Jelajahi Jerman

Jelajahi Jerman

Jerman resmi: Republik Federal Jerman; Jerman: Bundesrepublik Deutschland minangka negara paling gedhe ing Eropa Tengah. Watesan ing sisih lor sisih lor Denmark, ing sisih wetan dening Poland lan Republik Ceko, ing sisih kidul dening Austria lan Swiss, lan ing sisih kulon sisih kulon France, Luxembourg, Belgia lan Walanda. Jerman minangka federasi negara 16, kanthi meh padha karo wilayah sing duwe budaya lan budaya unik.

Jelajahi Jerman minangka salah sawijining negara Eropa sing paling akeh pengaruh ing budaya, lan salah sawijining kekuwatan ekonomi utama ing jagad iki. Dikenal ing saindenging jagad amarga teknik presisi lan produk berteknologi tinggi, mula disenengi karo para pengunjung amarga pesona kuno lan "Gemütlichkeit" (coziness). Yen sampeyan duwe persepsi Jerman minangka mung homogen, sampeyan bakal kaget karo akeh wilayah lan bhinéka lokal.

Sajarah

Akar sejarah lan budaya Jerman bali menyang suku Jerman lan sawise iku menyang Kakaisaran Romawi Suci. Wiwit jaman pertengahan, Jerman wiwit dibagi dadi atusan negara cilik. Iki minangka perang Napoleon sing miwiti proses penyatuan, sing rampung ing 1871, nalika sebilangan karajaan Jerman independen sadurunge ngahiji ing pimpinan Prusia kanggo mbentuk Kakaisaran Jerman (Deutsches Kaiserreich). Ketelapan Jerman iki tekan sisih wétan nganti tekan jaman saiki Klaipeda (Memel) ing Lithuania lan uga nyakup wilayah Alsace lan Lorraine ing jaman modern-Prancis, bagean cilik saka wétan Belgia (Eupen-Malmedy), sawijining wilayah tapel wates cilik ing kidul Denmark lan luwih saka 40% saka Polandia kontemporer. Kekaisaran rampung ing 1918 nalika Kaiser Wilhelm II kepeksa nyulik nalika kekalahan Jerman ing pungkasan Perang Dunia I (1914-1918) lan diterusake dening Republik Weimar sing cekak lan lara. muspra kanggo ngrampungake negara liberal, progresif lan demokratis. Amarga kasunyatan republik enom ngalami masalah ekonomi sing gedhe banget saka perang, kayata: krisis hiperinflasi saka 1921-23, pambayaran reparasi amarga ilang perang, bebarengan karo aib budaya sing dikalahake. ing Perang Donya I, para ekstremis politik saka kiwa lan tengen ngatasi masalah organisasi sing ana ing Konstitusi Weimar, ndadékake pesta Nazi dipimpin dening Adolf Hitler ngrebut kakuwatan ing 1933.

ekonomi

Jerman minangka tenaga ekonomi sing nduwe ekonomi paling gedhe ing Eropa. Sanajan ana populasi sing sithik, dadi eksporter paling gedhe kaloro ing saindenging jagad.

Pusat finansial saka Jerman lan bawana Eropa yaiku Frankfurt am Main, lan uga bisa dianggep minangka salah sawijining hub lalu lintas udhara sing paling penting ing Eropa, kanthi operator flag flag Jerman Lufthansa sing dikenal minangka dudu mung operator, nanging minangka merek sing bergengsi. Frankfurt nampilake garis langit sing apik banget karo akeh bangunan tinggi, sing ora umum kanggo Eropa Tengah; kahanan iki nyebabake kutha dijenengi "Manhattan". Kuwi minangka omah saka Bank Pusat Éropa (ECB), dadi pusat Euro, mata uang supra-nasional sing digunakake ing saindenging Uni Eropa. Bandara Internasional Frankfurt Rhein-Main minangka bandara paling gedhe ing negara kasebut, dene Bursa Saham Frankfurt (FSE) minangka bursa saham paling penting ing Jerman.

budaya

Minangka republik federal, Jerman akeh negara sing disentralisasi, sing ngrampungake beda budaya antarane wilayah kasebut. Sawetara wong lelungan, mung mikirake bir, lederhosen lan Oktoberfest nalika Jerman kasebut, nanging budaya alpine lan bir sing misuwur ing Jerman biasane fokus ing Bavaria lan Munich. Ing kene bir biasane digunakake ing liter liter 1 (biasane ora ing pub lan restoran,). Oktoberfest taunan minangka festival sing paling kerep ditawani Eropa lan pameran paling gedhe ing donya. Ing wilayah kidul-kulon ing Jerman, kondhang kanggo wilayah anggur sing akeh tuwuh (kayata Rheinhessen lan Palatinate) lan Bad Dürkheim ing 'Rute Anggur Jerman' (Deutsche Weinstraße) ngatur festival anggur paling gedhe ing saindenging jagad kanthi pengunjung 600,000 saben taun.

