Jelajahi Cologne, Jerman

Jelajahi Cologne, Jerman

Jelajahi Cologne, sing ana ing kali Rhine, kutha paling gedhe ing North Rhine-Westphalia lan kutha paling gedhe ing papat Jerman kanthi luwih saka 1.000.000 pedunung (wilayah sing luwih gedhe <3.500.000 pedunung). Ing jaman pertengahan minangka kutha paling gedhe ing Kakaisaran Romawi Suci. Iki minangka salah sawijining media, pariwisata lan papan bisnis. Cologne dikenal dadi salah sawijining kutha sing paling liberal ing Jerman.

Rasa khas ing kutha Cologne asring dihubungake karo penduduk ing kutha kasebut, utawa Kölsche, sing nduwe kebanggaan sing gedhe banget ing kutha kasebut. Cologne minangka kutha sing nganggo basa Ripuarian tradisional, sanajan iki biasane diganti karo Jerman, sing saiki dadi basa utama kutha. Pandhuan lan informasi sing nganggo basa Inggris kasedhiya kanggo akeh tandha-tandha ing kutha kasebut. Kanggo turis sing nganggo basa Jerman lan pengin nglatih, para warga biasane sabar banget karo wong-wong sing nyoba nganggo basa krama. Warga Cologne pancen ramah lan wong jovial, nampi turis kabeh jinis lan kabeh kepentingan.

Ora adoh saka landmark, para karyawan Deutsche Bahn (ril Jerman) asring nganggo basa Inggris kanthi akal, lan mesin tiket duwe fitur pilihan basa. Umumé, wong-wong sing luwih tuwa ing Cologne duwe ilmu pengetahuan babagan basa Inggris, utawa wong Jerman sing luwih enom lan sing kerja ing jagad bisnis cenderung kanthi akal. Basa arang banget dadi alangan sing kuwat, mula ora kudu kuatir kanggo turis rata-rata. Cukup nyedhaki pribumi sing ramah lan mesem ing rai.

Cologne duwe jaringan transportasi umum sing kalebu trem, sepur lokal lan bis. Bicycle uga kasedhiya kanggo disewa ing sisih lor Hauptbahnhof. Sistem transportasi lokal jarang menehi pengumuman ing basa Inggris, nanging peta jaringan umume kasedhiya kanggo mbantu lelungan sampeyan. Sing pengin njelajah wilayah adoh saka kutha pusat kudu ngrancang perjalanan lan potensial sambungan sadurunge budhal. Situs web KVB (Kölner Verkehrs-Betriebe) minangka sumber informasi transportasi umum.

Climate

Iklim ing sisih lor-kulon sisih Jerman uga ganti, kanthi owah-owahan mangsan lan hawa awan asring dibandhingake karo sisih kidul-wetan Inggris utawa Lor France. Wisatawan ing Cologne bisa ngarepake wektu paling panas ing taun dadi Juli lan Agustus. Suhu bisa uga ing ndhuwur 30 ° C (86 ° F) sawetara dina, nanging bisa uga adhem kanthi signifikan karo 20 ° C (68 ° F) uga. Wulan sing paling adhem yaiku wulan Januari, kanthi suhu ing antarane 0 ° C (32 ° F) lan 11 ° C (52 ° F) nalika awan. Umume udan ing wulan Juni amarga udan lan bledhosan. Kejaba Iklim cenderung rada surup, utamane nalika musim gugur lan musim dingin.

Dhiskusi

Jerman mesthi, basa ing kutha iki nanging gampang banget kanggo golek informasi ing basa Prancis lan Inggris, uga kadhangkala nganggo basa Spanyol lan Jepang. Amarga akeh imigran, Persia, Turki, Polandia lan Rusia uga akeh digunakake. Pengumuman ing stasiun sepur utama (Hauptbahnhof) ana ing basa Jerman sanajan sawetara jarak dawa lan sepur internasional duwe pengumuman tambahan ing basa Prancis lan Inggris.

Cologne mbutuhake kabeh mobil duwe stiker "Emisi rendah" supaya bisa nyetir ing tengah kutha (Zona Emisi Suda, "Umweltzone"). Informasi kanggo njupuk stiker sing kudu ditindakake paling ora sawetara minggu luwih dhisik.

