Jelajahi Inggris

Jelajahi Inggris

Jelajahi Inggris, negara sing kalebu bagean Inggris. Negara iki nyakup limang wolu saka pulau Great Britain, sing ana ing Atlantik Lor, lan kalebu pulo 100 sing luwih cilik, kayata Kepulauan Scilly lan Isle of Wight.

Terrain ing Inggris minangka bukit-bukit lan dataran rendah, utamane ing Inggris tengah lan kidul.

Disambi dening kali lan lepen cilik, Inggris minangka tanah sing subur lan kemurahan ing lemah wis nyengkuyung ekonomi tetanen sing berkembang kanggo milenium. Ing wiwitan abad 19th, Inggris dadi pusat revolusi Perindustrian ing saindenging jagad lan enggal negara paling akeh industrialisasi ing saindenging jagad. Sumber daya saka saben benua sing wis dienggoni, kutha kayata Manchester, Birmingham, lan Liverpool ngonversi bahan mentah dadi barang sing diproduksi kanggo pasar global, nalika London, ibukutha negara, muncul minangka salah sawijining kutha sing misuwur ing jagad lan pusat jaringan politik, ekonomi, lan budaya sing ngluwihi pesisir Inggris. Dina iki wilayah metropolitan ing London kalebu akeh sisih kidul-wetan Inggris lan terus dadi pusat finansial ing Eropa lan dadi pusat inovasi - utamane ing budaya populer.

Lanskap modern ing Inggris saiki saya suwe saya owah amarga manungsa ora ana gurun sing asli. Namung paling gedhe lan gunung gunung sing ora bisa ditemokake. Malah gumpalan Pennine sing surem ing sisih lor dijerep karo tembok watu sing garing, lan tandurane diowahi nganggo potongan wedhus. Tandha saka eksploitasi lan panggunaan ndominasi lanskap kontemporer.

Luwih penting yaiku struktur kutha lan desa, sing diadegake ing jaman Romawi-Inggris lan Anglo-Saxon lan isih dadi pola dhasar. Inggris manggon ing kelompok-kelompok kapadhetan dhuwur, apa ing desa utawa kutha utawa, ing jaman modern, kutha-kutha. Sanajan pungkasane nyemplungake konvensional sajrone abad 19 lan wiwitan abad 20th tanpa rencana kanthi ati-ati, mula pemerintah wiwit mbatesi panyerakan pembangunan kutha, lan Inggris tetep akeh peternakan ing desa pertanian ing antarane kutha-kuthane, desa-desa cilik kasebut asring ngalami tanduran ing wit-witan. , pulisi, pager, lan lapangan.

Ibukutha yaiku London, sing duwe area metropolitan paling gedhe ing worldtourismportal.com/london-englandInggris lan Uni Eropa. Pedunung Inggris sing luwih saka 55 yuta dumadi saka 84% saka populasi ing Inggris, umume konsentrasi ing saindenging London.

Bukti paling awal ing ngarsane manungsa ing wilayah sing saiki dikenal minangka Inggris yaiku Homo antecessor, sing dikira sekitar 780,000 taun kepungkur. Balung proto-manungsa paling tuwa sing ditemokake ing Inggris tanggal saka 500,000 taun kepungkur.

Sajrone Revolusi Industri, akeh buruh sing pindah saka deso Inggris menyang wilayah anyar lan ngembangake wilayah industri kutha kanggo makarya ing pabrik, umpamane Birmingham lan Manchester, disebut "Bengkel Donya" lan "Warehouse City".

Inggris nduwe iklim maritim sing sabar: luwih entheng kanthi suhu ora luwih murah tinimbang 0 ° C ing mangsa lan ora luwih dhuwur tinimbang 32 ° C nalika musim panas. Cuaca rada lembab lan ora owah. Wulan sing paling adhem yaiku wulan Januari lan Februari, sing terakhir ing pesisir Inggris, dene Juli biasane wulan paling panas. Wulan kanthi cuaca sing entheng nganti anget yaiku Mei, Juni, September lan Oktober. Udan nyebar nyebar kanthi rata ing saindenging taun.

