Jelajahi Genoa, Italia

Jelajahi Genova, Italia

Jelajahi Genova (utawa Genoa), kutha port sejarah ing sisih lor Italia, ibukutha Wilayah Liguria. Genoa dina iki, minangka obyek wisata, asring dipunyari dening kutha-kutha kayata Roma or Venice, sanajan wis sejarah dawa minangka pusat perdagangan sing sugih lan kuat. Nanging, kanthi pirang-pirang permata sing didhelikake ing mburi alley, nyaman banget (utamane iwak lan panganan laut), port lawas sing diowahi, pemandangan sing apik (kalebu salah sawijining akuarium paling gedhe ing Eropa wis nggawe papan njelajah Christopher Columbus minangka papan sing nyenengake lan mboko sithik dadi luwih akeh. klebu ing pasar turistik.Dengan omah-omah sing ditutupi terracotta kanthi omah, gereja seni, villa pesisir apik, lan uga sawetara butik mewah, Genoa kudu dipikir apa sampeyan pengin ngalami "quintessential" Italia.

Pelabuhan kutha sing sibuk, kapenuhan ing kapal, kapal, kapal pesiar, kapal lan kapal kargo. Genoa minangka kutha segara sing penting banget ing Laut Tengah.

Venice, Roma, kite, lan Florence mesthi kutha-kutha sing paling dikenal lan kagum ing Italia. Nalika pindhah menyang sisih lor-kulon Italia (Milan, Turin), pancen tetep kanggo sawetara dina utawa akhir minggu ing Genoa. Kutha iki minangka basis sing apik kanggo njelajah Riviera ing Italia lan papan sing misuwur kaya Portofino lan Cinque Terre.

Kutha bisa uga kurang dikenal dening operator turis utama, nanging kaluhuran asring didhelikake ing dalan-dalan sing sempit ing pusat sejarah, sing diarani "vicoli".

Genoa minangka salah sawijining kutha plabuhan sing mulus, sing bosok, nanging apa sing dadi menarik lan apik banget. Praupane kraton umume didhelikake ing gang, nanging uga bisa narik kawigaten. Kutha iki minangka "khas" Italia - cukup srengenge (nalika musim panas), karo omah-omah sing katon ing Mediterania sing dipuncubake karo atap slate abu-abu, sing kapenuhan ing ruangan ruangan ruangan lan bar, kanthi akeh alleyway cilik lan quirky, toko desainer sing elegan, lan restoran. Saiki, uga port lawas wis direnovasi, lan saiki ngemot arsitektur modern avant-garde funky, marina sing apik banget, lan sawetara bar lan toko segara.

Genoa nduwe iklim Mediterranean klasik sing akeh dipengaruhi dening segara sing nyebabake musim panas sing luwih anget lan musim panas sing adhem tinimbang kutha ing sisih liya Pagunungan Lingurian lan Po Valley.

Aeroporto di Genova - Cristoforo Colombo nyedhiyakake sawetara penerbangan saben dina saka kutha Eropa utama liyane kayata Roma, London, Munich, Paris lan Moscow lan saka Istanbul. Saka bandara cukup gampang kanggo nyewa mobil utawa njupuk anter jemput menyang pusat kutha.