Cologne wis, kaya Berlin, Munich lan Frankfurt, sistem Telpon A Bike. Sawise ndhaptar akun on-line, bakal ngisi kertu kredit ragad saben menit. Sampeyan bisa njupuk utawa ngeculake sepedha sepeda warna salaka ing endi wae ing kutha kasebut. Sampeyan uga bisa nyewa mancal ing akeh macem-macem papan; kanthi mancal bisa uga cara paling apik kanggo mubeng ing kutha iki.

Nanging, kabeh, pusat Cologne ora gedhe kanggo kutha sing duwe yuta yuta. Sampeyan bisa entuk mlaku saka siji mburi tengah, ujar, Rudolfplatz, ing mburi liyane, ujar, Dom, mlaku kanthi setengah jam.

Apa sing bakal dideleng. Objek wisata paling apik ing Cologne, Jerman

Kölner Dom. Senin - Minggu: 6.00 - 19.30. Dilindhungi UNESCO, Cologne's Dom minangka pandhangan pertama sing bakal sampeyan perhatikan nalika njupuk dalan utama saka stasiun tengah. (Yen sampeyan ora ndeleng, sampeyan wis metu ing sisih mburi.) Yen sampeyan apik, njupuk tangga 509 ing ndhuwur menara kidul. Butuh udakara setengah jam, mulane nganggo sepatu sing kepenak, nanging kena undhak-undhakan. Wisata Katedral dilarang nalika Massa mlebu menyang katedral gratis nanging sampeyan bakal njaluk sumbangan. Diakoni ing biaya menara. Diakoni menyang biaya perbendaharaan, nanging tiket gabungan sing bisa ngidini sampeyan mlebu menyang perbendaharaan lan menara bisa dituku.

12 Gereja Romanesque: St Kunibert (kanthi jendela kaca sing apik), St Severin, St Maria Lyskirchen, St Andreas (kanthi fresco abad 14 lan krasa abad 10th, minangka kuburan Albertus Magnus), St Aposteln (kanthi lukisan kontroversial saka 1990), St Gereon, St. Ursula, St Pantaleon, St Maria im Kapitol, Groß-St. Martin, St Georg lan St Cäcilien.

Wong ing Synagoge, Roonstraße 50. Sinagogé kasebut misuwur amarga arsitektur sing katon apik banget saka Kutha Gotham. Torah ing papan pangibadah iki diluwari dening imam Katolik saka papan pangibadah liya amarga dibakar nalika jaman pemerintah Nazi. Ing wulan Agustus 2005 Paus Benediktus XVI ngunjungi papan pangibadah, dadi Paus nomer loro sing tau njajah sinagogé.

Veedel - Kutha Kutha. Cologne kondhang amarga "Veedel" utawa tetanggan tradisional. Ing kene, paling populer ing bohem Agnesviertel, sampeyan bisa nemokake desainer, bookshops, bar, lan galeri seni mandiri. Ana uga monumen sejarah, kayata Gerbang Kutha Lor utawa Eigelsteintorburg ing Agnesviertel, cedhak banget karo Benteng X, dibangun kanggo nglindhungi kutha kasebut saka serangan Prancis, lan Agneskirche, gereja neo-goth ing almarhum ing boulevardesque Neusserstrasse. Neusserstrasse uga duwe sekolah yoga, sekolah Aikido, restoran Jepang, toko buku sing larang regane, lan macem-macem pub. Ing cedhak sampeyan bakal nemokake Alte Feuerwache, ing ngendi ana pameran rutin babagan topik politik lan pasar loak surreal saben patang minggu ing musim panas. Oposisi Alte Feuerwache yaiku Artclub, kanthi pameran seni kontemporer biasa, lan ing Ebertplatz ana bioskop (Metropolis) sing nuduhake film kanthi asli (Biasane Inggris, nanging uga kadang french utawa spanish). Ing Lübeckerstrasse, sampeyan bakal nemokake bioskop Arty Filmpalette sing ora umum.

