njelajah Larnaca, Siprus

Larnaca, Siprus

Jelajahi Larnaca ing ngendi east ketemu sisih kulon ing distrik Larnaca kuno, sing atusan taun mbedakake peradaban, arsitektur lan budaya wis menehi tandha ing wilayah asli lan maneka warna.

Loro-lorone agama Kristen lan Islam duwe situs religius sing penting ing Larnaca. Gereja Saint Lazarus, sing manggon ing Larnaka sawise wungune, lan Mesjid Hala Sultan - dibangun minangka pakurmatan bibi Nabi Mohammed - minangka loro obyek wisata utama ing kutha kasebut. Wisata populer liyane yaiku Istana Abad Pertengahan, promenade wit-wit palem 'Finikoudes', lan Larnaca Salt Lake, sing diisi karo flamingo pink sing ramah sajrone wulan mangsa.

Luwih adoh, wilayah pegunungan Larnaca munggah dalan Troodos macem-macem, sing ditanduri desa-desa ing dalan-dalan sempit, ing endi tradhisi lan kerajinan sing trampil isih dipraktikake. Sing paling misuwur yaiku sulaman renda tangan saka Lefkara lan salaka filigree sing alus, dene desa kaya Kato Drys, Vavla lan Odou uga apik lan tenang.

Wilayah kasebut uga sugih ing situs-situs arkeologi sing signifikan, kalebu 'Choirokoitia' - salah sawijining situs sing paling dijaga sing dijaga prasejarah ing Timur Tengah - lan 'Kalavasos Tenta', sing ana ing wilayah deso.

Salah sawijining conto seni Byzantine sing paling apik ing jaman Justinian - mozek 6 abad kaping langka ing Virgin lan Child ing antarane rong arsangels - bisa ditemokake ing wilayah kasebut ing Gereja Angeloktisti ing desa Kiti, lan ing biara dhewekan Stavrovouni, salah sawijining paling tuwa ing pulo kasebut, lenggah ing pucuk gunung kanthi pemandangan gunung sing apik. Ing desa Pyrga, Royal Chapel - dibangun ing 1421 dening Raja Lusignan Janus - dihiasi nganggo lukisan tembok sing menarik lan bojone, Charlotte de Bourbon.

Seneng pot macem lan sejarah, digabungake karo pesisir lan gunung ing wilayah Larnaca sing apik.

Nyawang
Larnaca minangka pita kutha tipis lan sampeyan bisa mlaku ing sakiwa tengene. Promenade Larnaca segara (Phinikoudes) pancen nyenengake kanggo mlaku-mlaku ing wayah sore.

Tujuan liyane
Pesisir Wétan Kidul saka Siprus
Ayia Napa
Kapparis
Protaras
Cape Greco
Agia Triada
Protaras

Apa sing bakal dideleng
Gereja St. Lazarus (Ayios Lazaros Sq), sawijining gereja Ortodok sing wiwit abad 9th, kanthi reputasi dibangun ing sekitar makam Lazarus, seduluré Maryam.
Larnaca Salt Lake ing sisih kulon kutha cedhak bandara. Ing musim salju (November nganti Maret), wedhus flamingo pink bisa dideleng ing kene.
Mesjid Hala Sultan Tekke dienggo ing pinggir Tlaga. Makam Umm Haram, ibu angkat saka Mohammed, didhawuhi mrene.
Gereja Faneromeni (Ekklisía tis Faneroménis). Mashup macem-macem gaya arsitektur sing digunakake ing tengah kutha - nganti 1974. Ana mesjid marmer ing sandhinge.

Apa sing kudu dilakoni

Nyilutake bungkus saka Zenobia
Kanggo macem-macem sebab utama sing teka ing Larnaca yaiku bencana saka Zenobia, feri ro-ro sing dicemplungake ing 1980 ing lonthe wadon dheweke mung sawetara atus meter saka pelabuhan amarga kesalahan ing komputer balast. Kanthi kebak truk lan kargo, kapal kasebut saiki ana ing sisih ndhuwur meter 42, kanthi pucuk ndhuwur 18m lan kanthi gampang diakses sanajan menyang macem-macem PADI Advanced Open Water. Yen penerbangan sampeyan mlaku kanthi bener, malah bisa ndeleng bayangan sing ana nalika sampeyan tekan ing bandara Larnaca!

Moments & Meze - Wisata Wisata Kutha Lumampah. Wisata kutha iki ngenalake sampeyan menyang kutha Larnaca lawas liwat panganan. Cara sing apik kanggo njupuk bantalan ing saindenging kutha lan nemokake papan sing apik kanggo panganan Larnaca.

