Jelajahi Aswan Mesir

Jelajahi Aswan, Mesir

Jelajahi Aswan, kutha ing sisih kidul Mesir, sawetara 680km (425 miles) sisih kidul Cairo, ing ngisor Bendungan Aswan lan Danau Nasser, kanthi akehe 275,000. Aswan adoh luwih santai lan luwih cilik saka Kairo lan Luxor.

Aswan paling cilik ing telung kutha wisata utama ing Nil. Minangka kidul paling adoh saka telu, nduwe akeh penduduk Nubian, umume manggon ing tanah kelairan ing wilayah banjir dening Lake Nasser. Aswan minangka omah saka kutipan granit sing umume katon saka Obelisks Luxor ora nguntungke. Aswan minangka gapura Mesir kuna menyang Afrika.

Bandara Internasional Aswan mapan 25km SSW kutha, ing sisih kulon kulon lan kidul kidul empangan dhuwur lan njupuk wektu perjalanan menit 30-40. Bis umum ora pindhah menyang bandara lan keamanan ing dalan nyedhaki terminal cekap saengga paspor lan buktine tiket.

Apa sing kudu ditindakake ing Aswan Mesir

  • Nyewa Bike. Bike kasedhiya ing akeh hotel. Nyabrang jembatan modern menyang bank wétan lan balikan sepedha maneh kanthi prau. sunting
  • Pelayaran Felucca Lokal Aswan minangka papan sing apik kanggo plancongan lokal menyang pulo sing cedhak.
  • Lelungan menyang Abu Simbel. Iki pancen kudu!
  • Camel Rides. Nangkep kapten felucca lan dheweke bakal nglewati sampeyan menyang area marshaling unta. Nunggang unta menyang Biara St Simeon.
  • Teh karo Pengusaha Lokal. Sampeyan bakal entuk wawasan sing nyenengake ing panguripan saben dinane, lan dheweke seneng nyinauni basa Inggris ing sampeyan.
  • Kewan: Wisata ing Nubia, Pulo Gajah. 8am - 7pm. Tur sing apik kanggo tanduran kutha, manuk, watu, kewan liar lan dununge pasir. Pandhuan wisata Animalia fasih nganggo basa Inggris, Arab, Spanyol lan Prancis.
  • Desa Nubian. 3. Nyewa felucca utawa prau motor lan ajak dheweke nggawa sampeyan menyang Kampung Nubian kanggo ndeleng Buaya. Ya, warga Nubia lokal tetep akeh lan cilik ing omah-omahé. Sampeyan bisa ngombe, entuk omben-omben gratis lan seneng-seneng karo wong-wong lokal lokal.

Apa sing kudu dituku

Souqs (pasar) ing Aswan pancen endah tanpa tingkat adol tekanan tinggi sing padha ditemokake ing sawetara kutha wisata sisih lor. Umumé sampeyan bakal nemokake manawa kerajinan Nubian luwih kualitas lan nilai sing luwih apik ing Aswan. Kabeh barang liyane bakal luwih larang tinimbang mlebu Cairo amarga ongkos kirim menyang Aswan lan permintaan turis ngisor. Sawise ujar yen, Aswan sotih isih akeh penjual sing ora sopan sing nyoba supaya bisa adol barang sing regane murah kanthi rega sing regane. Coba sing paling apik kanggo mbandhingake rega sadurunge tuku lan aja ragu-ragu.

Sharia as-Souq. Souq sing paling apik ing Mesir, Kurang luwih murah tinimbang tuku ing kutha liyane. Tuku jimat Nubian, kranjang, pedhang Sudan, topeng Afrika, pametumu langsung, panganan, buah, sayuran, bubuk henna, kaos, minyak wangi, rempah-rempah, jubah, patung.

Ing Luxor sawetara restoran duwe rong menu sing padha: siji karo rega Mesir ing Arab, siji liyane kanthi rega turis (dobel) ing Inggris. Elinga uga, akeh restoran sing nambah biaya sing nambah tagihan babagan 20% Priksa sadurunge sampeyan prentah.

Aswan pancen kurang ketat tinimbang ngombe alkohol tinimbang Cairo utawa Luxor, lan akeh restoran sing adol Stella (merek Mesir dudu merek Belgia) lan Saqqara, loro mau dadi lagune lan dibandingake karo bir Eropa.

Aswan minangka ibukota tebu Mesir. Yen sampeyan wis ana, kudu nyoba jus tebu seger. Ana toko jus tebu sing disaranake ing cedhak basilika Katulik sing cedhak karo "souk", nanging elinga njaluk jerami amarga ora ngumbah kanthi gelas. Sampeyan bisa nyenengake pirang-pirang toko jus tebu nalika mlaku-mlaku.

Tetep aman

Aswan umume kutha sing aman banget. Nonton pickpockets ing souq. Maling iki bakal nyedhaki sampeyan nganggo tudung, klambi utawa malah papir ing tangan siji kanggo adol, nalika nyoba mlebu kanthong nganggo tangan liyane. Umume pembalap gerbong jaran ora bakal menehi rega nalika sampeyan tekan tujuan sampeyan lan sampeyan ngarep-arep menehi luwih akeh. Sawise sampeyan uwal ing papan sing abot-turis (yaiku corniche), sampeyan bakal nemokake akeh warga lokal sing ramah kayata budaya Mesir. Yen sampeyan mlebu toko tuku jajanan / banyu lan sing duwe wis ora ana pangowahan, mula ora umum yen dheweke kepengin weruh nalika ngganti sampeyan mung tinggal ing toko. Wong Mesir pancen ramah lan jujur ​​banget, kanthi pedunung sing rusak amarga kudu scam lan nyolong turis.

Jelajahi Aswan…

Situs web pariwisata resmi Aswan, Mesir

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Aswan, Mesir

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]