Jelajahi Bermuda

Jelajahi Bermuda

Bermuda minangka wilayah jaban rangkah Inggris sing mandhiri ing Samodra Atlantik sisih lor Caribbean, ing pesisir Amérika Lor sisih wétan South Carolina. Jelajahi Bermuda, salah sawijining sisa pungkasan ing jaman kolonial Inggris sing gedhe banget ing Amerika Lor.

kutha

  • Hamilton - ibukutha lan siji-sijine kutha.
  • George - ibukutha lawas. Kutha paling tuwa Inggris New World.
  • Flatts Village - lokasi ing Akuarium Bermuda, Museum lan Zoo.
  • Kampung Somerset - ing Pulau Somerset, Paroki Sandy.
  • Teluk Baileys
  • Pantai Pitik Puda

Hamilton, ing Paroki Pembroke, minangka pusat administrasi lan kutha paling gedhe ing Bermuda. Iki ngemot pirang-pirang museum, sawetara bangunan lan arsitektur. Menehi katedral Anglikan sing apik babagan Trinitas Paling Suci. Ana akeh kubu, benteng lan bit saka warisan Royal Naval. Ana bioskop, macem-macem toko, bar, hotel lan restoran. Kutha iki uga diberkahi karo pasar, kebon, kios, pesisir, alun-alun lan plaza kanthi dalan, boulevards lan dalan gedhe.

Objek wisata sing misuwur kalebu;

  • Katedral Anglikan saka Trinitas Paling Suci
  • Taman Bay Barr
  • Pasar Tani Bermuda
  • Museum Sejarah Bermuda
  • Galeri Nasional Bermuda
  • Perpustakaan Nasional Bermuda
  • Arcade Bermudiana
  • Bangunan Kabinet lan Cenotaph
  • Pengadilan Canon
  • Katedral St. Theresa
  • Hall City
  • Pengadilan ukum
  • Taman Par-la-Ville
  • Klub Yacht Royal Bermuda
  • Omah Sesi
  • Taman Victoria
  • Washington Mall
  • taman victoria

Bermuda dumadi saka udakara pulau lan pulau 138, kanthi kabeh pulo utama sing didadekake siji kanthi kawat, nanging kanthi sisih wétan-kulon, sumbu lan nyambung bareng karo jembatan dalan. Sanajan kerumitan iki, biasane wong Bermudia diarani Bermuda minangka "pulo". Ing babagan terrain, pulau-pulau dumadi saka bukit rendah sing dipisahake karo depresi sing subur, lan diselehake karo komplek banyu sing komplek.

Rantai pulo sing dienggoni bener-bener dadi sektor kidul saka pseudo-atoll sing bunder, isih sisa cincin karang dibuwang utawa terusan antar laut (Bermuda dibentuk kanthi volcanis nanging dudu atoll sing sejatine). Akibaté pesisir lor pulo sing dienggoni cukup papan, déné pasisir kidul kapetung ing ombak samodra. Akibate umume pesisir ing pesisir kidul.

Bermuda duwe iklim subtropis, kanthi cuaca panas lan lembab wiwit musim semi nganti musim gugur.

Bermuda sepisanan dienggoni ing 1609 dening para penjajah Inggris kapal sing dituju menyang koloni Inggris ing bayi Virginia. Industri pertama ing pulo kasebut yaiku penanaman woh lan sayuran kanggo nyiyapake koloni Amérika awal.

Wisata turis menyang Bermuda kanggo uwal winter Amérika Lor sing pisanan dikembangake ing jaman Victoria. Pariwisata tetep penting kanggo ekonomi pulo, sanajan bisnis internasional ngluwihi iki ing sawetara taun kepungkur, dadi Bermuda dadi pusat finansial luar negeri sing sukses.

Sampeyan bisa mlebu pesawat kanthi nggunakake Bandara Internasional Bermuda LF Wade.

Bandara iki ana ing Paroki St. George, ing sisih cedhak karo Castle Harbour, lan cedhak karo St George tinimbang Hamilton (sanajan ora ana bagean Bermuda sing adoh saka liyane).

