Ngendi wektu kanggo Natal

Ngendi wektu kanggo Natal

Natal minangka festival taunan kanggo mengeti kelahiran Yesus Kristus, sing diamati utamane Desember 25 minangka prayaan agama lan budaya ing antarane miliar pirang-pirang wong ing saindenging jagad. Dina Natal minangka preian umum ing pirang-pirang negara ing donya lan dirayakake kanthi religius dening mayoritas Nasrani, uga budaya dening akeh wong sing ora Kristen, lan dadi bagean integral ing musim liburan sing dadi pusat.

Pahargyan diwiwiti patang dina Minggu sadurunge wengi Natal sing menehi tandha awal Advent. Kirim Advent, umume negara Katulik uga mengeti riyaya St Nicholas ing 6 tanggal Desember. Iki bisa uga ora dadi tradhisi ing kabeh negara, nanging sawetara papan sing paling apik kanggo nggunakake Natal kanggo ngrayakake minangka bagean saka budaya. Sawise riyaya kasebut, perayaan utama yaiku dina natal Natal ing ngendi wong-wong nekani ing Massa Tengah wengi lan nolak panganan sing nyenengake anget kulawarga, lan kanca-kanca.

Kanthi salju salju sing nutupi bumbung, konif Natal bisa didol, rasa kayu legi lan roti jahe ing udhara, lan ana ing burukan pasar Natal sing paling apik ing saindenging jagad; temtu arep dadi acara grand.

Wektu Natal wis teka! Lampu abang wis dekorasi wit; salju diarepake ing akeh kutha sing apik. Saben tujuan disandangi karo dekorasi sing paling apik. Bal Natal lan lampu Natal madhangi pasar Natal sing romantis

Natal minangka wektu kanggo santai lan nggambarake urip. Pancen, luwih nyenengake, yen sampeyan ngrameke dadi kulawarga. Kesempatan ikatan gedhe, nalika sampeyan mangan, seneng-seneng lan mbukak hadiah bebarengan.

Yen sampeyan bisa nutup mripat lan nggawe pangarepan lelungan, mula kepiye? Kakehan papan sing bakal dakeling?

Sampeyan bisa uga mikir kaping pindho sadurunge mbuwang perjalanan Natal ... Apa bakal krasa cukup? Apa bisa mbukak tanpa nedha bengi Natal tradisional? Apa bakal ngetren supaya adoh banget ing omah sajrone riyaya? Iki bisa dadi salah sawijining cara sing paling apik kanggo mbuwang Natal sing mesthi sampeyan eling! Ana akeh taun kanggo nglampahi Natal ing omah. Aja tembung kanggo tembung kasebut, sawetara blogger lelungan favorit sing nuduhake Natal sing isih bisa dieling-eling babagan jelajah.

Milih tujuan sabanjure ora gampang, nanging ana cara sing luwih apik tinimbang muter ing jagad raya gedhe, nutup mripat lan mbantingake driji (bakal bisa mandheg ing tengah Atlantik, lan Wi-Fi ana patchy, kanggo ngomong paling).

Kita lagi nggoleki tanggal Desember, wulan riyaya lan prayaan ing saindenging jagad - tegese ora ana wektu sing luwih apik kanggo bledug paspor kasebut lan miwiti njajahi! Nalika setengah lor ing jagad iki narik rajutan sing anget lan lungguh ing ngarepe kobongan sing krasa kenceng, wong-wong ing sisih Kidul ngrangkul lengen cekak, dina sing suwe lan anget. Apa sampeyan lagi seneng golek pasar anggur lan pasar Natal, utawa nggoleki plesiran pantai ing wilayah tropis, sampeyan bakal dadi kenangan sajrone umur lan mulihake hadiah Natal tradisional sing paling apik.

Kanthi Natal mung sudhut, endi kutha-kutha iki sing dituju? Rencanakake percutian Natal karo wong sing dikasihi.

Ayo kula nggawe tugas luwih gampang lan nuduhake sawetara pengalaman sing bakal ditindakake, sampeyan pengin ninggalake kabeh lan lelungan saiki!

