Dolan maring Disneyland, Prancis

Dolan maring Disneyland, Prancis

Yen sampeyan pengin ngunjungi Disneyland, sing sadurunge Euro Disneyland lan Disneyland Resort Paris dumunung ing Paris pinggiran kutha Marne-la-Vallà © e, sampeyan kudu ngerti manawa iku varian Eropa Disney Kakaisaran taman archetypal sing "Taman Tema Karajaan Inggris." Minangka taman hiburan tema Disney kapindho sing dibukak ing njaba Amerika Serikat, sawise Tokyo Disney Resort.

"Kepiye para rawuh ing papan sing seneng iki! Biyen, sawijining crita saka master, Walt Disney, sing diilhami saka dongeng sing paling disenengi ing Eropa, nggunakake hadiah khusus dhewe kanggo nuduhake donya iki. Dheweke nggambarake Kraton Piandel ing ngendi crita kasebut bakal urip, lan diarani Disneyland. Saiki impen dheweke bali menyang tanah sing menehi inspirasi. Euro Disneyland darmabakti kanggo wong enom lan enom, kanthi pangarep-arep bakal dadi sumber kabungahan lan inspirasi kanggo kabeh jagad. " - Michael D. Eisner, April 1, 1992

Disneyland Paris kasusun saka rong taman, Taman Disneyland lan Walt Disney Studios Park, lan kabupaten blanja, Disney Village. Taman Disneyland minangka taman kabeh sing wis dirungu lan ngarepake, lan Walt Disney Studios Park duwe tema film sing luwih umum - nanging isih Disney. Desa kasebut kalebu toko lan restoran.

Taman tema Disney misuwur amarga "Audio-Animatronics", kanggo menehi perhatian marang detail, mental layanan, wong akeh, lan regane. Tujuane yaiku ngrampungake "sihir" francais Disney; karyawan ora "staf" nanging "anggota cast"; taman iki tetep ora resik; lan ing endi wae sampeyan bakal nemokake mesin sing sampurna. Contone, sampeyan ora bakal nemokake karakter Disney sing padha kaping pindho ing ngarep - ora ana duplikat. Bocah-bocah wis dadi fokus ing Disneyland, nanging pengunjung sing tuwa ora dilalekake.

Kabeh taman tema ngetutake persiyapan sing padha, nanging mesthi ana akeh beda regional.

Total komersialisme yaiku sampeyan kudu nampa, ora nggatekake utawa nikmati. Kejabi, toko ing saben pojok, akeh nitih "disponsori" dening macem-macem perusahaan gedhe.

Kanggo nggawe pengalaman dadi luwih ajaib lan nyenengake, City of Light mung sepur setengah jam adoh.

Kanthi kunjungan 15 yuta ing 2017, Disneyland Paris wis nggayuh Menara Eiffel minangka papan wisata paling populer ing Eropa lan ing 10 paling gedhe taman tema sing paling ditekani ing saindenging jagad. Mangkono uga musim sing paling cocog kanggo ngunjungi yaiku nalika nomer tamu kurang lan cuaca iku apik. Aturan umum yen sampeyan pengin ngindhari wong akeh ngindhari preian sekolah Prancis. Elinga, nalika musim rendheng, sawetara acara lan parade bisa uga ora mlayu.

Acara Khusus

Acara Khusus beda-beda saben taun (saengga luwih becik mriksa situs web resmi Disneyland Paris babagan apa sing ditawakake sajrone kunjungan sampeyan), nanging ana rong sing diadani saben taun ing dina sing padha: Partai Halloween Disney lan Natal Enchanted Disney:

