Jelajahi Gran Canaria, Pulo Canary

Jelajahi Gran Canaria, Pulo Canary

Jelajahi Gran Canaria, pulo ketiga paling gedhe ing Canary Islands kanthi pedunung sing paling gedhe. Asring diterangake minangka "bawana ing miniatur" amarga akeh macem-macem.

Kutha kanggo dideleng

  • Las Palmas - kutha paling gedhe, sing ana ing sisih lor-wétan pulo kasebut, salah sawijining kepala Kapuloan Canary.
  • Arucas
  • Gáldar
  • Playa del Inglés
  • Telde - kutha paling gedhe nomer loro (populasi 98,000), sing ana ing antarane Las Palmas lan Bandara Gran Canaria (LPA).
  • Teror
  • Vecindario

Ibukutha Las Palmas de Gran Canaria, ing sisih lor-wétan pulo kasebut minangka salah sawijining Spanyolkutha paling gedhe. Pante sisih kidul pulo saiki dikuasai dening resor turis sing ngasilake ekonomi ekonomi paling akeh. Pusat pulau iki ana gunung, karo sisa-sisa sawah pinus kuno ing pucuk. Maspalomas ing sisih kidul Gran Canaria minangka zona turis, kanthi macem-macem pilihan kanggo nyenengake pulau kasebut. Yen sampeyan wis mbutuhake Informasi Wisata utawa pitulung Khusus, Pusat TI ing Yumbo Center.

Basa resmi Gran Canaria yaiku Spanyol. Nanging, siji ngrungokake akeh wong sing nganggo basa Inggris lan Jerman ing wilayah turis.

Bandara Gran Canaria (LPA) bisa digayuh kabeh maskapai utama

Sistem transportasi umum diatur kanthi becik lan ekonomi. Ana bis biasa sing tekan saindenging pulau, umume sing migunani kanggo turis sing mlaku liwat Avda.

Kanggo pindhah menyang pulo liya ora adoh, lan pulo sing paling cedhak Langkawi sing lagi wae jam 2½ jam.

Iklim kasebut minangka semi-arid subtropis kanggo umume lokasi, nanging bisa uga beda-beda gumantung saka ngendi sampeyan. Kanggo resor wisata utama cuaca biasane paling nyaman.

Arguineguín nduwe iklim paling apik, kanthi angin paling ora, lan amarga lokasi sing dilindhungi, uga kalebu ing musim salju.

Las Palmas nduweni iklim sing beda, lan kadhang awan lan udan bisa uga, sanajan Mei utawa Juni, nanging ora umum. Yen sampeyan lelungan ing mangsa, entuk paling ora jaket utawa loro. Yen sampeyan rencana plancongan menyang gunung nggawa utawa tuku sarung tangan lan sarung tangan. Titik pembekuan bisa digayuh ing Pozo de Las Nieves.

Ing musim panas, mesthi nggawa botol banyu ing wayah awan. Yen angin saka Sahara dumadi lan suhu munggah ing ndhuwur 40, coba tetep ana ing bayangan, cedhak karo hawa sing akasia lan mesthi ngombe banyu akeh.

Apa sing bakal dideleng. Objek wisata paling apik ing Gran Canaria

  • Sandes wedhi ing Maspalomas (takon "Las Dunas de Maspalomas"). San Bartolomé de Tirajana.
  • Taman Palmitos, Barranco de Los Palmitos s / n. 35109 Maspalomas Gran Canaria. Maneka kewan (esp. Manuk eksotis) lan perkebunan endah. Ana sing ditampilake karo manuk beo, lumba-lumba lan manuk sing bisa dipanenake (helang, helang, lsp). Papan sing apik banget karo bocah-bocah 2 + yrs lan ndhuwur. Sampeyan bisa nggunakake 3-4 jam ing kana.
  • Nuestra Señora del Pino
  • Wilayah iki ijo banget karo formasi rock lan jurang sing tepak. Wis alas, wit sawit lan wit almond (sing mekar ing wulan Januari lan Februari) lan kabeh jinis tanduran ing 39.15 km2. Pusat bersejarah lan sekitar sekitar nawakake jejak sejarah sing penting kaya Gereja Saint Michael Archangel, tilas Cavalry, lan ukiran Flemish. Pelayanan macem-macem gastronomic kalebu keju tradisional, anggur, madu lan almond, kabeh kalebu salah sawijining obyek wisata utama ing Valsequillo.