Apa sampeyan pengin nglampahi Natal ing pulo sing direndhem srengenge kaya Fiji utawa ngalami musim dingin putih ing bocah cilik kayata New York, kita wis nate ngrampungake panggonan paling dhuwur kanggo musim iki sing prayaan - apa wae agenda sampeyan.

Apa sampeyan tetep ing omah utawa apa sampeyan milih salah sawijining perjalanan Natal kulawarga, pungkasane mung dadi bareng!

Uga supaya kita ngerti kutha favorit ing ngendi sampeyan pengin ngrameke Natal taun iki ing komentar ing ngisor iki!

Temokake tujuan Natal sing paling apik lan tempokake hotel lan penerbangan sampeyan kanthi rega paling apik.

Sampeyan pengin sampeyan Natal Merry lan Taun Anyar sing seneng.

Ngendi wektu kanggo Natal

Thailand

Nglampahi Natal ing negara sing ora dirayakake yaiku pengalaman beda. Ora kaya negara-negara Kristen / Katulik ing endi lurung-lurung kebak lampu lan wit sing kebak hadiah, sampeyan mung bisa ndeleng sawetara dekorasi paling sithik ing pusat blanja utawa, sanajan klinik, target turis. Mangan nedha awan Natal sing madhangake banyu segara sing ana ing Segara Andaman lan lakoni kanthi cara sing gedhe-gedhe kanthi mlaku-mlaku ing sadawane pasir, utawa mlumpat ing kapal kanggo njelajah nganggo banyu.

Iceland

"Natal putih sing tansah sampeyan impikan ing" pulo es lan geni - Islandia. Salju dadi srengenge sumunar ing lampu twinkling saka Jólasveinar kaping telulas, versi Islandia Santa Claus. Lan yen sampeyan bejo, langit bakal dadi ijo amarga pengaruh aurora borealis. Nganggo jeroan termal, mangan sup lobster lan ngombe anggur garing.

Poland

Yen ana tujuan ing ngendi Natal pancen ngrayakake iku Polandia. Kutha-kutha kasebut duwe "Jarmark" tradisional, pasar Natal kanthi lampu lan adol gula-gula lokal. Diiringi salju, sing saben taun teka. Ing pasar kasebut, sampeyan bisa ngombe "grzane wino" (mulled anggur) utawa "grzane piwo" (bir panas karo rempah-rempah) loro omben sing becik kanggo nglawan selesma lan mlebu swasana Natal. Sampeyan uga bisa ngrasakake "makowiec" sing populer (yaiku jajanan tradisional Polandia) lan "piernik" (roti jahe).

Bali

Rasa sing paling surem yaiku ngatasi kadhemen nalika musim panas ing topi Natal. Surf, ember jago lan malah bungee mlumpat, ing Dina Natal? Saben uwong kudu, paling ora sapisan, nglampahi Natal ing luar negeri. "

Australia

Natal ing pantai ing Australia. Minangka anyar, ngrungokake lagu Natal kanthi srengenge sing mulya, lan duwe BBQ tinimbang panggang kanggo nedha bengi! Nelusuri peselancar ing ngisor saka tebing ing ndhuwur srengenge.

Nglampahi Natal ing jas renang ing pantai. Natal luwih kaya pesta gedhe ing pantai - nganggo BBQ lan wit kurma sing dihiasi tinimbang Advent sing tenang.

Warga Australia nggantungake karangan tangan ing lawang ngarep lan uga kadang-kadang metu karo carol natal Natal nalika natal. Wong uga dekorasi omah lan kebon kanthi Natal Pohon lan lampu Natal. Para tetanggan uga duwe kompetisi sawetara kanggo ndeleng sapa sing wis entuk tampilan lampu sing paling apik. Para tanggi uga asring ngunjungi saben dina kanggo ndeleng lampu ing wayah wengi. Kadhangkala tampilan kasebut diwiwiti minangka awal 1st.

Warga Australia uga dekorasi omah kanthi tandhing 'Natal Bush', wit Australia asli kanthi godhong ijo cilik lan kembang berwarna krim. Ing musim panas kembang dadi abang sing apik banget sajrone wektu minggu (umume minggu Natal ing Sydney).

