Jelajahi Dresden, Jerman

Jelajahi Dresden, Jerman

Jelajahi Dresden, ibukutha negara federal negara Saxony. Dresden mapan ing Kali Elbe lan minangka pusat industri, pamréntahan lan budaya, dikenal ing saindenging Bruehl's Terrace lan landmark bersejarah ing Old Town (Altstadt).

Dresden dadi kutha ing 1206 lan ngrayakake ulang taun 800 ing 2006.

Omah iki dadi panggedhene para raja lan raja Saxon, sing paling misuwur yaiku August der Starke (Augustus the Strong), sing kerajaan klebu Poland uga. Dheweke kepiye kulawargane Wettiner lan ana hubungane karo akeh kulawarga kerajaan Eropa liyane. Akeh bangunan wiwit jaman pamrentahane. Koleksi seni sing sugih dadi seksine kasugihan sing gedhe banget. "Madonna Sixtina," umpamane, tuku dening putra Agustus sing Kuat.

Dresden udakara udakara sepuluh yuta turis setaun, sing paling akeh saka Jerman. Zwinger dibangun manèh ing 1964, omahé Semper Opera ing 1985, lan landmark Dresden sing paling misuwur saiki, Frauenkirche, ing 2005.

Tingkat pariwisata internasional saya akeh, utamane saka AS lan China wiwit Dresden mandheg antarane Prague lan Berlin. Arsitektur, Loschwitz minangka suku urip sing paling menarik, sanajan dadi pemandangan sing cerdas.

Dresden bisa digayuh tanpa masalah nganggo mobil saka Jerman liyane. Iki wis salaras karo sistem dalan gedhe Jerman lan Autobahn anyar menyang Prague wis bubar rampung. Jaringan jalan apik banget lan akeh dalan sing wis diowahi maneh, utamane ing pusat kutha.

Nyawang

Ing sikil

Ing tengah, utamane ing bagean bersejarah ing Old Town (Altstadt), kabeh gampang diakses kanthi mlaku. Elinga yen pusat kutha ora dadi pusat geografis kutha.

Dresden duwe becak akeh (taksi sapeda), umume operasi ing sekitar Old Town. Dheweke nawakake layanan taksi khas (jarak cendhak) uga wisata kutha sing dipandu. Wiwit 2007 ana uga kreta kuda sing nawakake papan wisata.

Siji uga bisa nggunakake operator operator akeh. Tiket kanggo wisata kasebut bisa tuku ing sekitar kutha lawas saka macem-macem titik.

Apa sing bakal dideleng. Objek wisata paling apik ing Dresden, Jerman

Dresden minangka kutha sing apik banget lan semangat sing rame, utamane ing musim panas, yen sampeyan bisa ngormati setelan sing tenang ing pusat bersejarah. Sanajan Dresden luwih gedhe tinimbang Munich yen diukur miturut area, pusat bersejarah cukup kompak lan mlaku. Priksa manawa kanggo mriksa panggonan kasebut ing Dresden.

Frauenkirche. Gereja Our Lady asli asli dirusak nalika WWII; Nanging, wis dibangun maneh. Kota Coventry, sing diserang dening Luftwaffe ing WWII, nyumbang salib emas kanggo kubah pasamuwan. Bukak gereja paling dina saka 10: 00-12: 00 lan 1: 00-6: 00. Entri gratis. Priksa sawetara reruntuhan ing ruang paling ngisor. Aja kantun riko menara lan nggawa sepatu sing apik kanggo menek (yen ora, sampeyan ora bakal diakoni!) Jam sing padha dadi gréja terbuka.

Istana Zwinger. 10: 00-18: 00. Ditutup dina Senin. Istana baroque duwe nympheum, akeh patung Permoser, paviliun lonceng lan koleksi seni sing misuwur. Aja kantun "Alte Meister" - sampeyan bakal nemokake Madonna Sistina saka Rafael sing misuwur ing kono kalebu malaikat sing misuwur. Ana uga museum sing apik banget ing lengen raja Saxon, "Rüstkammer". Entri gratis menyang istana nanging sawetara koleksi kayata pameran porselin duwe biaya mlebu.