Bermuda entuk akeh kunjungan saka kapal pelayaran sajrone wulan musim panas.

Bermuda minangka favorit, yen nantang tujuan kapal-kapal kapal layar pesisir luar pesisir. Nyeberang saka daratan AS utawa Azores bisa nganti minggu 3 ing musim panas sing kondhang. Ing taun liyane bisa uga ana angin sing akeh banget: nor'easters menyang angin topan. Bahaya liyane: akeh lebu sing ngambang saka kapal sing surem lan angin topan sawetara taun kepungkur. Ing radius 200 nautical miles saka Bermuda tabrakan kanthi barang padat asring banget lan asring mati.

Pulo-pulo kasebut entuk bathi saka layanan bus sing apik lan sering, sing nyambung kabeh bagean pulo menyang Hamilton. Bis-hawa kasebut dadi hawa kanthi udhara lan digunakake sakaligus karo warga lokal, pengunjung, lan penumpang kapal pesiar.

Nganti kedatangan militer AS sajrone perang dunia kaping pindho, mobil-mobil kasebut dilarang nglarang kabeh pulo kasebut. Saiki uga, nyewa mobil (mobil sewa) dilarang lan mung warga sing diidini duwe mobil - matesi siji saben kluwarga! Sepeda motret utawa moped kasedhiya kanggo upahan lan akeh digunakake dening warga lokal lan pengunjung padha. Gumantung ing ngendi sampeyan nginep, slogan bisa dadi cara paling apik kanggo ngubengi. Yen sampeyan pengin nggunakake moped, rentals banget umum, diatur lan regane kompetitif.

Lelungan ana ing sisih kiwa dalan. Tandha dalan adhedhasar sing digunakake ing Inggris; nanging, akeh banget ing kilometer. Watesan kacepetan nasional yaiku 35km / h, sing luwih ngisor ana ing wilayah sing dibangun lan uga kongres liyane.

Apa sing bakal dideleng. Objek wisata paling apik ing Bermuda.

Bermuda wis akeh kursus golf lan jarak nyopir nyebar ing dawane.

  • George Golf Course, Paroki George, sisih lor Kutha St. George.
  • Lapangan Golf Tuckers Point / Lapangan Golf Mid Samudra, Paroki St. George, cedhak kutha Tucker.
  • Lapangan Golf Samudera Deleng, Paroki Devonshire ing pesisir sisih lor.
  • Golf Golf Horizons, Paroki Paget kidul-kulon. (Bolongan 9)
  • Lapangan Golf Belmont Hills, Wétan Parwind Warwick.
  • Kelab Golf lan Negara Riddell, Warwick Parish sisih kulon.
  • Fairmont Southampton Putri Golf Course, Southampton Parish wétan.
  • Lapangan Golf Royal Royal, Paroki Southampton sisih kulon.
  • Akademi Golf Bermuda lan Range Pandu, Southampton Parish sisih kulon.

Bermuda duwe akeh conto beteng sing gedhe lan baterei cilik sing sumebar ing saindenging pulo sing dibangun ing antarane 1612 sawise pemukiman pertama lan dideleng nganti 1957. Kanggo ukuran cilik, sacedhake pulo kasebut udakara sekitar 100. Akeh sing wis dibalekake, utamane sing luwih gedhe, lan dibukak kanggo masarakat kanthi nganggo gambar lan tampilan. Akeh sing duwe meriam sing asli ing papan kasebut. Sawetara ana ing pulo njaba lan pulo lan mung bisa diakses liwat prau, utawa wis digabung menyang properti pribadi lan resort. Sawetara sing bisa diakses yaiku:

