jelajahi ta india sing apik

Jelajahi Agra, India

Jelajahi Agra kutha ing Taj Mahal, ing sisih lor India Uttar Pradesh, sawetara 200 km saka Delhi.

Yen sampeyan nyoba njelajah Agra sing duwe telung UNESCO WSitus Warisan orld, Taj Mahal lan Benteng Agra ing kutha lan Fatehpur Sikri ing cedhak sampeyan bakal nemokake manawa ana uga akeh bangunan liyane lan makam saka jaman kamulyan Agra minangka ibukutha Kakaisaran Mughal.

Situs kasebut minangka salah sawijining keajaiban donya lan ora ana lelungan menyang India lengkap tanpa paling ora kunjungan menyang Taj.

Mobil ora diidini cedhak karo komplek Taj Mahal, nanging liyane saka Agra gampang dilacak nganggo mobil. Rentals kasedhiya saka macem-macem agensi sewa.

Sampeyan bisa nyewa mobil karo sopir.

Apa sing bisa dideleng ing Agra, India. Objek wisata paling apik ing Agra, India.

Loro wisata utama Agra kanthi adoh yaiku Taj Mahal lan Benteng Agra.

Taj Mahal

Agra Fort

Bèntèng iki padha karo tata letak ing Red Fort ing Delhi, nanging cukup dilestarekake, kaya biasane ing Benteng Delhi dioyak dening Inggris sawise Mutiny. Kadhangkala istana minangka struktur pertahanan, uga digawe saka wedhi pasir abang.

Kaisar Akbar, raja ing 14, wiwit nggabungake kekaisaran lan, minangka negesake kekuwatan kasebut ngetrapake benteng kasebut ing Agra antarane 1565 lan 1571, ing wektu sing padha makam Makam Humayun ing Delhi. Kaisar Shah Jahan nambahi benteng lan akir tahanan ana ing njero. Bèntèng kasebut nduwe tampilan sing apik babagan karya agung, yaiku Taj Mahal, ing dina sing jelas.

Sampeyan bisa menyang kastil dening Rickshaw saka Taj Mahal.

Ana uga pandhuan audio sing kasedhiya ing Agra Fort sing sampeyan bisa nyewa biaya ing basa Inggris lan basa manca liyane (Jerman, Perancis, Spanyol, lan liya-liyane) ing basa India kayata Hindi utawa Bengali.

Kebon - candhi ing Agra

Apa sing kudu ditindakake ing Agra, India

Adlabs kaping pirang-pirang. Teater Interaktif, yaiku teater bioskop interaktif sing sepisanan ing saindenging jagad, saben pamirsa ngemu unit terpencil tanpa kabel kanthi tombol tolak lan layar LCD cilik, supaya bisa melu game trivia babagan tema film kasebut. Acara kasebut diarani India ing Motion, pertunjukan menit 25 ing ngendi pamirsa bakal ngliwati India dina iki, utawa ing, macem-macem kendharaan khas lan ndeleng acara sejarah ing situs kaya Mohenjo Daro, Indraprastha lan Taj Mahal, ngalami trobosan gajah nitih angin sing ndemek rambute, utawa prahu sing nggulung nganggo semprotan asin ing rai. Sadurunge pertunjukan nyata ana kuis interaktif babagan macem-macem topik sing ana gandhengane India.

Wisata Agra Food. Jelajahi pemandangan lan masakan Agra liwat mlaku-mlaku panganan lan wisata foto. Iki mlaku-mlaku panganan minangka cara sing apik kanggo turis kanggo ngrasakake panganan lokal sing apik kanthi cara sing aman. Wisata foto bisa disesuaikan kanggo mbantu para tamu nglampahi perjalanan Agra lan njupuk gambar sing apik.

Taj Mahotsav. 10 festival dina sing dianakake ing wulan Februari / Maret saben taun ing Shilpgram, cedhak Taj Mahal. Iku festival seni, kerajinan, budaya, lsp.

