Jelajahi Hatta, Uni Emirat Arab

Jelajahi Hatta, Uni Emirat Arab

Jelajahi Hatta, sawijining kutha ing Uni Emirat Arab dununge ana ing pucuk gunung Pagunungan Hajar. Iki mujudake sulit saka Dubai lan dumunung udakara udakara jam saka kutha Dubai. Dipisahake saka bagean utama emirat miturut wilayah sing dadi Sharjah (yaiku bagean saka UAE), lan Oman.

Hatta paling dikenal dadi desa pusaka.

Desa kuna Hatta kalebu rong menara militer sing misuwur saka 1880, Benteng saka 1896 lan masjid Juma, sing dibangun ing 1780 lan minangka bangunan paling tuwa ing Hatta. Pasokan banyu tradisional yaiku liwat tembung sistem, sing uga wis dibalekake.

Wiwit dununge ana ing gunung-gunung, kanthi tradisional umume musim panas kulawarga sing didhasarake ing Dubai uwal saka panas lan lembab ing pesisir.

Wiwit 1980 awal, Hatta wis dadi tujuan sing populer kanggo para ekspatriat lan kulawarga lokal padha 'wadi bashing 'liwat trek Hatta, Mahdah lan Al Ain.

Faktor ekonomi utama Hatta yaiku pariwisata lan banyu. Sajarah wilayah kasebut bisa tuwuh palem tanggal, woh-wohan digunakake minangka sumber panganan, dene wit iki digunakake kanggo nggunakake bahan bangunan. Nduwe desa pusaka sing misuwur, kalebu koleksi omah gunung tradisional sing dibangun maneh lan populer kanggo plancaran akhir minggu karo wong-wong sing kemah ing wulan mangsa utawa tetep ing Hatta Fort Hotel, sing mung dumunung 2.7 km adoh saka Hat Hat.

Bendungan Hatta dibangun ing 1990 kanggo nyedhiyakake listrik lan banyu. Hatta Kayak minangka papan pariwisata populer lan papan favorit kanggo kayak ing UAE. Dubai Electricity and Water Authority (DEWA) ngrancang 250 MW hydroelectricity pumped storage ing Hatta kanthi nggunakake 880 yuta galon 300 meter ing sadhuwure bendungan ngisor.

Cara udhara utama biasane lelungan Dubai, gampang dituju nganggo mobil utawa taksi saka bandara internasional Dubai, udakara udakara 1 jam kanthi mobil utawa bis (65 miles) Bus saka stasiun bis Gold Souk ing Deira. CATETAN: Sampeyan nyabrang tapel wates Oman kaping pindho menyang dalan metu & bali - sampeyan butuh PASSPORT lan VISA sampeyan utawa bakal dipateni & kudu ngenteni bis bali. Taksi lokal kasedhiya sak jam kanggo kepenak para pelanggan sanajan biasane transportasi bisa diwenehake liwat hotel kasebut, gumantung ing ngendi sampeyan arep tetep.

Apa sing bakal dideleng. Objek wisata paling apik ing Hatta, Uni Arab Emirat

  • desa Warisan - mlebu gratis - mlaku bisa saka stasiun - rekreasi menarik ing desa khas ing Benteng Hatta sing wis dibalekake.
  • Bendungan - empangan cilik sing dibangun kanggo nyegah banjir saka banyu udan saka gunung - pemandangan sing luar biasa saka kene. Sedhih mlaku - bisa uga luwih apik karo taksi.
  • Hill Park - bukit sing artine taman! Luwih jembar, akeh langkah, titik pandang 2 (kanthi papan duduk / area barbecue). Tampilan sing apik banget. Tampilan wilayah perumahan anyar.

Situs web pariwisata resmi Hatta

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Hatta

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]