Gemäldegalerie Alte Meister (Galeri Gambar Old Master) Porzellansammlung (Koleksi Porcelain)

Salem Matematisch-Fisikikalischer (Kabinet Diraja Piranti Matematika lan Fisik)

Schloss und Grünes Gewölbe. Green Vault minangka museum ruang paling apik ing Eropa. Sampeyan bisa ndeleng mirah ijo paling gedhe lan pengadilan Aurengzeb lan permata makutha sing larang. Elinga yen iku sejatine loro museum, saben mbutuhake tiket sing kapisah: The Historic Green Vault (Historisches Grünes Gewölbe) misuwur amarga kamulyan ing kamar bandha bersejarah amarga ana ing 1733, nalika New Green Vault (Neues Grünes Gewölbe) fokus. perhatian ing saben obyek individu ing kamar netral.

SemperOper. Wisata ing Inggris ing 3pm; Wisata Jerman sedina. Salah sawijining omah opera sing paling apik ing donya. Akustik lan orkestra, Staatskapelle, apik banget. Sejarah kasebut ndeleng akeh operasional Wagner lan Strauss sing bengi pisanan ana ing kana. Priksa manawa bisa menehi tiket luwih dhisik. Sawetara karcis paling pungkasan kasedhiya saka kantor kothak sakdurunge kinerja diwiwiti. Kursi sing ora duwe tampilan apik banget, lan sampeyan bisa lungguh ing bangku ing mburi kursi, ing sisih ndhuwur auditorium gratis.

Lembah Elbe. Iki wis ana ing Daftar Warisan Donya UNESCO, nganti pamrentah mutusake kanggo nggawe jembatan Walungan Waldschlösschen jembar papat. Dadi saiki dikenal minangka "salah siji saka rong situs unes UNESCO ing jagad" isih dadi obyek wisata.

Dresden Neustadt. Apik banget, lingkungan nengsemake. Pilihan liya, bagean "pseudo-eksklusif" lan larang. Priksa festival Neustadt Bunte Republik ing wulan Juni. Nanging sampeyan ora kudu ngeculake sepeda tanpa kunci sing apik, amarga ana risiko kerusakan ing sepeda sampeyan uga mobil sampeyan, utamane ing bengi akhir minggu.

Quarter Dresden Baroque. Omah baroque sing nyata. Triwulan kasebut tekan saka "Panggonan Neustaedter Markt" nganti "Panggonan Albert Platz". Ing dalan Heinrichstrasse, dalan Obergraben lan Koenigstrasse, sampeyan bakal nemokake akeh toko antik, galeri, kafe, restoran, bar, fashion, desain & toko perhiasan. Ing waktu kasebut, sampeyan bakal nemokake macem-macem toko perabot sing apik lan luar biasa ing ngendi pemilik bakal ngladeni sampeyan. Iki minangka waktu kuantitas.

Elbwiesen (Kali Banks). Nuju bank-bank kali ijo (biasane), utamane ing wayah sore / wengi panas kanggo tampilan sisih lawas lan akeh wong sing main olahraga, duwe barbeku lan pesta. Ana asring konser gedhe lan layar film gedhe nawakake "bioskop ruangan."

Großer Garten (Taman Gedhe). Disaranake kanggo santai lan olahraga (rollerblades umum banget). "Paru-paru ijo" Dresden lan bisa digayuh kanthi nggunakake trem. Sampeyan uga bisa nitih sepur mini liwat taman.

Kunsthofpassage. Iki minangka jalur ing tengah Neustadt ing ngendi sampeyan bisa nemokake bangunan kanthi arsitektur banget kreatif, akeh toko cilik lan sawetara bar. Komplek sing apik saka njero ruangan kanthi artine dihiasi. Komplek nawakake galeri seni uga kopi. Sampeyan bisa nemokake ing kene bangunan sing misuwur sing "muter musik" nalika udan.

Fürstenzug. Lukisan porselin paling gedhe ing donya iki nuduhake (meh) kabeh putri lan raja Saxon kanthi jaran lan seragam parade sing apik. Iki ndadékaké "Stallhof" - papan turnamen pungkasan sing disimpen ing kastil Eropa. Ing musim dingin, Fürstenzug minangka lokasi pasar Natal sing romantis banget karo perapian gedhe.

Schwebebahn Dresden. Tramway pangeboman unik.

