Jelajahi Frankfurt, Jerman

Jelajahi Frankfurt, Jerman

Jelajahi Frankfurt sing minangka pusat bisnis lan finansial ing Jerman lan kutha paling gedhe ing negara Hesse Jerman. Kutha iki dikenal kanggo skyline futuristik lan bandara paling sibuk ing Jerman.

Dumunung ing kali Utama, Frankfurt minangka ibukutha finansial Continental Eropah lan pusat transportasi Jerman. Frankfurt minangka omah saka Bank Pusat Eropa lan Bursa Saham Jerman. Salajengipun, dadi tuan rumah sawetara acara perdagangan paling penting ing donya, kayata Frankfurt Auto Show lan Frankfurt Book Fair.

Frankfurt minangka kutha kontras. Pengusaha bank, siswa lan coola sing apik kanggo ana ing kutha sing ana sawetara bangunan pencakar langit sing paling dhuwur, paling gedhe ing Eropa ing jejere bangunan lawas sing dijaga kanthi apik. Pusat kutha, utamane alun-alun Römer, lanskap budaya lan museum ing River Main, nggawe jutaan turis saben taun. Ing sisih liya, akeh wilayah ing wilayah sing diantemi, kayata Bockenheim, Bornheim, Nordend lan Sachsenhausen, kanthi lurung-lurung lan taman abad kaping 19th sing apik banget asring ditarik karo pengunjung.

Frankfurt minangka papan ing autobahns utama lan alur sepur Jerman. Babagan 350,000 wong-wong ing kutha saben dina, saliyane wong 710,000 sing sejatine manggon ing kene. Kanthi bandara sing paling gedhe - nomer telu paling gedhe ing Eropa - iku gapura menyang Jerman lan kanggo akeh wong uga minangka titik pertama kedatangan ing Eropa. Salajengipun, minangka hub prangko kanggo sesambungan ing Eropa lan penerbangan antar benua.

Frankfurt minangka kutha sing paling maneka warna ing Jerman lan nduwe persentase paling dhuwur ing negara kasebut: babagan 28% (710,000) pendhudhuk Frankfurt ora duwe paspor Jerman lan 20% liyane minangka warga Jerman alamiah.

Frankfurt dadi omah ing pirang-pirang museum, teater, lan opera kelas donya.

Nalika ngunjungi

Wektu paling apik kanggo Frankfurt yaiku pungkasan musim semi nganti awal musim gugur. Panas cenderung srengenge lan anget ing sekitar 25 ° C (77 ° F). Nanging, siyap kanggo musim panas banget nalika ngubengi 35 ° C (95 ° F) uga kanggo udan sing entheng. Winter bisa dadi kadhemen lan udan (biasane ora luwih murah tinimbang -10 ° C / 14 ° F). Arang arang ing Frankfurt dhewe.

Yen sampeyan kepengin nginep sewengi, sampeyan bisa ngindhari kaping-pirang dina pameran perdagangan, amarga iki bisa nggawe akomodasi sing cocog kanggo tugas. Sing paling gedhe yaiku Frankfurt Motor Show (Automobil-Ausstellung) saben rong taun ing pertengahan wulan September lan Book Fair (Buchmesse) saben taun ing pertengahan wulan Oktober.

Apa sing kudu ditindakake ing Frankfurt, Jerman

Berpartisipasi ing sawetara wisata gratis kaya Frankfurt Arsitektur Foto Wisata utawa wisata berjalan gratis alternatif Frankfurt

Ing musim panas, mlaku-mlaku ing sadawane kali Main minangka sing apik. Akeh wong sing bakal nglampahi awan sing awan utawa mlaku-mlaku ing pekarangan utawa muter Frisbee utawa bal-balan. Minangka wilayah sing cukup sepi, amarga mikir ing jero kutha. Kafe lan restoran sing cedhak-tengah ngidini sampeyan ngombe. Kalemahane mung bisa dadi akeh nalika cuaca apik; nyoba lunga sajrone jam kerja ing sawijining minggu kajaba sampeyan lagi golek wong akeh.