Hohenzollern Bridge: Uga diarani Jambatan Ngunci. Yen sampeyan mlaku ing sisih mburi Kölner Dom ing dalan sing lurus, ana jembatan ing Rhine ing sisih tengen sampeyan sing ditutup ing alas. Kunci dilebokake ing kono dening pasangan kanggo nuduhake setya. Pasangan asring duwe jeneng lan tanggal penting sing ditulis ing kunci. Ana papan liya ing saindenging jagad sing duwe "landasan katresnan".

Rheinauhafen (Pelabuhan): Wilayah sing dibangun kanthi lengkap digabungake karo arsitektur boros modern kanthi bangunan pelabuhan bersejarah. Rheinauhafen lawas dibukak ing 1898 lan dadi perlu amarga tambah akeh lalu lintas barang. Rheinauhafen anyar minangka campuran bangunan kantor lan bangunan apartemen lan restoran. Langsung mapan ing semenanjung ing Rhine (1 km sisih kidul Heumarkt), minangka undhangan kanggo mlaku-mlaku ing sadawane kali utawa kanggo mangan awan utawa nedha bengi.

Taman: Cologne nduwe wilayah taman 2 (Grüngürtel) ngubengi kutha (langsung njaba wates kutha abad pertengahan) lan meh kabeh kutha, masing-masing, sing disisihake minangka wilayah rekreasi umum sawise Perang Dunia I. Grüngürtel njero bisa uga luwih gampang. tekan turis sing mung sawetara dina. Paling umum yaiku Volksgarten, Rheinpark, Hiroshima-Nagasaki- (koleksual dikenal minangka Aachener-Weiher-) lan taman Stadtgarten ing ngendi ewu wong teka kanggo seneng srengenge, dolanan lan barbecue nalika cuaca apik. Kabeh taman kasebut nduweni kebon bir sing gegandhengan. Sampeyan kudu ngerteni macem-macem kemasan, aring, lan liya-liyane menyang limbah (sing sayangé sawetara lan adoh), amarga kutha iki wiwit nggunakake patroli anti-sampah sing bakal menehi denda kaku kanggo sapa wae sing katon uwuh. Metro: Eifelplatz kanggo Volksgarten, Universitätsstraße kanggo Hiroshima-Nagasaki-Park, Hans-Böckler-Platz / Bahnhof West kanggo Stadtgarten, Bahnhof Deutz kanggo Rheinpark.

Museum lan Galeri

Cologne duwe salah sawijining koleksi museum lan galeri paling apik ing donya kanggo kutha sing ukurane. Uga museum seni lan arkeologi kelas donya, Cologne duwe loro museum seni seni ecclesiastical, loro sing manggon ing bangunan sing nggumunake arsitektur. Ana uga museum etnografis, museum coklat, Museum Olahraga Jerman lan tinggalane Romawi. Siji bisa tuku Card Museums saka salah sawijining museum kotamadya (kayata limang pisanan ing ngisor iki). Kertu kulawarga, nduwe hak 2 wong diwasa lan bocah cilik 2 (miturut 18) diakoni gratis ing saben museum kotamadya sajrone rong dina bukaan berturut-turut. Ing dina pertama validitas, bisa uga digunakake minangka tiket ing kabeh bus lan tram ing sistem transportasi VRS lokal.

Museum Ludwig

Museum Ludwig, Bischofsgartenstraße 1. Selasa nganti Minggu: 10AM - 6PM.

Museum seni modern, cedhak stasiun tengah lan Dom dadi pameran biasa sing pantes, uga pameran sementara.

Museum für Angewandte Kunst (Museum Seni Terapan). Selasa - Minggu: 11AM - 5PM. Museum für Angewandte Kunst nduwe koleksi barang desain populer, uga pameran sementara.

Wallraf-Richartz-Museum & Fondation Corboud, Martinstraße 39. Selasa nganti Minggu: 10 am nganti 6 sore, Saben Kemis nganti jam 9

Museum Wallraf-Richartz minangka galeri seni kanthi koleksi seni rupa wiwit jaman abad pertengahan nganti awal abad rong puloh.

Museum Römisch-Germanisches, Roncalliplatz 4 (Wujud ing sisih tengen Katedral saka fase utama. Selasa - Minggu 10 AM - 5 PM.

