njelajah kutha quebec, canada

Jelajahi kutha Quebec, Kanada

Jelajahi Kutha Quebec ibukutha provinsi Kanada Quebec. Dumunung ing posisi sing bisa dipimpin ing tebing sing nduwe St. Lawrence Seaway, Kota Lawas Quebec minangka Situs Warisan Donya UNESCO lan siji-sijine kutha ing Amerika Utara (njaba Mexico lan Caribbean) kanthi tembok kutha asli. Quebec minangka kutha sekitar warga 700,000.

Kutha Quebec minangka ibukutha provinsi Quebec. Umume bisnis ing kene kalebu sifat administratif lan birokrasi, sing biasane kutha dadi surem. Untunge, kutha kasebut duwe sejarah sing luar biasa, minangka ibukutha beteng New France wiwit abad 17th. Sanajan saben dina ing kutha kasebut katon sethithik sethithik, nanging pusat sejarah sing sregep ndadekake kunjungan sing luar biasa.

Quebec pisanan dienggoni wong Eropa ing 1608 ing "habul" sing dipimpin dening Samuel de Champlain lan ngrayakake ulang tahun 400 ing 2008. Tanggal sing asring ditampa ing Champlain ing kutha yaiku Juli 3rd lan 4th lan ditandhani karo perayaan utama. Wilayah kasebut uga dienggoni wong-wong pribumi nganti pirang-pirang abad sadurunge tekane wong Eropa, lan pangarepan sing terus ditindakake wiwit saiki.

Basa Prancis minangka basa resmi provinsi Quebec sanajan ing wilayah turis ing Quebec City Inggris digunakake basa minangka basa kaping pindho dening meh kabeh staf. Sampeyan uga ora biasa golek Spanyol, Jerman lan Jepang sing diomongake ing akeh pendhapat ing Vieux Quebec. Ing njaba wilayah wisata, sawetara kawruh babagan basa Prancis iku saranake lan bisa uga dibutuhake, gumantung saka deso ing wilayah sing dikunjungi. Sampeyan kudu nyathet yen nalika warga lokal bakal berjuang nalika nyoba ngramal diskusi ing basa Inggris, umume para pemuda ing 35 kudu bisa ngomong nganggo basa Inggris. Kurang saka saprateloné populasi sakabèhé yaiku bilingual Prancis / Inggris.

Orièntasi

Orientasi ing Quebec cukup gampang. Akeh pemandangan sing menarik ana ing Old Town (Vieux-Québec), sing dadi kutha tembok ing ndhuwur bukit. Akeh tetanggan sekitar, ing Haute-Ville ("Town Town") utawa ing Basse-Ville ("Town Town"), apik banget: Saint-Roch, Saint-Jean-Baptiste, Montcalm, Vieux-Port lan Limoilou. Haute-Ville lan Basse-Ville disambungake dening pirang-pirang tangga, kabeh ana unik, kayata Escalier Casse-Cou sing cocog ("Kursi Breakneck") lan "Funiculaire" sing gampang digayuh.

Kutha iki nyebar ing sisih kulon sisih kulon saka Kali Lawrence, sing paling akeh saka kutha lawas. Intine pusat kutha Quebec City dumunung ing sisih kulon kutha lawas. Ing sabrang kali saka Kutha Quebec yaiku kutha Lévis. Layanan ferry asring nyambung loro-lorone kali.

Iklim Quebec diklasifikasikake minangka benua kanthi udan sing akeh banget (sekitar 1,200 milimeter utawa inci 47). Winters kadhemen banget, ana angin, mendhung lan tenan salju. Rata-rata 3 meter (inci 119,4) salju salju ing Quebec saben taun lan kutha bisa ditutupi nganti salju salju 40cm.

Bandara Internasional Jean Lesage (udakara 20 min saka pusat bandar Quebec), nawakake penerbangan biasa saka kutha kayata Montreal, Toronto, New York, Chicago, Detroit, Ottawa, Philadelphia, lan Paris lan uga nyedhiyakake charter menyang daerah terpencil ing provinsi kayata Kuujjuaq, Gaspé lan Baie-Comeau.

Wigati dimangerteni manawa ora ana transit umum utawa shuttle hotel menyang bandara, kajaba bis umum RTC sing pindhah lan saka bandara kaping pirang-pirang dina.

Lumampah minangka cara sing apik kanggo ngubengi Old Town, amarga tata cara kompak ndadekake jarak adoh. Sampeyan bakal bisa ndeleng bangunan lawas lan vistas cilik ing saindenging saben pojokan. Sampeyan bakal latihan. Aja ati-ati saka cobblestones sing ora rata lan lurung-lurung sing sempit, sanajan.