Main tower, Neue Mainzer Straße 52 - 58. Duwe tampilan sing narik ati saka skyscraper iki.

Frankfurt Operasi, Unter Gamelage 11. Ora bakal bingung karo bangunan Alte Oper sing bersejarah, bangunan modern iki sing arep dideleng kanggo ndeleng pagelaran opera. Pagelaran subsidi negara nggawe papan iki minangka papan sing cukup terjangkau kanggo ndeleng produksi sing bermutu tinggi.

Runcing es es, Am Bornheimer Hang 4. Es kanggo olahraga amatir utawa nonton game hoki es dening tim lokal.

Téater Inggris, Gallusanlage 7. Deleng dolanan ing teater basa Inggris paling gedhe ing benua Eropa.

Lumaku mlaku ing City City (Stadtwald) ing sisih kidul Frankfurt. Kanthi udakara udakara 48 kothak, dianggep minangka hutan utama kutha paling gedhe ing Jerman. Enem papan dolanan lan sangang kolam dadi kebon sing dadi turis populer.

Coba cider lokal "Apfelwein", utamane sing digawe dening Possmann. Edisi "Frau Rauscher" nduweni rasa alami sing nyenengake kanthi ragi sing isih ana.

Bioskop bioskop Cinestar Metropolis nampilake film ing basa Inggris.

Go nglangi ing Titus-Thermen utawa Rebstockbad. Loro-lorone duwe fasilitas whirlpool lan sauna. Utawa ngunjungi kolam renang ruangan umum utawa ruangan umum liyane ing Frankfurt. Sawetara komplek sing luwih gedhe ing njaba wates kutha kalebu Taunus-Therme ing Bad Homburg lan Rhein-Main-Therme ing Hofheim.

Sportpark Kelkheim minangka kompleks fasilitas olahraga sing nampilake kursus tali tinggi, golf (ora ana syarat sing dibutuhake), pendhaki njero ruangan lan ngisin-isini, squash, lan kegiatan liyane.

Ga ing ndhuwur Gunung Feldberg, gunung paling dhuwur ing Taunus. Ndhuwur ing menara pengamatan ing Feldberg. Yen kadhem, adus coklat panas nganggo krim (Heiße Schokolade mit Sahne) ing kiosk menara.

Distrik lampu abang kanthi brothel gedhe, bioskop porno lan bar dumunung ing sisih wétan stasiun sepur utama.

Ballet Wiliam Forsythe. Balet modern ing Frankfurt.

Pameran

Pameran perdagangan Frankfurt dikenal wiwit ditindakake ing taun 1160. Messe Frankfurt minangka salah sawijining pusat pameran paling gedhe ing saindenging jagad, sing nampilake aliran pameran sing terus-terusan cilik, gedhe lan akeh banget - Motor Show nggambar meh yuta pengunjung. Umume pameran dibukak kanggo masarakat paling ora sawetara wektu, lan bisa dadi apik banget yen ana pengalaman sing kepenak yen sampeyan kepengin banget duwe tema. Messe duwe stasiun sepur dhewe, Messe, mandheg mandheg saka Stasiun Railway Tengah. Tiket maju kanggo pameran asring ngidini nggunakake gratis transportasi umum RMV. U4 / U5 menyang stasiun Messe / Torhaus; sepur menyang pameran perdagangan bakal diumumake ing basa Inggris.

Frankfurt Book Fair (Frankfurt Buchmesse). Acara paling gedhe ing industri penerbitan donya, sing ditindakake saben wulan pertengahan wulan Oktober. Frankfurt Book Fair nduweni sejarah sing dawa, sing pertama dianakake ing taun 1485, ora suwe sawise mencet cetak Gutenberg ing toko Mainz nggawe buku luwih gampang tinimbang sadurunge. Rong dina pungkasan (Sa-Su) dibukak kanggo masarakat umum, kanthi adol buku sing diidini mung dina Minggu. Ing taun-taun kepungkur, dina-dina umum ing Pameran Buku uga nggambar kontesen penggemar manga / anime sing akeh banget, mula akeh sing nduwe karakter favorit! Fotografi diidini, nanging sawise njaluk ijin.

