Jelajahi Dusseldorf, Jerman

Jelajahi Dusseldorf, Jerman

Jelajahi Dusseldorf, sawijining kutha ing sisih kulon Jerman lan ibukutha negara ing Rhine-Westphalia Lor. Düsseldorf minangka salah sawijining pusat ekonomi ing Jerman lan mapan ing pinggir Kali Rhine ing wilayah metropolitan Rhine-Ruhr sing padhet, kanthi pedunung 600.000.

Kutha iki misuwur amarga acara hiburan wengi, karnaval, acara, blanja lan pameran busana lan perdagangan kaya Boot Messe (salah sawijining pameran perdagangan paling apik ing jagading kapal lan pesisir pantai) lan Igedo (pimpinan jagading busana). Saben taun, luwih saka 4 yuta wong ngunjungi pameran Kirmes sing nyenengake sing ditindakake sajrone dina 9 ing musim panas.

Dening mobil

Sing pengin nyopir ing pusat kutha kudu ngerti yen iku "zona lingkungan" padha karo sing ditemokake ing pirang-pirang kutha Jerman liyane gedhe. Mobil dibutuhake duwe stiker sing nyatakake kategori polusi mobil.

Ing sikil

Pusat kutha ora kalebu papan sing gedhe lan paling akeh yaiku mlaku-mlaku kanthi jarak.

Kantor informasi wisata utama dumunung ing Immermann-Strasse 65b (ngelawan saka stasiun utama). Kantor nomer loro yaiku Marktstrasse / Rheinstrasse (ing jero kutha lawas). Dheweke nawakake akeh brosur: tanggalan saben wulan acara, pandhuan kutha lan peta gratis kanthi rute mlaku-mlaku dirancang ing tema khusus (kayata, "Rute Art", "Düsseldorf ing 1 Hour") lan, paling ora, paling ora, pandhuan kanggo jinis. Sampeyan uga bisa menehi buku sing dipandu, lan nyathet yen ana uga wisata kanggo wong cacat lan budheg.

Kutha iki ambruk ing Perang Dunia 2, lan isih sithik bangunan lawas. Nanging, wong sing kepengin duwe arsitektur modern, bakal akeh sing bisa dideleng ing Düsseldorf. Kajaba iku, ana pirang-pirang seni seni modern ing umum, lan ing Stresemannplatz Square lan Rhine Bank, ana telapak tangan, dudu perkara pertama sing dikarepake bakal nemoni dina sing adhem ing wulan Oktober.

Apa sing bakal dideleng. Objek wisata paling apik ing Dusseldorf, Jerman

Kota Lama,

Kutha lawas (Altstadt). Kutha Old Düsseldorf misuwur. Meh rampung dirusak nalika Perang Dunia 2, dibangun maneh miturut rencana bersejarah ing tembok dhasar, sing katon kaya kutha sejarah. Saben omah waktu, kajaba ana siji - waca bab "Gereja Neander". Dina iki kutha lawas minangka mall blanja sing populer, lan ing wayah wengi lan akhir minggu dadi "tunjangan paling dawa ing jagad". Ing siji kothak persegi, sampeyan bakal nemokake babagan bar 260, toko kopi lan omah bir snug. Kutha lawas minangka omah "Altbier", bir sing paling dhuwur, segara. Dheweke ujar yen paling apik ing omah gedhong sejarah. Ing kono, "Köbesse" (dialek lokal: penunggu) bisa uga rada atos nanging kabeh ana anget. Yen kaca bir kosong "Alt" sabanjure teka tanpa sampeyan malah kudu mrentah. Kaping pisanan "Alt" teka tanpa kudu mrentah!

Para tamu manca bisa uga ora ngerti manawa ana pasrawungan ing antarane warga Düsseldorf lan tangga-tanggane ing Cologne. Dadi ora nate dhawuh "Kölsch" (bir entheng di Cologne) ing Düsseldorf. Yen sampeyan, sawetara wong bisa uga ora grapyak. Yen dheweke ndeleng sampeyan wong asing, mesthi ora bakal ngapura sampeyan, nanging bisa uga dadi masalah.