Akeh persimpangan disiyapake kanthi sinyal lalu lintas lan siklus sing kapisah kanggo mobil lan kanggo para pejalan kaki.

Jaringan sepedha ing Quebec City wis suwe saya suwe saya mundhak nanging terus-terusan sajrone dekade kepungkur. Sanajan cilik dibandhingake jaringan utilitarian sing akeh Montreal, saiki nawakake sawetara dalan mancal rekreasi sing disebut Koridor karo lorong sepeda bidirectional lan segregated sing diwiwiti ing kutha lan pungkasan ing deso, umume menehi tampilan apik ing wilayah kasebut. Umume kabeh bagean saka sistem Rute Verte jalur sepeda propinsi.

Kutha nawakake peta jalur sepeda online kanthi online. Dheweke dibukak wiwit April nganti Oktober.

Nyopir ing Kota Lama bisa angel, amarga dalan-dalan cobbone dirancang kanggo gerbong jaran abad 17 abad kaping-8 tinimbang SUV abad 21. Salah sawijining dalan ing saindenging kutha lawas, lan parkir angel ditemokake. Coba tanda-tanda parkir lan takon warga supaya njamin peraturan parkir wis dingerteni. Rondaan parkir efektif lan ora lali.

Ing njaba kutha Lama, panggunaan mobil dianjurake. Tombol nengen abang diijini kajaba liyane dituduhake.

RTC, sistem transportasi umum Quebec, minangka sistem bus lan shuttle ekspres sing nutupi kabeh kutha.

Pandeleng utama Kutha Quebec yaiku Old Town, sisih ndhuwur yaiku diubengi tembok watu sing dibangun dening tentara Prancis lan Inggris. Saiki dadi distrik turis kanthi akeh butik cilik lan atusan titik sejarah lan fotografik. Sawetara bangunan minangka struktur asli, dene sing liyane dibangun kanthi gaya lan arsitektur sing padha karo tilas bangunan.

Haute-Ville

Chateau Frontenac. Lambang Quebec City. Nyariosaken minangka hotel paling foto ing Amerika Utara. Tur dipandu kasedhiya.

Teras Dufferin (Terrasse Dufferin). Boardwalk ana ing sisih tengen (sisih wétan) Chateau Frontenac, lan nawakake pemandangan Kali Law Law.

Hôtel du Parlement (Bangunan Parlemen), 1045, rue des Parlementaires. Bangunan sing apik banget, kanthi kebon sing apik. Nyedhiyakake tur dipandu Inggris lan Prancis sing gratis, sing bisa mlebu ing ruangan pamirsa, yen ora digunakake. gratis.

Pusat Morrin, 44 chaussée des Écossais. Digawe liwat 200 taun kepungkur minangka pakunjaran pertama kutha, saiki omah-omah mung perpustakaan Inggris ing kutha kasebut. Daya tarik utama yaiku kunjungan menyang sel kunjara, nanging ora kliwat perpustakaan. Tur dipandu bangunan ditawakake wiwit Mei 16 nganti akhir minggu Buruh. Mangga takon situs web kanggo kaping tur. Sajrone musim kasebut, pesenan prelu diwiwiti seminggu sadurunge, amarga ora ana petunjuk ing tugas.

Musée nasional des Beaux-arts du Québec. Dumunung ing Taman Pertempuran, misi museum seni iki yaiku promosi lan nglestarekake seni Québec kabeh wektu lan njamin papan kanggo seni internasional liwat pameran sauntara. Sampeyan uga bisa ngunjungi pakunjaran lawas ing Kota Quebec, sing saiki dadi salah sawijining paviliun utama Museum. Annex dirancang dening firma arsitektur terkenal OMA saiki lagi dibangun. Pameran permanen lan pameran sementara.

Benteng (La Citadelle). Benteng iki nalika mbesuk tembok Kota Lama lan Grande Allée ngganti acara esuk jaga ing 10AM lengkap nganggo topi bearskin tradisional, cuaca ngidini.

Plains of Abraham Battlefield Park, (Ing njaba tembok Kutha Lawas). Situs perang 1759 sing ndeleng Quebec sing ngalahake Inggris, saiki digunakake kanggo acara umum, olahraga, lan kegiatan luang.

Observatoire de la Capitale, (Ing njaba tembok Kutha Lawas). Salah sawijining bangunan paling dhuwur ing Quebec, sing menehi tampilan panorama ing saindenging kutha. Uga duwe pameran babagan sejarah kutha, nuduhaké tanggal utama lan wong penting.

