Jelajahi Yunani

Jelajahi Yunani

Jelajahi Yunani, minangka tujuan liburan klasik kabeh-wektu ing taun. Apa sing ora disenengi babagan Yunani.

Yunani minangka negara sing ana ing persimpangan ing Eropa, Asia, lan Afrika ing sisih kidul lan sisih wétan Eropa kanthi jumlah kira-kira 12 yuta.

Athens iku ibukutha negara lan tujuane 365 dina.

Yunani duwe 11th pesisir paling dawa ing saindenging jagad sing dawa, kanthi luwih saka pulo 2000, sing ana ing sekitar 220. Wolung puluh persen Yunani dadi pegunungan.

Yunani dianggep dadi papan kelairan peradaban Kulon, dadi bapak demokrasi, literatur, filsafat, drama, obat, ilmu pengetahuan, matematika antara liya lan pungkasan nanging paling ora bisa dadi Olimpiade.

Yunani uga dikenal kanthi tlatah wengi lan pesisir ing pantai ireng Santorini marang resor partai ing Langkawi. Wong nganggep manawa Yunani minangka tujuan musim panas, sing bener, nanging uga musim dingin.

Santorini kapilih dadi "Pulo Paling apik ing Donya" ing Perjalanan lan Wektu luang.

Langkawi teka ing nomer lima ing kategori Eropa.

Preinan ing Yunani cocog kanggo kabeh wong. Apa sampeyan seneng srengenge lan pesisir, pantai, sejarah, alam, ski, menek gunung ing Yunani, urip wengi, golf utawa mung kanggo ngendhokke, Yunani duwe kabeh.

Yunani kalebu penjelajah alam, prajurit (Spartan 300) lan pedagang. Aleksander sing paling gedhe ngalahké jagad kuna saka Yunani nganti India.

Amarga pirang-pirang peperangan, Yunani melu lan lokasi geografis budaya dipengaruhi. Sing nuduhake arsitektur bangunan, urip saben dina, musik, adat lan kabeh seni.

Situs Arkeologi Yunani

Kutha ing Yunani

Yunani wis kebak monumen Yunani. Ngendi sampeyan bakal ngerti manawa ana sing ana. Cukup kanggo jeneng sawetara sing paling dikenal.

Travelling ing Yunani

Kesehatan & Spa

Saliyane saka pemandangan sing langka lan kaendahan alam khusus, alam uga menehi sumber mata Yunani sing penting kalebu sipat terapi sing wis dikenal lan digunakake ing jaman kuna. Iki ditemokake ing pirang-pirang papan ing Yunani, lan banyu saka sumber khusus beda amarga suhu, utawa ing ngarsane komponen aktif.
Yunani minangka salah sawijining negara paling terkenal ing spa alam. Mata termal lan mineral katon ing lokasi geografi 850.

Sampeyan bisa nyegerake awak ing kolam renang ing antarane watu karang, air terjun alami lan vegetasi liar. Rasane anget banyu sing nyenengake (37⁰C) lan rumangsa malih.

Mangan lan ngombe ing Yunani

Museums

Budaya Yunani minangka salah sawijining budaya sing paling apik. Guguran sejarah Yunani diwiwiti saka prasejarah, lan kabeh wektu bakal ana sawijining perkara, saengga bisa nyenengake imajinasi kasebut.

Yunani pancen wilayah pameran sing ana pirang-pirang abad, pengaruh lan panguripan saben dinane.

Penguburan arkeologi ora tau mandheg ing Yunani. Tetep saka jaman liya terus terang lan kita entuk pangerten babagan evolusi sejarah ing jagad Yunani kanthi penemuan anyar. Penemuan kasebut ditampilake ing museum sing ora kaetung ing meh kabeh negara. Museum minangka papan memori lan memori ing Yunani nganti saiki isih suwe.

Yunani nduwe museum Arkeologi 100 sing nuduhake kasugihan arkeologi negara.

Papan kasebut dumunung ing cedhak situs penggalian lan bisa uga tetep hubungan lokal antarane temonan lan situs arkeologi.

Olahraga ing Yunani

Sampeyan kudu ngerti babagan Yunani

Ana akeh bandara ing Yunani loro Internasional lan nasional.

Jelajahi Yunani lan tresno.

Situs web pariwisata resmi Yunani

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Yunani

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]