut. Toko pasar sing disetel ing swasana cemara, open-online lan asring breezy karo pemandangan banyu gedhe! Pilihan panganan ana ing sisih gourmet.
  • Yokohama Vivre West Exit. Fesyen Jepang paling apik (utawa paling ala, gumantung saka sampeyan) kanggo 20- lan 30-somethings. Pikirake Shibuya 109 lan Parco. Ana pengadilan panganan ing GFloor.
  • Motomachi yaiku distrik blanja cilik nanging modis sing dumunung ing cedhak Chinatown. Ayo ing stasiun Minato Mirai "Motomachi-Chinatown" stasiun utawa stasiun JR "Ishikawacho".
  • Taman Outlet Mitsui yaiku pusat blanja sing cedhak ana ing daerah bay Kanazawahakkei. Sampeyan mudhun ing garis sisih Laut "Torihama" Stn. Katon kaya kutha sisih bay cilik. Ana sekitar toko 220. Contone, Adidas, Nike, COACH, EDWIN lan akeh merek populer liyane.
  • Lalaport Yokohama yaiku blanja gedhe ing Kamoi. Sampeyan mudhun ing garis Yokohama "Kamoi". Ana sekitar toko 370, bioskop lan restoran.
  • Isezaki Mal Shopping Street. Diakses liwat Stasiun Kannai. Apik kanggo sawetara petualang sing ora pengin break blanja bank ing Minato Mirai. Disawang dening toko departemen Matsuzakaya, kanthi pirang-pirang ibu lan toko pop sing ana ing wilayah kasebut. Urip kanthi awan, nanging waspada ing wayah wengi amarga wilayah kasebut cukupan sethithik.
  • Cubic Plaza Shin-yokohama. Iki minangka bangunan stasiun ing Stasiun Shin-yokohama. Ana macem-macem jinis toko ing njero. Ana restoran 25 lan kafe 9, lan toko liyane. Contone, akeh toko kanggo sandhangan, sepatu, aksesoris lan tas. Uga ana toko buku, sawetara toko barang rumah tangga, malah klinik-klinik kecantikan. Mesthi wae, sampeyan mung bisa blanja utawa mangan kapan wae, nanging pas kanggo penumpang Shinkansenkanggo tuku kothak malam utawa cenderung kanthi cepet.
  • Minato Mirai 109.Iki minangka bangunan sing nduwe barang-barang modis Jepang. Bayangake mung Shibuya 109. Uga Starbucks ana ing kene.
  • Colette·Mare. Iki minangka mall gedhe sing mbukak Maret 2010. Akeh toko, restoran, bar, téater, barang-barang gaya lan sapiturute. Saiki mung butuh menit kanggo lunga saka Sakuragicho Stn saka garis JR.
  • The Menara Landmark nduwe restoran Jepang, Cina lan Prancis ing lantai 68th, ing ngendi sampeyan bisa nyenengake panganan lan pemandangan saka Yokohama sing ora cocog. Tokyo. Nanging kemewahan kasebut ora murah.

Situs web pariwisata resmi Yokohama

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Nonton video babagan Yokohama

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]