Mobil minangka simbol bangga nasional lan status sosial ing Jerman, kaya ing negara liya. Mesthine produsen kayata Audi, BMW, Mercedes-Benz, Porsche lan Volkswagen misuwur kanthi internasional, kualitas, safety, sukses lan gaya. Kualitas kasebut cocog karo jaringan jalan raya Jerman sing apik banget kalebu jaringan Autobahn sing misuwur, sing akeh bagean tanpa watesan kacepetan sing narik driver sing keluwen. Ana turis kacepetan sing teka ing Jerman mung kanggo nyewa mobil olahraga endah lan balapan mudhun autobahn. Sing nggumunake amarga ukuran, Jerman minangka jaringan motor nomer enem sing paling gedhe ing donya. Jerman uga duwe jaringan sepur sing paling cepet - InterCityExpress (ICE).

Wong Jerman umume mesra, sanajan stereotaip kasebut bisa dadi kasar lan kadhemen kadang bener. Cukup sopan lan tepat lan sampeyan bakal apik.

regions

Jerman minangka republik federal sing dumadi saka negara-negara 16 (disebut "Bundesländer" utawa dipendek karo "Länder" ing Jerman). Telu Bundesländer iku sejatine kutha-negara: Berlin, Bremen, lan hamburg. Negara-negara kasebut bisa dikelompokake kanthi geografis kaya kapacak ing ngisor iki.

Jerman Lor (Bremen, Hamburg, Saksonial, Mecklenburg-Pomerania Barat, Schleswig-Holstein). Bukit sing ndhemeni angin lan tujuan liburan sing populer ing pesisir Laut Lor lan Laut Baltik.

Jerman Kulon (North Rhine-Westphalia, Rhineland-Palatinate, Saarland). Negara anggur, kutha modern lan riwayat industri abot banget dipotong dening Lembah Rhine lan lembah Moselle sing apik banget.

Jerman Tengah (Hesse, Thuringia). Jantung ijo Jerman, kanthi sawetara kutha sejarah lan finansial sing paling penting lan alas Thuringian kuna.

Jerman Wétan (Berlin, Brandenburg, Saxony, Saxony-Anhalt). disorot dening ibukota eksentrik lan bersejarah, lan dibangun Dresden bersejarah, "Florence ing Elbe".

Jerman Kidul (Baden-Württemberg, Bavaria). Ireng Ireng, Swiss Swiss, Distrik Tlaga Franconia, Hutan Bavarian, Bavarian Alps lan Tlaga.

kutha

Jerman duwe akeh kutha sing menarik kanggo wong sing seneng lelungan; kene mung sepuluh sing paling misuwur:

  • Berlin - ibukutha sing digabung maneh lan semangat maneh saka Jerman; dikenal amarga divisi kasebut nalika Perang Dingin dening Tembok Berlin. Dina iki, metropolis macem-macem kanthi klub wengi, toko elegan, galeri lan restoran
  • Bremen - salah sawijining kutha sing paling penting ing sisih lor Jerman, kutha kuno minangka irisan sejarah
  • Cologne - kutha sing diadegake Romawi 2000 taun kepungkur kanthi katedral gedhe, gereja Romanesque, lan situs arkeologi
  • Dortmund - mantan Steel lan Beer City saiki misuwur ing bal-balan, budaya industri, blanja lan pasar Natal paling gedhe ing Jerman.
  • Dresden - sapisan diarani 'Florence on the Elbe' lan misuwur ing donya kanggo Frauenkirche lan mbangun pusat bersejarah dirusak nalika Perang Donya II
  • Dusseldorf - Ibukutha fashion Jerman uga nawakake arsitektur anyar sing apik lan petugas wengi
  • Frankfurt Jog saka Bank Pusat Eropa (ECB), kanthi garis langit Manhattan ("Manhattan")
  • hamburg - Kutha paling gedhe nomer loro ing Jerman misuwur amarga pelabuhan, budaya liberal lan toleran, lan Reeperbahn karo klub wengi lan kasino
  • Munich - Ibukutha lan tenaga listrik Bavaria nggabungake teknologi tinggi kanthi seni rupa, belanja kelas donya, hiburan malam sing sregep lan Oktoberfest, lan minangka gerbang menyang Alps
  • Kutha lawas Nuremberg wis dibangun maneh, kalebu Bèntèng Kaiserburg Gothic. Dolan maring papan rapat pesta Nazi, Pusat Dokumentasi lan Ruangan Pengadilan 600 (papan kanggo Uji coba Nuremberg)