Mesir

Langkah Mbalik Ing Wektu ing Piramida Giza. Piramida Mesir dadi pandeleng.

Sajarah luar biasa, budaya kuna lan kaendahan desa - yaiku Piramida Mesir kanggo sampeyan. Nalika Piramida Agung Giza, dibangun kanggo Firaun Khufu lan paling misuwur ing kabeh, nggunakake wektu kanggo njelajah Mastaba saka Seshemnufer IV sing luwih dikenal. Duwe ruangan panguburan lemah uga.

Sampeyan bakal ngerti manawa, crita Natal cukup prasaja, kanthi bintang sing mencorong lan raja-raja 3 nyabrang menyang ara-ara. Sampeyan bakal bisa nemokake kepincangan lan narik kawigaten urip Natal kanthi cara sing meh padha karo Natal pertama! "

Ing Mesir kira-kira 15% wong sing dadi Kristen. Dheweke mung bagean saka populasi sing bener-bener ngrayakake Natal minangka festival agama. Umume wong-wong Kristen ing Mesir kalebu Gréja Ortodok Koptik lan dheweke duwe sawetara tradhisi sing unik banget kanggo Natal. Dina Natal ora dirayakake ing Desember 25th, nanging tanggal 7th Januari (kaya ing Ethiopia lan sawetara Kristen Ortodok ing Rusia lan Serbia).

Wulan Koptik sing tekan Natal diarani Kiahk. Wong nyanyi lagu pujian khusus nalika bengi dina Sabtu sadurunge Layanan Minggu.

Sambung ing Eropah

Nambani dhewe kanthi hadiah sing apik: tiket pass global kanggo interrail!

Sampeyan bakal weruh gunung salju lan pasar Krismas sing nggumunake kanthi barang-barang tradisional lan barang-barang manis. Kutha-kutha sing dihiasi kanthi lampu Natal, rink es lan wit Natal, dalan-dalan sing cerah, pasar Natal ing saben pojok, musik, kulawarga seneng lan mambu panganan sing enak ing udara!

India

Yen sampeyan nggoleki papan istirahat lan istirahat sawise taun sing sibuk, warna lan semrawut ing India bisa uga ora langsung dikepengini. Mikir maneh! Gurun Kerala, ing sisih kidul tropis India, seneng karo umure liyane ing negara liyane. Ikat-enggal ing njero omah bojomu nalika glides ing pinggir banyu kali Kerala, gawe seger lan mundur sumur ing hutan alas, nyenengi ing sawetara panganan paling rame ing negara, lan ngumbah taun sing rame ing banyu pirus ing Arab Segara. Yen sampeyan nggoleki ing endi wae supaya muni ing taun anyar, mangkat menyang Fort Kochi kanggo njupuk warna Cochin Festival, perayaan minggu sing santai lan semrawut ing akhir Desember.

Nanging ora duwe wit Natal tradisional, wit pisang utawa mangga dihiasi (utawa apa wae sing bisa ditemokake dening para wit kanggo dekorasi!). Kadhangkala wong nggunakake godhong mangga kanggo dekorasi omah.

Ing India Kidul, Nasrani asring masang lampu cilik sing diisi minyak lempung ing atap omah-omah omah kanggo nuduhake tanggane manawa Yesus minangka cahya jagad iki

Romania

Ing Romania, perayaan Natal lan pertengahan musim pungkasan wiwit taun 20 tanggal Desember nganti 7 Januari. 20th yaiku nalika wong ngrayakake Dina St Ignatius. Cara tradisional yen kulawarga njaga babi, wong sing dipateni ing dina iki. Daging saka babi digunakake ing panganan Natal.

Dina Sfantul Nicolae (St Nicholas) dirayakake ing tanggal 6th Desember. Ing wayah wengi bocah-bocah ing Desember 5th December ngresiki sepatu utawa sepatune lan nilarake ing ngarep lawang lan ngarep-arep supaya Sfantul Nicolae bakal menehi sawetara hadiah cilik! Sfantul Nicolae bisa uga diarani 'Moş Nicolae' (Old Man Nicholas) lan sanajan dheweke dirayakake ing Desember, dudu bagean saka Natal! Sawijining tradhisi ujar yen yen nyusut ing Desember 6th, Sfantul Nicolae wis guncang jenggot dheweke supaya mangsa bisa diwiwiti.

