Jelajahi Freeport, Grand Bahama

Jelajahi Freeport, Grand Bahama

Jelajahi Freeport, sawijining kutha ing Grand Bahama. Tpiyambakipun cuaca semi tropis sahingga kadang-kadang pembekuan mengaruhi wilayah kasebut. Biasane, cuaca panas lan lembab.

Dolar Amerika ditampa ing endi wae, lan yen sampeyan mbayar kanthi awis, akeh sing adol ora bakal ngisi sampeyan pajeg.

Ana macem-macem jinis transportasi sing kasedhiya ing Freeport. Taksi sing kasedhiya ing kabeh wisata utama mandheg ngrembug tingkat rata sadurunge perjalanan gumantung saka jumlah sampeyan lan jumlah penumpang. Ana akeh layanan bus lan taksi sing kasedhiya kanggo menehi wisata kutha Freeport lan nyorot fitur sing bisa luwih angel. Mobil Rental minangka pilihan liyane kanggo ndeleng apa sing ditawakake Freeport.

Sanajan Freeport bisa uga ora duwe sawetara atraksi utawa turis sing padha Nassau, ana akeh kegiatan lan papan sing bisa ditemokake kanggo sing gelem njelajah.

Panggonan sing dibukak:

  • Taman Nasional Lucayan - Omah Pantai Emas Rock, taman biasa iki yaiku situs syuting saka Pirates of the Caribbean II lan III. Sanajan umume ing njero lemah, taman kasebut uga ngemot salah sawijining lawang guwa menyang sistem guwa watu gamping, salah sawijining sistem guwa jero banyu paling gedhe ing donya.
  • Port Lucaya - Pelabuhan Lucaya minangka 'hub' wisata pulo kasebut lan minangka papan kanggo akeh restoran lan toko. Maneka kegiyatan sing ana gandhengane banyu uga wisata bisa diatur liwat papan wisata ing Port Lucaya. Musik lan hiburan live uga ditawakake mingguan, sanajan ing dina Jumuah lan Setu cenderung dadi wengi sing paling populer (utamane nalika musim semi.
  • Taman saka Grove - Bekas kebon pribadi pendiri kutha Wallace Grove, swarga tropis iki cocog karo wektu sampeyan.
  • Fry Fish (s) - Sanajan ana akeh iwak Iwak lokal, sing paling populer dumunung ing Pantai Taino lan dianakake saben dina Rebo / wengi.
  • Pantai - Freeport minangka situs pantai sing apik banget karo pantai wedhi putih. Sawetara sing paling populer dumunung ing Our Lucaya, sanajan kanggo wong-wong sing nggoleki lokasi pribadi, apike perjalanan kanggo mriksa sawetara wong liya. Luwih luwih sampeyan lelungan, kurang turis liyane sing bakal sampeyan ndeleng. Lokasi sing disaranake - Pantai Coral, Pantai Williams Town, Pantai Xanadu, Pantai Taino, Pantai Barbarry, Pantai Plane-nabrak, Pantai Rock Rock lan sapiturute, sisih kidul sisih Pulo Grand Bahama yaiku pantai, dene sisih lor utamane bakau lan rawa.

Ing banyu - Maneka warna hubungane lautan menehi perspektif sing beda banget tinimbang sing bakal ditemokake ing dharatan. Kanggo sing seneng nglangi, snorkeling utawa nyilem scuba, terumbu karang kudu. Jumlah iwak tropis sing bakal sampeyan alami. Kajaba iku, macem-macem toko nyilem nawakake penyelam liyane sing apik kayata njelajah karcis kapal, nyilem nganggo hiu utawa lumba-lumba, uga njelajah ing guwa banyu ing guwa watu gamping.

Kagiyatan banyu liyane kalebu parasailing, ski jet, wisata prau ngisor, uga Booze Cruises.

Liyane saka Pulo - Kanggo lelungan sing luwih apik banget yaiku ing kutha Maclean utawa West End uga cukup. Yen sampeyan pengin njelajah, bisa uga kaget karo toko-toko cilik, toko, pesisir, lan nyumerepi panggonan sing bisa ditemokake. Sampeyan uga bakal menehi pangerten sing luwih apik babagan 'sing bener' Bahamas, beda karo sing bakal sampeyan nemokake ing Port Lucaya.

Pantai apik banget, lan sampeyan bisa menehi buku sepeda banyu utawa pelajaran nyilem ing kana. Book langsung ing pantai kanggo rega murah.

Aja adoh saka papan wisata. Pandu menyang 8 Mile Rock lan ndeleng sisih liya Bahamas. Goleki dalan sing narik banyu lan temokake kolam renang asli India kuno. Ana pesisir sing adoh ing Taman Nasional Lucayan kanthi mlaku ing menit 10 mlaku liwat jalur Mangrove. Coba ambenake alam kadal kadal keriting.

Pasar sing paling penting yaiku Pasar Lucayan: umume papan iki duwe akeh toko internasional kanthi rega sing luwih dhuwur. Pasar ora dadi gedhe lan yen sampeyan mlaku cukup. Sampeyan bakal nemokake papan kanthi gaya kurang lan cendhak digawe saka tangan.

Saka dalan sing dikalahake, sampeyan bisa menyang pasar lokal. Ana delis sing nawakake piring favorit pulo kayata salad Conch (konkkk)) lan godhok mutton. Panganan paling murah ing deli tinimbang papan wisata.

Ing mburi Pasar Lucayan akeh restoran internasional.

Menyang titik lokal lan takon babagan khusus dina iki.

Nightlife freeport bisa uga ora sreg Nassau Nightlife, nanging isih akeh penawaran.

Hotel kasebut sithik larang regane, lan ora ana papan sing murah; luwih becik Book hotel (4 utawa 5 bintang) sadurunge lelungan utawa nyewa kabin ing kapal pesiar.

Freeport duwe macem-macem turu turu kanggo ngrampungake apa wae sing dibutuhake kanggo lelungan. Saka resort kabeh klebu menyang hotel.

Aja metu saka wilayah wisata. Apa ngomong karo warga setempat. Apa menyang Taman Nasional Lucayan. Ayo menyang Exchange woh lan sayur-sayuran lan mangan salad Conch Tropis. Jelajahi Freeport, Grand Bahama kaya lokal.

Situs web pariwisata resmi saka Freeport

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Freeport

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]