Tujuan liyane

  • Bèntèng Münster (dina iki digunakake Universitas)
  • Pesisir Segara Baltik (Ostseeküste) - pantai pesisir lan pasir kanthi pulo sing apik kayata Rügen.
  • Bavarian Alps (Bayerische Alpen) - omah ing Istana Neuschwanstein sing misuwur, lan resor ski lan salju salju paling apik ing Jerman. Perjalanan tanpa gunung lan sepedaan gunung. Passion Play desa Oberammergau.
  • Ireng Ireng (Schwarzwald) - wilayah sing duwe pucuk gunung, pemandangan panorama, iku swarga kanggo turis lan hiker.
  • Pulo Frisian Wétan (Ostfriesische Inseln) - rolas pulo ing Segara Wadden; Borkum minangka pulo sing paling gedhe miturut wilayah lan populasi.
  • Swiss Swiss (Fränkische Schweiz) - salah sawijining tujuan lelungan paling tuwa ing Jerman, iki diarani seniman romantis sing ujar landskap kasebut minangka kaendahan estetika Switzerland. Sanajan pemandangan padha kaya ing switchzeland, rega bisa uga dadi lawan. Amarga "Fränkische Schweiz" minangka salah sawijining bagean paling murah ing Jerman.
  • Harz - gunung cilik ing Uplands Tengah Jerman, misuwur amarga tambang perak bersejarah lan kanggo kutha-kutha apik ing Quedlinburg, Goslar lan Wernigerode.
  • Lake Constance (Bodensee) - pojok sing apik banget ing Eropah Tengah, menehi olahraga banyu lan kutha-kutha lan desa sing apik kanggo dikunjungi.
  • Lembah Rhine Tengah (Mittelrheintal) - bagean Kali Rhine minangka Situs Warisan UNESCO ing antarane Bingen / Rüdesheim lan Koblenz lan misuwur amarga anggur.
  • Jalan Romantik (Romantische Straße) - rute tema ing jarak 400 km ing Jerman kidul sing dilewati akeh istana sejarah, ing antarane Würzburg lan Füssen. Eropah lawas lan urip!

Dening mobil

Jerman nduwe jaringan sing misuwur ing dalan lan Autobahnen (dalan motor) sing ora ana tol utawa biaya kanggo mobil (truk kudu mbayar), nanging rega bensin tetep dhuwur kanthi pajak.

Stasiun bahan bakar sing ana ing autobahn cepet lan trep lan biasane nampa kartu debit / kredit internasional, nanging minangka aturan, bahan bakar umume luwih larang. Stasiun sing kurang diumumake minangka "Autohof" ing njaba Autobahn, sing adol kilometer utawa kurang saka dalane lan asring uga menehi panganan murah sing murah kanggo para profesional. Sampeyan uga bisa nyimpen sawetara Euros kanthi ngisi mobil ing stasiun bahan bakar sing ana ing kutha-kutha cilik utawa ing deso - mung ngerti manawa stasiun bensin cilik ora nrima kartu debit / kredit internasional, dadi tetep awis!

Kabeh bandara Jerman nawakake layanan sewa mobil lan umume perusahaan sewa utama sing digunakake ing lokasi meja

Nyewa mobil kasedhiya ing umume kutha, lan sewa sewulan (ing Jerman) umume diijinake kanthi rantai sing luwih gedhe tanpa biaya tambahan. Nalika nyewa mobil, kudu eling yen umume mobil ing Jerman duwe kotak gear manual (stick-shift), saengga sampeyan pengin takon mobil nganggo kotak gear otomatis yen sampeyan digunakake kanggo jinis kasebut. Pembalap sing nyetujoni lisensi sing mbatesi nyopir kendharaan transmisi otomatis ora bakal bisa nyewa mobil panularan manual.

Umume sewa mobil nglarang mobil nggawa menyang negara Eropa wétan, kalebu Poland lan Republik Ceko. Yen sampeyan ngrancang ngunjungi negara-negara kasebut, sampeyan bisa uga milih nyewa mobil ing kana, amarga watesan kasebut ora ditrapake kanthi cara liyane.