Museum Römisch-Germanisches nylidiki babagan sejarah Romawi ing Cologne lan tlatah sakubengé. Pandhuan tur musium iki pancen kurang banget lan bisa nggawe kunjungan katon kaya biasane ana ing Kakaisaran Romawi. Yen sampeyan bisa, ngumbara karo museum kanthi mandiri.

Rautenstrauch-Joest-Museum - Budaya Budaya, Cäcilienstraße 29-33. Selasa nganti Minggu: 10PM - 6PM Kamis: 10AM - 8PM.

Rhine-Westphalia mung siji etnologis musium, nduweni koleksi amerindian lan Australia sing apikPolinesia artefak.

Museum Schnütgen, Cäcilienstraße 29-33. F-Su & Tu-W 10: 00-18: 00, Th 10: 00-18: 00 (nganti 22: 00 ing Kemis pisanan ing wulan iki). Seni religius lan suci biasane wiwit abad tengahan, sing dununge ing gedhung gedhe saka 2010 sing uga nggabung karo gereja St Cäcilia.

Kolumba - Museum Diocesan, Kolumbastraße 4 - 50667 Köln. Museum seni Kristen. Wonder arsitektur lan pesta kanggo pikiran sehat; museum iki, dibangun kanthi koneksasi karo pondokan kuno kuil Maryam ing rubble ngemot pilihan seni religius lan kontemporer. Wigati kanggo ngunjungi ruangan inspirasi spiritual lan lorong sing indah liwat reruntuhan jaman biyen.

NS-Dokumentationszentrum (pusat dokumentasi kanggo Sosialisme Nasional)

Schokoladenmuseum (Museum of Chocolate), Am Schokoladenmuseum 1a, D-50678 Cologne. Opening hour: Tues. marang Jum. 10AM nganti 6PM Sabtu, Sun., preinan * 11AM nganti 7PM ditutup nalika Senin (* ndeleng informasi pengunjung) Selaji pungkasan siji jam sadurunge ditutup. Museum Coklat ing Cologne. Kunjungan cendhak nanging pameran sing menarik banget

Apa sing kudu ditindakake ing Cologne, Jerman

Sisih kuat Cologne yaiku budaya budayane.

Kölner Karneval (Karnival Cologne) - Perayaan paling gedhe ing Cologne yaiku karnaval ing musim dingin (utawa Fastelovend) ing wulan Februari. Miturut situs web pariwisata Cologne resmi: "Kemuncak kasebut yaiku karnaval ing dalan saka Weiberfastnacht (Dina Karnival Wanita), Kamis sadurunge Ash Rebo, kanthi tradisional dina kanggo wanita njupuk kontrol kutha menyang Karnevalsdienstag (Shrove Tuesday). Ing Rosenmontag (Shrove Senin) luwih saka siji setengah yuta wong lurung-lurung ing dalan-dalan Cologne kanggo nonton perarakan karo triad gila - pangeran, petani, lan prawan - saben taun. "Tanggal kanggo Karnival: 2016 Feb 4th nganti Feb 9th

Kölner Lichter (Cologne Lights) - cahya sing nyunar langit ing antarané kreteg Hohenzollern lan Zoo.

Kölner Seilbahn; Riehler Straße 180. Jam: April - Oktober 10 AM - 6 PM; Numpak sepur Aerial ngliwati kali Rhine, Jerman mung mobil kabel sing nyebrang kali!

Zoo; Riehler Straße 173. Jam: Musim Panas: 9 AM - 6 PM, Mangsa: 9 AM - 5 PM, Akuarium: 9 AM - 6 PM.

Phantasialand -Berggeiststr. 31-41 (Ing kutha Brühl). Jam: 9 AM - 6 PM, Rides mbukak ing 10 AM, Kantor tiket ditutup ing PM 4; - Phantasialand minangka papan sing nyenengake kanggo bocah-bocah lan uga nunggang nyenengake kanggo wong diwasa. Malah coaster roller Colorado Adventure disponsori dening Michael Jackson. Rong dina kasedhiya.

Claudius Therme, Sachsenbergstraße 1. 09.00-24.00. ing ngisor Kölner Seilbahn minangka Claudius Therme. Nglampahi sawetara jam sing nyenengake santai ing kolam renang ruangan ruangan lan ruangan, sauna, kolam renang kadhemen, lan liya-liyane. Towel kasedhiya kanggo nyewa lan panganan lan omben diwenehake ing situs.