Gläserne Manufaktur (Pabrik Transparan), Lennestr. 1. MF 08: 00-20: 00. Pabrik transparan minangka situs ing ngendi Volkswagen mbangun sedan mewah Phaeton lan saiki e-Golf. Ana tur (basa Inggris) sing ditawakake Volkswagen.

Pfunds Molkerei, Bautzner Straße 79. Toko susu sing ana ing Guinness Book minangka toko susu sing paling apik ing donya. Dekorasi karo kothak gawenan gaweyan 247.90 kothak.

Zoo Dresden, Tiergartenstraße 1. Salah sawijining zona paling tuwa ing Jerman.

Museum lan Galeri

Museum Albertinum. Koleksi "Neue Meister" nampilake koleksi apik banget saka pelukis romantis (Caspar David Friedrich dll) nganti Rotloff lan Van Gogh.

Japanis Palais, (ing sisih lor sisih lor Elbe antara Augusbrücke lan Marienbrücke). Kraton kasebut dibom, lan ing negara sing wis dipulihake isih nduwe sawetara museum cilik, kalebu museum sejarah alam ing wilayah kasebut, museum prasejarah lan nampilake sandhangan endah (koleksi etnologis).

Museum Der Stadt Dresden (Museum Kota Dresden), Wilsdruffer Straße 2.

Kasematten, (ing sangisore Brühlsche Terrasse (Teras ing kali Elbe)). Apr-Oct M-Su 10: 00-18: 00; Nov-Mar10: 00-17: 00. Sisa saka bètèng lawas. Deleng sampeyan babagan benteng ing kutha Eropa abad pertengahan.

Museum Senckenberg Mineralogi.

Erich-Kästner-Museum. Darmabakti menyang Erich Käster sing lair lan tuwuh ing Dresden.

Museum Sejarah Militer. 10 am - 6 pm (Mo 9 pm); Rebo ditutup. Nduwe pirang-pirang barang lan mesin babagan sejarah militer Jerman - lan hubungan rumit negara karo angkatan bersenjata lan perang. 20,000m2. papan pameran ing jero ruangan lan ruangan lan saham pameran 1.2 yuta. Senin 6 - 9 pm gratis.

Museum Maria Maria von Weber, Dresdner Straße 44. Wed-Sun 1pm-6pm. Darmabakti menyang komposer Dresden sing paling misuwur.

Museum Kebersihan Jerman, Lingnerplatz 1 (Cedhak Gedhang Gedhe). Museum sing komprehensif darmabakti kanggo kabersihan ing macem-macem wektu lan budaya.

Kunsthaus Dresden, Rähnitzgasse 8. Balai pameran kanggo seni kontemporer.

Museum Leonhardi

Leonhardi Museum, Grundstraße 26. Koleksi seni seni DDR pribadi kalebu karya saka awake dhewe.

Galeri Kutha Dresden, Wilsdruffer Straße 2. Kesenian saka abad 16th nganti saiki.

Kunsthof Dresden, Görlitzer Straße 23. Pira-pira karya seni umum, galeri, toko adol seni.

Apa sing kudu ditindakake ing Dresden, Jerman

Nunggang salah sawijining pelaku paddle sing akeh operasi ing kali Elbe

Rollerblading utawa Rowing ing prau cilik ing Carolasee ing Großer Garten.

Wisata Kayu-Steamer. Diwiwiti kanthi tur sampeyan saka pier utama ing kraton lan mudhun menyang Meissen utawa munggah menyang Pillnitz utawa Saxon Switzerland.

Semper Opera - Sampeyan kudu menehi buku luwih dhisik.

Warga lan Kalurahan - mlaku-mlaku liwat akeh desa lingkungan kaya Blasewitz, Loschwitz, Kleinzschachwitz utawa Radeberger Vorstadt. Dheweke asring duwe pusat gaya desa, kayata: Strehlen banget cedhak karo Taman Großer.

Bustin Republik Neustadt (BRN) ('Colourful Republik Neustadt') - festival jalanan taun-taun sing akeh banget sing nggunakake bagian Drustden ing Neustadt ing wulan Juni. Festival kasebut kalebu pirang-pirang tahap sing nduwe musisi lokal kanthi macem-macem gaya. Riyaya kliwat ing wayah wengi nganti akeh papan sing nawakake macem-macem panganan lan omben-omben. Yen sampeyan ngrancang turu, mula luwih becik menehi saran papan ing njaba area Neustadt sajrone BRN.