Akeh monumen watu ngadeg sing dibangun nalika jaman prasejarah; ing antarane yaiku sing paling terkenal Stonehenge, Arrows Iblis, Rudston Monolith lan Castlerigg.

Kanthi ngenalake arsitektur Romawi Kuno ana pembangunan basilicas, adus, amfiteater, lengkungan triumphal, villa, kuil Romawi, dalan Romawi, kubu Romawi, stadion lan akueduk.

Bangsa Romawi ngadeg kutha-kutha lan kutha pisanan kayata London, Bath, York, Chester lan St Albans. Mbok menawa conto sing paling terkenal yaiku Tembok Hadrian kanthi tengen ing sisih lor Inggris. Conto liyane sing dijaga apik yaiku Baths Romawi ing Bath, Somerset.

Sajrone jaman Plantagenet, arsitektur Gothic Inggris ngrembaka, kanthi conto utama kalebu katedral abad pertengahan kayata Katedral Canterbury, Westminster Abbey lan York Minster. Ngembang ing pangkalan Norman uga ana kraton, kraton, omah gedhe, universitas lan gréja paroki.

17 saka 25 Inggris Situs Warisan Donya UNESCO ing Inggris.

Sawetara sing paling terkenal yaiku: Tembok Hadrian, Stonehenge, Situs lan Hubungan Gandhengane Avebury, Menara London, Pantai Jurassic, lan liya-liyane.

Ana akeh museum ing Inggris, nanging sing paling penting yaiku Museum Inggris London. Koleksi luwih saka pitung yuta obyek minangka salah sawijining sing paling gedhe lan komprehensif ing jagad, sing asale saka saben benua, nggambarake lan ndokumentasi babagan budaya budaya saka wiwitan nganti saiki. Perpustakaan Inggris ing London minangka perpustakaan nasional lan minangka salah sawijining perpustakaan riset paling gedhe ing donya, sing nyekel luwih saka 150 yuta barang ing kabeh basa lan format sing dikenal; kalebu sekitar 25 yuta buku. Galeri seni paling tuwa yaiku Galeri Nasional ing Trafalgar Square, sing nduwe koleksi lukisan 2,300 sing wiwit abad pertengahan 13th nganti 1900.

Galeri Tate nduwèni koleksi nasional seni modern Inggris lan internasional; dheweke uga dadi hadiah Turner Hadiah sing kontroversial banget.

Wilayah Dibangun ing Greater London minangka wilayah kutha paling gedhe ing Inggris lan salah sawijining kutha paling sibuk ing donya. Wilayah kutha liyane ukuran lan pengaruh akeh ing Midlands Inggris.

Nalika akeh kutha ing Inggris cukup gedhe, kayata Birmingham, Sheffield, Manchester, Liverpool, Leeds, Newcastle, Bradford, Nottingham, ukuran populasi ora prelu dibutuhake kanggo status kutha. Umumé status kasebut diwenehake menyang kutha-kutha kanthi katedral keuskupan, saéngga ana kutha-kutha cilik

Sumur, Ely, Ripon, lan Truro.

Inggris duwe akeh tandha landmark lan situs sing apik banget.

Apa sing bakal dideleng. Objek wisata paling apik ing Inggris

  • Tembok Hadrian - wong Romawi nggawe tembok mil 87 iki kanggo nglindhungi outpost Inggris saka para penyerang lor.
  • Kepulauan Scilly - kepulauan gaib saka pulo cilik ing pesisir kulon sisih kulon Cornwall.
  • Taman Nasional Lake - gunung sing misuwur, tlaga lan alas; tanah Wordsworth.
  • Taman Nasional New Forest - salah sawijining sithik sisa sisa kayu oak lan tanduk gedhe sing nate ditutup ing sisih kidul Inggris.
  • Taman Nasional Moor North York - kanthi bukit-bukit, gunung, tebing segara sing apik banget lan pesisir sing adoh, wilayah iki minangka salah sawijining permata Inggris sing bener.
  • Taman Nasional Peak District - gunung lan bukit rame sing dadi utomo sisih lor Inggris.
  • Taman Nasional South Downs - kapur gulung ing Inggris sisih kidul.
  • Stonehenge - tugu Neolitikum lan Perunggu Jaman; minangka misterius amarga wis misuwur.
  • Yorkshire Dales National Park - desa kertu pos gambar sing apik sing ditetepake ing sawetara taman sing paling apik ing endi wae ing Inggris.

