Jelajahi Yunani

Athens, Yunani

Jelajahi ibukutha Athens Yunani lan ibukutha sejarah Eropa. Ora cukup tembung kanggo njlentrehake nilai sejarah lan kontribusi kanggo ilmu lan seni. Jelajahi Athena dhewe kanggo ngrasakake sensai.

Kuwi uga sing dadi jantung Yunani Kuno, peradaban sing kuat lan kekaisaran.

Kutha iki njupuk jeneng saka Dewi Athena, dewi kawicaksanan, perang, lan pelindung kutha kasebut

Ora ana sing bisa tak tulis sing durung ditulis sadurunge. Athena minangka papan sing nduwe kanggo kabeh wong. Sampeyan bisa ngunjungi monumen, teater, wengi, kebon botani, akeh toko lan malah pasar loak ing Monastiraki.

Sejarahe diwiwiti wiwit jaman Neolitikum.

Kutha iki didominasi landmark 5 abad kaping-abad, kalebu Acropolis lan candhi Parthenon. Museum Acropolis, lan Museum Nasional Arkeologi, akeh panemuan saka jaman kasebut kaya arca, arca, perhiasan.

Kanggo sing seneng mlaku lan nemokake ana sawetara dalan, mung mlaku-mlaku, kayata lorong-lorong sing nduwurke tumpukan ing lingkungan Plaka, kanthi kafe, warung tradisional lan omah neoklasik. Yen ora lali mangan Gyros lan Souvlaki lan coba salad Yunani nganggo tomat, timun, minyak zaitun lan keju feta sing diarani "choriatiki".

Yen ing Athena, sampeyan ora bakal ngerti apa sing kudu ditekani dhisik Ana 6000 taun sejarah ing saben langkah sampeyan. Antarane sawetara sing disebutake yaiku Acropolis kanthi kabeh bangunan lan musium, oode Herodes, lengkungan Hadrian, Plaka, Cape Sounio kanthi Kuil Poseidon (5th c. SM), Lycabettus Hill kanthi tampilan kutha ing saindenging segara, Temple of Zeus Olympian, bukit Philopappou, lan pengadilan ukum paling kuno ing Areios Pagos, Agora kuno.

Aja lali alun Syntagma ing ngendi sampeyan bisa ndeleng bangunan parlemen Yunani lan ing ngarepe Monumen Prajurit sing Ora dingerteni, dijaga dening Evzones ing rasukan tradisional, njaga, kraton lawas lan ing jejere Taman Nasional karo Zappeion omah gedhong. Ana uga Ermou Street sing misuwur yen sampeyan bisa nemokake saka busana seni lan perhiasan gaweyan salaka lan gawenan tangan. Ing mburi dalan iki Monastiraki lan pasar loak sing. Sawise iku Kerameikos kuburan kutha kuna.

Sampeyan kudu ndeleng stadion Panathenaikon uga diarani Kallimarmaro ing ngendi Sukan Olimpiade sing pisanan diadakake ing sejarah modern (1896).

Iki mung sawetara papan sing bakal dibukak, nanging saben sampeyan bakal menehi kesan yen sampeyan wis bali ing wektu

Menawa jaman modern

Dolan maring Kolonaki, sing dianggep minangka wilayah sing "aristokrat" ing tengah Athens. Ing kana, sampeyan bakal nemokake akeh toko sing adol merek sing larang lan couture sing dhuwur, restoran modern, bar lan kafe.

Kifissia uga dikunjungi, kanthi villa sing apik lan omah gedhong sing apik banget.

Athens nduwe akomodasi hotel kanthi standar, transportasi modern sing akeh kesempatan kanggo macem-macem blanja, panedhaan lan wengi. Temokake tavern, kafe, bar, lan toko Atena sing adol produk lan cenderah Yunani tradisional. Yen sampeyan nggoleki urip wengi, bukak alun Psyrri kanthi bar akeh banget.

Athens minangka kutha sing nyenengake saben pengunjung, ing kabeh musim.

Acropolis minangka situs kuna minangka papan warisan donya lan dilindhungi.

Acropolis Athens minangka kutha / benteng kuna sing dumunung ing gunung rocky 150m ing ndhuwur gunung sing dhuwur ing kutha Athens. Koleksi iki kalebu bangunan kuno. Nduweni makna arsitektur lan sejarah. Bangunan sing paling misuwur yaiku Parthenon.

Ana bukti manawa bukit iki dienggoni wiwit taun 3000 SM.

Ing abad kaping lima Pericles ngawasi pambangunan sisa situs sing paling penting.

Sayang amarga pirang-pirang peperangan Yunani melu, bangunan kasebut rusak banget.

ing 1975 Yunani miwiti pemugaran kanggo nggawa bangunan kasebut menyang kamulyan sing sadurunge.

Saben patang taun, ana festival sing diarani Panathenea.

Sajrone festival kasebut, prosesi ngliwati kutha kanggo mungkasi ing Acropolis.

Ing kono, jubah wulu anyar ditenun ing salah sawijining patung Athena Polias ing Erechtheum utawa ing patung Athena Parthenos.

Urip wengi

Kerameikos - gkazi. Klub. Toko panganan mbukak 24/7

pesisir

Marathonas, Glifada

Ing saben pojokan Atena modern ana sawetara crita ing kana, mula njelajah Athens kanggo perjalanan sabanjure.

Situs web pariwisata resmi Athens, Yunani

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Atena, Yunani

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]