Dolan maring Taman Nasional Arusha, Tanzania

Jelajahi Taman Nasional Arusha, Tanzania

Jelajahi Taman Nasional Arusha sing nutupi Gunung Meru, gunung geni sing misuwur kanthi dhuwur 4566 m, ing Wilayah Arusha sisih lor wétan Tanzania. Taman iki sithik nanging beda karo landskap sing luar biasa ing telung wilayah sing béda-béda. Ing sisih kulon, Kawah Meru nyenengake Kali Jekukumia; puncak Gunung Meru ing dhuwur. Kawah Ngurdoto ing sisih kidul-wetan ana alas suket. Momella Lakes cethek ing sisih lor-wétan duwe warna algal lan dikenal kanggo manuk sing ngluncurake.

Gunung Meru minangka pucuk paling dhuwur nomer loro ing Tanzania sawise Gunung Kilimanjaro, sing mung 60 km adoh lan mbentuk latar mburi pemandangan saka taman ing sisih wétan. Taman Nasional Arusha ana ing sumbu 300 kilometer kilometer taman nasional sing paling misuwur ing Afrika, mlaku saka Serengeti lan Kawah Ngorongoro ing sisih kulon menyang Taman Nasional Kilimanjaro ing sisih wétan.

Taman iki mung sawetara kilometer sisih lor ing sisih wetan Arusha, sanajan gapura utama yaiku 25 km sisih wetan kutha. Mangkono uga 58 km saka Moshi lan 35 km Kilimanjaro Bandara Internasional.

Margasatwa

Taman Nasional Arusha nduwe macem-macem kewan liar, nanging pengunjung ora bakal ngarep-arep pengalaman ndeleng game sing padha sing ditemokake ing taman nasional liyane Tanzania sirkuit lor. Sanajan ukuran taman cilik, kewan umum kalebu jerapah, kebo Cape, zebra, warthog, monyet colobus ireng, putih monyet, flamingo, gajah, singa lan kewan-kewan Afrika liyane. Populasi macan saiki ana, nanging arang katon. Kewan manuk ing alas iki akeh banget, amarga akeh spesies alas sing luwih gampang katon ing kene tinimbang ing papan liya yaiku rute turis - Narina trogon lan trogon bar uga loro minangka tandha kemungkinan kanggo ngunjungi birders, dene macem-macem spesies sarang menehi kapentingan sing kurang apik.

Jelajahi Taman Nasional Arusha kanggo nemu lanskap pertama

Situs web pariwisata resmi ing Taman Nasional Arusha

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Taman Nasional Arusha

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]