Perayaan Natal kanthi temenan diwiwiti nalika natal Natal, 24th, yen pas kanggo dekorasi Natal Tree. Iki rampung ing wayah wengi nalika natal. Ing basa Romania, Natal natal diarani 'Ajunul Craciunului'.

Natal Natal tradisional: nginep sewengi karo kanca-kanca sing mlaku-mlaku ing omah lan nyanyi carol Natal. Ing saben omah, wong ngenteni pelancong karo panganan lan țuică, alkohol tradisional Romania. Sejatine sampeyan bakal nginep wengi kanggo kanca-kanca tanggane, mlaku ing kadhemen, mangan lan ngombe ing saben mandeg. Iki bisa terus nganti 6 utawa 7 am nanging ora ana wayah kanggo ngaso: ing dina Natal, 25th, sawise sarapan, kabeh wong ngunjungi kulawarga. Wis kesel, nanging apik tenan!

Aachen, Jerman

Natal ing Eropa minangka wektu tradhisi sing wis lawas-lawas kanthi kabeh endhas. Nyuwun sewu, sampeyan ora bakal ngalami nalika musim perayaan nganti sampeyan wis ngalami ing Weihnachtsmarkt Jerman sing apik banget. Antarane warung sing ana bledug salju sing adol trinket digawe, wit cemara sing dihiasi nganggo ornamen, lan aroma kayu manis glühwein, romansa ing musim liburan saestu urip.

Saben taun nalika Natal, wilayah ing sekitar Katedral lan Hall Hall disempurnakake kanthi prayaan. Kutha kabeh diowahi dadi swarga cilik warna lan lampu, keruwetan kedhip, lan ambune esem. Yen sampeyan minangka penggemar kuliner, sampeyan bakal seneng banget ing papan iki. Ing musim festival iki, kios-kiosan panganan tradisional, kayata Kentang kentang, Printen, kue Natal lan biskuit, jajanan. Sampeyan malah bakal nemokake sawetara barang seni lan kerajinan sing apik banget ing warung warna-warni. Saben taun, papan iki dadi luwih saka 1.5 yuta pengunjung sing teka kanggo festival kasebut.

Yen sampeyan lagi ing musim pesta, aroma anggur sing entheng bakal tiba sampeyan langsung. Banjur alon-alon musik Natal sing seneng bakal mili sampeyan nyebar kabungahan. Sabanjure, sampeyan ngerti, lampu twinkling bakal menehi padhang! Iki kudu ngalami pasar rame lan pangobatan Saxon tradisional.

Wina, Austria

Wina dikenal kanggo sih-rahmat lan keanggunan sing dilebokake nalika ngrayakake Natal. Rasa kaya sihir yen sampeyan ana ing Wina ing wektu taun iki. Lurung-lurung lan plaza kebak karo warung Natal sing cemlorot, kafe kanthi panganan tradisional, lan lampu cemlorot nghiasi arsitektur kutha sing apik banget. Sampeyan bisa nyenengi ruangan anyar sing dibakar ing Christkindlmarkt ing Wina, coba tangan (utawa sikil) ing skate es ing Rathausplatz, ngunjungi Museum Salju Globe, utawa dadi bagian saka konser Natal legendaris.

Dianggep minangka salah sawijining pasar Natal sing paling tuwa ing ora mung Eropa nanging ing saindenging jagad, Salzburg Christkindlmarkt dikenal kanthi tradhisi lan nilai budaya lawas-lawas. Gendhing maneh ing abad 15th, Salzburg dadi salah sawijining kutha tradisional sing duwe latar sejarah sing kuwat kanggo wong-wong sing ngrancang salah sawijining papan sing paling apik kanggo nginep ing Natal ing Eropa.

