Jelajahi Chicago, Usa

Jelajahi Chicago, Usa

Jelajahi Chicago, also diarani kutha berangin sing ana ing Midwest ing pinggir pantai Great Lakes. Kutha iki minangka kutha paling gedhé nomer telu lan wilayah metropolitan ing Amerika Serikat kanthi pedunung kutha sing nyedhaki 3 yuta lan pedunung metro sing nyedhaki 10 yuta. Wis misuwur musik musik lan musik tarian elektronik, blues, jazz, komedi, blanja, panedhaan, olahraga, arsitektur, kolega lan universitas sing dianggep dhuwur, lan uga wisata budaya sing misuwur.

Minangka pusat ing Midwest, Chicago gampang ditemokake kanthi garis langit sing apik banget nyabrang ing perairan banyu laut Lake Michigan sing gedhe, pemandangan sing nyengsemaken sing enggal ngumumake museum kelas dunia, miles pesisir pasir, taman gedhe, taman umum, lan mbok menawa kutha paling apik ing kutha.

Kanthi akeh pandelengan lan tetanggan sing apik kanggo njelajah, cukup kanggo ngisi kunjungan pirang-pirang wulan tanpa ndeleng pungkasane. Siapke nutupi lemah; artine Chicago mung ditemokake ing gerakan, liwat jalur sepur lan rel sing bersejarah, lan mripat munggah menyang langit.

Distrik ing Chicago

Bagean paling akeh sing ditawakake ing Chicago yaiku wilayah pusat sing akeh, sing ngemot tetanggan kayata Downtown, River North, Streeterville, Old Town, Gold Coast, Central Station, South Loop, Printer's Row, Greek Town, lan ing sisih cedhak Kulon ing antarane liyane. Secara kolektif, tetanggan kasebut ngemot akeh bangunan pencakar langit, pusat wisata, lan institusi sing nduweni peringkat paling dhuwur. Nanging uga ana akeh atraksi sing bisa ditemokake ing kabupaten liyane ing kutha kasebut. Chicago dumadi saka Downtown, sisih Lor, sisih kidul, lan sisih Kulon - saben sisih jeneng miturut arah saka Downtown. Loop yaiku wilayah finansial, budaya, ritel, lan transportasi sing ana ing Downtown. Wilayah liyane ing Wilayah Tengah yaiku North Michigan Avenue. Bagean iki ing Michigan Avenue, lan lurung-lurung sing cedhak, diarani Mile Magnificent lan ngemot toko, toko, lan restoran sing dhuwur.

Sisih Lor, Kidul, lan Kulon ing Chicago ora kalebu lingkungane dhewe, dheweke kalebu Sides kutha gedhe sing masing-masing ngemot akeh lan macem-macem lingkungan. Para penduduk cenderung ngenalake wilayah sing sacedhake lingkungane, sing nuduhake omah lan budaya sing nyata. Ing ngisor iki ana macem-macem wilayah ing Chicago lan sawetara lingkungan sing ngemot:

Downtown (The Loop, Near North, Near South, Near West)

  • Pusat ing kabeh Midwest kanggo karya lan dolanan, lan pentinge global karo markas perusahaan utama, pencakar langit, blanja, jalan-jalan kali, bioskop gedhe, taman, pantai, museum, pier, stadion olahraga; wilayah kasebut ngemot pemandangan sing paling misuwur ing negara

Sisih Utara (Lakeview, Boystown, Lincoln Park, Old Town)

  • Tlatah desa kanthi hiburan hiburan ing bioskop storefront lan Friendly Confines of Wrigley Field, bebarengan karo ton bar lan klub.

South Side (Taman Hyde, Bronzeville, Bridgeport-Chinatown, Chatham-South Shore)

  • Metropolis Black sajarah, Hyde Park lan Universitas Chicago, Chinatown, Sox Putih, panganan jiwa sing apik, Museum Ilmu lan Industri sing apik banget, lan Pusat Presiden Barack Obama

Sisih Kulon (Taman Wicker, Dataran Logan, cedhak West Side, Pilsen)

  • Enclves etnik, nyilem bar, konservatorium sing nggumunake banget, lan hipsters ana ing sisih kutha sing apik banget.

