njelajah Limassol, Siprus

Limassol, Siprus

Legenda raja lan karajaan, lan asal-usul industri anggur nggawe pulo kasebut nuduhake wilayah Limassol, sing ngemot kuno lan modern.

Jelajahi Limassol, sing dikenal minangka wilayah anggur, perayaan lan kasunyatan kuno, Limassol kalebu kutha utama - sing ana ing antarane rong situs arkeologi penting; karajaan-kutha kuna Amathus ing sisih wétan, lan karajan kutha Kourion ing sisih kulon - bebarengan karo wilayah deso lan desa-desa pegunungan sing apik, ing ngendi tradhisi lan kriya kuno isih dipraktikake.

Limassol minangka kutha paling gedhe nomer loro ing Siprus sawise Nicosia, kanthi pedunung sekitar 200 000. Saliyane dadi tujuan wisata utama, uga dadi pusat bisnis kanggo bisnis internasional ing Siprus. Iki menehi Limassol dadi luwih kosmopolitan dibandhingake karo pusat distrik liyane. Proyek renovasi anyar ing kutha lawas lan plabuhan sing lawas kepengin ngupayakake pusat bersejarah, dadi luwih gampang diakses lan menarik kanggo dolan.

Limassol minangka papan plabuhan utama pulo kasebut, lan resort liburan sing rame. Saka perangane tugu marina lan monumenologis sing apik banget, tekan jalur telanjang pesisir 15 sing jembar dihiasi karo restoran, bar, kafe, toko lan pertahanan hiburan, kutha utama berkembang lan warni.

Wilayah kasebut uga kalebu rong teles sing unik. Bendungan Germasogeia minangka papan sing tenang kanggo ngendhokke, mlaku-mlaku, utawa nyenengake papan sing angling, dene Akrotiri Salt Lake pancen cocog kanggo mirsani alam lan kewan liar (utamane manuk). Makna lingkungan Tlaga lan wilayah sekitar ditampilake ing instalasi anyar ing Pusat Lingkungan Akrotiri.

Wilayah banjur ngambah dalan srengenge sing dicium srengenge Pegunungan Troodos, kanthi kebon anggur mbentuk latar mburi ijo sing apik banget kanggo kutha. Desa bukit ing kene dikenal minangka 'Krassochoria' (utawa desa anggur), lan tetep tradhisi vitikultur lawas sing isih urip, ngasilake anggur paling apik ing pulo iki saiki, lan utamane salah sawijining anggur sing paling tuwa ing donya - panganan cuci mulut sing manis. anggur ing Commandaria. Ing kene, para pengunjung bakal nemokake mundur sing sepi, deso ing ngendi hiking lan muter bisa dinikmati ing deso sing durung ana.

Kanthi pedigree vitikultur lan riwayat magis, wilayah Limassol mung cemlorot kanthi kesempatan saka pesisir menyang gunung.

Apa sing bakal dideleng.

Sekawan papan ing ngisor iki dumunung ing jejere saben liyane ing jarak mlaku:

  • Olimpiade Akti, area parkir sisih pantai kanthi sisih 3 km saka Taman Perumahan nganti Pelabuhan Lawas, kanthi patung sing menarik.
  • Limassol Marina: kelas dhuwur, sing anyar dibangun Marina karo kapal layar mewah, uga komplek mangan / blanja / omah, ing jejere port Old.
  • Limassol Bèntèng: dununge ing Old Town
  • Kutha Old Limassol: bubar direnovasi, utamane ing sekitar area Kastil Limassol & Saripolou.

Wisata liyane:

  • Kutha kuna ing Amathus
  • Kutha kuna ing Kourion (njaba Limassol), kanthi mozek jaman Romawi sing apik banget
  • Bèntèng Kolossi (njaba Limassol)

Apa apa

Karnival Limassol sing Colourful
  • Ngaso ing salah sawijining akeh pantai lan kafe pantai.
  • Coba jalan-jalan ing pinggir laut sing dikenal minangka "Molos promenade", banjur diterusake Port lawas lan Limassol Marina.
  • Wander ngubengi area Old Port & Limassol Marina sing diowahi, seneng plabuhan & laut.
  • Jelajahi Benteng Limassol lan area Old Town.
  • Dolan maring Jalanan Anexartisias ing Old Town, wilayah blanja sing populer kanggo turis lan warga lokal.
  • Dolan maring Old Town Alun-alun Saripolou ing wayah sore, sing wis dadi pusat hiburan malam sing nyenengake, kanthi akeh bar & kafe.
  • Rampungake pesta catamaran catamaran jam 2-4 saka Pelabuhan Lawas.
  • Mlaku-mlaku ing promenade kayu ing segara ing sisih arkeologi Kerajaan Amathus.
  • Mlaku-mlaku ing taman wit Eucalyptos utawa seneng pantai ing Dasoudi.
  • Dolan maring salah sawijining tradhisional buzukia (tavern karo musik live).
  • Dolan maring Festival Anggur Limassol, saben September.
  • Pesta ing Karnival Limassol, saben Februari / Maret. Saestu warni!
  • Dolan maring banyu Watermarkia Fasouri sing ana ing cedhak Limassol, taman banyu paling gedhe ing Siprus.
  • Uwal panas panas lan bukak salah sawijining akeh Troodos desa.
  • Nonton Rally Cyprus saben Autumn.
  • Pandu utawa bis menyang daerah Kourion (15 km) nawakake situs kuna sing penting sejarah, yaiku Gedung Achilles, Lan Altar saka Appollo lan tampilan apik tenan saka Pantai curium.
  • Taman Perbandaran ing sadawane dalan pantai ana papan sing apik kanggo ngentekake wektu lan nyekel flora sing apik.
  • Dolan maring zoo sing ana ing jejere Taman Perbandaran. Panggonan sing cilik nanging mulyo sing cocog kanggo bocah cilik lan wong tuwa supaya santai ing awan panas.
  • Off Trek sing dipangan - Kutha Pariwis ing Kota Lumaku. Wisata panganan sing apik ing saindenging kutha Limassol lawas ing ngendi sampeyan bakal mangan akeh panganan tradisional lan coba omben-omben tradisional. Gawe luwe!