  • The Pesta Halloween berlaku ing dina 1, saka 20: 30 nganti 2am ing dina pungkasan wulan Oktober. Ana tamu bisa mangkat trick utawa nambani ing saindenging taman, nyandhang Kostum Lebaran, ketemu karo dheweke villains favorit lan ngalami kabeh atraksi nganti 2am minangka taman kasebut dadi pesta sing raksasa. Pesta ora gratis lan siji kudu tuku tiket luwih dhisik. Dekorasi Halloween bakal dibukak ing minggu pungkasan wulan Oktober lan bakal dijupuk mudhun sawise minggu pisanan Nopémber mbukak.
  • Natal Enchanted Disney minangka prastawa sing luwih gedhe sing bakal kalakon ing loro taman wiwit pertengahan wulan Nopember (sakcara Halloween) nganti minggu pisanan wulan Januari. Loro taman kasebut bakal diisi dekorasi natal lan Kastil Tidur Tiduha bakal duwe ewu lampu padhang ing ndhuwur menara kasebut. Kanggo musim 2018 taman bakal nampilake parade khusus sing diarani Parade Natal Disney bebarengan karo Cahya Natal Ajaib Mickey lan Jahitan Merry (pertunjukan musik) ing ngarep téater Town Square lan Stage Castle ing Disneyland Paris. Walt Disney Studios Park uga bakal nduwe acara khusus kalebu: Goofy Natal Incredible (pertunjukan ramalan wengi ing Menara Teror) lan Tutul, Tutul, Tutul ing Bagean Natal Big Mickey (pertunjukan khusus ing Teater Animagique). New Year's Eve dirayakake kanthi cara sing apik banget ing Disneyland Paris (dudu Walt Disney Studios), amarga taman kasebut Parade Eve Taun Anyar sing luar biasa lan spektakuler Perayaan Perayaan Taun Anyar bakal nyunarake langit nalika jam tekan tengah wengi. Paesan Natal uga misuwur banget kanggo loro Disney Village lan Disney's Resort Hotels.

Disneyland Resort Paris uga nyambung karo loro bandara internasional ing Paris.

Sawise sampeyan mlebu taman, mode transportasi utama sampeyan bakal mlaku-mlaku. Disneyland dipérang dadi papat bagean kanthi tema (Discoveryland, Frontierland, Adventureland lan Fantasyland) lan pusat blanja lan informasi ing Main Street USA.

Yen sampeyan kudu lunga saka siji taman menyang sisih liya, sampeyan bisa numpak sepur sing ngubengi Taman lan mandheg ing saben bagean utama. (Kajaba saka Adventureland)

Yen sampeyan ana ing mburi taman nalika udan deres, ana dalan sing nyamar sing bakal njupuk sampeyan kabeh saka Pirates Karibia menyang ngarep taman.

Layanan bus ana sing bisa nggawa sampeyan saka Disney Village lan pusat mlebu ing hotel-hotel. Bis iki ora dibayar.

Aksesoris kursi rame banget, lan ana sawetara wilayah sing duwe alangan umume, kayata undhak-undhakan sing dipasang, supaya akses ora mokal. Sistem ditrapake kanthi sistem cacat sing paling apik kanggo akeh tunggangan wis ana, nanging amarga alasan safety lan evakuasi, sawetara tunggangan isih mbutuhake rider bisa mlaku utawa munggah tangga. Minangka apike golek pass cacat saka Pusat Informasi nalika teka ing taman kasebut; nglakoni supaya luwih gampang kanggo staf kanggo ngenali lan mbantu para pengunjung sing ora dipatèni. Lulus kasebut ora bakal menehi wong cacat hak mlumpat antrian, nanging ngidini akses kanggo nunggang liwat gapura sing metu tinimbang gapura sing luwih ketat.

Disneyland Park Paris

Dadi taman Resor asli, Disneyland Park dibukak ing April 13th 1992. Taman iki, bareng karo resort liyane, ngalami masalah finansial paling ora ing taun 20 lan sayangé mbukak atraksi anyar wiwit 1994, karo Space Mountain: La Terre de la Lune. Sanajan ngono, dianggep minangka taman "istana" sing paling apik ing planet iki amarga perhatian sing rinci banget. Saka facades Main Street USA nganti sudhut Adventureland sing didhelikake lan kebon apik Fantasyland, jelas manawa para pamikir wis nindakake pakaryan sing apik. Akeh headliner, kalebu Big Thunder Mountain, Star Tours, Pirates of the Caribbean lan Peter Pan's Flight Flight refurbishments sing gedhe kanggo ulang taun 25th taman lan saiki katon luwih apik tinimbang sadurunge!

Main Street USA

Gapura resmi menyang taman kasebut, ngidini para tamu nglewati lan ngalami sawijining kutha ing Amerika Tengah, ing 1900s kabeh kamulyan. Sampeyan uga bisa ngalami mod transportasi sing digunakake kanggo wong ing jaman iki kayata streetcars sing ditarik nganggo jaran!