Piring gandum sing khas kaya Düsseldorfer Senfrostbraten (sawi panggang sawi), "Rheinischer Sauerbraten (daging babi sing disigar karo kismis), Halve Hahn (irisan rai, irisan keju, mustar lan gherkin) utawa Ähzezupp (sup kacang) ditawakake ing endi wae ing kutha lawas. Nanging saliyane bar lan panginepan, sampeyan bakal nemokake tampilan sing disaranake ing kutha lawas. Bolkerstrasse 56 minangka papan kelairan Heinrich Heine 1797 - 1856), puisi lan panulis lan warga Düsseldorf sing misuwur. Ing jejere kutha lawas yaiku Kali Rhine kanthi promenade sing apik.

"Schneider-Wibbel-Gasse" (Tailor-Wibbel-Lane) minangka jeneng jalur cilik ing njero kutha lawas, sing nyambungake Bolkerstrasse lan Flingerstrasse. Iki dikempalken karo restoran lan bar, umume nawakake panganan Spanyol-Amerika lan Latino-Amerika. Jalur kasebut dijenengi kanggo Tailor Wibbel, karakter utama play téater populer sing ditulis dening Hans-Müller Schlösser ing 1913. Wibbel wis nentang Napoleon lan, banjur dikirim menyang penjara. Nanging, dudu awake dhewe, asistene kasebut menyang kunjara miturut jenenge Wibbel. Sayange, asisten kasebut tiwas ing kunjara minangka asil penyakit. Wong-wong mau nyembur Wibbel, lan supaya bisa nyumurupi incognito kakuburane dhewe. Sawise pungkasan pendhudhukan Prancis, Wibbel bisa mbukak identitas kasebut lan dadi pahlawan lokal. Bolkerstrasse Across yaiku Wibble-Play-Watch. Saben dina, ing 11, 13, 15, 18 lan 21, iku nyritakake crita Tailor Wibbel. Ing mburi dalan liyane, ing cedhak Flingerstrasse, ana patung Wibble. Mlaku cedhak lan priksa patung. Apa sampeyan ndeleng mouse?

Ing njero kutha lawas, nanging ing endi wae ing kutha uga bakal nemokake lampu gas lawas sing apik banget. Düsseldorf duwe lampu bensin liyane tinimbang kutha liyane ing Jerman njaba Berlin.

Burgplatz (Castle-Square) mapan ing wates kutha lawas ing sisih Rhine. Salah sawijining wektu ing kene yaiku kastil Earl Berg, adipati Jülich-Kleve-Berg. Banjur kastil dibangun maneh menyang istana baroque, sing diobong ing 1872. Ing 1888 reruntuhan dicopot kanthi lengkap, mung ninggalake menara siji. Dina iki menara nduwe museum navigasi daratan. Toko kopi ing sisih ndhuwur menara menehi tampilan gedhe menyang Rhine lan kapal sing diliwati. Alun-alun kasebut dijenengi salah sawijining alun-alun paling apik ing Jerman sawise WW2.

Promenade ing tebing Rhine minangka salah sawijining sing paling apik ing Jerman, lan mapan ing sisih tengen, bank sisih tengen, amarga srengenge srengenge nyabrang ing sisih sedina muput (warga Cologne biyen ngomong bank sisih kiwa. saka Rhine minangka sing bener amarga pusat Cologne ana ing kana), Promenade dituntun saka Parlemen liwat Mannesmannufer, Rathausufer, Burgplatz, lan Tonhalle menyang Rhine-Park. Iki digawe kanthi mbangun trowongan ing 1993 lan nuntun mobil ing njero lemah, sacedhake kali dadi tliti. Umume gangways kanggo lelungan prau ing Rhine dumunung cedhak karo Burgplatz. Akeh kopi sing nawakake kursi ing njaba kanthi bisa nonton lan ditonton nalika cuaca apik. Trotoar promenade uga karya seni; desain ala sawijining nggambarake ombak ing kali.

