Jelajahi Mandi, Inggris

Jelajahi Mandi, Inggris

Jelajahi kutha Bat sing paling gedhe ing kabupaten upacara Somerset, Inggris, dikenal bathine sing dibangun Romawi. Jelajahi Mandi ing lembah Kali Avon, 97 mil (156 km) sisih kulon London lan 11 miles (18 km) sisih kidul-wétan Bristol. Kutha dadi situs Warisan Donya ing 1987.

Kutha kasebut dadi spa kanthi jeneng Latin Aquae Sulis ("Banyu Sulis") c. 60 AD nalika bangsa Romawi lagi adus lan candhi ing lembah Kali Avon, sanajan ana sumber banyu panas sadurunge uga dikenal.

Bath Abbey didegake ing abad 7th lan dadi pusat religius; bangunan kasebut dibangun ing abad 12th lan 16th. Ing abad 17th, klaim digawe kanggo sifat curative banyu saka sumber, lan Bath dadi populer minangka kutha spa ing jaman Georgia.

Bioskop, musium lan papan budaya lan olahraga liyane wis mbantu dadi pusat pariwisata.

Ana sawetara musium kalebu Museum Arsitektur Mandi, Galeri Seni Victoria, Museum Seni Art Timur Wétan, Museum Astronomi Herschel lan Museum Holburne. Kutha iki duwe rong universitas - Universitas Mandi lan Universitas Spa Mandi - karo Bath College sing nyedhiyakake pendhidhikan luwih lanjut.

Mandi dadi bagean kabupaten Avon ing 1974, lan, sawise pemecatan Avon ing 1996, wis dadi pusat utama Bath lan North East Somerset.

Mandi duwe iklim sing garing sing umume luwes lan luwih entheng tinimbang negara liya. Suhu mean taunan kira-kira 10 ° C. Variasi suhu musiman kurang ekstrem tinimbang ing Inggris amarga suhu segara sing ana. Wulan musim panas wulan Juli lan Agustus paling panas, kanthi maksimal saben dina rata-rata 21 ° C. Ing mangsa adhem, tegese suhu minimal 1 utawa 2 ° C umume.

Mandi biyen duwe sektor manufaktur sing penting, utamane ing pabrik kren, Pabrikan perabot, percetakan, tonggong tembaga, kuari, karya pewarna lan Pabrik plastik, uga akeh pabrik.

Saiki, manufaktur suda, nanging kutha iki nduwe piranti lunak, penerbitan lan industri sing berorientasi layanan. Daya tarik kutha kanggo turis uga nyebabake pirang-pirang proyek sing ana ing industri sing ana hubungane karo pariwisata. Sektor ekonomi sing penting ing Mandi kalebu pendhidhikan lan kesehatan, ritel, pariwisata lan luang (14,000 proyek) lan layanan bisnis lan profesional.

Objek wisata paling apik ing Bath, Inggris.

Salah sawijining industri utama Bath yaiku pariwisata, saben taun luwih saka siji yuta pengunjung lan pengunjung 3.8 yuta dina. Kunjungan kasebut utamane dadi kategori turis budaya lan pariwisata budaya, dibantu dening kutha ing 1987 minangka Situs Warisan Donya kanggo ngerteni pentinge budaya internasional. Kabeh tahap penting sejarah Inggris diwakili ing kutha kasebut, saka Bath Romawi (kalebu ing ngarsane Celtic sing signifikan), menyang Bath Abbey lan Royal Crescent, menyang Spa Bath Thermae sing luwih anyar. Ukuran industri pariwisata dibayangke ing meh kabeh papan akomodasi 300 - kalebu luwih saka hotel 80, loro sing duwe rating 'bintang lima', liwat amben lan sarapan 180 - akeh sing ana ing bangunan Georgia, lan loro kemah sing ana ing pojok kulon kutha. Kutha iki uga duwe restoran 100 lan nomer pub lan bar sing padha. Saperangan perusahaan nawakake mbukak bis ndhuwur ing saindenging kutha, uga wisata mlaku lan kali. Wiwit mbukak Thermae Bath Spa ing 2006, kutha kasebut nyoba njupuk maneh posisi sejarah minangka siji-sijine kutha utawa kutha ing Inggris sing menehi pengunjung kesempatan kanggo adus ing banyu spring sing digawe panas.

Ana akeh situs arkeologi Romawi ing saindenging wilayah tengah kutha. Mandi ing awake dhewe udakara 6 meter ing ngisor level jalan kutha saiki. Ing saubenging mata air panas, yayasan Romawi, kolom dhasar, lan adus isih bisa dideleng, nanging kabeh stonework ing ndhuwur tingkat pamandhingan saka jaman saiki.

Bath Abbey minangka gereja Norman sing dibangun ing pondasi sadurunge. Bangunan saiki wis diwiwiti wiwit wiwitan abad kaping 16 lan nuduhake gaya Perpendik almarhum karo benteng mabur lan pinnak crocketed dekorasi dekorasi krenellated lan dicenthang.

Bangunan iki dinyalekake dening jendhela 52.

Lurung-lurung Georgia ing sacedhake kali cenderung bakal dibangun luwih dhuwur tinimbang tingkat lemah asli supaya ora ana banjir, kanthi carriageways didhukung ing ambang sing ana ing ngarep omah. Iki bisa dideleng ing rong ruangan ing saindenging Laura Place South Jambatan Pulteney, ing kolonade ngisor Grand Parade, lan ing bolongan batu bara sing parut ing trotoar North Parade. Ing sawetara wilayah, kayata George Street, lan London Road cedhak Cleveland Bridge, para pangembang ing sisih ngelawan ora cocog karo pola iki, banjur mbukak trotoar kanthi ujung-ujung plancongan sing ana ing dalan ngisor.

Mandi dadi pusat gaya urip ing Inggris nalika abad 18th nalika Teater Lawas Orchard Street lan pembangunan arsitektur kayata Lansdown Crescent, Royal Crescent, The Circus, lan Pulteney Bridge dibangun.

Limater teater Bath - The Royal Royal, Ustinov Studio, Egg, the Rodo Theatre, lan Theatre Mission - narik kawigaten perusahaan lan direktur internasional sing misuwur. Kutha kasebut nduweni tradisi musik sing wis suwe; Mandi Abbey, ing omah karo Klais Organ lan papan konser paling gedhe ing kutha kasebut, nduwe konser babagan konser 20 lan rekreasi organ 26 saben taun.

Jelajahi Mandi, ing omah karo Galeri Seni Victoria, Museum Seni Asia Wétan, lan Museum Holburne, akeh galeri seni komersial lan toko antik, uga sawetara museum liyane, ing antarane yaiku Museum Mandi Pos, Museum Fesyen, Jane Pusat Austen, Museum Astronomi Herschel lan Baths Romawi.

Bebas bae kanggo njelajah Mandi…

Situs web pariwisata resmi Bath, Inggris

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Bath, Inggris

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]