Jelajahi Abu Dhabi, Uni Emirat Arab

Jelajahi Abu Dhabi, Uni Emirat Arab

Jelajahi Abu Dhabi ibukutha pusat lan pusat pemerintah ing Uni Emirat Arab. Abu Dhabi minangka kutha paling gedhe ing Emirat Abu Dhabi lan salah sawijining kutha paling modern ing donya.

Kanthi pendhudhuk mung ing 1.5 yuta, Abu Dhabi minangka markas perusahaan perusahaan lan kedutaan akeh. Kanthi mung warga 420,000 ing kabeh emirat, saben duwe regane net rata-rata USD17 yuta! Kutha iki nampilake kebon lan taman gedhe, boulevard ijo sing ana ing dalan lan dalan, bangunan dhuwur sing canggih, chain hotel mewah internasional lan mall blanja sing mewah.

Deleng dawa minangka outpost birokrasi staid sing meh ora kekurangan ing tetanggan DubaiPizazz, kedadeyan wiwit owah-owahan kanthi radikal ing 2004 sawise pimpinan Sheikh Zayed sing dawa lan putrane Syekh Khalifa njupuk alih. Kanggo ngupayakake pariwisata lan investasi, penjualan tanah kanggo wong asing diijini lan larangan kanggo alkohol dibuwang.

saperangan massive proyek uga ditindakake. Yas Island dadi tuan rumah trek Formula 1 Formula 28 lan Taman Tema Ferrari sing anyar, nalika Zas Island, nalika zona budaya USDXNUMX sing bakal teka ing Pulau Saadiyat lan pusat ing Guggenheim lan Louvre Museum. Iku tetep bisa ditampilake kanthi apik babagan strategi kasebut, nanging kutha kasebut mesthi ngalami ledakan konstruksi.

Inti Abu Dhabi yaiku pulo berbentuk baji sing dihubungake menyang daratan dening jembatan Maqta lan Musaffah. Pungkasane arupa bajingan kasebut dadi pusat kutha, kanthi Corniche mlaku ing pesisir lan dalan sing beda dikenal minangka Airport Rd utawa Sheikh Rasheed bin Saeed al Maktoum St mlaku kanthi dawa menyang jembatan.

Abu Dhabi nduweni iklim gurun sing panas. Wektu paling apik kanggo ngunjungi kutha kasebut yaiku ing mangsa "musim dingin" wiwit Nopémber nganti Maret, sing umume wiwit panas nganti entheng.

Bandara Internasional Abu Dhabi yaiku UAEbandara paling sibuk nomer loro (sawise Dubai) lan dhasar omah operator gendera Abu Dhabi, Etihad. Diluncurake ing 2003, Etihad Airways wis berkembang kanthi cepet lan saiki mabur menyang saben bawana sing dienggoni saka Uni Arab Emirates, lan layanane (utamane ing penerbangan jangka panjang) apik banget ing kabeh kelas.

Abu Dhabi nawakake akeh pandelengan sejarah utawa budaya nanging mesthi ora bisa narik kawigaten lan akeh sing gratis.

Apa sing bisa dideleng ing Abu Dhabi. Objek wisata paling apik ing Abu Dhabi.