Lambertus Basilika, sing dibangun nganggo bata kanthi gaya Gothic Lower Rhine, minangka sesawangan Düsseldorf. Utamane khas yaiku menara nduwurke tumpukan. Sanajan ana legenda sing ujar nggunakake arcade udan kanggo rekonstruksi sawise geni ing 1815, wong luwih ngerti. Udakara taun 100 kepungkur, ana panganten wanita nganggo busana pesta salju salju putih ing misbyah minangka prawan. Rasane isin menara nyingkirake. Dheweke uga ujar manawa bakal lurus maneh yen prawan sejatine katon ing misbyah. Kaya sing sampeyan ngerteni kanthi cetha, menara isih bengkong. Nanging nyatane warga kasebut seneng karo menara bengkok kasebut. Sawise perang, dheweke ngrancang maneh kaya bengkong kaya sadurunge. Gereja-gereja minangka pamondhokan pungkasan St. Apollinaris, penaung kutha.

Tindakake Jalan-Jalan Lambertus ing sandhing pasamuan menyang Stiftsplatz. Alun-alun mung ambegan sing nggambarake, mung 100 Meter ing njaba kutha lawas. Terusake ing Lambertus-Street, lan ing cedhak nyebrang karo "Liefergasse" sampeyan bakal weruh ing sisih kiwa ngarep omah sing apik banget. Ana akeh ngarep apik ing Düsseldorf, nanging iki ana sing paling apik.

Neander-greja uga duwe sejarah dhewe. Pedunung Rhinelands utamane Katulik, lan Protestan lan anggota Gereja Reformasi kudu akeh larangan. Pungkasane kontrak Rheinberg ing 1682 menehi prakteke kanggo agama bebas. Iki nyebabake konstruksi omah gereja Reformed ing Bolkerstrasse ing 1683 ing gaya baroque awal kanthi façade sing disederhanakake. Sanajan Protestan lan anggota gereja reformasi duwe hak mbangun pasamuwan dhewe, nanging ora disenengi. Dadi pasamuan anyar kudu dibangun ing pekarangan bangunan sing wis ana, saengga ora katon saka dalan. Nanging dina iki sampeyan duwe tampilan greja saka Bolkerstrasse amarga bangunan sing ndhelikake mung siji ing kutha lawas sing ora dibangun maneh sawise perang. Ing 1916, pasamuwan entuk jeneng Neander-Church.

Neander - yen jeneng iki ngelingake sampeyan prasejarah sampeyan pancen bener. Wong sing jenenge Joachim Neander nyambut gawe dadi asistèn pandita kanggo komunitas agama sing ngrubah Düsseldorf antarane 1674 lan 1679. Dheweke dadi misuwur minangka komposer chants akeh. Kanggo inspirasi, dheweke asring ngunjungi lembah alam bébas lan alami ing sisih wétan Düsseldorf. Kanggo ngurmati dheweke, lembah iki jenenge Neander-Valley ing sekitar 1800. Ing Lembah iki yen ing 1856 ditemokake balung prasejarah, wong Neandertal sing misuwur.

Tugu Kota

Monumen Kutha ing Burgplatz minangka karya seni Bert Gerresheim, sing disumbang dening masarakat "Düsseldorfer Jongens" ing dina ulang taun 700th ulang tahun dhasar kutha. Minangka kaleidoskop sejarah lokal, diwiwiti ing sisih kiwa kanthi perang kejem Worringen, tandha dokumen dhasar dening kuping Berg ing tengah lan sawetara adegan ing sisih tengen kalebu popo 4. Antarane wong-wong mau ndeleng Nikolaus IV sing ngangkat Gereja St. Lambertus menyang biara kanon. Pameran pasar dituduhake, nanging uga barang perdagangan Düsseldorf. Tugu iki kebak simbol. Sampeyan kudu nyedhaki lan njupuk rincian. Sampeyan uga kudu mundur sawetara langkah. Pikirake wong-wong sing ngetutake penunggang jaran apokaliptik ing sisih kiwa. Lengane dadi nomer 1288, taun perang ing Worringen. Nalika perang, Earl of Berg, Adolf V, nglawan uskup Agung Cologne, Sigfried saka Westerburg. Warga Düsseldorf lan, angel mangertos yen sampeyan ngerti babagan hubungan angel ing antarane kutha-kutha kasebut, warga Cologne sing didukung Adolf V. Peperangan kasebut rampung karo kamenangan saka kuping lan warga kasebut.

