Jelajahi Birmingham, Inggris

Jelajahi Birmingham, UK

Jelajahi Birmingham, kutha paling akeh kaloro ing Inggris, sawise London, lan kutha paling misuwur ing Midlands Inggris. Iki uga minangka distrik metropolitan sing paling padhet ing Inggris, kanthi jumlah panganggone 1,1m, lan dianggep minangka pusat sosial, budaya, finansial, lan komersial ing Midlands

Kutha pasar ing abad pertengahan, Birmingham tansaya ing Pencahayaan Midlands 18 abad kaping-an lan Revolusi Industri sakteruse, sing ndeleng kemajuan ing ilmu pengetahuan, teknologi, lan pangembangan ekonomi, ngasilake macem-macem inovasi sing nduwe akeh yayasan masyarakat industri modern. Dening 1791 lagi dirungokake minangka "kutha manufaktur pertama ing jagad". Profil ekonomi sing khas Birmingham, kanthi ewonan bengkel cilik sing nglatih macem-macem perdagangan khusus lan trampil, nyengkuyung tingkat kreatifitas lan inovasi lan menehi pangkalan ekonomi kanggo kemakmuran sing bakal ana ing kuartal pungkasan abad 20th. Mesin uap Watt digawe ing Birmingham.

Wiwit musim panas ing 1940 nganti musim semi 1943, Birmingham dibom banget dening Luftwaffe Jerman ing apa sing diarani Birmingham Blitz. Karusakan sing ditindakake ing prasarana kutha, saliyane kabijakan demokrasi lan bangunan anyar sing disengaja, bisa ngasilake regenerasi kutha ing sawetara dekade sabanjure.

Ekonomi Birmingham saiki dikuasai dening sektor layanan. Kutha iki minangka pusat komersial internasional utama, sing dideleng minangka kota bageyan kanthi jaringan Globalisasi lan World Cities Research Network, sing dadi peringkat paling dhuwur kanthi Edinburgh lan Manchester kabeh kutha ing njaba London; lan transportasi, eceran, acara lan hub konferensi penting.

Birmingham minangka kutha kaping papat sing dibukak ing Inggris dening pengunjung manca.

Revolusi Industri

Eksploitasi industri eksplorasi Birmingham diwiwiti luwih awal saka kutha-kutha tekstil sing digawe ing Lor Utara Inggris, lan didorong dening macem-macem faktor. Tinimbang ekonomi skala tenaga kerja sing murah, ora dibayar sing ngasilake komoditas akeh banget kayata katun utawa wol ing ukuran gedhe, unit produksi mekanisme, pangembangan industri Birmingham dibangun kanthi adaptasi lan kreatifitas tenaga kerja sing dibayar kanthi kuwat lan kuwat divisi tenaga kerja, nglatih macem-macem perdagangan spesialis trampil lan ngasilake macem-macem produk sing terus-terusan, ing ekonomi sing ana wiraswasta saka bengkel sing duwe dhiri dhewe. Iki nyebabake tingkat inventive sing luar biasa: ing antarane 1760 lan 1850 - taun inti saka Revolusi Industri - Penduduk Birmingham ndhaptar kaping telu minangka pirang-pirang paten kaya kutha utawa kutha Inggris liyane.

Panjaluk modal supaya bisa nambah ekspansi ekonomi kanthi cepet uga weruh Birmingham tuwuh dadi pusat finansial utama kanthi sambungan internasional sing akeh. Lloyds Bank didegake ing kutha ing 1765, lan Ketley's Building Society, masyarakat bangunan pertama ing donya, ing 1775. Dening 1800, West Midlands duwe kantor perbankan saben kepala tinimbang wilayah liyane ing Britain, kalebu London.

lingkungan

Ana taman 571 ing Birmingham - luwih saka kutha Eropa liyane - udakara 3,500 hektar mbukak umum. Kutha iki nduwe luwih saka enem yuta wit, lan 400 kilometer kali lan lepen kutha. Taman Sutton, sing kalebu hektar 2,400 ing sisih lor kutha minangka taman kutha paling gedhe ing Eropa lan Reserve Nasional. Taman Botani Birmingham, sing cedhak karo pusat kutha, njaga lanskap kabupaten saka desain asli saka JC Loudon ing 1829, nalika Taman Botani Winterbourne ing Edgbaston nggambarake seni lan Kerajinan sing paling informal saka asal-usul Edwardian. Birmingham duwe rong koleksi seni umum utama. Birmingham Museum & Art Gallery misuwur kanthi karyane dening Pra-Raphaelites, koleksi "penting banget". Iki uga duwe pilihan pinunjul saka master lawas - kalebu karya utama dening Bellini, Rubens, Canaletto lan Claude - lan koleksi lukisan Baroque ing abad kaping-abad 17 lan abad II. Desain desain kasebut kalebu koleksi kolamik keramik lan barang-barang logam sing apik banget ing Eropa. The Barber Institute of Fine Arts in Edgbaston minangka salah sawijining galeri seni cilik sing paling apik ing donya, kanthi koleksi kualitas luar biasa sing makili seni Kulon saka abad 13th nganti saiki.

Jelajahi Birmingham ing wayah wengi nalika sing kepengin weruh urip malam sing luwih jelas utamane wis konsentrasi ing dalan Broad Street lan menyang Brindley. Sanajan ing taun-taun kepungkur, Broad Street wis ilang popularitas amarga nutup sawetara klub; wong Arcadian saiki duwe popularitas ing babagan wilujeng wengi. Ing njaba wilayah Broad Street akeh panggonan sing apik gayane lan lemah.

Situs web pariwisata resmi ing Birmingham, UK

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Birmingham, UK

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]