Tallinn, Estonia

Salju wedhi, kios kayu, topi wol sing mulyo, panganan legi, lan dekorasi kontemporer nemtokake pasar Tallinn ing taun iki. Perayaan Natal saben taun entuk reputasi dadi salah sawijining pasar Natal sing paling nyenengake lan ngurmati ing saindenging Eropa. Warung sing apik twinkling diisi barang-barang artisanal digawe lan panganan tradisional. Zoo mini karo kewan sing nggumunake supaya bocah tetep sibuk nalika para pinituwa bisa ngetrapake wit-witan blanja. Tallinn ngrasa kaya sihir murni sajrone Natal.

Prague, Republik Ceko

Prague menehi kesan saka dongeng Gotik sajrone Natal. Arsitektur keagungan ing kutha kasebut nyedhiyakake latar mburi sing sampurna lan paling elegan kanggo festival sing nengsemake iki sing diisi aroma anggur sing santai, kios warna-warni, lan dekorasi. Pasar Natal Prague paling apik karo gubuk kayu-kayuan sing apik-apik karo panganan tradisional kaya pastri lan empuk sing anyar dibakar, barang-barang kerajinan sing digawe dening para tukang, lan hiasan Natal sing apik. Kutha kabeh surup dening lampu, musik, lan adegan lahir, semangat Natal sing bener.

Paling ora, nanging paling ora; ora ana sing ngluwihi pesona Prague nalika nerangake papan sing paling apik kanggo nginep Natal ing Eropa. Ngasor pasar paling tuwa lan paling tuwa, Prague gumunggung pasar Natal sing paling apik lan paling apik ing saindenging Eropa. Kanthi papan-papan sing misuwur, kabeh dalan lan kabeh dalan-dalan wis sumunar luwih dhisik, ngrayakake Natal ing Prague ora ngrasakake karnaval.

Budapest, Hongaria

Yen sampeyan ana Hungary sajrone preinan musim dingin banjur priksa manawa sampeyan wis ngunjungi Budapest Festival Natal lan Musim Panas sing ditindakake ing Vörösmarty Square. Iki bakal dadi pengalaman unik kanggo sampeyan. Plaza grandeur sing ana ing tengah-tengah Budapest ngowahi dadi ruang sing dienggo karo warung kayu, panganan tradisional, lan tahapan kanggo hiburan lokal. Yen sampeyan minangka panganan, disaranake nyoba kue madu sing digawe saka resep-resep Budapest, kayu legi, lan anggur mriced scintillating. Wangi saka warung panganan iki kanthi otomatis bakal nggodho sampeyan menyang pasar pasar.

Saka nunggang Streetcar lit menyang olahraga ing es es ing Budapest Park, Budapest dadi salah sawijining papan sing paling apik lan paling apik kanggo nginep Natal ing Eropa. Kanthi perayaan besar kaya melu ing tengah wengi ing St Stephen Basilica dadi bagean saka tradisional lan klasik Hungarian Folk Show, Budapest ora bakal ngilangake watu sing ora disenengi kanggo narik sampeyan.

Brussels, Belgia

Pasar Natal ing Brussels luwih saka setaun. Pasar iki sithik-sithik karo warung cilik sing lucu sing nawakake barang-barang kerajinan tradisional lan barang-barang panganan, papan sing nyenengake kanthi rame-rame, lan es es kanggo skate. Nanging sing njupuk ambane yaiku wit Natal sing nggegirisi diubengi lampu lan pertunjukan swara. Salah sawijining papan sing paling apik kanggo nggunakake preian Natal sampeyan.

Bruges mbengung kanthi nyenengake Natal lan temtunipun ngajak sampeyan mudhun ing jalur memori kanthi mbantu sampeyan ngrasakake rasa Natalsy sing anget kaya nalika isih bocah. Aroma waffles sing anget lan seger diisi dalan-dalan Bruges lan lampu dongeng kembar kabeh ing bangunan sing nggumunake nggawe Natal kaya dongeng. Salju putih nambah latar mburi perayaan lan festival. Sampeyan uga bisa numpak kreta sing ditarik dening jaran kanggo njupuk wisata ing kutha sing apik banget Natal iki.

