Jelajahi Bahrain

Jelajahi Bahrain

Karajan ing Bahrain. Jelajahi Bahrain sing Nusantara Timur Tengah ing Teluk Persia, dicelupake menyang kanthong laut sing diapit dening Arab Saudi lan Qatar lan uga cedhak karo Uni Emirat Arab. Minangka oasis liberalisme sosial - utawa paling moderen sing ramah ing Kulon - ing antarane negara-negara muslim ing wilayah kasebut. Luwih populer karo para wisatawan amarga asli "Arabness" nanging tanpa angger-angger Islam sing ketat marang minoritas non-Muslim.

Bahrain minangka negara paling cilik ing GCC, lan asring kudu mlaku kanthi rapet diplomatik sing ana hubungane karo tanggane sing luwih gedhe. Negara kasebut duwe sawetara cadangan minyak, nanging wis netepake dhewe minangka hub kanggo ngrampungake uga perbankan internasional, nalika uga nampa liberal sosial (miturut standar Teluk paling ora) monarki. Ekonomina gumantung saka Saudis sing kepengin weruh hiburan, ora kasedhiya ing Kerajaan Islam Arab Saudi sing ketat.

Bahrain nampilake iklim ara-ara samun tropis, nanging amarga reklamasi tanah mung sithik pesisir. Pantai sing digawe wong ing hotel mewah, nanging mung bisa diakses kanthi rega.

Apa sing bisa dideleng ing Bahrain. Objek wisata paling apik ing Bahrain.

  • Manama - Ibukutha Bahrain.
  • Bandar Hamad
  • Kutha Isa
  • Pulo Amwaj
  • Muharraq
  • Riffa
  • Juffair
  • Boujistan
  • Kepulauan Hawar - mung ing pesisir Qatar, pulo kasebut misuwur banget karo para pendaki manuk

Bandara Internasional Bahrain ing Muharraq ing sisih wétan Manama, minangka dhasar utama kanggo Teluk Air lan duwe sambungan sing apik banget saka Timur Tengah, benua India lan Afrika Lor lan Wétan, saliyane layanan jarak jarak adoh saka Amsterdam, Athens, Bangkok, Frankfurt, London, Manila, Moscow lan Paris. Bandara kasebut duwe blanja gratis tugas gratis kanggo sing nunggu penerbangan.

arabic yaiku basa resmi. Basa Bahraini minangka dialek basa sing paling akeh dituturake basa Arab, sanajan iki beda karo basa Arab standar.

Basa Inggris digunakake dening Bahrainis kabeh abad, lan minangka basa kapindho wajib ing kabeh sekolah.

Ing antarane populasi Bahraini lan non-Bahraini, akeh wong uga nganggo basa Persia utawa Urdu. Nepali uga akeh digunakake ing buruh Nepal lan komunitas Gurkha Prajurit. Malayalam, Tamil lan Hindi dipocapake ana ing antarane komunitas India sing penting.

  • Qala'at al-Bahrain (Bahrain Benteng) dumunung ing pinggir pesisir lor lan lima nganti sepuluh menit drive adoh saka Manama kutha, ing Karbabad. Iki dibalekake lan ana ing kahanan sing apik sanajan kurang perabot, papan tanda, utawa pameran. Diakoni gratis lan mbukak saben dina 8am-6pm.
  • Sabanjure lawang ing benteng yaiku museum, sing ngemot akeh artifak wiwit jaman Dilmun kuno wiwit jaman Islam, akeh sing ditemokake ing benteng lan reruntuhan tambahan ing sisih ngarep. Museum kasebut minangka bangunan persegi lan putih sing gedhe banget lan ora ana tandha-tandha kanggo nunjukake yen iki museum. Jam kasebut yaiku 8AM-8PM Tuesday-Sun;
  • Abu Mahir Fortis mapan ing Muharraq lan uga dikenal minangka Benteng Muharraq. Dibangun ing pondhasiné bètèng sing lawas lan dipanggonke kanggo nglindhungi pendekatan ing sisih kulon.
  • Benteng Arad Gendakan wiwit abad 16, benteng iki dibangun dening wong Arab - sadurunge dijupuk dening Portugis ing 1559. Banjur dijupuk maneh dening Omanis ing 1635. Wis dibalekake lan saiki dadi acara budaya. Bukak Sun-Wed 7am-2pm, Thursday & Sat 9am-6pm.
  • Syeikh Salman bin Ahmad Al Fateh Fortis mapan ing Riffa, madhep Lembah Hunanaiya ing tengah pulo. Bukak Sun-Wed 8am-2pm, Thur & Sat 9am-6pm, Fri 3pm-6pm.
  • Al Oraifi Museumin Muharraq (artefak jaman Dilmun),
  • Beit al Quranin Hoora (koleksi naskah Islam langka),
  • Museum Nasional Bahrain ing Al Fateh Corniche, Manama,
  • Currency Museumin the Diplomatic Area (Bahraini coinage)
  • Museumin Sakhir Minyak (riwayat industri minyak lokal). Contone, museum iki nampilake carane golek minyak ing Bahrain lan liya-liyane.

Iklim anget ing taun artine banyu banget anget, sanajan ing mangsa adhem, nalika suhu sing adhem bisa kedadeyan. Banyu kasebut dikenal kanthi tenang lan jelas.