Temokake Agra ing Baterei Powered Rickshaws. Pengalaman ora mung monumen warisan nanging uga budaya, masakan, kerajinan lan kehidupan masarakat ing kutha kasebut.

Taj Mahal Photo Shoot. Pucuk foto iki minangka pilihan sing paling apik yen sampeyan pengin fotografer kanggo njupuk gambar sampeyan ing ngarep Taj Mahal lan monumen liyane ing kutha kasebut. Pandhuan / fotografer lokal ngajak sampeyan menyang sawetara panggonan paling apik lan gambar ing kana. Bimbingan bisa disesuaikan kanthi tingkat tartamtu.

Apa sing kudu dituku

Agra nduwe pirang-pirang toko sing adol macem-macem produk watu, saka perhiasan nganti kothak cilik lan plak kanthi karya inlay padha karo Taj. Sing paling apik tenan iki, lan uga sing mlayu nganggo cukup apik. Agra uga misuwur amarga barang kulit. Coba nimbang wektu ing Sadar Bazaar kanggo blanja lan nikmati panganan sing murah.

Ati-ati olehe dibuwang. Aja nganti ana sing nggawa sampeyan menyang toko, amarga regane munggah kanggo nutupi komisi, biasane 50%. Ati-ati banget karo janji-janji sing ditindakake wong-wong iki. Bargain atos. Dadi disiapake kanggo mlaku-mlaku, sampeyan meh bisa njaluk barang sing padha ing toko liyane. Uga elinga yen ing jaman globalisasi iki, sampeyan mesthi bisa ngetren barang sing disenengi ing kunjungan sampeyan liwat internet sawise sampeyan bali. Nyana manawa bakal nemoni para pamilik toko sing cilik lan rakus, sing bakal nggawe kabeh ngapusi ing buku kasebut supaya bisa adol (kanthi markup 1000-10000%).

Pindhah menyang pasar gerbang wétan taj sing penting amarga ing kana sampeyan bakal nemokake luwih saka toko souvenir 50, sampeyan bakal nemokake produk sing apik kanthi rega sing berpatutan amarga pasar sing kompetitif. Mangga ngunjungi lan nyimpen dhuwit. Lan ora ngrungokake pandhuan tur sampeyan, dheweke nyoba nyasar sampeyan amarga komisi kasebut.

Akeh pasar lokal sing ana: SADAR BAZAR..a pasar sing canggih, pasar Raja ki Mandi, Sanjay Place kanggo kabeh kantor, Pasar Pasar elektronik. Kabeh pasar kasebut ana ing dalan MG Road. Pasar Dalan Rumah Sakit lan Subhash Bazar kanggo sandhangan sing ana ing cedhak stasiun sepur Agra Fort. Pasar Rawatpara minangka rempah-rempah saka kabeh asal. Kejaba iki, ana uga papan pameran branded sing ana ing dalan dalan MG ..

Akeh produk marmer sing kasedhiya ing Gokul Pura (Pasar) caket karo Raja Mandi (papan iki cedhak karo M. G Road) sing gampang digayuh nganggo becak auto, rega produk meh kabeh 25% saka ing pasar eceran .

Ati-ati karo perhiasan: Akeh watu ana palsu lan regane regane!

Apa sing arep dipangan

Keahlian Agra yaiku petha, sejenis permen manis, lan Dal Moth, campuran lentil pedhes. Kalorone uga dadi cenderung populer.

Chaat. Agra dadi swarga kanggo pacangan Chaat apa wae. Chaat bisa uga macem-macem jinis nanging ana siji sing umum ing antarane yaiku yen dheweke pedhes lan sampeyan bakal nemokake wong akeh ing njaba saben warung. Samosa lan Kachori ditemokake ing saben toko manis sing banjir kutha. Sawetara barang chaat khas yaiku Aloo Tikki (kue kentang goreng), tiker tiker (kubus keju pondok sing dibakar ing tandoor kanthi rempah-rempah), pani puri utawa golguppa. campuran saos manis), manggis, Samosaes, Chachori, lan sapiturute. Yen sampeyan pengin ngrasakake sarapan Agra sing khas, kudu eling yen ana salah sawijining Berahi sing pedhes lan bunder karo Jalebies manis.