Katedral-Basilica Notre-Dame de Québec, 16 Rue De Buade. Diadegake ing 1647, paling tuwa ndeleng ing sisih lor Amérika Mexico. Katedral iki ngrayakake ulang taun 350th ing 2014 lan lawang suci katedral, siji-sijine lawang suci ing njaba Eropa, dibukak liwat Desember. Gratis.

Selehake-Royale. Titik ing ngendi Samuel de Champlain tekan 1608 lan netepake pemukiman Prancis sing pertama ing Amerika Utara, saiki diowahi dadi alun-alun publik sing pasca pos. Aja kantun mural trompe-l'œil gedhe sing nutupi kabeh sisih bangunan cedhak; tokoh kasebut kanthi topi sing ngadeg ing pangkalan 'dalan' kasebut yaiku Champlain.

Petit Champlain Pusat ing Rue du Petit Champlain lan Rue Sous le Fort, tetanggan cilik iki dianggep minangka salah sawijining distrik komersial paling tuwa ing Amérika Lor. Lurung-lurung sing sempit dibungkus karo toko lan kafe. Sampeyan uga ing kene sampeyan bakal nemokake funikular lan Kursi Breakneck. Aja kantun mural trompe-l'œil sing nutupi sisih #102 Rue du Petit Champlain.

Peradaban Musée de la (Museum Peradaban), 85 rue Dalhousie. Tu-Su 10AM-5PM. Museum sing dikhususake kanggo warga jagad iki, kanthi prayoga yen isih pameran permanen surem babagan sejarah Quebec. Tiket gabungan sing kasedhiya karo Musée de l'Amérique Française lan Center d'interprétation de Place-Royale.

Parc du Bois-de-Coulonge, 1215 Grande Allée. Kediaman saka gubernur-lètnan kepungkur saka 1870-1966 lan nyebar ing hektar 24, kebon iki nduwèni bangunan warisan, area kayu lan kebon.

Apa sing kudu ditindakake ing kutha Quebec, Kanada

Gerbang jaran. Tur siji jam ing Old City.

Ferry menyang Lévis. Pandhangan apik ing Chateau Frontenac lan kutha lawas, lan sisih kali liyane. Cukup murah lan mung siji tiket dibutuhake kanggo trip bunder yen sampeyan tetep ing dhuwur pesawat.

Pelayaran AML. Nawakake kapal pesiar telung jam ing Kali St-Lawrence mangkat saka kandhungan sing cedhak karo feri. Salah sawijining kapal pesiar nalika srengenge wis srengenge lan bali nalika srengenge srengenge kanggo ndeleng kutha Quebec sing nggumunake ing wayah wengi.

Skiing salib negara lan snowshoeing ing Plains Abraham. Nambani alam ing kutha lan ski kanthi gratis ing salah sawijining situs sing paling gampang diakses, amarga sampeyan entuk tampilan sing apik ing Kali Lawrence.

Vacances desa ing Valcartier. Taman banyu lan mobil-gerbang mbukak nalika musim panas. Kaleng lan sking es sing ditawakake nalika musim salju.

Mont-Sainte-Anne. Ski lan salju ing mangsa sing adhem. Kemah, sepedaan lan hiking ing musim panas.

Stoneham stasiun Ski lan salju nalika musim dingin lan camp musim panas animasi wiwit wulan Juni nganti Agustus saben musim panas.

Choco-musee Erico. Musieum coklat cilik, ngomong babagan sejarah lan nggawe coklat. Diakoni gratis

Ice Hotel, (Sepuluh menit Lor Kutha Quebec, ing Charlesbourg). Salah siji saka rong hotel es ing saindenging jagad, wiwit wulan Januari nganti awal April Ice Ice iku kudu diweruhi. Kanthi bayaran, sampeyan bakal entuk wisata lengkap sajrone awan, sawise akses 8PM menyang kamar tamu diwatesi kanggo tamu mung. Rencanakake kunjungan kasebut supaya tekan sadurunge awan, minangka cara sing apik kanggo ndeleng hotel kanthi cahya alam lan cahya gawean dianjurake yen cocog karo jadwal sampeyan. Saben ruangan diwenehi tema lan dihiasi patung es sing apik banget. Ana bar es ing ngendi sampeyan bisa ngombe minuman ing gelas es. Kanggo romantis, ana kapel kawinan lengkap karo pews salju.

Walkere Government. Lumaku scenic diwiwiti ing sisih ndhuwur Funiculare, terus ing sadawane tembok sing ndeleng kutha lawas. Akeh tangga sing ndadékaké tampilan ora nduwe tampilan St Lawrence. Lumampah ujug-ujug ing gazebo ing Dataran Abraham.