Ing sisih tengené tugu kasebut ana kali sing cilik, jenengé Düssel sisih lor. Menehi kutha dadi jeneng (Düsseldorf tegese desa ing Düssel). Balustrade minangka karya seni Bert Gerreshein. Iki uga kebak simbol.

Hall Hall lan Jan Wellem ing ngarep

Balai kutha bersejarah ing Düsseldorf tanggal wiwit abad 16th. Wiwit iku omah parlemen kutha. Bangunan kasebut dumadi saka telung bagean; ana wisata sing dipandu gratis saben dina Rebo jam 15: jam 00. Dheweke bakal nuduhake sampeyan dewan dewan, balai Jan-Wellem lan dewan resepsi Walikota Lord ing ngendi dheweke menehi dhuwit recehan perak kutha lan lukisan-lukisan seniman Domenico Zanetti lan Johannes Spilberg.

Ing ngarep balai kutha ana tugu pemilih Johann Wilhelms II, (1658-1716) kanthi jaran. Warga kasebut nyebutake kanthi seneng marang Jan Wellem. Tuguipun minangka arca patung ekuestrian paling penting ing sisih lor Alps. Amarga hubungane karo dinasti Eropa lan kanthi kekuwatan nandur modal dheweke dadi wong sing penting. Nalika kerja bareng karo pemilihan liya, dheweke milih Kaisar Jerman. Dheweke dadi wakil saka raja baroque pompous. Ing 1691 dheweke nikah karo Anna Maria Luisa de 'Medici (1667-1743). Jan Wellem tilar donya ing 1716, kuburané ana ing St. Andreas-Church. Jan Wellem ngundhakake pangembangan Düsseldorf, mulane warga warga isih tresna marang dheweke. Tugu kasebut temen maujud dening Gabriel Grupello ing 1711.

Cast Boy

Ing sisih pasar alun-alun, ing bayangan Jan Wellem, minangka patung bocah cilik kasebut. Dheweke ujar manawa sadurunge pemeran tugu tugu Jan Wellem, Grupello ngerteni manawa jumlah logam ora cukup. Iki supaya bocah kasebut njaluk warga kanggo menehi sumbangan saka logam mulia kaya garpu salaka utawa dhuwit recehan. Dheweke entuk akeh supaya cast bisa rampung kanthi becik. Amarga matur nuwun, dheweke uga duwe patung. Siji sing sampeyan deleng dina iki dirancang dening Willi Hoselmann lan temen maujud ing 1932.

Media Harbour. Ing sisih kidul kidul promenade Rhine, sampeyan bakal nemokake landmark paling anyar ing Düsseldorf, Media Harbour. Tilas pelabuhan kasebut ganti wujud seprapat karo restoran, bar, toko kopi, diskotik lan hotel. Plondhongane adhedhasar campuran lawas lan anyar. Bangunan sing dilindhungi kaya depot, tembok guling lan lingkungan industri kanthi jejeg karo arsitektur modern. Ana bangunan sing dibangun dening Frank O. Gehry, Claude Vasconi utawa David Chipperfield. Utamane bangunan Gehry mbentuk praupan suwene waktu.