Goleki sawetara hadiah paling apik kanggo kulawarga lan kanca-kanca? Nuju ing salah sawijining pasar Natal paling gedhe sing dianakake ing Brussels ing papan ing papan panggonan saka Flagey. Blanja sawetara produk kerajinan paling apik minangka cenderung dening seniman sing mabur mudhun saka papan kaya Prancis, Hongaria, Jerman lan liya-liyane.

Graz, Austria

Graz bakal ninggalake sampeyan enchanted sajrone Natal. Kutha iki disedhiyakake kanthi lampu romantis ing sadawane lurung-lurung lan es sing mandheg kanggo skate. Pasar, umume katon nggumunake lampu lampu perayaan ing kutha kasebut. Pasar-pasar mbengung karo warung tradisional sing digawe produk, resep anyar sing dibakar, lan panganan lokal. Minuman lokal sing kondhang, yaiku Feuerzangenbowle, ing kadhemen sing gigit. Malah ana uga sing kanggo bocah-bocah uga wujud carousel.

Finland

Salju teka ing wektu sing tepat kanggo Natal sing nyakup swathes ing kutha-kutha kanthi putih lan nggawe ambien riyaya sing sampurna. Lurung-lurung utama kutha kasebut diantrekake lampu dekoratif sing nambah semangat Natal. Kajaba iku, kesusu para pedagang lan pengrajin ing pasar menehi prayaan perayaan kasebut. Ngombe minuman tradisional, Glögi, disuguhake kanthi mesra. Ice Park saiki wis populer ing kalangan turis lan warga lokal kanggo olahraga es. Dheweke uga ngetutake upacara tradisional ngrameke Dina St Lucia lan tradhisi Tiernapojat. Blanja nawakake kerajinan, dekorasi kanggo Natal, lampu lantern, panganan tradisional, lan minuman panas.

Yen sampeyan bisa nangani mangsa, ngapa ora mlebu lan mlayu menyang musim ngarep musim sejati? Lapland Finland minangka Wonderland Artik sing sejatine; Hutan cemeng salju salju, air terjun sing cepet-cepet, gempa lanang lan gurun putih sing jembar banget sing dijamin supaya sampeyan ora bisa ambegan (lan ora mung amarga adhem).

Tumpengake boots hiking lan nyemplungake jalur taigas, nyemprotake huskies lan nemu cepet-cepet saka sled asu nyata, ndeleng srengenge mudhun ing pucuk pristine, banjur nikmati dhaharan utawa sauna tradisional nalika jagad langit karo Aurora Borealis. Priksa wong lanang sing jenggot nganggo jas abang ing sekitar 25th uga - desas-desus duwe bengkel Santa saiki!

Rovaniemi, Lapland

Delengen ing endi Santa Claus. Norwegia wis sinonim karo Lampu Lor. Sampeyan bisa nglampahi wektu blanja ing pasar sing cerah, duwe kopi finansial ing cuppa lan uga mbayar kunjungan menyang Santa. Minangka bagean saka petualangan unik iki, tindakake menyang Spitsbergen - papan sing luwih akeh maneka polar tinimbang manungsa!

Rovaniemi, kutha ibukutha Lapland, nyekseni wulan 6 salju ing taun iki dadi papan sing cocog kanggo perayaan Natal. Daya tarik utama kutha iki sajrone wulan mangsa yaiku desa Santa Claus, tegese Natal ing saindenging taun ing Rovaniemi. Dheweke nganakake pameran sing nggambarake semangat lan tradhisi Natal lan Santa Claus. Sampeyan bisa uga melu ing pameran kanggo kerajinan sing apik banget. Lan yen sampeyan menehi kunjungan menyang alas Elves, sampeyan bakal bisa ndeleng ribut reindeer sing narik giwang Santa liwat hutan kasebut.

Sugeng rawuh ing tanah Santa! Ngerayakno ing salah sawijining papan sing paling apik kanggo nginep ing Natal ing Eropa nggawa akeh kejutan nalika sampeyan, sing paling apik bisa ditemoni ing kutha Rovaniemi. Omah resmi Santa Claus sing ana ing tengah-tengah Lapland, para wisatawan bisa ngunjungi lan uluk salam karo Santa ing Santa Village sing ana ing Artik Circle. Iki bisa kanggo kabeh dina 365 taun, lan kita ora guyon!

