Kharahhorin

Kharahhorin, Mongolia

Kharahhorin (uga Karakorin) iku sawijining kutha ing Tengah Mongolia warga setempat uga nyebat Har Horin utawa Harhorin.

Apa sing bakal dideleng

Xar Bulgas (ibukutha kuna Kakaisaran Uigher (800AD)). Uga diarani Har Bulgas. Sumber Kulon bisa uga diarani Khar Bulgas.

Pengetan Bilge Khaan, Harhorin, Mongolia (Ing Harhorin ana dalan sing dipasang ing sisih kulon sisih Biara Erdene Zuu. Jalan iki ndadékaké Lor menyang museum, udakara 45km.). Iki minangka museum anyar sing dibiayai dening Pamrentah Turki. Ana Kakaisaran Turk lawas sing ana ing kene lan loro stele watu kanthi prasasti Turki marang Bilge Khaan lan Kul Tigin. Bilge Khaan urip 683-734AD. Ana juru kunci sing manggen ing Northside museum sing bakal nglilani sampeyan. N47 33.644 E102 50.410 T3500

Candhi Khakhorin

KharKhorum (Harhorum, KharaKhorum), Harhorin, Mongolia (Jupuk dalan sing dipasang ing sisih kulon sisih kulon saka sisih kulon Uluwatu, Ing wayah awan, dalan kasebut bisa njupuk cabang, nanging paling akeh njupuk cabang sisih kidul. Yen sampeyan njupuk cabang kidul dalan sing dipasang kabeh, kajaba bagean 50km Timur Lun.). punapa mawon. Ibukutha kasebut ana ing sisih Lor ing Biara Erdene Zuu. Pindhah menyang pojok sisih Lor sisih Lor, mlebu ing kompaun pertahanan, minangka tandha ing kene nyatakake yen PBB mbayar pager. Udakara 100m sisih lor sampeyan bakal mlebu ing sawetara pager cilik lan penyu watu, salah siji ing jero pager kutha. Antarane penyu lan stupa yaiku sisa-sisa istana Ogodei Xaan. Tim Jerman lan Mongolia wis digali ing kene. Penyu watu liyane ana ing sudhut SE. Sing nomer telu ana ing bukit kidul Erdene Zuu. N47 12.361 E102 50.473.

Biara Erdene Zuu (Erdenezuu), Harhorin, Mongolia. Saben dina. Biara iki wiwitan dibangun ing taun 1500-an, nanging wis dirusak kaping pirang-pirang. Gratis kanggo mlebu pekarangan, nanging demo ing kuil-kuil lawas ngemot 3000 togrog, 5000 liyane kanggo njupuk gambar ing njero. Ing pojok NW minangka Kuil sing aktif kanggo ngladeni penduduk lokal, candhi iki nganggo gaya Tibetan.

Kuil Tovhon (Kuil Tovkhon), SW saka Harhorin (Saka Harhorin lunga menyang kidul, hulu ing sisih kulon Kali Orhon.). Awan. Bukak Southwest saka Harhorin ing tebing kulon Kali Orhon nganti N46 56.000 E102 22.322 sisih tengen (sisih kulon) Ana lawang taman kanthi biaya USD3 saben wong. Terusake lembah nganti sampeyan ndeleng akeh kain biru sing munggah ing gunung ing sisih SW. Sisih ndhuwur dalan ana kahanan. Utawa, saka Orhon Waterfall, pindhah NE ing pinggir kali nganti tekan jembatan ing N46 48.503 E102 1.668 tindakake kali ing sisih kulon menyang sisih giliran ing ndhuwur. Pemandangan gedhe saka ndhuwur.

Air terjun Orhon (Air Terjun Orkhon), SW saka Harhorin (Southwest saka Harhorin, sisih kulon Kali Orhon). Kidul kulon sisih kulon kali menyang jembatan ing N46 48.503 E102 1.668. Nyabrang menyang sisih kidul lan terus ngulon menyang musim gugur ing N46 47.151 E101 57.648

Apa sing kudu ditindakake ing Kharahhorin

Coba horsetrails, Uvurhangai Aimag, Harhorin Sum, Erdene Zuu St. (Saka Erdene Zuu, lunga menyang sisih kulon sekitar 2km. Kuda jago ngliwati deso cedhak Xar Xorin (Har Horin, Khar Khorin).

Apa sing arep dipangan

Sajrone musim panas, kadhangkala ana sawetara restoran ing area blanja. Hotel putih ing antarane Biara Erdene Zuu lan area blanja, ing sisih Lor kali nggayuh dhaharan.

Saperangan kafe cilik dibukak sajrone awan cedhak area blanja kontol 1.5km sisih kulon sisih kulon biara Erdene Zuu.

Endi turu

Ana sawetara Hotel, omah tamu lan kemah ger.

Dina perjalanan

Entuk mobil utawa jeep sing dituduhake, utawa minivan menyang UlaanBaatar, Hujirt, utawa Tsetserleg saka sisih Wétan pasar Container ing tengah kutha.

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]