Mbok manawa sampeyan wis ndeleng para wong lanang sing ngadeg ing kolom pariwara, sing diarani wali suci. Ana sangang sanga, iki minangka proyek artis Christoph Pöggeler (lair ing 1958 ing Münster / Westphalia). Manungsa diilangi saka rutinitas saben dinane lan dilebokake ing tlapak sikil, dadi bisa diweruhi maneh minangka individu lan uga ngrujuk klompok-klompok masyarakat kaya bocah-bocah, para pengusaha, wong-wong sing ora duwe bisnis lan wong liya. Posisi patung kasebut yaiku:

  • Man Bisnis: Joseph-Beuys-Ufer, Düsseldorf 2001
  • Marlis: Stromstraße, WDR, Düsseldorf 2001
  • Saperangan I: Burgplatz, Düsseldorf 2002
  • Wisata: Kaiserswerther Straße, Düsseldorf 2003
  • Rama lan Anak: Oststraße, Düsseldorf 2003
  • Photographer: Hauptbahnhof, Düsseldorf 2004
  • Saperangan II: Berger Allee, Düsseldorf 2004
  • Stranger: Schlossufer, Düsseldorf 2005
  • Pengantin: Schulstraße / Ecke Citadellstraße, Düsseldorf 2006

Menara Rhine 240m dhuwur ing sisih kali Rhine, cedhak karo Pelabuhan Media. Nawakake tampilan 360-degree saka restoran, ing 172 m. Restoran kasebut kakehan regane, nanging prelu menehi perjalanan sing apik.

Carlstadt dumunung ing sisih kidul kutha lawas, yaiku hubungan antara lan Harbour Harbour gaya. Akeh omah-omah ing Carlstadt duwe fasad baroque, sing menehi kuartet khusus. Akeh seniman duwe atelier ing kana. Sampeyan uga nemokake butik-butik, barang-barang kuno, lan toko seni sing akeh umume ing Bilker-Strasse. Toko tambahan lan bar kopi ing Hohe Strasse. Aku uga nyaranake mlaku-mlaku ing Citadellstrasse, Schulstrasse lan ngliwati Anna-Maria-Luisa-de 'Medici-Square. Lurung-lurung iki menehi bakar paling asli nalika madeg. Pusat Carltadt ist Carls-Square. Mangkene pasar ing dina minggu, warga lan turis kaya ngene. Dheweke nawakake panganan, permen, kembang lan kriya populer.

Kanthi milih pemilih Carl Theodor arsitek, Nicolas de Pigage ngrancang lan ngetrapake taman umum pertama ing Jerman, sing jenenge Hofgarten. Dadi prototaip saka Taman Inggris ing Munich. Ing bagean paling tuwa ing Hofgarten sampeyan nemokake Jröne Jong (dialek lokal, tegese bocah ijo). Saka ing kono, "Tunggang Aliran" ndadékaké jedhing menyang Jägerhof, sing saiki ana omahé Museum Goethe. Wong seneng bangku taman awake dhewe ing Riding Alley. Lan pungkasane paling ora Hofgarten omah sawetara patung seniman kondhang.

North-Park, ing sisih tengen dalan Rhine ing kutha sisih lor, minangka salah sawijining Taman utama ing Düsseldorf. Sing paling menarik yaiku taman Jepang ing jero, hadiah komunitas Jepang marang warga negara kasebut. Ing babagan 5000 kothak meter sampeyan bakal nemokake conto hortikultur Jepang kanthi Unsur tradisional kayata watu, wit, grumbulan, blumbang lan jembatan. Entri gratis.

Ing kuartal Oberkassel yaiku EKO-House, omah budaya Jepang. Candi Buddha pertama lan unik Eropa, sing dikelilingi sawetara Bangunan kaya TK lan perpustakaan. Taman iki gaya kaya taman Jepang. Ana wisata sing dipandu, nanging yen sampeyan ngelingake kamulyan ing lokasi kasebut ora bakal ngalangi sampeyan ora mlebu ing wayah awan. Alamat: Brüggener Weg 6, 40547 Düsseldorf.