Geser Ices ing Terrasse Dufferin. Sajrone mangsa, sampeyan bisa geser slide es ing tampilan toboggan, cukup cepet lan apik.

Patinoire de la place d'Youville. Runcing es es sing ana ing tengah Old Quebec. Skate gratis kanggo wong-wong sing duwe skate dhewe, lan sewa isih kasedhiya kanggo sing mbutuhake. Rink sithik ukurane nanging lokasi kasebut ora bisa dikalahake.

Québec minangka kutha sing apik kanggo metu nari Tango tradisional lan nuevo-Argentinian. Sampeyan bisa ngerteni babagan kelas, praktek, milongas lan acara ing asosiasi lokal utawa ing L'Avenue Tango.

Acara

Carnival ing musim dingin, ing rong kutha, rong minggu pungkasan lan akhir minggu ing 3. Acara sing luar biasa, Winter Carnival minangka tradhisi atus taun ing Kutha Quebec. Saben taun, kraton es sing dibangun ing Place Jacques-Cartier minangka markas perayaan, nanging ana kegiatan kabeh sajrone minggu. Kompetisi Arca Awan Internasional ndeleng tim saka saindenging jagad mbangun patung monumental. Ana parade 3 sajrone acara kasebut ing macem-macem kwartal ing kutha, lan kompetisi sing mbuwang musim salju liyane kalebu lomba kayak ing St. Lawrence lan adus salju klompok. Maskot festival kasebut, Bonhomme Carnaval, salju salju, minangka logo paling misuwur ing kutha kasebut.

Pahargyan Saint-Jean Baptiste. Saben taun, Juni 23. Tanpa mangu pesta paling gedhe taun ing kabeh propinsi. Gabung karo 200,000 Québécois kabeh umur ing Plaine d'Abraham nalika lagi ngrameke Dina Nasional Quebec ing saindenging wengi. Maneka pagelaran musik Québécois, kembang api, kembang api, lan akeh banget ngombe.

Festival d'été. Miwiti ing pertengahan Juli, akeh pertunjukan musik sing murah (sampeyan tuku tombol lan menehi akses menyang kabeh acara, kanggo festival 11 dina) lan ing sekitar Old Town, karo seniman internasional lan lokal.

Edwin-Bélanger Bandstand. Pengalaman musik ing mbukak. Jazz, blues, Worlbeat. Juni nganti 1 minggu kaping pindho wulan Agustus. Kamis nganti Minggu.

Festival New France, akhir minggu pisanan ing wulan Agustus.

Festival Internasional Quebec Band Military: Pagelaran luar biasa ditawakake Band Militer saka sak ndonya. Festival kasebut diwiwiti ing wulan Agustus.

Apa sing kudu dituku

Kutha Lawas Quebec, utamane Basse-Ville, ditumpes nganggo toko kanggo turis. Watch kanggo barang kulit lan macem-macem kerajinan digawe saka CanadaBangsa-Bangsa Pisanan.

Marché du Vieux-Port, 160 Quai Saint-André. Bukak saben dina 8 AM-8. Pasar petani mung lor Basse-Ville, nawakake produk lokal sing murah lan enak.

Panggonan Laurier, Place de la Cité, Place Ste-Foy, 2700 boulevard Laurier (dumunung ing distrik Ste-Foy, ing sisih kulon kutha.) Telung pusat blanja gedhe ing jejere. Place Laurier pamer minangka pusat blanja paling gedhe ing sisih wétan Kanada.

Galeries de la Capitale, 5401, boulevard des Galeries (Dumunung ing tetanggan Lebourgneuf saka Les Rivieres borough). Pusat blanja gedhe ing sisih lor kutha sing ana ing toko 280 lan restoran 35. Uga ngemot teater IMAX lan taman hiburan njero ruangan sing kalebu roda Ferris, roller coaster lan skating skate kanggo game hoki.

Apa sing arep dipangan

Kabeh restoran ing Kota Lama bakal ngirim menu ing ngarep Prancis lan ing Inggris. Goleki spesial meja d'hote kanggo panganan rega tetep lengkap. Ing sisih sing luwih murah (nanging banget marem), nduwe tradisi turtiere québecoise tradisional (pie daging), utawa poutine (goreng, kuah, lan kari keju).

Budaya kafe akeh banget ing bagean Kota Quebec kaya ing paling akeh Eropa. Sampeyan kudu gampang banget kanggo nggoleki kafe puyuh ing sekitar Marche Champlain, lan ing sekitar Chateau. Pangan cukup larang regane ing Quebec, malah kafe utawa bar sing luwih gampang bisa uga larang regane.