  • St Saint Catherine, Paroki George sisih lor (nduwe tampilan lan dioramas lan replika Crown Jewels)
  • George Parish wétan, St George Parish wétan (njaga saluran lawang Town Cut)
  • Alexandra Baterei, St George Parish wétan
  • George George, St George Parish (sing ndeleng kutha ing kutha George)
  • Baterei David, Wétan St George
  • Menara Martello / Benteng Ferry, St George Parish sisih kulon (ing Ferry Reach)
  • Kastil King / Devonshire Redoubt / Benteng Landward, St George Parish kidul (ing Pulo Kastil, diakses liwat prau)
  • Benteng Hamilton, Paroki Pembroke (madhep Kutha Hamilton)
  • Baterei Whale Bay, Southampton Parish kulon.
  • Benteng Scaur, Paroki Sandys (nyawang banyu sing gedhe)
  • Tahanan ing Taman Dhokter, Paroki Sandys (ing Museum Maritim)
  • Dockyard Royal Naval

Dumunung ing Hamilton, taman umum iki minangka omah kanggo akeh konser ing wulan musim panas ing bandstand, sing diadegake ing 1899 lan rampung dibalekake ing 2008. Dolan maring salah sawijining pirang-pirang kebon kembang, mlaku ing jalur utawa lungguh ing salah sawijining bangku sing akeh ing sangisoring wit. Ruangan kamar umum kasedhiya ing toko lan lokasi kasebut dadi utama, ing antarane pirang-pirang dalan ing ibukutha sing sibuk. Ing mangsa panas, nyana konser sing sering ana ing bandhing awan lan awan, awan, panganan, lan uga obyek wisata liyane kanggo wong diwasa lan bocah. Kasedhiya kanggo turis, stasiun bis utama kutha iki ana siji blok luwih saka taman kasebut. Bukak sunrise sun srengenge saben dina.

Akuarium Iblis, sing dumunung ing Tucker Town, wis ditutup, ninggalake Akuarium Nasional Bermuda lan Zoo minangka pusat urip akuatik ing Bermuda. Nyana bakal ndeleng macem-macem banyu lan kewan kewan sing diobati maneh sawise ditemokake ing bebaya ing gisik Bermuda. Zoo / akuarium iki unik amarga pengunjung bisa mlaku menyang omah kewan amarga sifat cilik kasebut.

Dolar AS ditampa ing endi wae ing Bermuda.

Bermuda nawakake ATM ing sawetara lokasi turis, kalebu bandara, St George, Somerset, lan Hamilton. Umume bank duwe ATM uga. Sawetara wong ATM dolar AS; iki bakal diwenehi tandha kanthi jelas ing tandha ing utawa ndhuwur mesin. Yen ora, bakal ngilangi dolar Bermuda.

Sanajan kertu debit lan kredit MasterCard lan Visa asring ditampa, umume kanggo hotel-hotel cilik lan kamar turu lan sarapan sing ora ditampa. Sadurunge pesenan, priksa karo hotel utawa amben lan sarapan supaya njamin nampa kertu kredit yen rencana mbayar kanthi cara iki. Sanajan umume toko nampa kertu kanggo nampung turis, akeh hotel lan wilayah resort sing luwih gedhe ora. Gratuitas biasane dibayar kanthi awis.

Toko macem-macem toko ana ing Hamilton, utamane ing Front Street. Wilayah kasebut bisa disina kanthi gampang. Front Street, minangka salah sawijining dalan blanja utama, lan madhep pelabuhan. Blanja uga bisa ditemokake ing kutha St George sing gampang lan uga ing Dockyard, sing duwe pusat blanja cilik. Toko cilik bisa ditemokake ing saindenging pulo sing nawakake macem-macem barang.

Apa sing kudu dipangan lan ngombe ing Bermuda

Loro lauk khas Bermudian sing unik yaiku iwak kod, sing digodhog karo kentang, sarapan Minggu tradisional, lan Hoppin 'John, sajian sederhana saka nasi pindang lan kacang ireng. Shh hash digawe, jajan iwak tradisional nalika dina Jumuah, bun salib panas nalika Paskah, lan pai kayu utawa farina nalika Natal. Kanthi pasar turis sing paling dhuwur, upaya gedhe bakal digunakake dening koki hotel lan restoran kanggo ngembangake masakan tradisional Bermudian tradisional, sanajan iki biasane tegese nyesuaikan masakan liyane, saka West India nganti California, selaras karo pangarepan kanggo ngunjungi klienèle. Umume pub ngladeni tambang khas Pub Inggris, sanajan jumlah pamrentahan kasebut wis suda amarga premis ilang dikembangake, utawa perusahaan dibangun maneh kanggo target pasar turis. Nalika lobster lan panganan laut liyane asring ditampilake ing menu, meh kabeh diimpor saka AS utawa Canada. Yen sampeyan pengin iwak lokal, takon utawa goleki "lokal" tinimbang "seger."