Katedral abad pertengahan ing Inggris, sing asalé saka kira-kira 1040 lan 1540, minangka klompok rong puluh enem bangunan sing dadi aspek utama warisan seni negara lan kalebu simbol materi penting Kristian. Sanajan macem-macem gaya, dheweke digabung karo fungsi umum. Minangka katedral, saben bangunan kasebut minangka gereja pusat kanggo wilayah administratif lan omah minangka dhampar uskup. Saben katedral uga dadi pusat regional lan fokus kebanggaan lan tresno regional.

Katedral Canterbury ing Canterbury, Kent, minangka salah sawijining struktur Kristen paling tuwa lan paling misuwur ing Inggris. Wangun bagean Situs Warisan Donya. Iki katedral Uskup Agung Canterbury, pimpinan Gereja Inggris lan pimpinan simbolis ing Komuni Anglikan ing saindenging jagad. Judhul resmi yaiku Cathedral lan Gereja politik Natal ing Canterbury.

Ditemokake ing 597, katedral dibina maneh ing antarane 1070 lan 1077. Pungkasan sisih wétan nggedhekake wiwitaning abad kaping 12, lan umume dibangun maneh kanthi gaya Gothic sawise geni ing 1174, kanthi ekstensi wétan sisih wetan kanggo nggayuh aliran jamaah sing ngunjungi kuil Thomas Becket, Uskup Agung sing dibunuh ing katedral ing 1170. Norman nave lan transept slamet nganti akhir abad 14th, nalika dirobohake kanggo nggawe struktur saiki.

Sadurunge Reformasi Inggris katedral minangka bagean saka Benedictine

Komunitas monastic sing dikenal minangka Church Church, Canterbury, uga dadi kursi Uskup Agung.

Westminster Abbey, kanthi resmi judhulé Gereja Collegiate Saint Peter ing Westminster, minangka gereja umum Gothic ing Kutha Westminster, London, Inggris, ing sisih kulon Istana Westminster. Iki minangka salah sawijining bangunan religius sing paling kondhang ing Inggris lan papan tradisional koronasi lan kuburan tradisional kanggo Inggris lan, mengko, monarki Inggris. Bangunan kasebut dhewe minangka pasamuwan monumen Benediktus nganti biara dibubarake ing 1539. Antarane 1540 lan 1556, biara duwe status katedral. Wiwit 1560, bangunan kasebut ora dadi abbey utawa katedral, dadi status Gréja Inggris "Royal Peculiar" - gereja sing tanggung jawab langsung marang raja.

Wiwit koronsi William Conqueror ing 1066, kabeh koronasi monarki Inggris lan Inggris wis ana ing Westminster Abbey. Wis pirang-pirang pesta kraton 16 ing biara wiwit 1100. Minangka situs panguburan luwih saka wong 3,300, biasane prominensi utama ing sejarah Inggris (kalebu paling ora nembelas raja, wolung Perdana Menteri, pujangga, aktor, ilmuwan, lan pimpinan militer, lan Prajurit sing ora dingerteni), Westminster Abbey minangka 'Valhalla Inggris', sawise dewan panguburan apik saka mitologi Norse.

Inggris uga dilayani kanthi rute udara domestik, daratan lan segara.

Ana perusahaan teksi ing endi wae (akeh sing mung menehi pesenan), lan saben kutha duwe layanan bis. 'Kabal Ireng' uga umum ing kutha-kutha lan bisa disambut saka pinggir dalan. Kadhangkala ing pusat kutha, biasane sawise klub wengi ditutup, bakal ana antrian taxis sing kadhangkala bakal dipantau dening rawa utawa polisi.

