Jelajahi Grand Bahamas

Jelajahi Grand Bahamas

Grand Bahamas minangka pulo Bahamas

Jelajahi Grand Bahamas kanthi eko-sistem 6:

  • Alas cemara
  • Blackland Coppice
  • Coppice Rocky
  • Rawa Mangrove
  • Whiteland Coppice
  • Pantai / Shoreline

Dolar Bahamas (BSD) padha karo nilai dolar Amerika. Itungan Amerika ditampa (malah disenengi) ing endi wae.

Pajak penjualan ora ana ing Bahamas. Hasil nasional diklumpukake liwat tarif impor lokal.

Barang-barang gratis tugas kayata omben-omben, minyak wangi, lan perhiasan asring ngejut para turis amarga ora murah. Contone, ora pati ngerti yen golek botol minyak wangi favorit sampeyan kurang saka setengah saka apa sing sampeyan ngarepake bisa dibayar maneh. Iki minangka kauntungan lan penake ing blanja bebas tugas.

Dalan Laut Kuda Pelabuhan Port Lucaya ing Teluk Channel Channel. Blanja bebas tugas ing toko 80 ing bangunan 12 sing ndeleng marina ing Channel Channel Bay. Pasar kasebut minangka pusat Port Lucaya.

International Bazaar minangka senyawa blanja sing dipérang dadi wilayah sing kapisah sing saben wong nggambarake bagean sing beda ing donya. Gunggunge kalebu toko 90, restoran 13, lan toko jajanan / es krim 6. Ana uga pasar jerami ing cedhak kono.

Akeh Flight kasedhiya.

Taksi biasane ngenteni pengunjung ing bandara lan port laut. Dheweke uga gampang ditelpon karo telpon. Coba elinga yen ora ana perkara kayata "layanan layanan", ing sawetara kasus, ragad cilik kanggo bagasi sing gedhe banget lan tas golf, yen sampeyan mung mbayar beya, lan tip yen cocog.

Pengangkutan umum ing pulo kasebut kalebu umume wong miniti sing bakal lunga menyang omah. Biasane mlaku saben menit 15, nanging asring bakal ngenteni nganti entuk beban lengkap sadurunge mangkat. Taxis lan Bus Public wis labeled kanthi jelas lan diatur pamrentah.

Hotel kadang duwe layanan anter jemput dhewe menyang Pasar Port Lucaya.

Penyewaan mobil, motor, lan regane kasedhiya. Nanging kudu dieling-eling manawa dalan sing ana ing sisih kiwa lan warga setir nyopir kanthi agresif.

Apa sing bakal dideleng. Objek wisata paling apik ing Grand Bahamas.

  • Taman Nasional Lucayan, Perhiasan makutha ing taman nasional 3 ing Grand Bahama, Taman Nasional Lucayan mung siji-sijine papan ing Bahamas ing ngendi sampeyan bisa ndeleng kabeh enem ekosistem pulau. Ana guwa kanggo njelajah (kalebu salah sawijining guwa gamping paling dawa ing njero bumi; akses ana musiman amarga gua uga digunakake kanggo konservasi bat), jembatan kayu sing apik banget ing rawa paya bakau, lan pantai putih sing ayu karo bangku sing kasedhiya kanggo piknik. Pengunjung menehi saran supaya ora ninggalake barang-barang sing tanpa diselenggarakake, amarga maling wis dingerteni kedadeyan.
  • Pusat Alam Rand, njaba kutha Freeport. Bukak 9am - 4 Senin nganti Jumuah (Ditutup dina Sabtu & Minggu) Taman nasional iki dijenengi James Rand lan diadegake minangka pusat pendhidhikan alam pisanan kanggo njaga habitat Grand Bahama.
  • Taman Nasional Peterson Cay, sawijining pulo cilik sing dikepung ing karang sing ana 1 mil saka pesisir kidul, plancongan sing sampurna kanggo plancongan / piknik sedina. Diakses mung nganggo prau, lan pengunjung didhawuhi jangkar ing wilayah spesifik sing adoh saka terumbu karang. Kabeh tanduran lan kewan ing wates taman dilindhungi undhang-undhang. Pancing, shelling, lan ngrusak utawa mbusak karang kabeh dilarang banget. Pembuangan sampah lan ninggalake areng / empan abu uga dilarang. Jupuk gambar mung sikil sikil.

Apa sing kudu dilakoni ing Grand Bahamas.

Pusat Dagang UNEXSO Royal Royal Way. UNEXSO nyedhiyakake kegiyatan kanggo pelacuran SCUBA sing berpengalaman lan ora duwe pengalaman. Dheweke uga nawakake macem-macem jinis pengalaman "nglangi karo lumba-lumba" uga. Sawetara kegiatan mbutuhake registrasi majeng 1.