Stockholm, Swedia

Yen sampeyan gelem nikmati Natal kontemporer utawa tradisional, mula Stockholm dadi papan sing pas. Salju bubuk nyedhiyakake ambien sing apik. Sampeyan mung bisa ngunjungi Pasar Natal Old Town, duwe gingerbread lan glögg, lan lunga blanja kanggo produk artisanal ing dekorasi lintang sing nyebar ing saindenging kutha. Kios abang cilik mesthi bakal narik kawigaten lan kudu dikunjungi. Dheweke nawakake permen tradisional, daging reindeer, saus garang, lan daging elk bebarengan karo keahlian Natal liyane.

Dadi blanja ing pasar Natal sing apik utawa ngrampungake sawetara roti ganggang sing apik lan anyar sing dibakar, ora ana ing dalan Natal sampeyan menyang Eropa lengkap tanpa ngalami paling apik modern lan uga tradisional tradisional ing Stockholm. Ayo lampu sing indah kanggo sawetara papan sing dihiasi kanthi indah kanggo dikunjungi ing Swedia.

Paris, France

Nikmati Makan Malam ing Menara Eiffel ing Paris. Manggon urip Paris karo dhaharan Perancis ing Menara Eiffel

Ngrameke kunjungan menyang tugu Ikon lan simbol katresnan, Menara Eiffel ing Paris, kanthi sajian Prancis endah. Ana rong restoran sing ana ing kana sing nawakake panganan Prancis.

Paris, kutha sing nggawa budaya seni, busana, lan gastronomi, minangka tujuan liya kanggo Natal ing Eropa. Pasar buzz sing populer karo acara blanja ing wektu taun iki. Pasar kasebut sithik-sithik karo sandhangan lucu sing nyenengake swasana Natal. Sampeyan bakal kaget karo macem-macem dekorasi Natal lan produk seni sing kasedhiya ing pasar kasebut. Yen ana ing panganan, keju, anggur, lan sampanye khas Perancis dikombinasikake ing pasar gourmet. Lan tampilan cemlorot kutha ing wayah wengi, mesthi bakal ngelingake sampeyan.

Pengin ngerti papan sing paling apik kanggo nggayuh perayaan Natal sampeyan? Wis kudu dadi Strasbourg, bisa mudhun! Akeh sing dianggep minangka Ibukutha Natal, pancen ora tegas kanggo nggoleki eksklusif ing pasar Natal 400 taun sing ndadekake Strasbourg minangka salah sawijining kutha Eropa sing paling apik kanggo Natal.

London

Nawakake blanja Natal ing Oxford Street, pasar sing nyenengake karo anggur, festival Wonderland musim dingin sing gedhe ing Hyde Park lan kemungkinan Natal putih, London dadi akeh wong sing seneng nalika lelungan Yuletide.

Yen sampeyan ora duwe wektu sing cukup kanggo ngrembug lan mutusake karo kulawarga babagan ing ngendi sampeyan bakal mbuwang Natal ing Eropa, banjur London minangka pilihan paling gampang. Ngrameke Natal ing London minangka pengalaman unik ing awake dhewe. Kutha kabeh owah dadi Wonderland musim salju kanthi skate dadi salah sawijining kegiatan sing paling disenengi nalika Natal. Saka blanja kanggo ngilangi jajanan sing narik ati, lan saka konser carol nganti perayaan massa tengah wengi, London pantes mbuwang Natal nalika.

Fiji

Santa nggawe penampilan kanthi cepet ing kapal laju ing akeh resort Fijian sajrone Natal lan makan tengah wengi lan layanan carol kabeh digawe ing sangisoré sinar srengenge.

Singapore

Kayane Taman Kebun ing Singapura kanthi cahya Bay ora cukup, kutha dadi gedhe banget nalika Natal nalika lurung-lurung ganti dadi Wonderland musim salju sing cemlorot. Tekan Orchard Road kanggo lampu, instalasi lan kasempatan kanggo njupuk gambar karo Santa, utawa restoran-hop kanggo nyoba-nyoba kabeh cara khusus riyaya.