Supaya aman, priksa sampeyan mendhoan taksi utawa taksi ireng sing kadaptar; senadyan tumindak pemerintah, akeh driver mendhoan pribadi sing ora resmi - iki duwe reputasi supaya ora aman, utamane yen sampeyan wanita.

Inggris duwe salah sawijining kekuwatan jalur sepur paling dhuwur saben mil persegi ing donya. Ana pirang-pirang dandan lan investasi ing taun-taun pungkasan ing jaringan sepur lan stok gulung nanging tundha lan pembatalan ditindakake. Overcrowding bisa dadi masalah ing kutha-kutha gedhe, utamane ing jaman 'rush-hour' (7AM - 9AM & 5PM - 7PM, Senin nganti Jumuah) saengga bisa luwih apik kanggo nyegah wektu kasebut nalika tiket bisa uga larang larang.

Bus akeh, asring lan dipercaya ing pirang-pirang kutha lan kutha sing luwih gedhe lan cara supaya bisa mlaku. Wilayah luar negeri kurang disayani lan nyewa mobil asring dadi pilihan paling apik kanggo njelajah deso lan desa.

Jalan kasebut umume Care apik banget kudu dijupuk ing dalan deso lan cilik, sawetara sing sempit banget, twisty lan kurang ditanduri, nalika ana rong dalan lan mung cukup kanggo siji mobil, tegese kahanan patemon bisa dadi ora nyenengake. Tandha lan tandha ing dalan paling jelas, sanajan bunder ndadekake lalu lintas alon dadi nyusup sajrone "Rush Hour". Masalah utama nalika nyopir ing Inggris yaiku lalu lintas akeh dalan. Sayange, iki ora mung diwatesi kanthi cepet-cepet lan kutha-kutha gedhe, malah dalan motor negara nyabrang bisa mandeg yen lagi ngliwati wilayah kutha. Siapake wektu lelungan dadi luwih dawa tinimbang sing diarepake biasane karo sing ana mil. Wates kacepetan, kajaba ora dinyatakake, yaiku 30 utawa 40 mph ing wilayah sing dibangun, 95 km / h ing panggon liya lan 110 km / jam ing dalan motor lan dalan liya sing bisa dikontrol. Kamera kecepatan lan polisi lalu lintas akeh banget kanthi ati-ati menehi saran.

London minangka titik wiwitan lan pungkasan kanggo turis internasional. Nawakake musium lan wisata sejarah. Nanging kanggo ngrasakake Inggris, mula sampeyan kudu ngupayakake bokonge ibukutha lan ndeleng apa sing ditawakake Inggris liyane. Sampeyan bakal nemokake liyane saka Inggris beda banget karo kutha ibukutha; Pancen, yen sampeyan mung ngunjungi London, sampeyan ora tau ndeleng 'Inggris' - sampeyan wis ndeleng siji kutha sing sawetara persamaan karo negara liya.

Yen wektu sing cendhak, sampeyan bisa uga luwih trep kanggo nggawe dhewe ing kutha regional lan njupuk dina menyang Taman Nasional, pesisir lan kutha-kutha cilik. Yen sampeyan duwe akeh wektu, sampeyan bisa nggawe dhewe ing B&B (Bed and Breakfast) ing ndhuwur. Sampeyan bakal nemokake manawa transportasi umum menyang lan ing kutha-kutha lan kutha-kutha gedhe bisa ditampa, nanging ing papan-papan cilik saka dalan sing dipukul, sampeyan kudu nliti kanthi tliti, utawa nimbang nyewa mobil.

Panggon populer sing dikunjungi kalebu kabupaten Yorkshire ing Wétan, lan Cornwall ing South West Inggris, National Parks sing kapacak ing ndhuwur, lan kutha-kutha bersejarah kayata York, Bath lan Lincoln.

Liverpool, uga dadi tujuan istirahat kutha sing misuwur kanthi jeneng pusaka Beatles lan atraksi maritim, dumunung ing tengah-tengah kutha plancongan menyang Distrik Danau, North Wales, lan Yorkshire.