Frankfurt Motor Show (Internationale Automobil-Ausstellung). Pameran motor paling gedhe ing saindenging jagad lan acara paling gedhe Frankfurt, sing ditindakake saben rong taun, sabanjure tanggal 2019. (Ing sawetara nomer sing ana, pertunjukan kasebut ditindakake ing Hannover.)

Apa sing kudu dituku

Frankfurt minangka papan sing apik kanggo blanja, amarga ngrampungake turis lan uga warga lokal, saéngga sampeyan bisa nemokake apa-apa saka haute couture supaya murah, lan umume kemungkinan blanja ing tengah. Mayoritas toko mbukak nganti 8PM, sanajan ana toko pusat kutha sing luwih gedhe bisa ditutup ing 9 utawa 10PM. Umumé, toko ditutup nalika Minggu.

MyZeil (Pusat blanja)

The Zeil minangka dalan blanja utama ing Frankfurt lan nyatane minangka salah sawijining dalan blanja sing paling sering ing Eropah. Wilayah kasebut nyedhiyakake toko departemen kayata Galeria Kaufhof lan Karstadt, komplek blanja kaya Zeilgalerie lan MyZeil (arsitektur sing luar biasa!), Lan akeh toko liyane. Priksa uga sawetara dalan sing ana ing sekitar, kayata Liebfrauenstraße, Schillerstraße, Kaiserstrasse. Nuju ing Goethestraße kanggo blanja kanthi cepet.

Kleinmarkthalle: balai pasar karo produk panganan lokal lan internasional, sing ana ing Hasengasse 5-7 (ing tengah kutha antara Zeil lan Berliner Straße)

Schweizer Straße: toko cilik, tradisional karo panganan lokal.

Berger Straße: toko lan kafe trendi sing luwih cilik.

NordWestZentrum: pusat blanja modern ing sisih lor Frankfurt. Akeh toko ing kono uga bisa ditemokake ing area Zeil tengah.

Leipziger Straße: toko cilik.

Pasar Flea: Dina Sabtu ing kali ing Sachsenhausen. Wiwit sekitar 10: 00 lan terus nganti 14: 00 ing wektu kasebut biasane ditutup ing lalu lintas.

Hessen-Center: pusat blanja lawas sing luwih target ing populasi lokal.

Pasar Tani ing Konstablerwache: saben Kemis (10: 00-20: 00) lan Setu (8: 00-17: 00)

Schillermarkt: pasar groseri lokal, saben dina Jumuah wiwit 9: 00-18: 30.

Apa sing arep dipangan

Mesthi ana restoran ing saindenging Frankfurt. Salah sawijining wilayah sing bisa dimangerteni yaiku sing diarani Fressgass (terjemahan harfiah bakal dadi "munching alley"). Jeneng dalan sing bener yaiku Grosse Bockenheimer Strasse. Minangka jeneng sing diarani, Fressgass duwe akeh kafe, restoran, lan toko panganan panganan. Tlatah sing populer kanggo mangan sawise blanja saben dina. Tekan sepur menyang stasiun Hauptwache utawa Operasi Alte. Ing pungkasan Mei nganti awal wulan Juni (tanggal pas beda saben taun), Fressgass Fest ditindakake kanthi adeg panganan, bir murah lan musik live.

Apa sing kudu diombe

Frankfurt minangka kutha enom ing ngendi sosialisasi lan pesta tansah dhuwur ing agenda kasebut. Sachsenhausen, Bockenheim, Bornheim, Nordend lan pusat kutha minangka tumindak utama. Pusat kutha kalebu kabupaten lampu abang sing rada alus-sing dipimpin dening polisi lan pejabat dewan lokal - cedhak stasiun utama. Klub strip kaya Golden Gate Frankfurt populer kanggo conto, partai sarjana / bachelorette ing akhir minggu lan sendi padha ing jarak. Priksa rega ngarep supaya ora ngatasi masalah karo bouncers sawise.