Reve Oasis Viva Bahamas Dive Center, sing ana ing njero Viva Wyndham Fortuna Beach Resort ing Churchill Drive karo Doubloon Road. Reef Oasis yaiku PADI 5 * Pusat Pembangunan Pengajaran lan Kelab Dive sing nawakake kabeh Kursus PADI saka pamula nganti kursus Kursus. Saben dinten 3-4 nyelehake situs paling apik ing Grand Bahama, kanggo macem-macem wong anyar lan pengalaman. Dheweke nawakake Dewa Tiger Shark khusus ing Pantai Tiger sing misuwur lan Caribbean Shark Dives ing Shark Alley / Pretenders Wreck.

Grand Bahama Scuba ing Ocean Reef Yacht Club mlaku nyilem Senin nganti Jumuah lan Minggu sore nyilem. Dheweke uga nawakake nyilem hiu populer.

Musik lan Tarian Langsung kasedhiya ing sawetara panggonan. Umume band muter campuran Bahamian "Rake 'n Scrape" lan standar Amerika. Lokasi kalebu alun-alun Count Basie ing Port Lucaya, paling akeh sore, Bar Bikini Bottom ing Williamstown (cedhak resort Island Seas) nalika Kamis lan Dina Sabtu, Pengalaman Conch ing Tony Macaroni ing Pantai Taino, Rebo lan Minggu ganti, lan Sabor Restaurant ing Resort Pelican Bay dina Sabtu.

Pelican Point Adventure Co, Pelican Point, Pulo Grand Bahama. Nawakake fly profesional sing dipandu lan muter mancing ing Pulo Grand Bahamas, uga lelungan snorkeling, nonton manuk lan wisata eco.

Radisson Grand, Lucayan 1 Sea Horse Lane. Dumunung ing Pulau Grand Bahama sing apik, Radisson Grand Lucayan nawakake kualitas tamu sing apik banget. Nduwe ruangan tamu mewah lan 540, sing dihiasi gaya tropis Art Deco sing inspirasi modern, lan mapan ing pesisir pantai pasir putih 7.5. Para tamu ing hotel Grand Lucayan bisa nikmati jadwal kegiatan saben dinane, yaiku lapangan golf juara 18-hole, Las Vegas-style casino, layanan spa lan telung kolam kanggo nyenengake srengenge. Pilihan panedhaan ing situs kalebu beya sembrono nganti masakan, lan ruang pertemuan kaki persegi 90,000 nyedhiyakake setelan sing cocog kanggo pahargyan lan acara kanggo macem-macem jinis.

Grand Bahama nawakake macem-macem masakan internasional kanggo kabeh rasa. Masakan Bahamian lokal kalebu panganan laut, unggas, utawa daging babi, biasane digoreng, kukus, utawa kari, kanthi macem-macem jinis beras lan salad. Rempah-rempah digunakake kanthi akeh. Nggoleki panganan Bahamian sing asli lan kualitas ing wilayah turis bisa dadi kejutan utawa ora kejawab, dadi njaluk warga lokal sing ramah menehi saran supaya bakal entuk pengalaman sing ora becik.

Conch (jinis mollusk segara gedhe) minangka panganan Bahamian kanthi kualitase kanthi macem-macem jinis. Favorit pulo kalebu: salad conch, infus karo jeruk lan dadi kadhemen; keranjang tumpeng, empuk-empuk lan entheng; lan konker, bal cilik saka bunder-bunder jero sing dicampur karo konch cincang lan disugelake karo saus dicelup.

Priksa tagihan sampeyan kanthi ati-ati. Daya layanan 15% kalebu ing sawetara restoran lan bar. Yen ora tip 15% standar dihargai.

Nasi goreng kayata Bahamian versi barbecue lingkungan, ngladeni iwak goreng kanthi macem-macem sisih lauk.

Wilayah Port Lucaya nduwe macem-macem pengalaman mangan kanggo kabeh anggaran, saben dinane.

Budaya Bahamia ora nuduhake tampilan kasih sayang umum ing antarane pasangan apa wae sing nyengkuyung lan menehi saran seksual sing gedhe banget. Mangga, sanajan papan sing apik, simpen pantai lan hotel sampeyan. Rasane seneng nyekel tangan lan ngrangkul lan ngambung.

Elinga nalika sampeyan njelajah Grand Bahamas yen ide sing bakal dicekel sikil dening lokal sing apik bisa uga romantis kanggo sawetara wong, ati-ati menehi saran. Pria lokal biasane asring pesisir ing hotel, ngulati wanita manca minangka hobi. Mesthine laku seks sing aman, kaya ing negara liya.

Situs web pariwisata resmi resmi ing Grand Bahamas

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]