Restoran bisa ditemokake ing saindenging pulo, kanthi konsentrasi paling gedhe ing kutha Hamilton lan kutha St George. Kajaba iku, ana sawetara hotel lan resor sing bisa pinunjul (utawa ora) lan regane.

CATETAN: Gratuitas kalebu ing tagihan (15% utawa 17%) gumantung ing restoran, banjur priksa tagihan supaya ora sengaja tikel kaping pindho.

Masakan lokal kalebu

  • Bunder segawon. Farina minangka basa alternatif. Sacara tradisional, ing Natal, nanging dadi luwih umum ditemokake ing pasar lokal taun.
  • Jeli anggur teluk. Anggur Bay dikenal nalika istirahat angin. Sanajan, kaya Surinam ceri lan loquats, ditemokake ing saindenging Bermuda, lan ngasilake woh sing enak, ora ana sing ditanduri tanduran kanggo tetanen ing Bermuda, lan woh-wohan biasane dipangan saka wit, utamane dening bocah sekolah.
  • Pisang Bermuda sing luwih cilik lan luwih apik tinimbang liyane, asring dipangan Minggu esuk kanthi iwak lele lan kentang.
  • Iwak dipangan kanthi akeh jinis tuna, wahoo, lan rockfish. Iwak lokal minangka fitur umum ing menu restoran ing saindenging pulo.
  • Fish Chowder sing diasinake karo saus lada sherry lan rum peteng dadi favorit ing saindenging pulo.
  • Shark Hash. Daging hiu dicampur dicampur karo rempah-rempah lan dadi roti ing roti
  • Pudding Kentang Manis. Digawe saka kentang manis, rempah-rempah, lan jus jeruk seger. Digunakake kanthi rutin sajrone preinan
  • Codfish Brunch. yaiku sarapan Bermudian tradisional populer sing dumadi saka iwak ikan sing digodhog nganggo kentang lan bawang Bermuda (Inggris), uga irisan gedhang Bermudian. Nyana ndeleng piring khusus iki ing restoran lan amben lan sarapan sajrone akhir minggu.

Bermuda duwe rong omben sing populer:

Ribut Swizzle sing awujud pawarta rum sing digawe saka Demerera Rum (amber rum) lan Jamaika Rum (rum gelap) bebarengan karo pirang-pirang jus jeruk. Kadhangkala brendi ditambah karo campuran uga. Elinga, cukup kuwat. Miturut lore lokal, dijenengi Swizzle Inn ing ngendi dikembangake.

Dark n 'Stormy yaiku bola sepak saka segel Ireng Gosling, campuran cemara lokal sing padha, dicampur karo Bir Ginger Bir Bermuda.

Loro omben-omben iki manis banget.

Basa resmi yaiku Inggris. Portugis minangka basa paling akeh sing diucapake.

Iki dianggep minangka sopan santun nalika menehi salam marang wong, asisten toko utawa Perdana, ujar "esuk", "sonten" utawa "sore sing apik" lan nindakake perkara sing padha nalika ninggalake dheweke. Iki ditrapake sanajan ana ing kahanan, kayata nalika nyekel bis utawa mlebu toko. Iki dianggep ora sopan lan cepet takon pitakon utawa nggawe statement tanpa menehi ucapan luwih dhisik. Coba aja ngomong babagan politik utawa agama kajaba sampeyan wis ngerti wong liya.

Umume wong Berusia mupangat nalika njaluk bantuan utawa njawab pitakon sing bisa ditemoni pengunjung. Cukup mungkasi wong ing dalan, utawa pop menyang toko apa wae lan takon. Jelajahi Bermuda lan sampeyan ora bakal Getun.

Situs web pariwisata resmi Bermuda

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Bermuda

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]