Dhiskusi

Basa resmi Jerman yaiku Jerman.

Kabeh Jerman sinau basa Inggris ing sekolah, dadi sampeyan kudu bisa melu Inggris ing papan liya utamane ing tilas Jerman Kulon. Akeh wong – utamane ing industri pariwisata lan wong terpelajar sing luwih dhuwur- uga ngomong Prancis, Rusia utawa Spanyol, nanging yen sampeyan ora bisa ngomong basa Jerman, Inggris tetep dadi taruhan paling sampeyan. Malah yen salah sawijining anggota staf ora nganggo basa Inggris, sampeyan bisa uga nemokake wong sing nindakake lan luwih seneng mbantu sampeyan.

Babagan Jerman

Objek wisata paling apik ing Jerman lan apa sing kudu dilakoni ing Jerman

Apa sing bakal dituku ing Jerman

Apa sing kudu dipangan ing Jerman

Apa sing kudu diombe ing Jerman

Public holidays

Ing preinan nasional, toko ditutup lan transportasi umum mlaku ing tingkat sing luwih murah. Liburan nasional yaiku 3rd Oktober, kanggo ngeling-eling Reunifikasi Jerman tanggal iki ing 1990. Ana rong preian natal, Desember 25th lan 26th. Dina Natal liburan saka 2 pm utawa 4 pm, gumantung ing Bundesland. Sing padha karo ing Taun Anyar, nalika Day Taun Anyar minangka preinan. Apik dina Jumuah (Karfreitag), Minggu Paskah (Ostersonntag) lan Paskah Senin (Ostermontag) minangka preinan umum, uga dina Minggu Minggu (Pfingstsonntag) lan Whit monday (Pfingstmontag). Preinan liyane gumantung ing Bundesland. Biasane preinan beda karo pangakuan utama negara. Misalake Day Reformasi Day (Oktober 31st) yaiku preinan ing Brandenburg, Mecklenburg-Western Pomerania, Saxony, Saxony-Anhalt lan Thuringia, dene katone All Saint's Day (November 1st) yaiku preinan ing Baden-Wuerttemberg, Bavaria, Rhine Lor. -Westphalia, Rhineland-Palatinate lan Saarland. Negara-negara kanthi mayoritas katolik ana sawetara preinan liyane tinimbang Bundesländer sing dikuasai demonstran.

bab

Bangsa Jerman netepi pirang-pirang nilai sing ana ing babagan tertib, privasi lan ketepakan. Dheweke ngormati lan ngupayakake kesempurnaan ing kabeh aspek urip.

Jerman duwe reputasi sing ora pantes amarga "kadhemen", nanging ing kasunyatan sing adoh saka kabeneran. Komunikasi langsung, lan ngobrol chit ora digatekake kajaba ana kabutuhan mutlak. Mula, ora umum wong Jerman bisa komunikasi karo wong liya. Sawise sampeyan ngrampungake alangan tartamtu, wong Jerman dadi anget, tampi lan tulus.

Internet

Kafe internet umume biasa lan cilik, bisnis lokal. Sampeyan bisa uga ora duwe masalah nemokake paling ora ing kutha cilik utawa desa gedhe. Toko telpon asring uga nawakake akses internet.

Umume hotel nawakake akses internet gratis kanggo tamu, nanging kecepatan diwatesi lan bisa uga ora cocog kanggo ndeleng lan nggunakake halaman / aplikasi kanthi cepet. Internet kanthi kacepetan dhuwur premium kasedhiya - asring ing tarif sing wis dipotong, saengga konfirmasi akses lan tarif karo hotel sadurunge nggunakake.

Ing pirang-pirang kutha, ana proyek kanggo nyedhiyakake papan bebas "komunitas" kanggo jaringan nirkabel.

Ruangan penumpang ing sawetara bandara lan stasiun sepur pusat uga nyedhiyakake akses internet menyang para pelanggan.

Perpustakaan umum asring nawakake akses Internet, nanging biasane ora gratis. Perpustakaan mbukak kanggo umum kanthi gratis; njupuk omah buku bisa uga njaluk kertu pelanggan kanthi rega sing murah, sanajan. Wigati Perpustakaan Nasional ing Leipzig, Frankfurt am Main lan Berlin ora gratis. Kanggo njelajah Jerman kanthi lengkap, umur bisa uga ora cukup…

Dhaptar Warisan Donya Unesco

Situs web pariwisata resmi Jerman

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Jerman

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

obyek wisata germany

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]