Umume delicatessens lan Quebec City nawakake macem-macem keju Quebec saka peternakan ing deso sekitar. Keahlian wilayah kasebut kalebu keju gaya brie utawa camembert sing digawe karo susu mentah (lait cru), sing menehi keju kanthi rasa lan tekstur unggul sing ora biasane ditemokake ing keju Amérika Lor saka jinis sing padha.

Apa sing kudu diombe

Ana papan kanggo meh kabeh tamu, saka wengi liar nganti sudhut sing mulyo.

Umur ngombe yaiku 18 sanajan pelaksanaane ora sehat. Pengunjung saka njaba provinsi bisa uga dilaporake dening staf restoran lan bar sing entuk panganan lan omben-omben dibutuhake dening hukum ing Quebec. Iki ora tenanan. Tips asring ngubengi 15% nanging ditinggalake kanthi kapinteran saka pelanggan. A tip bisa nuntut agresif sakcara bir supaya aja dijaga.

Anggur lan omben sing bermutu mung bisa dituku ing toko SAQ, sing meh kabeh mbukak nganti 6PM Minggu - Rebo lan 8 utawa 9PM ing akhir minggu; toko cilik SAQ Express cilik dibukak saben dina saka 11AM nganti 10PM, nanging pilihan diwatesi kanggo barang sing paling populer SAQ. Bir lan pilihan cilik saka anggur paling murah uga didol ing toko toko (dépanneurs) lan toko Grosir (dudu apa sing biasane sampeyan bawa menyang pesta nedha bengi nanging kadhangkala diombe - - wis diimpor kanthi akeh lan botol lan kadhangkala dicampur. Quebec lan dikenal minangka "piquette" dening warga setempat). Kabeh dodolan alkohol toko ing 11PM lan bar lan klub mandheg ngladeni ing 3AM.

Mung ana siji SAQ ing tembok kutha lawas, sing dipilih "SAQ" ing Chateau Frontenac. Nduwe anggur lan omben-omben sing dhuwur, pilihan cilik liyane omben-omben lan ora bir. Pemilihan SAQ "Klasik" kanthi pilihan sing luwih apik (sanajan isih cilik) ana ing njaba tembok ing Rue St-Jean ing sisih kidul dalan.

Sajrone Carnaval sing kaku, sawijining spesial lokal sing dikenal minangka caribou kasedhiya kanggo anget sampeyan (apa sampeyan ngerti yen tebu sing adol dheweke kothong?). Sanajan campuran kasebut beda karo sing kasedhiya, cenderung dadi port utawa anggur abang kanthi omben-omben sing arupa omben-omben, biasane vodka, brendi, lan uga ana sawetara panganan.

Grande Allée umume klub kutha lan papan berorientasi para pemuda.

Tetep aman

Tingkat angkara lan pembunuhan ing Quebec adoh luwih murah tinimbang meh kabeh kutha gedhe liyane ing Canada utawa AS.

Sajrone dina, sampeyan ora kudu wedi babagan lelungan ing saindenging kutha; nanging ing wayah wengi, bisa uga ana bar patron mabuk sing biasa lan sing ngrasakake wong sing ora ngerti ing pundi. Coba langkah-langkah biasa kanggo nglindhungi dhewe lan sampeyan kudu nggoleki. Nanging, kutha kasebut aman banget kanggo para wanita lelungan sing sepi.

kontak

Organisasi ZAP Québec nyedhiyakake Internet nirkabel gratis ing kafe lan lokasi liyane ing saindenging kutha.

Njaluk metu

Basilika Saint Anne de Beaupré (Basilique de Sainte-Anne de Beaupre), 10018 Avenue Royale, Sainte-Anne-de-Beaupré, gereja sing hebat banget sing dianggep duwe daya penyembuhan sing padha karo Lourdes.

Falls Montmorency (Chute Montmorency). Ing meter 83, ngadeg 30 meter luwih dhuwur tinimbang Niagara Falls. Kajaba iku, ora kaya Niagara Falls, sampeyan ngalami mlaku-mlaku ing ndhuwur musim gugur lan ndeleng mudhun saka jembatan pejalan kaki. Titik sing apik kanggo dibukak yen sampeyan nyopir ing njaba kutha utawa duwe wektu luang.

Île d'Orléans. Sepedaan sepedha utawa dolan nyopir. Akeh peternakan strawberry dhewe-dhewe. Dolan maring toko gula (cabane à sucre). Musim maple biasane diwiwiti saka Maret nganti April.

Situs web pariwisata resmi Quebec

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Quebec

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]