Plymouth nggawe basis sing apik kanggo njelajah Dartmoor, nalika ngidini plancongan dina menyang Cornwall lan nawakake macem-macem atraksi lan museum.

Bristol, kutha paling gedhe ing negara Kulon kanggo istirahat akhir minggu sing nyenengake. Sanajan nganti ora kepenak banget karo kutha-kutha Inggris Kidul liyane kayata Oxford, Cambridge, Bath lan Brighton, Bristol wis nate matur nuwun kanggo sikap leftfield, nggawe alur gampang gampang, kompleks belanja paling gedhe ing West Country, lan ndhuwur kabeh sing nggumunake kreatif lan musik sing cerah. Sanajan Bristol ora nduwe pemandangan khusus (selain saka Clifton Suspension Bridge), kutha iku mung kanggo nggoleki lan nglewati wektu luang lan rame ing kutha sing paling santai lan rezeki ing Inggris.

Yen cukup suwe, sampeyan bisa nggunakake seminggu luwih adhedhasar lokal, contone tetep ing Ambleside ing Kabupaten Lake.

Yen sampeyan pengin pesisir pasir putih, segara pirus, suasana Arthurian lan kepala lanskap Celtic sing mentah lan wutuh menyang pesisir Kulon Negara Devon lan Cornwall - utamane, pesisir sing njeblug pesisir pesisir ing Teluk Bideford Utara Devon lan tlatah King Arthur ing North Cornwall. Pesisir Atlantik (Bude, Tintagel, Padstow, Polzeath lsp).

Inggris duwe pasugatan tradisional sing misuwur ing saindenging jagad Daging sapi Wellington lan Pai lan ginjel tumrap wong asor sandwich. Nanging, pasugatan Inggris modhèrn kaya Lasagne utawa Chicken Tikka Masala, kanthi panganan tradisional Italia lan India njupuk rempah-rempah ing Inggris. Basa Inggris minangka bahan masakan sing apik kanggo negara liya.

Ana akeh perusahaan sing kurang bermutu lan restoran rantai biasa, lan layanan dalan kendaraan asring bisa ngatur kanggo ngasilake panganan sing bisa diombe, nanging umume sampeyan bisa ngarepake pub lan restoran kanggo menehi panganan sing apik lan apik.

"Panganan metu" minangka cara biasa kanggo ngrameke acara kulawarga khusus, lan wong ngarep-arep mangan supaya bisa urip. Program masak saiki dadi sing paling populer ing televisi, pasar-pasar dadi akeh panganan sing durung dingerteni dadi barang saben dinane, lan Pasar Toko lan Pasar Pelaku kaget kabeh komentator kanthi dadi tujuan akhir luang akhir minggu "luang" sing populer. daging, woh, lan sayuran.