Amarga bank lan lelungan bisnis ing wengi ing Frankfurt dipérang dadi pesta upmarket utawa partai siswa alternatif. Umume sandhangan kudu luwih apik tinimbang pasar rata-rata Jerman - sneakers bisa uga ora ditrima ing sawetara papan.

Nalika klub berprofil biasane mbukak nganti jam esuk, bar ing sekitar 23: 00-01: 00 lan klub-klub cilik ing 03: 00-04: 00 sajrone Sabtu bengi. Paling apik kanggo bingar kabeh-wengi yaiku Alt-Sachsenhausen amarga akeh bar ing kono bakal tetep mbukak nganti srengenge.

Alt-Sachsenhausen, bagean ing pinggiran kidul Sachsenhausen ing kali Utama, kondhang amarga bar lan Kneipen (jinis Bar Jerman) nglayani "keahlian regional" Ebbelwoi (dialek lokal kanggo "anggur apel", kadhangkala disebutake Ebbelwei) . Nanging, dina iki umume para turis. Pilihan sing apik ing Alt-Sachsenhausen yaiku Dauth-Schneider, Struwwelpeter lan Lorsbacher Thal. Pilihan liyane ing Sachsenhausen yaiku ing Textorstrasse, rong menit mlaku ing sisih kidul, ing ngendi sampeyan isih bisa nemokake baris asli sing bisa diwenehake kanggo warga lokal (Germania, Kanonensteppel, Feuerraedchen).

Ora misuwur kaya "Alt-Sachs", nanging uga dikenal, yaiku Bornheim (sing ana ing sisih lor) sing uga ana sawetara cider kaya kebon bir ing 'Berger Straße' lan wilayah sekitar. Sawetara papan anggur-apel sing populer ing Bornheim yaiku Solzer, Zur Sonne lan Zur Schoenen Muellerin.

Ana akeh klub ing Frankfurt sing cocog karo wong bisnis lan ngatur acara perusahaan.

Ana sawetara kopi Internet ing Frankfurt kanthi macem-macem rega lan kualitas.

Wi-Fi gratis ing warung kopi luwih umum nanging umume bisnis mbutuhake tuku panganan lsp. Akeh hotel liyane nawakake akses Internet nanging biasane dibayar.

Njaluk metu

Mainz - Omah Gutenberg ing Rhine, kanthi kutha lawas sing dijaga kanthi apik, 45 min.

Wiesbaden, kutha spa sajarah lan ibukutha negara sing sugih.

Rüdesheim am Rhein - ing sisih kidul Lembah Rhine lan Rheingau, 73 min.

Darmstadt - tilas omah saka Hesse, kutha lawas sing apik, arsitektur seni nouveau

Kaisar Antoninus Pius Kepala ing Gerbang Utama Saalburg

Bad Homburg - kutha spa sing cedhak karo kubu Romawi Saalburg sing ana ing daftar pusaka UNESCO

Nauheim Bad - bangunan seni seni lan panggonan ing ngendi Elvis Presley tetep ing Angkatan Dharat (1958-1960)

Heidelberg, kanthi kraton lawas lan kutha lawas sing apik banget, 55 min.

Cologne, omah ing Karnival Cologne lan katedral sing misuwur, jam 1

Büdingen: pusat kutha abad pertengahan

Hiking

Yen kepengin banget nguping gunung, tekan ing gunung Taunus sing cedhak, Vogelsberg (gunung geni) utawa Odenwald. Jelajahi Frankfurt lan sampeyan bakal nemokake manawa ana rasa kanggo saben wong lelungan.

Situs web pariwisata resmi Frankfurt

Watch video babagan Frankfurt

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]