Benrath Palace and Park. Corps de Logis minangka bangunan pusat maison de plaisance ing swiwi telu, sing dibangun kanggo Pamilih Palatine Carl Theodor dening taman lan direktur bangunan Nicolas de Pigage. Konstruksi rampung ing 1770: minangka karya seni lengkap sing nyawiji arsitektur lan alam ing siji konsep sing tumpang tindih, lan dirating minangka salah sawijining istana sing paling apik ing jaman rococo. Taman ing cedhak Kraton iki pancen gedhe banget, meh kabeh meter persegi 62,000.

Königsallee. Dalan utama Düsseldorf diarani "Kö" dening warga lan kasusun saka rong dalan sing dibahagake ing kanal.

Kaiserswerth. Kaiserswerth minangka salah sawijining bagean paling tuwa ing kutha Düsseldorf lan mapan ing sisih lor kutha lan ing sabrang kali kali Rhine. (Ubahn mandheg: Klemensplatz) Kaiserswerth dadi papan dununge Kaiserpfalz, istana sewu taun, lan akeh bangunan bersejarah liyane kaya Kaiserswerther Diakonie, yaiku papan ing ngendi karya Florence Nightingale sing misuwur. Liwat bangunan bersejarah, pemandangan sing indah, kafe lan cedhak karo Rhine, Kaiserswerth minangka papan sing sampurna kanggo ngenteni awan sing santai tanpa pusat kutha.

Benrather Schlosspark, Benrather Schloss Allee. Iki taman gedhe kanthi istana sing apik, Musium, Bibliothek, kafe lan patung sing apik lan uga taman sayur, ing ngendi sampeyan bisa tuku sayuran regional. Benrather Schlosspark (Schloss tegese Istana) dumunung ing wilayah kidul Düsseldorf, sing diarani Benrath. Omah kasebut ing kraton kesenengan Elector Palatine Charles Theodore lan garwane Countess Elizabeth Auguste saka Sulzbach, dibangun dening Nicolas de Pigage saka 1755 nganti 1770. Bangunan utama bisa dibukak kanggo tur dipandu. Loro-lorone wing loro museum wiwit 2002: Museum kanggo Taman Seni Eropa ing swiwi wétan lan Museum Sejarah Alam ing swiwi kulon. Bangunan iki diubengi kebon lan tlaga sing apik banget. Rhine, kanthi pesisir cilik lan area sing apik, uga bisa tekan taman kasebut.

Apa sing kudu ditindakake ing Dusseldorf, Jerman

Altstadt. ateges "kutha lawas," saka Düsseldorf apik banget. Ing kene, sampeyan bisa nemokake bir Alt sing misuwur, sing ditemokake ing bir tradisional kayata "Uerige", "Füchschen", "Zum Schlüssel" utawa "Schumacher" (turis lan warga lokal asring pub Old City, nggawe campuran pribadi lan lincah pribadi ).

Königsallee, (U-Bahn mandheg: Steinstr./Kö). Distrik blanja iki, sing dikenal minangka "Kö", dikenal internasional kanggo toko fashion tingkat tinggi. Kadhangkala diarani minangka "Juara-Élysées Jerman".

Film-Museum, Schulstraße 4. Mart-Sun 11-17, Wed 11-21.

Museum Hetjens / Deutsches Keramikmuseum, Schulstrasse 4. Mart-Sun 11-17, Wed 11-21.

Teatermuseum, Hofgärtnerhaus, Jägerhofstrasse 1. Mart-Sun 13-20: 30.

Stadtmuseum, Berger Allee 2. Mart-Sun 11-18.

Schifffahrtmuseum Düsseldorf, Burgplatz 30. Mart-Sun 11-18. Museum pengiriman ing menara istana lawas. 3 €.