Gaun mane. Ana sawetara toko permen sing apik ing saindenging kutha. Ana macem-macem jinis petha sing kasedhiya nanging, kanggo pengalaman sing asli, coba salah siji polos (gadhing gadhing) utawa Angoori Flavored (potongan bunder lan kuning sing direndhem ing sirup gula). Aja eling kanggo muter-muter bareng karo kanca (Pair) Pan sing unik kanggo kutha.

Ana uga akeh panganan ing Korea ing paling restoran.

Ana sawetara restoran ing wilayah Taj Ganj, kanggo ngrampungake turis akeh turah ing sekitar Taj Mahal.

Apa sing kudu diombe

Umume staf hotel bakal kepenak sampeyan nemokake botol bir India sing adhem, nanging meh kabeh ora ana wengi ing Agra ing njaba acara budaya ing sawetara hotel lan restoran sing luwih gedhe.

Internet

Ana sawetara kafe internet / Kafe Cyber ​​saka ngendi sampeyan bisa ngakses internet kanggo ngirim email utawa ngunggah foto digital sampeyan.

Perjalanan dina saka Agra

Fatehpur Sikri minangka situs warisan dunia UNESCO. Dibangun ing abad kaping 16 dening Kaisar Akbar, Fatehpur Sikri (Kutha Kamenangan) minangka ibukutha Kakaisaran Mughal udakara taun 10. Banjur ditolak alesan sing isih ana misteri. Kalebu salah sawijining masjid paling gedhe ing India, yaiku Masjid Jama. Kasedhiya omah lan kraton sing wis dilindhungi kanthi becik, lan kudu dideleng sapa sing nemoni Agra. Supaya entuk ide lengkap saka situs iki luwih becik njupuk pandhuan utawa duwe pandhuan sing dicithak kanthi apik. Lawang menyang situs (malah menyang halaman) mung tanpa sepatu.

Mathura minangka papan kelairan Lord Krishna. Ana akeh candhi-candhi sing apik banget ing Mathura, kalebu sing dibangun ing papan kelairan Shri Krishna.

Vrindavan uga minangka papan religius ing sekitar 50 km saka Agra, lan cukup cedhak karo Mathura. Ana akeh candhi ing kene sing dikepengini karo Gusti Krishna, sawetara sing misuwur yaiku Banke Bihari & Kuil Iskcon.

Nandgaon minangka omah saka bapak angkat Shri Krishna, Nand. Ing sisih ndhuwur bukit ana candhi Nand Rai sing wiyar, dibangun dening pimpinan Hat Roop Singh. Candhi-candhi liyane ing ngisor iki khusus kanggo Narsingha, Gopinath, Nritya Gopal, Girdhari, Nand Nandan, lan Yasodha Nandan, sing mapan ing satengahing bukit. Nandgaon nduwe tumindak saben taun kira-kira ing Maret kanggo festival Holi, nalika akeh turis turunan kutha kanggo "lath mar holi" sing misuwur.

Bharatpur udakara 56 km saka Agra lan omah papan suci manuk sing misuwur, sampeyan bisa ndeleng ewu manuk langka kalebu Siberian Crane. Ana Benteng Lohagarh, sing tetep ora ana sengaja sawetara serangan saka Inggris. Cukup 32 km saka Bharatpur yaiku Deeg Palace. Benteng sing kuwat lan gedhe iki minangka pusat musim panas para pamrentah Bharatpur lan akeh istana lan kebon.

Sanctuary Chambal Nasional, (70 km adoh) minangka papan suci alam lan papan dununge cagri India sing cilaka (dulur saka buaya) lan Dolphin Kali Gangga (uga kaancam).

Bebas bae kanggo njelajah Agra.

Situs web pariwisata resmi Agra, India

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Nonton video babagan Agra, India

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]