  • Masjid Syekh Zayed. Masjid 6th paling gedhe ing donya. Ana pandhuan ing njero kaping pirang-pirang dina. Elinga yen ana kode busana - ketat banget kanggo wanita; kurang kanggo pria.
  • Ing Corniche. Dalan banyu apik Abu Dhabi sing ana ing 6km saka Breakwater cedhak Marina Shoping Mall meh menyang plabuhan Mina Zayed. Nduwe dalan nglewati kabeh dawa, lan bukaan tartamtu ana pesisir. Ana uga akeh kegiatan kayata go-cart nunggang, papan dolanan lan uga tahap kanggo acara. Kabeh mau ora ana latar mburi menara sing apik banget ing tengah kutha Abu Dhabi. Ayo sore lan sampeyan rumangsa kaya kabeh Abu Dhabi wis teka ing kene kanggo mlaku-mlaku sore.
  • Gendéra. Ing 123m, iki kalebu plumbuk sing paling dhuwur ing jagad, lan sampeyan ora bakal kantun flag UAE sing gedhe banget. Ing Marina Island tengen saka Marina Mall.
  • Kampung Warisan. Cedhak gendul. Koleksi bangunan tanding bledug, kapal kayu tradisional, lan toko kerajinan tangan. Nanging, nduwe pantai sing apik banget kanthi tampilan kutha!
  • Taman Khalifa,off Al Salam St (8th) cedhak Mesjid Agung). Taman paling apik kanthi adoh, dibangun kanthi rega $ 50 yuta. Wis akuarium dhewe, museum, sepur, taman permainan lan taman resmi.
  • Acara Budaya. Pusat Budaya Abu Dhabi wis dadi landmark ing Emirat lan nganakake acara budaya lan bengkel sajrone taun. Nduwe perpustakaan sing dilengkapi, program bocah, pameran seni, keuntungan, lan kegiatan sing ana gandhengane karo budaya sing dadi ciri khas kutha apa wae. Sampeyan kudu dipikir apik.
  • Saadiyat Islandis dikembangake dadi telenging budaya.
  • Yas Island: Pandu motor alpha-lanang ing Yas Island nampilake lomba balapan olahraga bermotor kelas dunia sing nyekel balapan Formula 1 pungkasan musim 2009 - Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix, taman tema Ferrari, taman banyu, lan - mesthi - blanja gedhe.
  • Uga dadi papan ing klub golf Yas Links, sing dadi kursus link 100 peringkat ndhuwur.
  • Lulu Islandsare klompok pulo buatan, sing wis dibangun ing luar negeri kanthi biaya akeh, nanging saiki lungguh ing kono ora nindakake apa-apa sawise bisnis pariwisata gagal malah miwiti pambangunan.
  • Reem Islandis minangka pulo sing luwih anyar kanthi akeh pembangunan sing terus ditindakake lan direncanakake. Umume pulau durung rampung.
  • Saklawasé kabeh hotel lan klub pribadi ing Abu Dhabi nawakake fasilitas renang, biasane nganggo pantai pribadi. Sampeyan bisa mbayar panggunaan sedina, utawa setaun taun. Liyane, sing paling murah, pilihan yaiku The Club, organisasi sing dituju menyang ekspatriat.
  • PawulanganSome uga nawakake pelajaran tari, kelas senam, lan hiburan fisik liyane.
  • Njobo alam. Sanajan sepisanan katon ing jaba bisa katon ora pati cetho lan ora pati rame lan malah mbebayani amarga kahanan pasamunan, sejatine ana tujuan alam sing luar biasa ing emirat Abu Dhabi, sing ngliwati sisih kidul menyang Empu Quarter lan sisih wetan menyang pagunungan Oman - kangelan yaiku ngerti ing endi sing bakal nemokake papan-papan sing asri iki! Ana grojogan terjun, tebing sing dihiasi karo fosil, malah tlaga banyu segara - Weekenduae minangka blog sing bebas nuduhake ide, rute lan rencana kanggo petualangan akhir minggu kanthi kabeh rincian perjalanan kalebu katrangan, trek GPS, peta interaktif, lan foto.
  • Taman. Taman Al Safa minangka salah sawijining sing paling tuwa ing Abu Dhabi. Iki minangka favorit kanggo para penggemar olahraga, lan akeh pengunjung sing seneng main tenis, bola voli, lan bal-balan. Bocah-bocah seneng main game ing arcade video, utawa numpak mobil Ferris lan mobil bumper. Taman iki malah duwe mbingungake kanggo ngliwati. Area barbeque lan piknik kasedhiya kanggo sing pengin nggawe dina.
  • Camel Races. Trek Camel Race minangka salah sawijining tarikan sing ora biasa, kanthi balapan sing dianakake ing Kamis lan dina Jumuah nalika musim dingin. Ora mung sampeyan bisa nonton balapan, nanging sampeyan bakal entuk kesempatan kanggo ngunjungi paddocks. kutha Shweihan, ing sisih wétan ing Abu Dhabi emirate misuwur amarga balapan, lan Liwa uga duwe acara taunan.
  • Gurun Safarior Dune Bashing. Nuju menyang ara-ara samun ing SUV karo Keahlian Pemandu Gurun. Pembalap bakal nggawa sampeyan kanggo kulo roller-coaster ing dunes pasir, nuduhake sun ing srengenge saka sudut pandang strategis banjur nggawa sampeyan nedha bengi kanthi musik lan nari kanggo ngrampungake swasana. Sampeyan bisa uga pengin ora jelas babagan dune-bash yen sampeyan ngerti yen sampeyan gampang mbukak mobil.
  • Boat Pelayaran Abu Dhabi Dhow lan Yachts. Pelayaran ing saindenging wilayah Corniche karo panganan Arab internasional 5 Star. Uga kasedhiya macem-macem Yachts lan kapal sing duwe pilihan kapal pesiar menyang macem-macem bagean Abu Dhabi
  • Larian Klasik Abu Dhabi - Beat Beethoven (Sept 29th - Oct 1st 2010; Corniche Beach, Abu Dhabi) Acara amal, nerusake program pendidikan musik lan diabetes.
  • Wisata HelikopterBoard minangka Eurocopter XXUMUMXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX-QNUMX. Wisata beroperasi saben dina saka 6AM nganti 130PM metu saka Marina Mall Terminal. Reservasi sing disaranake (tur bisa dipesen kanthi pribadi utawa pribadi)