Bahrain uga duwe sawetara lapangan kuburan prasejarah sing luar biasa. Situs sing wiyar iki, asring dikubengi gundul kuburan, bisa ditemokake ing

  • A'ali (kuburan prasejarah paling gedhe ing donya),
  • Al Hajar,
  • Buri,
  • Bandar Hamad
  • Jannusan,
  • Sa'ar,
  • Shakhoora
  • lan Tylos.

Suhu dhuwur ing Bahrain nggawe kegiatan segara dadi olahraga nggodho lan olahraga banyu banget populer ing Bahrain, kanthi turis lan warga lokal nyenengi olahraga sing dipilih ing kabeh taun ing banyu anget Teluk Persia. Nyilem lan nyilem scuba luwih populer.

Sanajan negara sepi, Bahrain nganakake lapangan golf suket 18-hole golf, sing udakara udakara 15 ing njaba ibukutha, Manama. Kursus kejuaraan 72 nampilake limang tlaga lan diluncurake karo atusan palem tanggal lan dataran gurun.

Seneng munggah unta ing dalan gedhe.

Dolan maring Farm unta unta

Tuku souvenir lan tuku pottery asli ing Potong Village A'ali.

Ana sawetara mall ing Bahrain sing nawakake toko lan butik label internasional lan mewah, supermarket lan sapanunggalane, uga pengadilan panganan, kafe kontemporer lan tradisional, wilayah dolanan lan arcade, bioskop (3D & 2D) lan uga banyu ing omah. taman.

Kunjungan menyang souq lokal pancen wajib. Ing kana sampeyan bisa negosiake rega ing kain sing gampang, emas terkenal Bahrain, lan akeh hadiah liyane. Souq uga kalebu omah kanggo tukang ngarang. Yen sampeyan wis cukup suwe (ucapake seminggu), sampeyan bisa njupuk barang sandhangan sing disenengi lan dheweke bakal "klon" kanthi tepat ing materi sing sampeyan pilih saka sawetara ageng sing kasedhiya.

Bahrain nduwe pemandangan makan sing apik banget, kanthi akeh restoran sing kudu dipilih. Restoran ing Bahrain nglakokake gamut kanggo warung murah sing nawakake panganan lokal kanggo restoran mewah ing hotel mewah. Panganan cepet lokal sing paling misuwur yaiku Jasmi (Kudu nyoba). Waralaba panganan Amerika sing cepet kayata Burger King lan McDonald's, uga ana Texas Texas. Western lan biasane Amerika) gaya-gaya lan waralaba bisa ditemokake ing sekitar mal lan pusat kutha, menehi panganan kanggo rega pertengahan ndhuwur. Panganan cepet kaya KFC, McDonald, Papa johns, ratu Dairy, lan liya-liyane, bisa ditemokake ing dalan-dalan ing saben kutha lan kutha. Sawetara restoran sing ora kasedhiya Manama nanging ing papan liya. Harga sajian cukup wajar, saengga ana akeh pelanggan sing mbaleni.

Ing angger-angger Bahraini, tandha apa wae sing nggunakake alkohol bisa uga dianggep minangka bukti prima facie nyopir ing pangaruh, sing bisa dipenjara lan / utawa denda. Nanging, alkohol sah didol ing macem-macem restoran (ing wilayah tartamtu), hotel, bar, lan klub wengi.

Tingkat angkara sosial biasa ing Bahrain kurang lan kriminal kasar arang banget. Nanging, nyolong, nyolong cilik, lan uga rampok ..

Ngombe banyu sing akeh. April liwat Agustus bisa dadi panas banget (nganti 50 ºC) lan lembab. Gunakake payung kanggo nglindhungi saka srengenge sing angel. Penting kanggo tetep dihidrat, utamane yen sampeyan ana ing njobo sajrone awan. Banyu botol didol kanthi praktis ing endi wae ing kutha saka "Toko Kadhemen" lan restoran cilik kanthi rega sing cukup. Ing souk, vendor mlaku nawakake botol es cilik nanging sampeyan bisa uga mbayar luwih saka botol kasebut pancen regane. Yen sampeyan manggon ing Bahrain kanggo wektu sing luwih suwe, sampeyan bisa nyiyapake pengaturan kanggo Cold Store tetanggan ngirim banyu botol menyang flat sampeyan, utawa ndhaptar kiriman banyu liwat sawetara perusahaan ing pulo kasebut. Banyu ing pulo kasebut meh ora ana potensi, nanging ora dianjurake kanggo ngombe amarga jumlah bakteri lan kandungan mineral sing abot.

Bahrain minangka negara inang sing cukup grapyak, nanging prelu nuduhake pakurmatan lan sopan santun babagan laku budaya lan agama tartamtu. Yen ana ing papan sing bisa ditemokake Arab liya, luwih becik bisa nganggo celana panjang, utawa celana pendek, lan wanita aja nganggo sandhangan sing dideleng. Nanging, ing klub pantai lan hotel, baju renang, bikinis lan celana pendek ora kena dipakai. Aja nuduhake pratandha tresnani kanggo anggota jinis lawan ing umum. Wong saka jinis lawan wis dipenjara kanggo ngambung ing umum lan mung ora ditampa sosial.

Jelajahi Bahrain lan eling supaya ora ngindhari konfrontasi lan ora tau melu ing pitakonan, utamane karo sawijining lokal.

Situs web pariwisata resmi Bahrain

Watch video babagan Bahrain

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]