Sisih sisih Lor (Uptown, Dataran Lincoln, Taman Rogers)

  • Hip-pinggul lan santai, kanthi pesisir pantai lan sawetara komunitas imigran sing paling sregep ing negara kasebut

Far West Side (Little Village, Garfield Park, Humboldt Park, Austin)

  • Nganti adoh saka trek wisata sing diantemi sampeyan bisa uga ora bisa nemokake maneh, nanging sing apik diwenehi kabeh panganan sing apik, sawetara klub blues ndhuwur lan taman sing gedhe banget.

Sisih Kidul-Wétan (Buri Siswa, Taman Marquette, Midway)

  • Mantan ing kabupaten meatpacking sing gedhe ing Uni Saham, papan gedhe Polandia lan Meksiko, lan Bandara Midway

Sisih Jauh Northwest (Avondale, Irving Park, Portage Park, Jefferson Park)

Kampung Polandia, omah lan teater sing bersejarah, lan sawetara permata sing ora ditemokake ing tetanggan cedhak O'Hare International Airport

Sisih Tenggara (Pullman Bersejarah, Sisih Timur, South Chicago, Hegewisch)

  • Garwane industri ing Chicago sing gedhe lan gedhe, dadi papan wisata gedhe: Kabupaten Pullman sing bersejarah

Sisih Tebih Laut Kulon (Beverly, Gunung Greenwood), arang banget nduwe tetanggan kaya ngono ing wilayah kutha

Sejarah Chicago

Sajrone cuaca ing Chicago, mula uga Chicago sing dadi kutha sing gedhe banget, mula kedadeyan kasebut bakal dikepungake proporsi luwih saka sing padha ing kutha liyane sing kalebu cuaca sing padha. Winters ing Chicago memang kadhemen lan musim panas ora panas banget, nanging nawakake macem-macem parade, festival, lan acara.

Udud dilarang undang-undang negara ing kabeh restoran, bar, nightclubs, papan kerja, lan bangunan umum. Iki uga dilarang sajrone limalas sikil, lawang utawa jendhela, utawa metu menyang papan umum, lan ing stasiun sepur CTA.

Chicago dileksanakake rong bandara utama: Bandara Internasional O'Hare lan Midway Airport. Ana taksi akeh banget lan ing sisih tengah kutha, nanging bisa larang, utamane sajrone jam ribut amarga lalu lintas.

Chicago cukup unik amarga wis nggawe layanan sepur / transit kanthi cepet menyang bandara komersial; soko sing durung ditindakake kabeh kutha, utawa bisa uga wis rampung ing sawijining bandara ing wilayah kasebut. Sepur CTA nyedhiyakake layanan langsung kanggo bandara O'Hare lan Midway.

Nalika kutha kasebut duwe akeh atraksi ing wilayah pusat / pusat kutha sing gedhe, akeh wong Chicago sing manggon lan main ing njaba distrik pusat. Pelancong uga menyang tetanggan kutha sing santai kanggo ngombe malam wengi sing lokal, conto macem-macem restoran sing apik banget, lan ndeleng situs liyane sing dadi bagean ing Chicago. Thanks kanggo sistem transit publik sing gedhe banget ing kutha, sing kalebu ing subway 140 Chicago Transit Authority / stasiun sepur sing munggah pangkat, jaringan rel Metra / pinggiran kutha sing beda, lan rute bis nyabrang kutha saben sawetara blok loro, kabeh bagean ing Chicago tenan bisa diakses.

Downtown Chicago pancen mlaku-mlaku, kanthi trotoar sudhut, arsitektur sing apik, lan akeh hotel, blanja, restoran, lan uga wisata budaya. Sistem Lintasan Chicago migunani kanggo para walker sing pengin supaya ora adhem utawa salju. Iki minangka sistem lemah, tingkat lemah, lan ndhuwur lemah sing nyambungake bangunan ing kota.

Chicago nduwe sistem bis sing gedhe lan komprehensif, lan bis biasane mbukak asring. Iki ngidini warga Chicago pindhah menyang bus mandeg lan ngenteni bis tanpa ndeleng jadwal bis, amarga bus biasane mbukak saben sawetara menit.

