Bewara GDPR
World Tourism Portal

Bewara GDPR.

At World Tourism Portal, diakses saka https://worldtourismportal.com/, salah sawijining prioritas utama yaiku privasi para pengunjung. Dokumen Kebijakan privasi iki ngemot jinis informasi sing diklumpukake lan direkam dening World Tourism Portal lan carane nggunakake.

Yen sampeyan duwe pitakonan tambahan utawa mbutuhake informasi luwih lengkap babagan kita Kebijakan Privasi, aja ragu-ragu kanggo hubungi kita liwat email ing info@worldtourismportal.com

Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR)

We are Data Controller of your information.

World Tourism Portal basis legal kanggo ngempalaken lan nggunakake informasi pribadi sing diterangake ing Kebijakan Privasi iki gumantung marang Informasi Pribadi sing kita kumpulake lan konteks khusus sing ngumpulake informasi kasebut:

  • World Tourism Portal kudu nindakake kontrak karo sampeyan
  • Sampeyan wis maringi World Tourism Portal ijin nglakoni
  • Ngolah informasi pribadhi wis ana World Tourism Portal kapentingan sing sah
  • World Tourism Portal kudu tundhuk karo ukum

World Tourism Portal bakal njaga informasi pribadhi sampeyan mung kanggo kabutuhan sing ditemtokake ing Kebijakan Privasi iki. Kita bakal nahan lan nggunakake informasi sampeyan kanthi syarat kanggo ngetrapake kewajiban hukum, ngrampungake musuhan, lan ngetrapake kawicaksanan.

Yen sampeyan dadi penduduk Area Ekonomi Eropah (EEA), sampeyan duwe hak pangayoman data tartamtu. Yen sampeyan pengin dilaporake apa Informasi Pribadi sing dikepengini lan yen sampeyan pengin dibusak saka sistem kita, hubungi kita.

Ing kahanan tartamtu, sampeyan duwe hak proteksi data ing ngisor iki:

  • Hak akses, nganyari utawa mbusak informasi sing ana ing awak.
  • Hak pambeneran.
  • Hak kanggo obyek.
  • Hak watesan.
  • Portabilitas data
  • Hak mbatalake idin

log Files

World Tourism Portal nderek prosedur standar nggunakake file log. File iki log pengunjung nalika ngunjungi situs web. Kabeh perusahaan hosting nindakake iki lan bagean analytics layanan hosting. Informasi sing diklumpukake dening file log kalebu alamat protokol internet (IP), jinis browser, Penyedia Layanan Internet (ISP), tanggal lan wektu, referensi / metu kaca, lan bisa uga nomer klik. Iki ora ana hubungane karo informasi sing bisa dingerteni kanthi pribadi. Tujuan informasi kasebut yaiku kanggo nganalisa tren, ngurus situs, nglacak gerakan pangguna ing situs web, lan ngumpulake informasi demografi.

Cookies lan Beacons

Kaya situs web liyane, World Tourism Portal nggunakake 'cookie'. Cookie iki digunakake kanggo nyimpen informasi kalebu pilihan para pengunjung, lan kaca ing situs web sing diakses utawa dibukak pengunjung. Informasi kasebut digunakake kanggo ngoptimalake pengalaman pangguna kanthi ngatur konten kaca web adhedhasar jinis browser pengunjung lan / utawa informasi liyane.

Kawicaksanan privasi

Sampeyan bisa takon dhaptar iki kanggo nggoleki kabijakan privasi kanggo saben mitra pariwara ing World Tourism Portal.

Server iklan pihak katelu utawa jaringan iklan nggunakake teknologi kaya cookie, JavaScript, utawa Web Beacon sing digunakake ing pariwara lan tautan sing ditampilake. World Tourism Portal, sing dikirim langsung menyang browser pangguna. Dheweke nampa alamat IP kanthi otomatis nalika kedadeyan kasebut. Teknologi kasebut digunakake kanggo ngukur efektifitas kampanye pariwara lan / utawa nggawe pribadi pariwara sing sampeyan deleng ing situs web sing dikunjungi.

Elinga yen World Tourism Portal ora duwe akses utawa ngontrol cookie kasebut sing digunakake dening pariwara pihak katelu.

Third Party Kawicaksanan privasi

World Tourism PortalKebijakan Privasi ora ditrapake kanggo pariwara utawa situs web liyane. Mangkono, kita menehi saran kanggo takon karo Polisi Privasi sing gegandhengan karo server iklan pihak katelu iki kanggo informasi sing luwih rinci. Bisa uga kalebu praktik lan pandhuane babagan cara milih pilihan tartamtu. Sampeyan bisa nemokake dhaptar lengkap saka Polisi Kebijakan lan tautan kasebut ing kene: Link Polisi Kebijakan.

Sampeyan bisa milih kanggo mateni cookie liwat pilihan browser individu. Kanggo mangerteni informasi luwih lengkap babagan manajemen cookie karo browser web tartamtu, bisa ditemokake ing situs web browser. Apa Cookie?

Informasi Anak

Liyane bagean prioritas kita nambahake pangreksan kanggo anak nalika nggunakake internet. Kita ngajak wong tuwa lan biyung kanggo mirsani, melu, lan / utawa ngawasi lan ngawasi aktivitas online.

World Tourism Portal ora ngerteni Informasi pribadi sing dingerteni saka bocah-bocah sing umur 18. Yen sampeyan ngelingake manawa anak sampeyan nyedhiyakake informasi kaya ing situs web iki, kita ngajak sampeyan langsung hubungi kita lan kita bakal ngupayakake kanthi cepet supaya bisa ngilangi informasi kasebut saka cathetan sing ana.

Kebijakan Privasi Online Mung

Kebijakan Privasi Kita mung ditrapake kanggo kegiatan online lan bener kanggo pengunjung situs web kita babagan informasi sing dituduhake lan / utawa ngumpulake World Tourism Portal. Kebijakan iki ora bisa ditrapake kanggo informasi sing diklumpukake ing njaba utawa liwat saluran liyane saka situs web iki.

idin

Kanthi nggunakake situs web, sampeyan kudu menehi idin kanggo kita Kebijakan Privasi lan setuju karo Sarat lan Ketentuan.