Abu Dhabi minangka impen toko sing wajib. Ana sawetara mall, sing paling akeh ana toko padha karo mall liyane. Kejabi markas sing dituju kanggo warga, mal uga kalebu toko rantai asing, uga papan desainer. Akeh pengunjung bakal kaget karo dikotomi busana wanita - dene panggilan khusus wanita supaya wanita ditutupi ing umum, umume toko adol rok cendhak lan pucuk halter ing sandhangan rok sing dawa lan klambi nganggo klambi kanthi dhuwur.

Musim diskon umum - pungkasan taun lan pertengahan. Iki minangka wektu sampeyan bisa entuk sawetara barang sing regane kanthi rega sing murah banget, bisa uga nyedhiyakake stok musim pungkasan.

Sanajan Abu Dhabi dadi tuan rumah ing pirang-pirang palem lan etnis, ora ana macem-macem nalika pasugatan. Panganan India cukup murah, lan ana sawetara restoran rantai Cina kanthi rega cukup. Hotel restoran biasane paling larang. Kutha iki dadi omah kanggo kabeh jinis panganan cepet kaya McDonald's lan Hardees, nanging ora ana sing diarani wong sing mangan ing papan kasebut.

Bab sing nyenengake babagan Abu Dhabi yaiku ing endi wae, secara harfiah saka falafel cilik menyang restoran hotel kusus menyang Burger King, ngirim menyang endi wae ing kutha kasebut. Pangiriman cepet lan dipercaya, lan biasane ora biaya tambahan.

Vegetarian bakal nemokake pilihan panganan ing kutha sing marem. Panganan asli sayur-sayuran lan kacang-kacangan, macem-macem masakan India vegetarian murni, lan kasedhiya roti lapis seger kanggo mangan ing Abu Dhabi, pengalaman tanpa stres. Para vegan sing angel bisa uga angel nemoni panjaluk sing tepat, nanging umume papan nawakake piring vegan lan mesthi gelem menehi pelanggan sing mbayar. Pilihan sing paling apik kanggo Vegan murni yaiku salah siji saka restoran Indian veg kaya Evergreen, Sangeetha ing wilayah Tur Wisata.

Pengunjung kudu mesthi mriksa kalender Islam kanggo nemtokake manawa dheweke bakal ngunjungi sajrone wulan Ramadhan. Wiwit wong Islam cepet-cepet sajrone awan, restoran uga nganggo hukum, ditutup awan. Uga nglanggar ukum kanggo mangan utawa ngombe apa wae, malah banyu, ing umum lan turis (lan warga non-muslim) wis dicekel lan diwenehi denda. Hotel gedhe umume duwe siji restoran sing dibukak sajrone awan kanggo ngladeni panganan kanggo wong bukan Islam. Nalika wayah sore, nanging beda banget, minangka suasana ing iftar (berbuka puasa) diwiwiti lan warga klumpukne kanggo jajanan sing sregep, Thanksgiving. Anggere sampeyan ora ngeling-eling dhewe kanthi pribadi, dhahar ing wayah sore apik banget.

Mung restoran sing ana ing hotel sing diidini ngladeni alkohol. Pramila, kabeh hiburan wengi digandhengake karo hotel. Umur ngombe yaiku 21, nanging umume papan ora peduli. Ora kaya sawetara negara Timur Tengah liyane, bar ing Abu Dhabi bakal bisa nampi pesenan ngombe.

Bebas wae kanggo njelajah Abu Dhabi ..

Situs web pariwisata resmi Abu Dhabi

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Abu Dhabi

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]