Aksi Taman minangka pusat dolanan paling gedhe & paling nyenengake ing Larnaca, yen bocah-bocah kabeh umur (wiwit wulan 10 nganti umur 12) bakal ngenteni jam-jam tanpa muter nalika wong tuwa ngendhokke karo WIFI gratis lan kabeh saluran olahraga. Ana macem-macem pilihan panganan, omben-omben lan panganan cuci.

Perjalanan Pantai Nissi Pantai Day kanthi bus intercity menyang Ayia Napa lan / utawa bis kutha 711. Pantai nduweni wedhi kuning lan banyu biru bening. Ana sawetara batu lan diwenehi segawon laut. Ing ngarep pantai ana watu kanggo Cliff mlumpat. Sayang banget. Ora ana bayangan tanpa payung.
Pantai Finikoudes Ora katon apik banget (pasir surem) nanging banyu katon resik. Banyu banget cethek (sampeyan kudu pindhah 100m kanggo nglangi). Ora ana watu lan ora ana segara laut. Ing mburi sunbeds pungkasan sunbeds wong liya saka kutha Lanarca. Ana meh ora repot karo wong liya sing adol barang. Pantai wis ganti kamar, jamban ana cedhak stasiun bis; pancuran wis biaya. Opo pantai iki ana restoran lokal lan internasional (McDonalds, KFC, TGI Jum'at), lan kafe (Starbucks) lan kiosk (cedhak karo kastil). Ora ana bayangan tanpa payung.

Taman Paphos Archaeological Ana siji bus intercity sing pindhah menyang Paphos tanpa mandeg ing Limmasol. (Intercity Famagusta - Larnaca - Paphos). Perlu jam kira-kira 1.5 - 2. Saiki bis mandheg ing Finikoudes Bus mandheg kanthi sekitar 8: 45 am. Rawuh ing Phaphos Habour - wilayah wisata Phaphos. Taman Arkeologi minangka jalur cendhak saka mandeg bis.

Makam Raja isih sethitik sisih lor - mriksa bis lokal. Bis bali menyang Larnaca budhal jam 4 sore ing Stasiun Karavella. Ana wisata kapal murah (90 menit). Ora ana pantai pasir ing habour.

Day trip menyang Nicosia lan Limassol.

Lumaku Budaya Larnaka. Lelungan ing Larnaka kanggo njupuk kabeh landmark penting yaiku kegiatan babak taun sing sampurna, lan kanthi pilihan telung mlaku sing ditetepake, sampeyan bisa ngunjungi macem-macem situs lan sinau babagan sejarah lan adat kutha ing luang dhewe lan jangkah!
Kantor Informasi Pariwisata Siprus, Vasileos Pavlou Square, Larnaca, Siprus. Informasi pariwisata ing cedhak Europa Square.

Apa sing Tuku
Desa Lefkara sing cedhak karo renda lan perak, lan Larnaca dadi kutha sing paling cedhak karo desa, adol akeh pasokan.

Perhiasan lan juru pamilih independen akeh, utamane ing antarane lan dalan utama Ermes / Ermou Street.

Apa sing kudu dipangan
Asring, mangan ing Larnaca bisa uga larang regane. Nanging, yen sampeyan lagi lelungan ing anggaran, ana sawetara rega sing kudu diwenehake. Cara sing paling murah yaiku kanthi nyekel hotdog ing kios 'Seneng ... Finikoudes', sampeyan bakal kasebut, Phinikoudes Avenue. Hotdog mung € 1 lan rada nyenengake. Yen sampeyan luwih seneng njagong kanggo mangan, coba Ocean Basket (uga ing Phinikoudes Avenue) ing endi porsi Ikan lan Kripik sing gedhe lan enak bakal ngasilake sampeyan mung € 5.95, sing setanding karo (yen ora kurang saka) rega. dhaharan kaya sing disenengi Phinikoudes 'McDonalds utawa KFC, sing uga migunani kanggo mangan kanthi anggaran, sanajan padha ora duwe sentuhan lokal.

Pante ing Larnaca dilebokake ing restoran segawon sing dikenalake kanggo turis. Cara paling gampang kanggo nemokake papan sing apik yaiku kanthi gampang mlaku nganti sampeyan nemokake restoran sing dikempalken dudu para turis, nanging karo Kypriot!

Nyoto udakara 15-20 menit saka Pusat Kota menyang Timur ing arah Ayia Napa yaiku Larnaca-Dhekelia Road. Iki minangka 'jalur' utama kanggo hotel, klub wengi, bar, lsp, lan ing endi umume para turis Inggris.

Situs web pariwisata resmi Larnaca

Watch video babagan Larnaca

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]