Sampeyan bisa nyoba

  • Pulo iki dadi swarga kanggo tukang biker, kanthi akeh tilase kanggo sepedaan gunung, saka gampang banget lan dawa. Ana uga macem-macem kemungkinan kanggo sepedaan dalan, ing wilayah gunung lan ing pesisir. Ana pusat sewa mobil ing pulau kasebut.
  • Surf Sekolah Surf (Sekolah Surf Gran Canaria). Gran Canaria minangka papan sing sampurna kanggo sinau kanggo surfing. Kelas surfing bakal ngarah sampeyan kanthi aman kanthi teknik sing bener. Gunakake sekolah Surf sing misuwur kayata Surf Canaries, sekolah Surf mobile ing sisih kidul pulo sing njupuk pesta ing pesisir sing bener kanggo sinau lan menehi kelas sing nyenengake lan nyenengake karo tenaga pengajar sing mumpuni. Dina sing apik tenan yen sampeyan seneng-senenge seneng banget!
  • Gran Canaria minangka swarga kanggo gunung-gunung sing mlaku karo desa-desa guwa sing dienggoni, mlaku-mlaku ing pinggir tlaga, pemandangan gunung sing apik banget lan flora & fauna sing apik banget ing musim semi. Ana macem-macem undhak-undhakan ing dalan sing apik banget, akeh sing kalebu trek sing apik lan iklim apik banget kanggo trekking.
  • Kidul kidul Can Canaria misuwur ing macem-macem pantai. Pante sing paling dawa yaiku "Playa del Inglés" lan "Maspalomas", pantai sing meh 4 km ing antarane Playa del Inglés lan Meloneras minangka pantai nudist. Ing wilayah Mogán ana pantai liyane sing misuwur, kayata "Amadores", "Anfi del Mar", "Puerto Rico", lan "Playa de Mogán".
  • Digambarake minangkaHawaii Atlantik ”, surfing Gran Canaria bisa luar biasa. Ing dina sing pas peselancar bakal nampilake tampilan gratis lan spektakuler, asring ing sisih lor pulo nanging uga ing sisih kidul ing kahanan sing bener - Maspalomas, Playa del Inglés lan Arguineguin. Iki uga dadi papan sing apik kanggo sinau nganggo pesisir sing pesisir lan sawetara sekolah surfing sing apik banget.
  • Pulo kasebut dadi omah SpanyolKlub golf paling tuwa ditambah karo wolung kursus anyar, sing biasane ana ing sisih kidul pulo.
  • Nyilem Scuba. Gran Canaria minangka salah sawijining papan sing paling apik ing Eropa sing bakal teka Menyelam Scuba, amarga minangka salah sawijining papan sing paling apik ing Southerly, lan sawetara banyu sing paling anget. Nalika ora 'tropis' ing iklim, banyune akeh spesies sing cerah kayata Parrotfish, wrasse lan Damselfish. Ana uga sawetara spesies gedhe kanggo nggegirisi, hiu malaikat (spesies sing kaancam), sawetara jinis sinar kalebu rama kupu lan sinar mobula, lan kura-kura aneh bisa urip nyilem. Dadi bunder, ana papan nyilem sing apik ing saindenging Pulau, sing paling gedhe yaiku Sardina del Norte ing Lor (misuwur kanggo Manta Rays ing musim gugur), Las Palmas (misuwur kanggo nyelamet paling gedhe ing Canaries), Arinaga ing Pantai Wétan (misuwur ing wilayah nyilem ing saindhenging 'El Cabron' sing ngrampungake urip segara, lan Kidul Pulo, utamane ing sekitar Mogan. Pulo kidul pulo iki duwe akeh lokasi selam gedhe lan akeh pusat nyilem. Umume ngatur lelungan saben dinane Senin nganti Setu kanthi pilihan hotel lan rega sewa peralatan sing berpatutan.Kebanyakan buku pandhuan kanggo lelungan nuduhake siji utawa loro pusat nyilem.

Kejabi akeh restoran sing apik kanggo para warga negara sing beda-beda, Masakan Canarian luwih becik dicoba. Umume restoran nglayani anggur lokal uga ing Rioja.

Ing Las Palmas, ana akeh restoran iwak sing apik banget, utamane ing pesisir sing cedhak karo pantai Las Canteras lan El Confital ing tetanggan La Isleta. Piring sing apik banget yaiku Chancletes al limón, nanging akeh iwak seger lokal uga apik banget.

Minangka aside, nalika tetep ing area Playa del Inglés, ngarep-arep bisa dijaluk kanthi rutin dening "para pelayan" sing pengin sampeyan mangan ing restoran sing digunakake. Ora bisa ngindhari nanging dadi rada ngganggu nganti suwe.

Yumbo Centrum dadi pusat Playa del Inglés. Wis nduwe puluhan restoran, bar lan klub, akeh sing ditrapake kanggo komunitas homo, utamane ing lantai sing luwih dhuwur.

Sawetara bar sing luwih murah ana ing sisih kulon sisih kulon.

Ana sawetara angkara cilik sing ora umum; gangguan utama yaiku mabuk nyebabake masalah. Ing endi wae, ora ana sing kudu tuku barang-barang regane sing tanpa dicekel ing pantai

Yen sampeyan lunga menyang njelajah Gran Canaria lan utamane Las Palmas, nglamar pangerten kanggo kutha-kutha gedhe luwih becik. Sawetara dalan bisa surem lan wilayah ing sekitar pelabuhan bisa uga rada ngancam.

Situs web pariwisata resmi Gran Canaria

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Gran Canaria

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]