jelajah Uni Emirat Arab

Jelajahi Uni Emirat Arab

Jelajahi Uni Emirat Arab kadang diarani Emirates, sawijining negara ing Asia Kulon ing sisih kidul-wetan Semenanjung Arab ing Teluk Persia, wewatesan Oman ing sisih wétan lan Arab Saudi ing sisih kidul, uga nuduhake wates laut karo Qatar ing sisih kulon lan Iran ing sisih lor. Raja monarki konstitusional yaiku federasi pitu emirat sing kalebu Abu Dhabi (sing dadi ibukutha), Ajman, Fujairah, Ras Al Khaimah, Sharjah lan Umm Al Quwain.

Watese kompleks, uga akeh enclaf ing macem-macem emirat.

Pakaryan manungsa ing UAE saiki wis ditelusuri maneh nalika munculna manungsa modern anatomi saka Afrika sawetara 125,000 SM liwat liwat ing situs Faya-1 ing Mleiha, Sharjah. Situs-situs sing dikubur wiwit jaman Neolitikum lan Zaman Perunggu kalebu situs daratan sing paling misuwur ing Jebel Buhais. Dikenal minangka Magan menyang Sumatera, wilayah kasebut dadi budaya perdagangan Zaman Perunggu sing sejah umume sajrone jaman Umm Al Nar.

Iklim saka UAE yaiku subtropis-arid kanthi musim panas lan musim panas anget.

UAE duwe kode sugih busana. Kode busana minangka bagean Dubaihukum pidana. Umume mall ing UAE duwe kode busana sing ditampilake ing lawang. Ing mall mall, para wanita disengkuyung nutupi pundhake lan lutut. Nanging wong bisa nganggo klambi renang ing kolam renang lan pantai.

Wong uga dijaluk nganggo sandhangan sing andhap nalika mlebu mesjid, kayata Masjid Sheikh Zayed ing Abu Dhabi. Moske sing mbukak turis nyedhiyakake sandhangan sing sithik kanggo pria lan wanita yen diperlokake.

Kritik marang pamrentah ora diidini. Kritikus saka pejabat pemerintah lan anggota kulawarga ora diidini. Istilah pakunjaran wis diwenehake marang wong sing "ngguyu utawa ngrusak" reputasi negara lan "nampilake hina" kanggo agama.

Bandara Internasional Dubai minangka bandara paling sibuk ing saindenging jagad dening lalu lintas penumpang internasional ing 2014, nglangkungi London Heathrow. Sawijining 1,200 mi (750 mi) sepur ing saindhenging negara sing lagi ana konstruksi lan bakal nyambung kabeh kutha lan plabuhan utama. Dubai Metro minangka jaringan sepur kutha pertama ing Semenanjung Arab. Pelabuhan utama Emirat Arab Arab yaiku Pelabuhan Khalifa, Pelabuhan Zayed, Pelabuhan Jebel Ali, Port Rashid, Port Khalid, Port Saeed, lan Pelabuhan Khor Fakkan.

Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Ajman, Umm Al Quwain, lan Ras Al Khaimah dihubungake karo dalan gedhe E11, yaiku dalan paling dawa ing UAE. Ing Dubai, saliyane metro, Dubai Tram lan Palm Jumeirah Monorail uga nyambungake bagean khusus ing kutha kasebut.

Panganan tradisional para Emirat mesthi wae nasi, iwak lan daging. Wong-wong ing Uni Emirat Arab wis nggunakake panganan sing paling akeh saka negara-negara Kulon lan Kidul liyane kalebu Iran, Arab Saudi, Pakistan, India lan Oman. Seafood wis dadi andharan saka panganan Emirati nganti pirang-pirang abad. Daging lan beras uga panganan pokok liyane, karo wedhus lan daging donga sing disenengi wedhus lan daging sapi. Minuman sing populer yaiku kopi lan teh, sing bisa dilengkapi karo kapulaga, saffron, utawa mint kanggo menehi rasa sing khas.

Hidangan budaya Emirati sing populer kalebu ngeplak, mesin, khubisa, khameer lan chabab roti antara liya nalika Lugaimat minangka panganan cuci emirati sing misuwur.

Kanthi pengaruh budaya kulon, panganan cepet dadi populer banget ing kalangan para nom-noman, nganti ana kampanye sing ditindakake kanggo nyorot beboyo kakehan pangan sing cepet. Alkohol diidini mung kasedhiya ing restoran lan bar hotel. Kabeh nightclubs diidini kanggo adol alkohol. Pasar khusus bisa ngedol alkohol, nanging produk iki didol ing bagean sing kapisah. Kajaba iku, daging babi, sing haram (ora diidini kanggo umat Islam), didol ing bagean sing kapisah ing kabeh pasar utama. Elinga, sanajan alkohol bisa dikonsumsi, iku ilegal mabuk ing umum utawa nyopir kendharaan motor kanthi alangan getih.

Formula Siji populer ing Uni Emirat Arab, lan saben taun dianakake ing Yas Marina Circuit. Balapan kasebut ditindakake ing wayah sore, lan dadi Grand Prix sing paling pisanan sing diwiwiti ing wayah awan lan rampung ing wayah wengi. Olahraga populer liyane kalebu racing unta, falconry, nunggang ketahanan, lan tenis. Emirat saka Dubai uga dadi rong papan golf utama: Golf Golf Dubai lan Emirates Golf Club.

Islam minangka agama paling gedhe lan agama resmi UAE. Pamrentahan ngetutake kabijakan toleransi marang agama liya lan arang ngganggu kegiyatan non-muslim. Kanthi tandha-tandha sing padha, wong-wong non-muslim dijaluk ngindhari masalah agama Islam utawa pambesaran umat Islam.

Pamrentah ngetrapake larangan kanggo nyebarake agama liya liwat macem-macem bentuk media amarga dianggep minangka wujud proselytizing.

Arab minangka basa nasional Uni Emirat Arab. Dhialèk Teluk Arab dipimpin kanthi asli wong Emirati. Wiwit wilayah kasebut dikuwasani Inggris nganti 1971, Inggris minangka perkara utama lingua franca ing UAE. Kados, kawruh babagan basa minangka syarat nalika ngetrapake kerja lokal.

Kutha kutha liyane sing kasengsem Al Ain, Buraimi, Hatta,

Situs web pariwisata resmi UAE

Watch video babagan UAE

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]