New York City

Lampu dalan Natal sing paling misuwur yaiku ing Pusat Rockefeller ing New York, ing kana ana wit Natal sing gedhe banget karo rombongan es olahraga ngarep ing ngarep Natal lan Taun Anyar.

Kanthi kesempatan blanja Natal, pemandangan salju salju, pasar liburan lan pemilihan Taun Anyar klasik ing Madison Square, New York angel dikalahake sajrone musim perayaan kasebut.

Jenewa, Swiss

Natal ing Geneva padha karo Lampu Natal sing paling apik. Saindhenging Tlaga Geneva surem karo toko, kios, lan lampu sewu minangka bagian saka tradhisi Natal Eropa. Lan kanggo para panganan, sing ngarep-arep papan sing paling apik kanggo nginep ing Natal ing Eropa, ora katon maneh ing Geneva sing dadi pasar sing dipamerake para pameran panganan sadurunge Natal ing saindenging jagad.

Mesthi Pengalaman: Kudu melu Genève Marché International de Noel ing Place de la Fusterie, jelajah pasar Natal ing Lake Geneva, lunga blanja ing Rue du Marché, lan Rue de Rive, lan liya-liyane.

Amsterdam, Walanda

Ice Skating ing Amsterdam, Walanda. Ora kaya negara-negara Eropa liyane, perayaan ing Amsterdam diwiwiti November. Papan perhimpunan utama Museum Square owah dadi desa Natal sing apik banget ing endi sing bisa ditemoni kanthi lengkap ing sawetara pasar Natal sing paling apik. Saka seneng numpak roda Ferris sing bungah banget kanggo adegan panganan, musik, omben-omben, lan tarian, Amsterdam pancen minangka salah sawijining papan sing paling apik ing Natal kanggo Eropa.

Copenhagen, Denmark

Kutha Krismas sing sejatine ing kabeh pikiran sehat, Copenhagen nderek sawetara tradhisi paling apik sajrone prayaan kasebut ing salah sawijining papan sing paling apik kanggo mbuwang Natal ing Eropa. Kutha kabeh ditutupi lampu ing sisih ndhuwur lan siji mesthi bisa mlebu pasar Natal sing gedhe banget ing saben pojokan lan pojokan kutha iki. Saka nolak panganan sing paling apik ing dalan menyang pabrik permen lawas, Copenhagen duweke luwih akeh tinimbang sing nyawang.

Yen sampeyan kudu nggolek karcis menyang kana, kamar tetep, taksi kanggo nangkep sampeyan, museum e-tiket supaya sampeyan ora kudu ngenteni baris, ... lan liya-liyane

Sampeyan bisa mriksa terus layanan lelungan kita.

Apa sing sampeyan lakoni lan ing endi wae sampeyan tau duwe Natal Merry!

Merry Natal Ing Basa sing Beda

Eid Milad Majid Arab (عيد ميلاد مجيد) sing artine 'Riyaya Lair Inggil'

Landa / Flemish Vrolijk Kerstfeest

Joyeux Prancis Noël

Frohe Weihnachten Jerman

Mandarin Sheng Dan Kuai Le (圣诞 快乐)

Kanton Seng Dan Fai Lok (Canton 快樂)

Danish Glædelig Jul

Hyvää joulua Finnish

Yunani Kala Christouyenna utawa Καλά Χριστούγεννα

Bengali Shubho bôṛodin (শুভ বড়দিন)

Krisamas Hindi Śubh (शुभ क्रिसमस)

Israel - Ibrani Chag Molad Sameach (חג מולד שמח)

artine 'Seneng Sambutan Lair'

Buon Natale Italia

Jepang Meri Kurisumasu (utawa 'Meri Kuri' cendhak!)

Portugis Feliz Natal

Rusia s rah-zh-dee-st-VOHM (C рождеством!) Utawa

s-schah-st-lee-vah-vah rah-zh dee-st-vah (Счастливого рождества!)

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]