Mobil sewa kasedhiya ing bandara loro (O'Hare lan Midway) uga saka pirang-pirang kantor sewa ing Loop uga lokasi liyane sing kasebar ing macem-macem tetanggan lan ing pinggiran deso. O'Hare nduweni kantor mobil sewa paling lan paling gedhe, kanthi akeh agensi sing operasi jam 24.

Olahraga ing Chicago bisa dadi aman lan bisa digayuh yen ditindakake kanthi ati-ati. Lorong sepeda anyar ing wilayah Loop luwih narik yen mode transportasi liyane kapasitas.

Apa sing bakal dideleng. Objek wisata paling apik ing Chicago

Taman-museum - Arsitektur-Pantai-Taman-Taman tetanggan ing Chicago

Acara & Pesta

Yen sampeyan pancene ditemtokake lan ngrancang kanthi ati-ati, sampeyan bisa uga ngunjungi Chicago sajrone minggu sing kurang festival. Iki minangka tantangan, sanajan. Umume tetanggan, paroki, lan klompok layanan kanggo nganakake festival taunan dhewe ing musim semi, musim panas, lan musim gugur. Lan kutha duwe sawetara ing mangsa. Ana sawetara acara sing ora bisa dilebokake ing kutha. Ing Loop, Grant Park dadi tuan rumah Taste of Chicago ing wulan Juli, festival panganan ruangan paling gedhe ing donya; lan ana papat festival musik utama: Blues Fest lan Injil Fest ing wulan Juni, Lollapalooza ing wulan Agustus, lan Jazz Fest ing wulan September. Kabeh kajaba Lollapalooza gratis. Situs web musik berbasis ing Chicago, Pitchfork Media uga dadi festival festival telung dinane rock, rap, lan liya-liyane ing musim panas ing Union Park ing cedhak West Side.

Olahraga

Kanthi entri ing saben liga olahraga profesional utama lan pirang-pirang universitas ing wilayah kasebut, para penggemar olahraga Chicago duwe akeh supaya tetep nguwasani. Bal-balan Chicago Bears main bal-balan ing Soldier Field ing Dekat Kidul wiwit September panas nganti wulan Januari. Wiwit tim baseball misahake kutha ing setengah, ora ana sing ngrebut kesadaran olahraga Chicago kaya playoff run saka Bears. Para penggemar aspiring bakal bisa ngutip minimalake rong ayat saka Super Bowl Shuffle saka memori, nyuwek nalika nyebutake Walter Payton.

Bola keranjang ing Chicago Bulls main ing United States ing sisih West West. Dheweke minangka tim sing apik kanggo nonton. Chicago Blackhawks nuduhake kwartal karo Bulls. Minangka salah sawijining tim "Asli Asli" ing hoki profesional, Blackhawks duwe sejarah sing dawa ing olahraga, lan tim kasebut ngalami renaissance sawise nyekel Piala Stanley ing 2010 sapisanan ing taun 49 lan menang rong juara ing 2013 lan 2015. Game ing omah kanggo tim loro cenderung adol, nanging tiket biasane bisa ditemokake yen sampeyan priksa. Loro Bull lan Blackhawks main wiwit akhir Oktober nganti awal April.

Nanging enggak enggak enggak, iki dadi manawa murka suku olahraga olahraga Chicago paling apik. Chicago Cubs main ing lapangan Wrigley (balkara Liga Nasional paling tuwa lan balapan utama liga utama) ing sisih Lor, ing Lakeview, lan Sox White White ing AS Cellular Field (Comiskey Park, ing ngisor hak jeneng perusahaan) ing sisih Kidul, ing Bridgeport. Kaloro waralaba kasebut duwe sejarah sejarah luwih saka abad, lan loro tim kasebut main game ing omah 81 wiwit April nganti awal Oktober. Kabeh liyane minangka prekara sing sengit. Loro seri telung game kasebut nalika tim muter saben liyane yaiku tiket olahraga paling apik ing Chicago sajrone taun tartamtu. Yen ana sing menehi tiket kanggo game, buncis.