Frontierland

Tanah sing njlimet iki, kiwa ing Main Street USA, menehi pajeg menyang kutha Amerika ing Wild West ing abad 19, diarani Thunder Mesa. Kutha sing ngrembaka sajrone Gawat Pertambangan Emas, nanging saiki wis ditinggalake lan legenda aneh dikandhani.

Cepet ditawakake: Big Thunder Mountain Railroad

Adventureland

Tanah iki fokus ing pirang-pirang petualangan sing wis diadhepi karakter Disney. Pisah menyang wilayah bertema 3 adhedhasar Indiana Jones, Pirates of the Caribbean lan Aladdin kanthi pengaruh arab lan indian sing abot, iku permata lengkap lan dianggep minangka salah sawijining sing paling apik.

Cepet ana: Indiana Jones lan Kuil Peril

Fantasiland

Papan sing dideleng saka kabeh dongeng Disney. Iki minangka tanah sing paling apik ing saben taman gaya Disneyland ing saindenging jagad lan ora ana apa-apa. Ing ngisor iki, sampeyan bisa ngejat ing ndhuwur Everland karo Peter Pan, ketemu karo putri favorit sampeyan ing Putri Pavilion, lan uga nggawe wisata sing nyenengake ing saindenging jagad iki ing Dunia Cilik.

Cepet ditawakake: Penerbangan Peter Pan

Catetan: Fantasyland nutup jam 1 luwih awal tinimbang taman liyane kanggo pertunjukan karo pertunjukan kembang api ing mburi Kastil Cinderella.

Discoveryland

Wilayah iki njupuk ide "Tomorrowland" langkah luwih lanjut. Tanah kasebut nyemprotake sampeyan kanthi konsep babagan kisah Jules Verne sing ngomong babagan keelokan inovasi manungsa. Nalika tanah kasebut ilang sawetara pesona sing sadurunge wis, iku isih gedhe.

Cepet ditawakake: Hyperspace Mountain, Buzz Lightyear Laser Blast, Star Tours: The Adventures Terusake

Walt Disney Studios Park

Taman adhine Disneyland Paris dibukak ing 2002. Wiwit saiki wis entuk akeh kritik amarga ora aran "Disney" lan dadi miniscule. Sawetara sing diakoni bener (Taman Walt Disney Studios saiki dadi taman Disney paling cilik ing planet iki, nanging ora ana sing nitih paling sithik), nanging taman kasebut ana sawetara atraksi sing unik lan menarik, sing ditindakake kanthi paling sekaligus. Taman iki bakal ngalami ekspansi utama ing antarane 2019-2023 sing bakal ngowahi Backlot dadi tanah sing lengkap adhedhasar Karakter Marvel, nambah tlaga anyar, nggedhekake boulevard tengah saiki lan nambah 2 tanah anyar adhedhasar Frozen lan star Wars waralaba Sayang, kabeh tambahan lan remakes iki bakal bisa ndeleng penutupan sawetara penggemar favorit kayata Studio Tram Tour: Konco The Magic and Rock n 'Rollercoaster. Supaya entuk nalika sampeyan isih bisa!

Lot ngarep

Lelungan menyang jagad film menyang Lot ngarep, mlebu ing Walt Disney Studios Park lan nyetel iklim kanggo sihir kasebut ora bakal ditindakake.

  • Disney Studio 1- Sugeng rawuh ing Hollywood! Gencang mudhun boulevard cilik iki sing diilhami dening Boulevard Hollywood nyata ing Los Angeles lan mlumpat menyang film sing luwih ramé lan kaget. Kabeh ing njero ruangan lan ber-hawa! Aja lali ndeleng toko 10 beda. Studio uga dadi lawang kanggo taman kasebut, kaya Main Street USA ing Disneyland Park.

Pelataran Produksi

Langkah menyang Pelataran Produksi. Kapenuhan ing nitih apik, pertunjukan sing apik banget lan lintang sing apik kanggo bintang, iki minangka tanah pertama sing dienggo tamu sawise Studio 1 lan mbantu mbantu nyetel taman kasebut.

Cepet ditawakake: Twilight Zone Tower Terror

Toon Studio

Langkah menyang tanah paling gedhe taman lan gabung karo cast ing sawetara crita animasi Disney sing paling gedhe. Shrink kanggo ukuran mouse, nitih Wétan Australia Saiki utawa munggah ing operasi paratrooper, tanah iki nyenengake lan uga pengaruh gedhe saka Pixar. Tanah kasebut sadurunge dikenal minangka Halaman Animasi, nganti 2007.