Bioskop Metropolis, Ebertplatz 19. 15.00-24.00. Yen sampeyan pengin nonton film nalika ngunjungi Cologne lan sampeyan ora ngerti Jerman, iki bioskop kanggo sampeyan. Ing wayah sore nuduhake film ing basa pribumi, nanging biasane Inggris.

Pasar Natal. Ing wulan Desember, ana pirang-pirang pasar Natal ing sekitar Cologne, sing paling misuwur yaiku salah siji sing cedhak karo katedral lan sing ana ing Neumarkt (Markt der Engel - Market of Angels), nanging uga ana sing luwih cilik, spesialis sing ana kayata pasar dongeng lan pasar abad pertengahan.

Kantor wisata

Kantor Wisata Cologne, Unter Fettenhennen 19. MF 09: 00-22: 00, Sa-Su 10: 00-18: 00. Kantor Pelancong Cologne nawakake informasi akeh kanggo wong sing lelungan sing pengin ngisi jadwal karo kegiatan ing saindenging kutha. Takon babagan buku pandhuan sing kasedhiya, sing paling akeh nyedhiyakake informasi sing gratis kanggo gratis.

Spa lan Pijet

Mung eling yen ing gaya Jerman sing khas, kabeh wilayah sauna (diarani minangka Sansalandschaften, yaiku Sauna landscapes) dicampur (ora ana gandhengane Damentag sing aneh) lan kostum mandhi dilarang kanggo alasan kebersihan. Entuk jedhing (supaya sampeyan ora adhem ing njaba sauna) lan andhuk gedhe (kanggo dilebokake ing sauna sampeyan), nanging. Aja nggawe kesimpulan cepet: nuduh campuran ora ndadekake papan dosa kasebut, sebaliknya. Bayi dianggep minangka klambi sing cocog kanggo sauna, lan kabeh kedadeyan ing swasana sing disiplin, apik, aman lan hormat. Mungkin salah sawijining wujud peradaban Jerman sing paling dhuwur sing bisa dialami. Penggawen lan paketan pamandhi bakal diusir dening staf tanpa kualitase, dadi aja mikir manawa sampeyan bisa lolos karo main turis sing ora ngerti.

Apa sing kudu dituku

Globetrotter, toko sing adol mung kabeh sing ana hubungane karo lelungan (sandhangan, tas ransel, hiking & pindah gunung, buku, kemah, bokong turu ...) Dheweke nawakake kabeh merek gedhe, nanging uga duwe merek omah sing luwih terjangkau. Telung lantai lan kolam renang ing ngendi sampeyan bisa nyoba canoes, ruangan angin lan kamar es. Restoran lan jamban.

Ana akeh toko rekaman ing Cologne, nanging umume didhelikake ing kwartal sing dudu turis.

Skating dadi rame banget lan akeh skater ing Cologne.

Cologne duwe macem-macem restoran, Jerman lan liya-liyane.

Siji wong bisa mangan kanthi apik ing restoran Kölsch sing paling tradisional, lan nyatane minangka pengunjung, sampeyan kudu nyoba sawetara panganan lokal, sing cukup rustic, nanging sedhep, beya banget.

Tap tapel bir (Früh, Sion, Pfaffen, Malzmühle lsp. Ing kutha lawas sisih kidul Dom) kudu digatekake bab kasebut, sanajan ana sing larang regane.

Sampeyan biasane bakal nemokake sajian Rheinland sing khas ing Kneipen tradisional. Kelas kalebu:

  • Halver Hahn: slab gedhe dutch gouda kanthi gulung rai (Röggelchen)
  • Himmel und öd mit Flönz: sosis getih goreng karo kentang lecek ("bumi"), saus apel ("swarga") lan bawang goreng.
  • Soorbrode / Sauerbraten: gabungan marinated ing cuka karo raisins, biasane disaji karo kol abang lan kloss (kentang dumpling). Gabungan uga daging sapi utawa horsemeat, dadi sampeyan pengin takon dhisik ...
  • Dicke Bunne mit Speck: kacang putih sing digodhog nganggo irisan daging babi sing digodhog kanthi ndhuwur.
  • Schweinshaxe (panggang); Hämchen (dimasak): sikil babi, biasane sawetara monster (antara 600 nganti 1400 g, kalebu balung)
  • Rievekoochen / Reibekuchen: kue kentang goreng sing rata biasane ditawakake seminggu, lan disajikan karo macem-macem topping manis utawa gurih, sing bisa uga kalebu saos apel, Rübenkraut (sing padha karo bit sing padha karo treacle ireng) utawa salmon ngrokok karo krim horseradish.