Festival Dixieland - Festival Jazz paling gedhe ing Eropa. Biasane kedadeyan ing minggu kaping loro Mei (wiwit Mei 10-14 ing 2006) lan narik kawigaten band lan pengunjung saka saindenging Eropa, Amerika lan jagad. Musik sing akeh banget dimainake ing dek ndhuwur prahu paddle ing ngarepe Old Stadt.

Filmnächte (bengi Film) (Jun-Aug) - ing pinggir kali Elbe, persis ing kastil ing sisih liya kali. Layar film sing gedhe nawakake bioskop ing papan sing apik lan uga ana konser karo bintang populer. Maneh, iki minangka acara paling gedhe ing jinis Eropa!

Pasar Natal - Pasar Natal madhangi mangsa sing surem ing Dresden. Miwiti ing akhir minggu Advent pisanan, pasar Natal mbukak saben dina nganti Natal. Sajrone wektu kasebut, akeh pasar Natal mbukak ing saindenging kutha. Striezelmarkt, dumunung ing Altmarkt ing Altstadt, minangka pasar Natal paling tuwa ing Jerman lan paling gedhe ing Dresden. Priksa manawa kursi sing nawakake macem-macem trinket, kalebu tokoh kayu sing misuwur (Räuchermännchen) digawe ing Erzgebirge sing cedhak. Anget ngombe anggur sing enak saka Glühwein Buden. Nanging pasar iki rame karo turis lan barang-barang sing adol ana "0815" (mboseni).

Apa sing kudu dituku

Distrik blanja utama ing Dresden ngliwati Ferdinandplatz ing sisih kulon Sankt-Petersburger Straße sisih lor-kulon nganti Wilsdruffer Straße (nelusuri Altmarkt). Ing sisih kidul sisih kidul (Ferdinandplatz) minangka bioskop, pirang-pirang restoran, lan toko gedhung Karstadt sing gedhe (sing uga adol groceries). Ing mburi sisih lor yaiku mall sing ditutupi.

Ing wilayah ustußere Neustadt (sisih lor / wétan Albertplatz), akeh toko cilik sing nyedhiyakake buku, cathetan vinyl lan sandhangan.

Innere Neustadt (antarane Albertplatz lan Elbe, utamane Haupstraße lan Königstraße) luwih apik ing tingkat medium-nganti-mewah.

Apa sing arep dipangan

Ing tengah-tengah pusat sejarah lan utamane ing sekitar Frauenkirche ana sawetara restoran, sing nglayani macem-macem rasa. Bakal dingerteni, umume babagan iki overpriced, lan kualitas asring kurang. Ing tebing sisih lor Kali Elbe yaiku Neustadt, sing kalebu akeh klub, bar lan klub sing trendi, lan mayoritas restoran ing kutha kasebut. Umumé sampeyan bakal duwe luck sing luwih apik kanggo golek panganan sing cocog kanggo rega ing sisih lor Albertplatz ing Neustadt.

Pérangan wétan ing sisih wétan, ing Blaues Wunder, ana restoran sing luwih murah tinimbang Neustadt, lan dheweke uga seneng dadi kopi, lan panganan umume nyenengake lan murah.

Nalika ing Jerman priksa nyoba khusus sing ora dianggep utamane karo wong Jerman ing wiwitan. Dina iki, doner kebab biasane dadi jinis roti lapis ing pita (roti rata). Kebab doner jinis iki wis ana ing Istanbul wiwit udakara 1960. Kuku doner nganggo salad lan saos sing ditawakake ing pita, sing dadi utama Jerman lan jagad liyane, digawe ing Berlin Kreuzberg ing awal 1970, amarga persiyapan asli ora nyenengake karo rasa Jerman. Mula, minangka kebab "modern" ora pati beda karo sajian tradhisional kajaba jenenge, bisa diarani manawa kebab amarga umume wong ngerti manawa panganan "tradisional" kasebut.

Langkah sabanjure ing ndhuwur kebab doner umume wong Italia. Ana sawetara restoran etnik sing kasebar ing kutha kasebut, lan yen sampeyan lunga menyang sisih wetan kutha, sampeyan bakal nemokake akeh kafe lan Volkshäuser sing apik sing nyedhiyakake panganan sing enak.