Ana uga liga sing luwih cilik ing kutha iki, sanajan ana sing main ing desa gedhe. Chicago Fire (Major League Soccer) lan Stars Red Bull (Liga Bola Sepak Wanita Nasional) main bal-balan ing pinggiran pinggir dalan Bridgeview, Chicago Sky main bola keranjang profesional wanita ing Pavilion UIC ing cedhak West Side, lan skate Windy City Rollers warata -kanggo roller derby ing tetanggan Cicero. Tim baseball liga uga ing pinggiran desa uga.

Nalika atlit kuliah ora dadi salah sawijining titik sing kuat ing Chicago, bal-balan Northwestern (ing Evanston) lan basket DePaul (kampus ing Rosemont) nuduhake tandha-tandha urip. Yen sampeyan nemokake ing Hyde Park, takon marang wong kepiye carane tim bal-balan Universitas Chicago - iki minangka perbicaraan surefire.

Apa sing kudu dituku

Apa wae sing sampeyan butuhake, bisa tuku ing Chicago, kanthi anggaran utawa mewah. Dalan blanja sing paling misuwur ing Chicago yaiku sekitare Michigan Avenue sing dikenal minangka The Magnificent Mile, ing wilayah Near North. Iki kalebu akeh butik desainer, lan pirang-pirang mall sing diangkut dening toko departemen gedhe kaya 900 N Michigan lan Water Tower Place. Merek tambahan kasedhiya saka toko Strip ing sisih kidul lan sisih kulon Michigan.

State Street digunakake minangka dalan sing apik kanggo toko departemen ing Loop, nanging saiki bayangan saka mantan dhewe, kanthi landhasan sing dirancang dening Carson Pirie Scott, Louis Sullivan saiki dadi target Target, lan pasukan nyerang saka New York sing nyekel tilas bangunan Marshall Field miturut jeneng Macy (Umume warga isih negesake manawa "Marshall Field's"). Malah ruang paling ngisor Filene, lokasi diskon sing misuwur, saiki wis ditutup, sanajan sawetara toko diskon liyane tetep.

Kanggo cenderung karo Chicago klasik, pilih kothak Frango Mints, coklat mint sing disayangi sing wiwitane ditawakake dening Marshall Field lan isih kasedhiya ing toko Macy. Sanajan ora ana maneh ing pawon lantai telulas ing toko State Street, resep asli katon isih digunakake, sing nyenengake para penganut sing setya seneng karo rasa - lan ala banget kanggo sapa sing pengin ngindhari lemak trans-lemak.

Nanging, kanggo pengalaman blanja sing luwih unik, priksa toko-toko eclectic sing nyenengake ing Lincoln Square, utawa toko-toko sing dipotong ing Bucktown lan Wicker Park, sing uga dadi papan kanggo dolanan musik musik - sanajan ana uga tetes vinyl utama. ing dhaerah liyane kutha. Southport ing Lakeview lan Armitage ing Lincoln Park uga duwe butik fashion sing ramah browser.

Kanggo barang-barang omah utawa desainer, River North minangka papan sing bakal dituju. Pusat ing Merchandise Mart lan Chicago Avenue Brown Line "L" mandheg ing Cedhak Lor, distrik galeri Kali North North nggegirisi seni lan distrik desain paling gedhe ing Amerika Lor ing njaba Manhattan. Wilayah kabeh mlaku bisa lan bisa nggawe blanja kanthi seneng-seneng.

Barang saka saindenging jagad kasedhiya ing toko impor ing tetanggan etnik ing Chicago, dadi manawa sampeyan njelajah Chicago priksa manawa ana.

Yen sampeyan minangka jinis sing seneng nelusuri toko buku independen, Hyde Park duwe macem-macem toko buku bledug sing bledug sade-sithik karo toko-buku teka-teki nganti asal-usul abad 17th, lan toko buku akademik paling gedhe ing donya. Printer Row ing Caket Kidul uga mandhegake para penyayang buku.

Apa sing kudu dipangan - ngombe - musik ing Chicago

Explore toko sing cedhak karo Chicago

Situs web pariwisata resmi Chicago

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Chicago

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]