Apa sing bakal dideleng. Objek wisata paling apik ing Genova, Italia

Museums

  • Acquario di Genova (Akuarium), (ing kutha lawas, ing Pelabuhan Old). Jam Akuarium saka 8: 30 nganti 21: 00 mlebu pungkasan ing 19: 00. Sing paling gedhe ing Eropah. Deleng uga angkat panorama, Biosfera. Sampeyan uga bisa Book dipandu kanggo pengunjung tunggal, kulawarga utawa klompok cilik kanthi ahli biologi milih dina, jam lan uga tema kunjungan sampeyan.
  • Galata Museo del Mare (Museum Laut), Calata De Mari 1. Sinau babagan urip para pelaut, emigran lan penumpang.
  • Museum Etnografi
  • Museum Seni Modern - Wolfson
  • Museum Seni Modern - Villa Croce
  • Museum of Seni Halus - Strada Nuova - Palazzo Bianco (Istana Putih) lan Palazzo Rosso (Istana Abang)
  • Museum Chioson Chiossone. Koleksi seni oriental paling gedhe ing Eropa.
  • Museum Sejarah Alam Doria
  • Museum Katedral
  • Museum St Augustine. Konvensi nampilake macem-macem seni seni abad pertengahan.
  • Museum Arkeologi Ligurian
  • Museum Luxoro. Koleksi pribadi sing nduwe macem-macem seni lan perabotan.
  • Raccolte Frugone. Koleksi mantan seni swasta ing Nervi.
  • Museum saka seni modern modern.
  • Palazzo Reale (Royal Palace). Nduweni galeri gambar sejarah.
  • Galeri Ligurian Nasional ing Istana Spinola
  • Museum Akademi Seni Ligurian
  • Museum ing Kraton Pangeran. Koleksi seni sejarah Genovese liyane.
  • Museum Ligurian Nasional Ippolito
  • Katedral San Lorenzo
  • The palazzi dei rolli saiki ing Dhaptar Warisan Donya UNESCO

Pusat sejarah:

Santa Maria di Castello, klompok ordi Dominikan, museum lan katedral musim panas nawakake akeh khazanah lan njelajah gratis sajrone jam pambuka greja.

Landmarks

Genoa dikenal dadi pusat sejarah paling gedhe ing Eropa. Iki minangka jantung kutha lawas. Babagan kasebut kalebu pirang-pirang dalan cilik lan lorong sing diarani Caruggi. Mlaku liwat bakal plump sampeyan bali ing jaman kuna nalika Genoa minangka pelabuhan paling penting ing Laut Mediterania. Kutha umume aman, nanging ati-ati kudu ditrapake, utamane ing wayah wengi lan ing zona sing luwih sepi menyang Piazza Principe lan pelabuhan lawas, amarga ana kriminalitas cilik.

  • Lanterna, (15 min mlaku saka stasiun bawah tanah cedhak (Dinegro) lan saka parkir Terminal Ferry.). Akhir minggu lan preian 14: 30 - 18: 30. Mercusuar Eropa paling tuwa lan simbol Genovese sing misuwur. Benteng Lanterna, mercusuar kanthi tampilan panorama, promenade lan taman kasebut bisa dibukak ing akhir minggu lan preian. sunting
  • Omah natal saka Cristoforo Colombo. Ing piazza Dante sampeyan bakal nemokake apa sing diarani omah natoni Columbus;
  • Sabuk benteng sing apik sing dibangun ing bukit-bukit ing saubengé kutha, sing asale ing 16th Century
  • Ana ril sepur sing nyenengake kanggo ngluncurake Monte Righi, ing ngendi bisa mlaku-mlaku ing bukit-bukit ing saubenging lan uga benteng-benteng, utawa mung nggumunake pemandangan kutha lan Segara Tengah.
  • Spianata Castelletto minangka belvedere sing apik ing endi bisa ndeleng pemandangan kutha sing apik lan pantai laut. Bisa digayuh kanthi ngangkat publik saka Piazza della Nunziata utawa mlaku saka alun-alun sing padha.
  • Via Garibaldi (uga dikenal minangka Via Aurea lan Strada Nuova, Golden Street lan New Street) kanthi bangunan baroque sing apik banget. Sawetara bangunan sing padha uga ditemokake ing Via Balbi.
  • Pelabuhan Lawas (Porto Antico), ing jejere Aquarium, minangka wilayah hiburan kanthi musium, bioskop, kafe lan uga promenade sing apik ing segara.
  • Akeh gereja-gereja sing apik banget, sing ana ing jaman Romanesque (San Giovanni di Pre ', San Donato, Santa Maria del Castello)
  • Corso Italia - promenade Genoa
  • Boccadasse - waktu nelayan apik
  • Castello d'Albertis
  • Palazzo Ducale: Dèwi Genoa biyen urip.
  • Il Galeone "Neptunus" - rekreasi sing nyenengake kapal pirate.

Apa sing kudu ditindakake ing Genova, Italia

Ana akeh perkara sing kudu dilakoni ing Genoa. Akeh bocah enom nglampahi wektu dolanan karo kanca-kanca ing kolam renang umum lan nuduhake es krim ing musim panas. Ana akeh lukisan ing kutha lan ing lantai bata sing disenengi wong akeh. Nelingan iwak lele uga dadi hobi wong sing umume.