Panganan khas Inggris tradisional

  • Iwak lan Kripik- iwak sing digoreng jero (biasane kod utawa haddock) kanthi kripik, paling apik saka iwak lan chip khusus. Kasedhiya ing saindhenging UK.
  • Pie- Pie minangka bagéan tengah ing masakan Inggris. Teka karo macem-macem isi liyane, Steak & Ginjel, Ayam & Ham, dadi rong pilihan sing populer kanggo akeh. Bisa dihideni digawe nganggo Puff utawa Pastry kerak lan mangan Panas utawa Kadhemen.
  • Mangan panggang(Uga dikenal minangka "Minggu panggang" amarga dina biasane digunakake) wis kasedhiya ing wayah awan lan awan awal ing meh kabeh pub Inggris sing menehi panganan. Kualitas bakal beda-beda gumantung saka panganan sing anyar.
  • Yorkshire puding- godhongan adonan, dadi karo panggang (biasane daging sapi); umume digunakake tinimbang piring lan nuli mangan bareng. Versi raksasa asring ditampilake ing menu pub minangka panganan utama, kanthi "ngisi" (Pudding Buta Yorkshire diisi daging sapi).
  • Toad ing Lubuk- sosis ing bathi pudding Yorkshire
  • Pai lan ginjel- puding suet digawe karo steak daging sapi lan ginjel
  • Lancashire Hotpot- godhok sayur lan daging sing enak saka Lancashire
  • Pasty Pasty(lan jinis daging sing digoreng liyane ing saindenging negara) - daging sapi lan sayuran ing kasus jajanan
  • Sarapan Inggris Lengkap- (asring disingkat: aja kuwatir yen server ing meja sarapan hotel takon sampeyan "Apa sampeyan pengin Inggris Lengkap?") Ing "lengkap", bisa uga kalebu daging babi goreng, endhog goreng, sosis goreng, roti goreng , godhok ireng (sosis getih), jamur, endhog scrambled, kacang buncis ing saos tomat, lan roti panggang lan butter - "dibasuh" kanthi jumlah tèh utawa kopi sing panas nganggo susu. Versi Amerika saiki saiki muncul, kanthi coklat hash tinimbang roti goreng. Diwenehi versi kurang direncanakake nalika mandeg truk, lan versi sing luwih apik ing hotel (ing ngendi asring bakal prasmanan barang-barang kasebut kanggo "mbantu dhewe"). Kadhangkala, ujar yen dhaharan iki mung dadi legenda sing diluncurake kanggo turis, amarga wong Inggris saiki wis rame banget kanggo sarapan. Biasane, basa Inggris ngrasakake 'goreng-munggah' (kaya sing dingerteni) minangka panganan sing cocog dikonsumsi nalika hangover sawise wengi ngombe utawa minangka preian akhir minggu. Sembarang kafe murah (jinis karo stiker rega Day-Glo ing jendela, lan jenenge diucapake "kafe" ing sisih lor Inggris) bakal duwe sarapan "kabeh dina" ing menu. Sarapan Inggris Lengkap asring ditiru ing wilayah tetanggan ing Scotland, Wales & Irlandia.
  • Nedha awan Ploughman- Khusus ing Kulon Inggris. Nedha awan adhem sing dumadi saka keju, chutney lan roti. Bahan tambahan kalebu ham, apel lan endhog.

Pub minangka papan sing apik kanggo entuk panganan sing regane, sanajan sing paling akeh mandhegake panganan ing sekitar 9-9: 30PM. Wong liya bisa mandheg nyawisake panganan ing antarane awan lan nedha bengi. Pub panganan wis cukup canggih ing taun-taun kepungkur lan uga nyayogake tambang Inggris sing luwih tradisional, pasokan eksotik saiki wis disiapake ing mayoritas pub sing luwih gedhe lan spesialis "pub gastro".

Panganan Inggris nembe ngalami revolusi kanthi akeh kutha sing luwih gedhe sing duwe restoran sing menehi penghargaan sing dikendhaleni dening koki TV sing 'misuwur' sing saiki wis dadi bagian saka obsesi Inggris karo panganan. Mangan ing restoran sing bermutu tinggi bisa dadi pengalaman sing larang. Panganan telung mesthi sing becik ing restoran sing teratur biasane biasane regane sekitar £ 30- £ 40 saben anggur kalebu anggur.

Yen panganan sing apik lan murah regane, luwih becik coba salah sawijining restoran etnik kayata Cina, Asia utawa Meksiko. Mangan kari utawa balti ing restoran India mesthi dadi obsesi Inggris. Restoran-restoran kasebut ditemokake ing endi-endi - malah desa sing luwih gedhe duwe panganan - lan biasane panganan sing kualitas apik lan dheweke bakal ngrampungake rasa. Kari sing apik karo sajian sisih bisa uga regane udakara £ 10-15, lan sawetara tanpa lisensi omben-omben ngidini sampeyan nggawa omben-omben alkohol dhewe. Mangan kari metu yaiku kesempatan sosial lan asring sampeyan bakal nemokake wong-wong sing nyoba nantang tunas rasa dhewe kanggo tanding, milih kari sing luwih apik tinimbang sing kepenak. Ing kutha-kutha lan kutha restoran iki biasane mbukak telat (utamane ing dina Jumuah lan Setu) kanggo ngebaki wong-wong sing mangan sawise pub padha ditutup. Wektu iki bisa entuk rame lan luwih rame, mula yen sampeyan pengin ngindhari wong akeh banjur ngunjungi restoran-restoran ing restoran pub lokal.