Musium Mustard (sing ana ing sacedhake museum Chocolate) sing nampilake pameran gratis sing cendhak banget babagan mustar minangka papan sing apik.

Masakan Internasional

Yen sampeyan nggoleki cemilan, sampeyan bisa pindhah menyang salah sawijining papan ing Timur Tengah utawa Asia. Restoran Itali ing Cologne kayane nyoba ngupayakake kualitas sing luwih dhuwur tinimbang ing UK, sanajan bisa dibahas apa wae dheweke entuk, lan apa rega (asring rega 150-200% ing UK) dijaluk. Ana sawetara restoran India ing saindenging kutha, sing menehi beya sing adil, sanajan Inggris sing ngunjungi bisa uga rada kuciwa amarga yen budaya 'kari Jerman' ora padha karo Inggris ing 1960: menu ora gedhe lan beda-beda. uga ora ana regional lan spesialis, lan sanajan bahan-bahan seger, panganan tanpa dikatutake kanggo kurungan Jerman sing konservatif lan juru masak rada ragu-ragu kanggo menehi rempah-rempah sanajan sampeyan njaluk. Paling anyar, restoran Jepang lan Thailand wis dadi luwih umum; kalorone cukup larang.

Apa sing kudu diombe

Bir Cologne sing khas diarani "Kölsch" lan dilebokake ing bar ing sekitar kutha kanthi kacamata cilik, sing diarani "Stangen", saka 0.2l. Cara kasebut bir tansah seger lan adhem. Aja padha sumelang; Pelayan bakal cepet nggawa sampeyan sing anyar yen wis tuwa (meh) wis rampung. Ing bar tradisional liyane lan utamane bir, waiter (sing diarani "Köbes" nganggo basa lokal) malah bakal menehi sampeyan Kölsch seger tanpa dijaluk, dadi gampang banget bakal kelangan ngiringan babagan pirang-pirang omben. Dheweke bakal nyelehake garis pensil ing coaster sampeyan kanggo saben bir sing sampeyan ngombe, iki bakal dadi basis kanggo tagihan sampeyan, supaya aja ilang! Kanggo mungkasi bir supaya ora teka, tinggalake gelas sampeyan meh setengah kebak nganti sampeyan njaluk tagihan utawa masang coaster ing ndhuwur gelas kosong sampeyan.

Yen sampeyan tuku Kölsch, njupuk salah siji "Reissdorf", "Früh", "Gaffel" utawa "Mühlen", sing dirating paling dhuwur dening warga Cologne. Wong-wong sing nggolek bir kanthi rasa ngelu luwih angel nyoba Küppers (ana sawetara merek 30 luwih akeh).

Ana pirang-pirang bar lan pub sing bisa dipilih, supaya sampeyan bisa nginep sewengi teka saka siji bar menyang sabanjure

Bir lan Bike

Kaya ing kutha-kutha liyane ing Jerman, sampeyan bisa mlaku ngubengi kutha nalika sampeyan ngombe bir karo BeerBike lan seneng-seneng.

Kanggo bir tradisional, tekan Altstadt ing sekitar Dom, ing endi "Früh Kölsch" sing paling misuwur yaiku para pengunjung lan warga lokal. Sampeyan bakal nemokake wong akeh sing luwih enom ing "Hellers Brauhaus" ing Roonstraße, cedhak stasiun metro Zülpicher Platz utawa "Brauhaus Pütz" ing Engelbertstraße cedhak Rudolfplatz. Salajengipun "Päffgen", ing Friesenstraße ing bar kabeh cedhak Friesenplatz, lan "Mühlen" ing cedhak Heumarkt, papan bir tradisional nanging kurang turis tinimbang "Früh". Uga disaranake yaiku "Sion", yaiku merek sing kurang dikenal, nanging dijaluk dadi apik, sanajan sawetara penggemar bir nemokake kurang karakter saka 2007. Umume pub Altstadt sing rada wirang minangka "trap wisata" dening warga setempat, nanging: rega ing kene biasane luwih dhuwur tinimbang conto ing Zülpicher Straße.