Cepet ditawakake: Ratatouille: Petualangan, Karpet Sihir Agrabah

Rider Tunggal ditawakake: Coaster Crush, RC Racer, Ratatouille: The Adventure

Backlot

Gawe volume ing Rock n 'Rollercoaster, deleng dhewe minangka acara mobil sing nggumunake utawa nemu efek khusus saka film Armageddon, Backlot diisi pengalaman sing kebak adrenalin. Backlot bakal diowahi dadi tanah bertema Marvel lan bakal cedhak ing pungkasan 2018 utawa awal 2019.

Cepet ana: Rock n 'Rollercoaster

Cepet

Yen sampeyan bisa ngrancang wektu, sampeyan bisa nggunakake sing gratis Cepet sistem. Yen sampeyan bisa numpak, sampeyan bisa entuk sing diarani cepet pass sing ngidini sampeyan ngliwati akeh antrian ing set, mengko. Malah nalika taman mung cukup ramai, luwih becik entuk pass cepet kanggo nitih populer ing awal (Big Thunder Mountain, Peter Pan lan Menara Teror umpamane). FastPass mung ana sawetara tunggangan sing paling populer. Ing dina non-puncak kanthi antrian sing kurang, bisa uga ora repot ngetokake Fastpasses ing sawetara obyek wisata, mung nerbitake ing loro utawa telung tunggangan sing paling populer ing taman kasebut.

Yen ana siji perkara, sampeyan ora bakal nemu masalah ing Disneyland Paris, toko. Toko-toko tema lan umume nyebar ing saindenging taman, adol adol Disney lan kenangan umum. Dheweke nggawa kabeh saka potlot menyang buku, saka topi panganan Indiana Jones menyang kostum Cinderella. Langit kasebut tegese watesan babagan dhuwit sing bisa dienggo ing Disneyland Paris - sampeyan bisa tuku trinket kaca / kristal lan replika pedhang ing kraton tengah. Yen sampeyan teka ing Disneyland Paris karo bocah-bocah, disiapake tekan kanthong jero; Topi koboi lan pistol utawa pedhang ksatria katon penting banget kanggo bocah lanang; Kostum Cinderella kanggo bocah-bocah wadon. Yen ngono, sekelompok barang kanggo bocah bisa uga ngasilake sampeyan kira-kira € 50. Tambah karo boneka, kaos lan tokoh tumindak iki kanthi gampang ... gampang kanggo nggunakake € 50-100 minangka kepala "cenderamata" - utawa liyane.

Wilayah blanja utama Disneyland Paris yaiku Main Street USA. Toko paling gedhe ing Walt Disney Studios Paris yaiku Disney Studio 1, sing bakal sampeyan langsung ndeleng sawise sampeyan mlebu taman kasebut. Disney Village nduweni koleksi eceran sing akeh, kalebu Toko Disney.

Disneyland Paris olahraga akeh restoran lan bar sing umume akeh perkara sing padha: Lagi larang. Sawetara yaiku panganan kanthi cepet, liyane uga cukup apik. Panganan iki asring larang. Cafe Mickey larang (€ 130 kanggo wong papat) nanging karakter kasebut ngubengi lan sampeyan bisa ngirit sawetara wektu ora ngenteni ing taman kasebut supaya gambar bocah dicandak nganggo karakter.

Elinga, taman kasebut ditutup nalika musim semi, musim semi lan musim gugur, saéngga angel mangan nedha bengi ing taman kasebut sawise peteng.

Disney nawakake macem-macem hotel ing lan ing sekitar taman kasebut. Dheweke beda-beda kanthi kualitas lan gaya. Kabeh kudu menehi aman gratis kanggo nyimpen barang-barang berharga sajrone awan, kalebu komputer notebook (Laptops). Pitakon ing resepsi. Umume ing jarak mlaku gampang saka Taman

Uga ing ndhuwur, ana sawetara hotel njaba, kabeh iki nawakake transportasi menyang taman kasebut nanging ora duwe tema Disney lan uga ora kalebu ing paket tawaran khusus.

info liyane Disneyland, Prancis

Dadi bocah maneh ngunjungi Disneyland, Prancis

Situs web pariwisata resmi EuroDisney

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Disneyland

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]