Ora kaya akeh negara Eropa liyane, panganan vegetarian (lan sing paling sithik, vegan) akeh kasedhiya lan dihargai ing pub lan restoran kanthi sawetara sajian umume katon ing menu ing samping pilihan daging lan iwak sing luwih normal. Nanging, vegetarian isih bisa nemokake macem-macem sajian sing rada winates - utamane ing pub, ing endi piring kaya "veggie" lasagna utawa jamur stroganoff asring banget.

Tipping umume dikarepake ing restoran kajaba ana layanan layanan sing ditambahake menyang tagihan, kanthi tip sekitar 10% dianggep minangka norma. Tipping ing bar lan kafe kurang umum.

Organisasi tradisional ngombe yaiku "pub" (cendhak kanggo "omah umum"). Iki biasane dijenengi tandha-tandha utawa acara lokal, lan umume bakal duwe simbol heraldic (utawa pseudo-heraldic) ing tandha njaba; pendhapat anyar sing luwih anyar bisa nyuda tradhisi iki (kayata "Kepala Ratu" sing nampilake potret Freddie Mercury, penyanyi timbal kanggo band rock rock). Inggris kayane duwe pirang-pirang pub sing luar biasa. Nalika ing sawijining kutha, sampeyan biasane ora ngluwihi min 5 min mlaku saka pub apa wae.

Pub kasebut minangka lembaga Inggris, sanajan sing nolak. Rasa wis ganti, ngrokok wis dilarang ing njero pub, bir pancen luwih murah ing pasar pasar, tukang ngombe yaiku tabu, lan tuan tanah pub asring dipotong dening praktik sing cetha dening perusahaan gedhe sing nyedhiyakake bir, lan uga akeh bangunan pub.

Ana macem-macem jinis pub. Sawetara yaiku 'warga lokal', lan bagean nyata saka komunitas. Ing pirang-pirang papan ing sekitar desa sampeyan bakal nemokake kabeh generasi sing bisa nggabung, sing asring menehi komunitas pelamar karo komunitas. Ora umum yen bisa ndeleng telung generasi kulawarga sing klumpukne ing pub tetanggan. Nanging, pub bisa beda-beda kanthi karakter. Gumantung ing wilayah kasebut, sampeyan bisa nemokake sambutan sing anget lan grapyak, utawa pemuda mabuk ngrusak perang.

Nanging, akeh pub berkembang kanthi arah sing luwih sehat. Saiki ana akeh pub sing dadi bangga dhewe kanggo ngladeni 'real ales' - bir digawe bir kanthi ukuran sing luwih cilik kanggo metode lan resep tradisional Inggris. Sembarang kekasih bir sing kudu dilacak. Akeh pub, ing deso lan ing kutha-kutha, wis pindah menyang panganan sing enak. Lan nalika umume pub bakal ngladeni panganan, ing 'gastro pub' iki sampeyan bakal nemokake panganan sing wis disiapake, umume campuran masakan tradisional Inggris lan pengaruh internasional. Regane cenderung cocog.

Basa Inggris ing wong sing sopan banget, lan kaya ing papan liya, dianggep sopan sing ora bisa ujar "mangga", "matur nuwun", "sorak" utawa "nuwun". Tanggapan utawa eseman uga asring tanggepan. Inggris njaluk ngapura banget, apa salah dheweke utawa ora. Sampeyan uga kudu nglakoni perkara sing padha. Kadhangkala, wong sing ora kenal lan kanca-kanca bisa ngobrol karo siji kanthi ora resmi, nanging iki ora bisa digunakake kanggo wong sing duwe status sing luwih dhuwur tinimbang sampeyan.

Kabeh mau eling nalika sampeyan sinau ing Inggris.

Situs web pariwisata resmi Inggris

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Inggris

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]