Kunstsammlung NRW, Grabbeplatz 5. Tue-Fri 10: 00-18: 00, Sat-Sun lan Preian 11: 00-18: 00. Kunstsammlung NRW duwe rong bangunan, K20 ing Altstadt lan K21 ing pusat bandar Düsseldorf. K20 nduwe koleksi seni abad 20 sing apik, kalebu Picasso, Klee, Richter, Kandinsky, lan Warhol. K21 nduwe koleksi seni modern sawise 1960, utamane saka seniman lokal. Entri gratis ing wayah Rebo pisanan ing wulan iki.

Acara

Düsseldorf minangka kubu Karnival sing kuat. Musim 5th diwiwiti ing 11.11. jam 11: jam 11 kanthi serah kunci kunci kutha menyang wanita. Nanging karnaval utama mlaku saka Karnaval Senin nganti Ash Rebo. Yen sampeyan duwe kasempatan aja kantun parade ing Karnival Senin ing wulan Februari. Wigati uga sanajan Carnival Senin ora liburan umum, akeh toko lan papan liya kanthi efektif dianggep.

Nacht der Museen Setaun setaun, kaya ing pirang-pirang kutha ing Jerman liyane, Night of Museum disusun dening Kutha Düsseldorf lan perusahaan konsultasi Ernst & Young.

Pasar Natal. Pasar Natal taunan, sing dadi pusat ing saindenging Altstadt. Coba Gluehwein (anggur cukur) lan Bratwurst (sosis panggang ing roti roti.

Kirmes. Antarane akhir minggu 2nd lan 3rd ing wulan Juli ana pameran sing nyenengake ing tebing Rhine. Sampeyan bakal nemokake ana pesisir roller, rodha Ferris, jinni mabur lan uga paling ora kebon bir. Uga Tembikai didol ing endi-endi. Iku pameran paling gedhe ing Rhine lan nyenengake banget. Senin, sing diarani Senin pink, yaiku dina wong lesung lan wanita. Dina Jumuah iku tampilan kembang api.

Saben taun ing akhir April ewu pelari saka Jerman lan saka kabeh ndonya teka Marathon Düsseldorf sing dibukak kanggo kabeh wong. Kanggo peserta dibutuhake registrasi. Pamirsa tampi saben-saben.

Lawang gratis menyang K20 lan K21 saben dina Rebo ing wulan iki.

Konser saben dinane. Ana konser musik saben dina saka band indie sing luwih cilik sing main ing papan lan proyek sing paling menarik ing kutha.

Apa sing kudu dituku

Sadawane dalan utama ing Königsallee, ana akeh butik cilik. Rantai toko departemen Jerman sing paling umum (Galeria, Karstadt, Saturn, C&A, Peek lan Cloppenburg) kabeh ana ing lintasan Liesegangstrasse / Schadowstrasse.

Sing seneng karo gaya trendi kudu ngunjungi waktu Flingern, utamane Ackerstrasse. Bubar waktu kasebut wis ganti saka omah dadi distrik kreatif, nawakake toko kaya sing trendi sing bakal sampeyan temokake ing Berlin. Uga distrik Pempelfort (Tußmannstrasse) lan Bilk (Lorettostrasse) nuduhake manawa ana adegan busana ing jejere omah fashion internasional.

Killepitsch minangka omben-omben lokal kanthi rempah-rempah (sing diarani "Kräuterlikör"). Alkohol iki duwe warna abang getih lan digawe saka kombinasi buah, woh wohan beri, herbal, lan rempah-rempah.

"Löwensenf" (Mustard) - Salah sawijining produser sing paling misuwur ing Jerman Mustard dumunung ing Düsseldorf. Gerah, toko mustar khusus, karo area mustar, ana ing Düsseldorf-Altstadt (sawetara sawi apik kasedhiya ing papan iki: contone "Altbier Mustard", "Chilli Mustard", "Strawberry Mustard", lsp)

"Botol saka Altbier" - Siji souvenir utawa hadiah sing apik yaiku botol lokal Altbier. Breweries biasane adol botol kasebut kanthi langsung ing gastronomi.