Ana akeh bar modern lan ruang istirahat ing saindenging kutha. Liyane aliran utama ing Zülpicher Straße. Kanggo perkara sing luwih bebas lan nyenengake ing dalan iki, coba Umbruch (funky) utawa Stiefel (punky). Budget murah ing Aachener Straße ing jejere Moltkestraße metro sing apik, ora ngandhani, punky bar sing nampilake pilihan omben-omben lan asring dadi konser, puisi utawa sesi kabaret.

Akeh papan sing apik gayane ing suku suku Belgia ing antarane Aachener Straße lan Ring.

Tetep aman

Wisatawan kudu ngati-ati banget ing sekitar trainstasi kasebut, alun-alun caket lan Cologne Dom sing dadi pickpocketing sing terkenal lan penyalahgunaan narkoba karo geng lanang ing dalan enom. Uga ati-ati ing Cincin, sing kapenuhan klub lan wayah wengi ing dalan-dalan. Sajrone awan lan wengi, luwih becik dianggep ati-ati ing lingkungan njaba kayata Chorweiler, Porz, Seeberg, Ostheim, Bocklemünd, Ossendorf, lan Vingst. Umumé, aja nganti gelut lan aja adoh saka wong sing mabuk, lan manawa wanita ora kena diiringi ing wayah wengi ing sekitar stasiun tengah.

Papan sing cedhak kanggo dilawati

Bonn, mantan ibukutha Kulon Jerman dumunung amarga saka kidul lan gampang tekan karéta utawa Stadtbahn.

Brühl, sing meh dadi suburb ing Cologne, ngemot Istana Augustusburg sing wis diselehake ing Daftar Warisan Donya UNESCO. Kraton minangka salah sawijining karya penting Balthasar Neuman, lan ngemot salah sawijining interior Rococco sing paling apik ing jagad, sing penting minangka tangga utama. Uga ing papan yaiku Lodge mburu apik saka Falkenslust. Brühl bisa gampang ditandhani nganggo sepur ing sekitar 20 menit saka Cologne. Taman tema Phantasialand uga ana ing Brühl.

Dusseldorf

Königswinter: Kutha cilik ing Kali Rhine sing bisa dicekel nganggo kereta api. Misuwur kastil sing rusak amarga ing "Drachenfels" (Naga Rock) kanthi pemandangan sing apik banget ing Rhine (menyang Bonn lan Cologne).

Ruhr (Ruhrgebiet) Yen sampeyan kepengin banget ing industri sing abot, iki bisa dadi perjalanan sing bermanfaat. Dununge ana ing sekitar 100 km sisih lor Cologne. Wilayah kasebut, sing dadi pusat montan (batu bara lan baja) ing Jerman, bakal ngalami transformasi struktural lan kanthi bangga nampilake masa lalu industri ing Trail Heritage Industrial.

Zülpich - sawijining kutha cilik sisih kidul-kulon Cologne wiwit jaman Romawi. Nduwe museum sing nembe dibukak pusat ing budaya adus lan adus Romawi. Iki uga gapura menyang bukit alas ing wilayah Eifel.

Yen sampeyan pengin njelajah Cologne lan saubenging, jarak Cologne ing akhir minggu akhir minggu Jerman / Belgian / Belanda menyang tujuan manca, gampang diatur. Thaly nggarap sepur kecepatan kanthi cepet menyang Paris lan Brussels, lan Deutsche Bahn menyang Amsterdam, nggawe saben kutha mung sawetara jam. Sampeyan uga bisa lelungan menyang Maastricht (kutha ing Walanda kanthi pusat kutha sing apik ing ngendi Perencanaan Maastricht Uni Eropa ditandatangani ing 1992) kanthi rega murah kanthi njupuk sepur menyang Aachen banjur kanthi bis menyang Maastricht.

Situs web pariwisata resmi Cologne

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Cologne

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]