Jelajahi canberra, australia

Jelajahi Canberra, Australia

Jelajahi Canberra, cakutha pital saka Australia, kutha sing ngrancang kanthi monumen nasional, museum lan galeri sing dibangun ing sekitar tlaga buatan sing gedhe. Minangka ibukutha grumbulan, Canberra uga dadi papan sing nyenengake kanggo njobo ruangan, kanthi muter banget, kebon, taman, bushwalking lan cadangan alam.

Canberra didegaké ing 1913 minangka ibukutha kanggo negara Australia sing mentas federasi.

Lake Burley Griffin misahake Canberra tengah. Blanja pusat lan komersial, sing dikenal minangka "Civic", ana ing sisih lor lan segitiga parlementer lan wilayah embassy ing sisih kidul. Institusi nasional uga dipérang, conto minangka Museum Nasional Australia lan Peringatan Perang Australia ing sisih lor lan Perpustakaan Nasional lan Galeri Nasional Australia ing sisih kidul.

Canberrans kanthi gampang yaiku wong sing gampang, grapyak lan sabar sing nduwe pendidikan lan penghasilan paling dhuwur Australia.

Bandara Internasional Canberra disayani kanthi penerbangan saka kutha ibukutha Australia liyane.

Nalika Canberra ora bisa mlaku kanthi standar apa wae, sawetara bagean kasebut, kalebu Civic lan bagean tengah pesisir lor Lake Burley Griffin, uga pemandangan ing pesisir kidul Lake Burley Griffin, bisa uga sikile mlaku.