Olahraga

Acara marathon taunan ditindakake ing wulan Maret, GSO Limassol Marathon. Limassol Marathon GSO berkembang dadi prayaan atletik gedhe ing ngendi para pelari Marathon saka kabeh jagad bakal ketemu saingan lan bebarengan uga melu balapan pengalaman sing bisa dielingake.

Apa sing Tuku

  • Dalan blanja tradisional Ayios Andreas lan Jalanan Anexartisias. Lurung-lurung kasebut menehi ambungan lorong jalur sing canggih lawas, adoh saka kutha modern.
  • Sawetara pasar gaya kulon (Sklavenitis, Debenhams, LIDL, Orphanidies etc) nyebar ing kutha lan pusat blanja gaya warehouse wis jamur ing pinggir kutha.
  • Maluku minangka pusat blanja jinis paling gedhe ing distrik kasebut, ing sisih kulon New Port. Ketoke kanthi bis #30.
  • Segara laut produk populer ing Siprus, digunakake minangka scrub mandi / rai. Loofa digunakake minangka scrub bath. Kasedhiya ing toko wisata wisata / toko paling umum. Uga ana sing Pameran Sponges Laut ing putaran ing Port lawas. Nanging, karang laut bisa uga larang regane!
  • Lace Lefkara lan produk renda liyane bisa dijupuk saka Limassol utawa kutha liyane tinimbang Lefkara dhewe, amarga asring didol ing rega ing Lefkara, amarga akeh turis sing kumpul ing kana, utamane ing musim turis.
  • Mbukak jam kanggo umume toko yaiku MF 9AM-1PM / 3PM-7PM (wektu siesta ing antarane, ing njaba wilayah wisata toko-toko sing paling cilik ora dibukak dina Rebo sore) lan dina Sabtu 9AM-2PM. Mung sawetara toko penak (Periptero ing basa Yunani) bakal mbukak jam 24 ing kabeh dina.

Apa sing kudu dipangan

Kebab bisa paling luweh kanggo panganan sing murah, seger lan isi. Ati-ati kanthi kafe "turis" warna-warni wiwit sing asring larang regane lan nawakake roti lapis konvensional utawa kualitas rendah Sarapan Inggris. Mousaka utawa Kleftiko misuwur, nanging taruhan paling apik sampeyan (utamane yen sampeyan luwe), yaiku tradisional Cyprus Meze (salah siji saka macem-macem daging utawa iwak), sing biasane kalebu sajian panas lan kadhemen sing regane larang regane.

Coba target restoran sing ngrampungake para warga. Sampeyan ora kudu ngrampungake alangan basa klien / pelayan amarga meh kabeh wong nggunakake basa Inggris.

Kabeh chain utama kulon saiki ana, kayata McDonald's, KFC, Burger King, Pizza Hut, Jumuah, Bennigan's, et al.

Apa toDrink

Ngombé banyu: Umume aman ngombe banyu langsung saka tap. Umume apartemen / hotel bakal duwe papan sing kapisah sing diwenehake bebarengan karo sink, kanggo banyu sing ngliwati tangki panyimpenan ing atap.

Limassol duwe reputasi ing antarane warga lokal dadi ibukutha partai Siprus. Kapan Ayia Napa nalika musim dingin, Limassol nguwati proses nggambar kliele lokal utamane ing musim karnaval.

Wilayah turis Potamos Yermasoyia dikepungake karo bar lan pub sing ora kaetung kanggo ngrampungake rasa lan anggaran saben wong. Pusat kutha abad pertengahan luwih populer karo warga setempat lan nawakake pendhudhuk kelas sing luwih apik nanging pricier. Umume hotel uga bakal duwe macem-macem bar omah (kanthi corak lokal utawa internasional), sing uga mbukak kanggo warga uga.

Zivania iku versi lokal sing padha karo Grappa or Eau de Vie. Ngombe nembak zivania beku ing peril sampeyan.

Commandaria yaiku anggur panganan cuci mulut sing enak lan mligi khusus Limassol diombe luwih enak sawise panganan tega.

Situs web pariwisata resmi Limassol

Watch video babagan Limassol

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]