Pasar llea ing Aachener Platz, Ulenbergstraße 10, 40223 Düsseldorf-Bilk. Saben dina Sabtu wiwit jam 6 esuk ana markas flea ing Aachener Platz ing Düsseldorf-Bilk. Sabanjure kanggo ngurmati antik lan Fashion Vintage, uga ana kafe sing lucu kanthi Music live saka musisi lokal lan internasional.

Apa sing kudu diombe

Düsseldorf dikenal amarga akeh bar ing wilayah kutha (Altstadt). Nyatane, akeh wong sing nyebutake Altstadt minangka "bar paling dawa ing jagad iki" ("Längste Theke der Welt"). Minuman sing paling umum yaiku "Altbier" utawa mung "Alt." Bir gelap iki, sing dilayani ing kaca tingal cilik, kasedhiya ing restoran apa wae ing kutha kasebut. Altbier mung ditrapake ing bir ing sekitar Düsseldorf. Ing Altstadt, sampeyan bisa nikmati Schlüssel, Uerige, Schumacher, lan Füchschen bir, ing restoran bir tradisional. Pelayan ing restoran tradisional iki diarani "Koebes." BolkerStrasse, Flingerstrasse (Uerige), Ratingerstrasse lan Kurzestrasse minangka papan utama ing ngendi sampeyan nemokake macem-macem jinis pub lan bir. A variasi saka Altbier diarani Krefelder. Iku Altbier karo Coke.

Sajrone wulan panas, Altstadt bakal urip maneh sawise kerja. Wong sing ngadeg ing njaba pub lan nyenengake bir lan perusahaan sing apik. Iki bakal dadi utamane ing dina Rebo dina Ratingerstrasse. Lurung bakal dikempalken kebak wong kanthi swasana sing nyenengake. Dadi waspada sanajan kaca sing rusak ing dalan sing ditundha. Nanging yen sampeyan duwe kasempatan kanggo lunga, aja kesusu.

Kejabi Altstadt, sing bisa uga dianggep kaya gawean tiruan, ana uga liyane papan ing saindenging kutha supaya bisa nggawe bir utawa koktail. Sajrone sawetara taun kepungkur, Medienhafen (Media Harbour) wis dadi salah sawijining kwartal sing misuwur; utamane ing mangsa panas. Wilayah liyane, sing ora turis kalebu Pempelfort (Nordstrasse), Unterbilk (Loretto Strasse, Düsselstrasse), Oberkassel (Luegallee), lan Düsseltal (Retherstrasse).

Njaluk metu

Bonn - mantan ibukutha (West) Jerman dumunung amarga saka kidul lan gampang tekan karéta utawa S-Bahn

Königswinter - kutha cilik tekan mobil

Cologne

Augustusburg Palace and Gardens

Brühl - meh suburb ing Cologne lan ngemot Istana Augustusburg sing wis diselehake ing Daftar Warisan Donya UNESCO. Kraton minangka salah sawijining karya penting Balthasar Neuman, lan ngemot salah sawijining interior Rococco sing paling apik ing jagad, sing penting minangka tangga utama. Uga ing papan yaiku Lodge mburu apik saka Falkenslust. Brühl bisa gampang dituju nganggo kereta api. Taman tema Phantasialand uga ana ing Brühl.

Ruhr (Ruhrgebiet) - Yen sampeyan kepengin weruh industri berat lan / utawa budaya industri, iki bisa uga dadi perjalanan sing migunani. Dununge ana sekitar 50 km sisih lor Düsseldorf. Wilayah kasebut minangka pusat montan (batu bara lan baja) ing Jerman bakal ngalami transformasi struktural lan nampilake warisan industri sing ora kanthi bangga ing Trail Heritage Industrial.

Jelajahi Dusseldorf, Jerman lan sawetara kutha internasional

Amarga jarak cedhak Düsseldorf karo lelungan akhir minggu tapel wates Jerman / Belgian / Walanda menyang tujuan manca, gampang diatur.

Amsterdam

Paris

Brussels

Situs web pariwisata resmi Dusseldorf

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Dusseldorf

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]