Jelajahi Buraimi, Oman

Jelajahi Buraimi, Oman

Jelajahi kutha Buraimi ing Lor Oman lan ibukutha Al Buraymi mrentah.

Kutha Al-Buraymi minangka kutha oasis ing sisih lor-kulon Oman, ing wates Kali Uni Emirat Arab. Kutha ing sisih wates tapel wates yaiku UAE Al Ain. Kaloro pamukiman kasebut minangka bagian saka wilayah sejarah Tawam utawa Al-Buraimi Oasis. Wis pirang-pirang puluh taun, ana wates terbuka ing antarane Al-Buraimi sing dumunung ing Oman lan Al-Ain. Mula saka 16 September 2006, wates iki dipindhah menyang area ing sekitar Hilli sing udakara 8 kilometer saka wates terbuka tradisional. Watesan tradisional cedhak kutha Al-Ain saiki ditutup kanggo kabeh kajaba sing duwe visa sing sah.

Loro saka loro kasebut ing tlatah Pagunungan Hajar Kulon, sesawangan Al-Buraimi sing beda karo Al-Ain, kalebu ing dhataran kerikil sing mbukak lan watu jutting sing cetha.

Al-Buraimi umume luwih cilik tinimbang kutha-kutha ing Al-Ain sing caket lan nyata kurang banget. Jalanan ing Al-Buraimi ora dijenengi lan pangembangan bisa dianggep "pimilem" karo villa gedhe asring katon sawetara meter saka dalan, lan dalan sikil ora kedadeyan saka lurung-lurung utama.

Al Buraimi nduweni iklim gurun sing panas.

Al-Buraimi, kaya liyane ing Oman, duwe akeh kubu bersejarah kanthi macem-macem kahanan. Mesjid paling gedhe ing Al-Buraimi yaiku Mesjid Sultan Qaboos, sing dijenengi Sultan, Qaboos bin Said al Said. Ana limbah hovels kuna lan beteng ing Al-Buraimi.

Dadi ing wilayah Hajar Kulon, wilayah Al-Buraimi lan Al-Ain, kanthi tradisional diarani 'Tawam', pentinge sejarah lan budaya. Iki dituduhake wis dienggoni nganti jaman Hafit nalika Zaman Perunggu awal, lan oasis ing wilayah kasebut lan Al-Hasa ing Arab Saudi minangka sing paling penting ing Semenanjung Arab.

Al-Buraimi minangka bagean saka Oman wiwit jaman wiwitan. Saka sekitar 600 CE, suku Azdi ing Oman ngrebut wilayah kasebut. Banjur kutha Al-Buraimi ditinggalake ing 700.

Apa sing bakal dideleng. Objek wisata ing Buraimi, Oman.

Pengangkutan ing lan sekitar Buraimi yaiku nganggo taksi, sing umume mayoritas taksi ing Oman warna oranye lan putih. Pembalap nampa pembayaran ing Omani Riyals (UTAWA) lan Uni Emirat Arab Dirhams (AED).

Buraimi, kaya liyane Oman, nampilake akeh kubu bersejarah kanthi macem-macem kahanan. Masjid paling gedhe ing Buraimi yaiku Masjid Sultan Qaboos. "Lembah Fossil" sing ditemokake ing sisih wetan kutha Kabupaten Buraimi ngemot akeh sisa-sisa makhluk laut prasejarah.

Nuli Buraimi menyang UAE saiki mbutuhake wangsulan keamanan lan nunggu persetujuan / ngresiki. Yen sampeyan pengin njelajah Buraimi, sampeyan pengin luwih ati-ati tinimbang biasanipun nalika lelungan.

Situs web pariwisata resmi Buraimi

Nonton video babagan Buraimi

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]