Panggonan kanggo adol

  • Pusat Antik Canberra. 10AM - 5PM pitung dina ing 37 Townsville Street, Fyshwick. Swara atusan profesional profesional, loro lokal lan interstate, nawakake macem-macem jinis perabot antik lan retro, busana vintajis, kain vintaj, militer, numismatik, tembikar, alat-alat jarum, aksesoris vintage, perak, perak, kaca seni, bricula kualitas a-brac lan item desainer. Uga dituduhake muter musik sing apik lan getar apik ing saindenging.
  • Pasar Jamison - saben dina Minggu cedhak pusat Jamison, ing Belconnen. Kios lan sayur loak. Teka lan tawanan sampeyan. Cathetan Vinyl, sandhangan tangan nomer loro, perabot, bric-a-brac.
  • Pasar Depot Lawas Lawas, saben dina Minggu. Seni lan kriya - kabeh standar sing dhuwur. Kios panganan, kalebu pametune seger lan musik live. Dina tema kayata panganan internasional dianakaké sok-sok.
  • Tuggeranong Market - Minggu kaping pisanan saben wulan ing Homestead Tuggeranong sing apik ing ngarepe Toko Calwell. Akeh warung, adol barang sing apik tenan.
  • Pasar Sampah lan Harta ing Woden dipanggoni Rotary lan dianakake saben esuk Minggu. Nyana tas sing dicampur saka buku, tanduran, lan barang-barang sampah ing omah.
  • Pasar Fyshwick, Dalby St (Cnr Mildura St) Fyshwick - Hasil seger, kalebu woh, sayuran, daging lan iwak. Bukak Kamis nganti Minggu. Dina sore Minggu iku wektu sing apik kanggo milih nyang-nyangan sawetara.
  • Pasar Belconnen, Lathlain St, Belconnen (off Benjamin Way), ACT. Pasar mbukak saka 8: 00AM nganti 6: 00PM Rabu nganti Minggu. Sawetara toko mbukak 7 dina seminggu.
  • Pasar Tani Ibukutha. EPIC (Jalan Stasiun Sumun cedhak Jalan Raya Federal, North Canberra) - Senin awan 8AM nganti 11AM. Sellers yaiku produsen. Lawang kabeh ana hubungane karo panganan.
  • Pasar Tani Kidul. Woden CIT (biyen Sekolah Menengah Woden) (Jalan Ainsworth cedhak Hindmarsh Drive, Phillip) - Esuk awan 9AM nganti 12PM. Sellers yaiku produsen. Lawang kabeh ana hubungane karo panganan.
  • Kampung Gold Creek, Jalan Raya Barton, Gungahlin. Iki minangka 'desa' saka toko khusus, obyek wisata, hotel (kanggo omben-omben), kopi kopi, museum 'repotile asli, papan perlindungan kupu-kupu, lan persediaan kebon, kanthi klompok sing kapisah bangunan ing Strip dawa sak 1km. Warga lan pengunjung padha nggunakake wilayah kasebut, utamane ing akhir minggu.
  • Pusat Canberra minangka pusat blanja gedhe ing Civic, nutupi bagean gedhe ing distrik belanja Canberra tengah. Duwe toko departemen, bale panganan lan restoran, toko khusus kanggo wong diwasa lan bocah modhaptar ing upmarket lan dhasar. Ana uga elektronik, buku, CD, souvenir lan produk digawe Australia.
  • City Walk minangka area mall njaba ing Civic. Ana alfresco mangan lan blanja.
  • Belconnen Mall minangka jeneng pusat blanja sing diduweni dening Westfield sing ana ing Pusat Belconnen ing sisih lor. Sanajan ora duwe toko sandhangan kaya ngono, duwe toko departemen 'Myer' lan 'K-mart', uga telung pasar pasar lan pengadilan panganan. Dumunung ing ndhuwur telung tingkat.
  • Woden Westfield lan Tuggeranong Hyperdome minangka rong pusat blanja utama ing sisih kidul, sing ana ing pusat kutha Woden lan Tuggeranong. Woden Plaza nampilake toko 'David Jones', toko 'BIG W', rong pasar, uga toko khusus 200 lan lapangan pengadilan. Tuggeranong Hyperdome (kidul sisih kidul) nduwe 'K-mart' lan 'Target', uga pasar supermarket lan pengadilan panganan uga adol toko khusus.
  • Fyshwick minangka pinggiran kutha kanggo tuku peralatan lan barang teknis, uga prabotan lan uga omah. Sampeyan uga dadi kabupaten 'lampu abang-lampu' Canberra. Umume toko antik Canberra uga bisa ditemokake ing kene. Fyshwick saiki duwe DFO - Direct Factory Outlet.
  • Lonsdale St ing Braddon (cedhak karo Civic) ngemot sawetara butik, khusus kanggo label busana independen lan obyek desainer liyane.
  • Manuka minangka dhaerah liyane sing duwe butik lan restoran. Butik Miller Manuka adol merek busana wanita sing misuwur kayata Max Mara lan liya-liyane. Kanggo sandhangan wanita sing luwih murah coba Witchery. Booklovers luwih apik kanggo mriksa kiropstor ing Paperchain.
  • Kingston isih ana blanja lan restoran liyane sing ora adoh saka Manuka.

Akeh pengalaman blanja sing paling menarik ing institusi nasional, meh kabeh duwe toko khusus. Galeri Nasional duwe sawetara buku seni sing apik banget, ing jaban rangkah lan pribumi. Mangkono uga Perpustakaan Nasional, Museum Ilmu Questacon, Peringatan Perang, Museum Nasional ing Acton, Film lan Archive Sound, lan sapiturute - yen sampeyan nggoleki barang-barang Australia sing unik, iki minangka papan sing kudu dituju.

Canberra nduwe akeh panganan sing enak, nanging kudu dingerteni - akeh bakal ditutup nalika dina Minggu. Kabeh bangunan umum ing Canberra bebas asap rokok.

Akeh bar lan klub Canberra bakal ditutup ing malem Minggu lan awal minggu. Civic bisa uga katon minangka kutha hantu nanging ana area kayata Bunda Street ing ngendi sampeyan mesthi bakal nemokake kedadeyan.

Jelajahi Canberra amarga kutha kasebut pancen aman banget lan nyenengake salah sawijining tingkat kejahatan sing paling murah ing saindenging Australia. Nanging, ngati-ati, utamane ing sekitar pertukaran bis, ing ngendi sawetara bocah bisa uga musuhan.

Situs web pariwisata resmi Canberra

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Canberra

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]