Apa sing kudu dituku

  • Genoa apik kanggo blanja. Sampeyan duwe butik desainer, toko departemen, toko panganan, lan adol antik.
  • Downtown, kanggo sing pengin browsing butik mewah, sampeyan bisa nemokake blanja sing gegandhengan karo gaya kelas donya ing Via XX Settembre, diwiwiti saka Piazza Ferrari.
  • Ana pirang-pirang toko cilik, gambar sing apik lan pariwisata ing tengah. Iki utamane ing alun-alun tengah lan alleye cilik. Sampeyan bisa nemokake warung souvenir, kios sing adol buku lan jajanan, warung sing duwe tema pelaut, pasar loak tradisional, sadean modern lan antik, toko buku lan galeri seni cilik.
  • Ana pusat blanja gedhe sing diarani Fiumara sing cedhak karo stasiun sepur Genova Sampierdarena. Pusat mall mbukak saka 9AM-9PM Senin - Minggu. Ing sacedhake ana teater lan pusat kegiatan sing kalebu ruangan kolam renang, gang olahraga lan restoran.

Apa sing arep dipangan

Umume papan ngisi layanan kanggo jumlah tetep kanggo saben wong (sing diarani coperto), kaya adat Italia. A trattoria, cafe utawa bar ora bakal ngisi biaya iki kanggo nedha awan, lan iki asring dadi papan sing nyenengake pasta utawa roti lapis ing wayah sore. Restoran mbukak saka kira-kira 12: 30 - 3: 00PM kanggo nedha awan lan 7: 30 - 10: 00PM kanggo nedha bengi.

Keahlian

Sauce Pesto asale saka kutha Genova. Iki digunakake ing sajian akeh, kalebu pasta lan pizza. Sampeyan bisa mesthi order saka macem-macem pasta lan pizza sing kasedhiya ing kene, nanging nyoba sing adhedhasar Pesto yaiku kudu ngalami masakan tradisional Genovese.

Liyane sing kudu dicoba saka masakan Genovese utawa Ligurian yaiku focaccia, sing sejatine yaiku roti roti bakar oven Italia sing rata, sing bisa dicelupake karo bawang, herbal, utawa panganan liyane. Dheweke cukup enak lan asring luwih murah tinimbang pizza. Ana akeh 'Focaccerias' sing kasebar ing Genova lan saubengé. Iki Sejatine njupuk panggonan, lan gampang banget ing dompet. Ing pirang-pirang focaccerias, sampeyan bakal nemokake macem-macem focaccias sing ora bisa direncanakake, nanging biasane, panganan sing paling apik iku mung diwenehi tomat utawa bawang lan sethithik minyak zaitun. "Focaccia asli" mung paling ndhuwur karo lenga zaitun lan uyah.

Aja lali kanggo nyoba farinata, pai crusty pai sing digawe karo gandum-kacang, banyu, uyah, lan minyak zaitun.

Apa sing kudu diombe

Piazza delle Erbe: alun-alun cilik ing kutha lawas, kanthi bar apik (5 min. Mlaku saka Piazza De Ferrari lan Palazzo Ducale) mbukak nganti 1 AM. Dina Jumuah lan Dina Setu bar mbukak nganti 2 utawa 3 lan akeh wong enom nganti esuk.

Cope

Umumé kawruh babagan basa Inggris apik, lan ora angel golek wong sing bisa nulungi sampeyan kanthi masalah turisme sing gampang uga ing basa Spanyol utawa Prancis, nanging sing paling apik mesthi bisa ngomong sawetara basa Italia uga amarga ngarsane persentase wong tuwa.

Njaluk metu

Sawise rampung karo ngulandara sampeyan kanggo njelajah Genova, sampeyan kudu ngerti babagan kasebut Genova nggawe basis sing apik kanggo njelajah Cinque Terre, Rapallo, Portofino, Portovenere, La Spezia, utawa Chiavari. Kutha kayata Turin (1.5-2hrs), Pisa (1.5hrs), Milan (jam 1.5), Nice (3 jam) gampang diakses nganggo sepur.

Situs web pariwisata resmi Genova

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Genova

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]