Apa sing kudu diombe

Neustadt minangka papan sing populer banget, utamane kanggo wong enom. Nduwe macem-macem bar lan klub, kanthi macem-macem gaya. Utamane area ing sekitar Alberplatz diisi papan sing bakal ditindakake.

Wilayah sekitar Frauenkirche lan Dresden Castle banget populer karo turis. Sawetara restoran apik sing ana ing kana.

Tetep aman

Dresden aman banget ing umum. Sampeyan bisa mlaku-mlaku ing tengah-tengah kutha lan umume bagean liyane ing wayah wengi tanpa gawe kuwatir.

kontak

Kode telpon lokal yaiku 0351. Ana sawetara Kafe Internet ing tengah kutha. Salah sijine ing Altmarkt, ing jejere Subway lan liyane ana ing sisih mburi pusat "Altmarktgallerie" ing Altmarkt.

Njaluk metu

Bautzen (Budyšin), kutha lawas sing apik ing sisih wétan (kira-kira menit 45 karo mobil liwat Autobahn lan 1 jam kanthi kereta api)

Pagunungan Saxon Ore, hiking lan karya kerajinan (gawe dolanan, utamane dolanan Natal)

Glashütte minangka pusat manufaktur jam tangan wétan, karo macem-macem pabrik jam lan museum jam tangan sing apik. Udakara udakara jam 1 saka Dresden nganggo kereta api, lan bagian saka lelungan kasebut apik banget, nyusul ing kali liwat gunung.

Benteng Königstein. Salah sawijining benteng medeival pungkasan sing paling gedhe lan paling apik ing Eropa. Benteng kasebut dumunung ing sekitar 30 km saka Dresden lan bisa dicapai meh kabeh transportasi. Wisata ing kali Elbe ing salah sawijine pelapor-pelaku bersejarah "Sächsische Dampfschifffahrt" uga dianjurake banget.

Leipzig kurang saka siji jam liwat kereta api

Meißen - katedral abad tengah lan kraton lan omah menyang pabrik porselin Eropa pisanan.

Moritzburg - Bèntèng sing indah sing biyen digunakake nalika para raja moro

Pillnitz - kraton lawas lan musim panas lawas saka mantan raja Saxon. Tindakake dalan ing sisih Elbe menyang sisih wetan utawa numpak bis kutha kanggo mangkat. Suasana sing apik. Sampeyan bisa uga mbayar supaya bisa mlebu, nanging masalah iki durung rampung, amarga ana akeh wong sing nglawan.

Prague udakara rong jam maneh

Radebeul - Kutha sisih kulon Dresden karo Museum Karl May sing misuwur lan museum GDR papat lantai.

Radeberg - sawijining kutha cilik sing numpak S-Bahn cekak adoh saka Dresden. Omah saka Radeberger Brewery. Dheweke nawakake wisata sedina, kalebu ngrasakake ing pungkasan.

Saxon Swiss (Sächsische Schweiz) hulu ing pinggir kali Elbe minangka taman nasional kanggo hiking lan mendaki rock.

Bastei - Rusak alas kaki lan beteng dhuwur ing ndhuwur lembah kali Elbe kanthi pemandangan lembah, formasi rock lan kutha ing ngisor iki. Jembatan Bastei udakara 40km saka Dresden. Lelungan dina sing apik bisa kalebu Bastei lan Benteng Königstein

Tharandt lan Hutan Tharandt - kutha cilik 30min sisih kulon Dresden, kanthi kereta api langsung saka stasiun utama, ing ngendi fakultas perhutanan Universitas Dresden. Sampeyan bisa mlaku-mlaku munggah saka reruntuhan istana lawas wiwit abad 13 kanggo nduwe pemandangan sing apik, njupuk dalan sing dawa lan nyenengake ing kebon botani sing gedhe banget ing universitas lan ilang ing undhak-undhakan sing dawa ing ambane sing apik banget, tenang lan apik. alas ing Tharandt mlebu kutha, ngalahake diakses saka desa cilik Kurort Hartha. Pengin ngupayakake Dresden minangka petualangan sing apik kanggo uwal saka urip saben dinane.

Situs web pariwisata resmi Dresden

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

https://www.dresden.de/en/tourism/tourism.php

Watch video babagan Dresden

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]