Jelajahi Corfu, Yunani

Corfu, Yunani

Jelajahi Corfu utawa Kerkyra minangka pulo Yunani ing Segara Ioni lan nomer loro paling gedhe ing Kapuloan Ioni kanthi masa kepungkur sing pinunjul.

Iki nggabungake warisan budaya sing akeh, monumen sejarah, lanskap alam sing luar biasa, segara segara sing segara lan segara, tanduran sing subur subur ing kabeh taun lan kanthi nyenengake para warga, iki minangka papan sing cocog kanggo liburan uga istirahat lan istirahat.

Iki minangka salah sawijining tujuan paling kosmopolitan sing njajah mantra sing kuat marang para pengunjung.
Apa maneh, sifat-sifat kasebut digabungake karo infrastruktur pariwisata sing sampurna, akomodasi hotel sing apik, restoran, pusat nyilem, olahraga segara, acara budaya, lan pemandangan, monumen sejarah lan museum sing kudu dibukak.

Corfu nduweni iklim entheng lan sabar sing ndadekake lokasi sing cocog kanggo liburan utawa omah. Ing musim dingin, gunung-gunung ing Tengah Yunani mungkasi angin lor sing adhem nganti tekan nalika musim panas, hawa panas saka meltemia, angin sisih kulon, sisih kulon, lan angin segara. Amarga arus udhara saiki akeh pesisir pulau sing berkembang dadi pusat angin angin sing diakoni sacara internasional.

Iki wis dienggoni wiwit jaman Paleolitik lan wis akeh liwat invasi, lan nampa pengaruh macem-macem budaya.

Minangka bagéan saka Kakaisaran Byzantine nganti 1204 nalika Franks ngrebut Konstantinopel banjur pungkasane menyang Venice.

Corfu ora tau ambruk ana ing penindasan Ottoman amarga panguasa sukses ing Venetians, Prancis lan Inggris suwene pirang-pirang abad. Budaya dheweke duwe pengaruh kuwat ing kutha iki: ing kene yaiku Universitas Yunani sing pertama ( Akademi Ionian), sing pertama Orkestra Philharmonic lan Sekolah Pertama Seni Halus diadegake.

Sawetara papan sing paling apik ing kutha Corfu kanggo mlaku yaiku

Spianada minangka alun-alun paling gedhe ing Balkan, kanthi karya seni apik ing arsitektur Prancis 19. Ing kene sampeyan bisa nonton game jangkrik, utawa rawuh ing konser musik sing dikepengini sajrone taun.
Liston, merek dagang ing kutha, ing endi aristokrat digunakake kanggo promenades sore. Arcade sing khas nggawe latar latar paling romantis kanggo kopi sambutan ing salah sawijining kafe sing apik ing kutha.

Objek wisata kutha liyane sing duwe sejarah kaya

15th abad sing nyengsemaken Benteng Lawas, uga Benteng Anyar.
Saint Michael lan George Palace ing sisih lor Spianada,

sawetara gréja. Sing paling penting yaiku Katedral kutha, menara lonceng dhuwur Gereja St. Spyridon, penaung pulau Saint, sing ditinggali ing kene. Sekawan prosesi ditindakake saben taun ing awak Saint Spyridon digawa ngubengi lurung-lurung ing kutha kasebut (ing Palem lan Minggu, Minggu 11th lan Minggu pisanan ing Nopember). Kabeh band philharmonic kutha kasebut ngiringi prosesi nggawe tontonan sing nggumunake banget.

Kutha lawas

Situs warisan donya dijaga kanthi apik Kutha lawas saka Corfu.

Kraton, beteng, bangunan umum saka aturan Venice kanthi campuran karo alleyway cilik sing dipasang karo kobbones lan alun-alun terpencil cilik. Nyleweng ing komplek dalan-dalan sempit kanthi tangga teparo lan pliwitan, sing diarani "kantounia ”, bakal nggawe sampeyan aran kaya yen wis kesah menyang Genoa utawa Naples.

Gerbang merek dagang bangunan lawas utamane Venice.

Papan Liyane

  • Apa lan Kato Plateia lan paviliun musik
  • Palaia Anaktora lan kebon e
  • Istana Mon Repos
  • Kanoni
  • Paleopolis.
  • Achilleion
  • Pontikonisi
  • Palaiopolis
  • Kuil Kardaki
  • Kuil Artemis
  • Kuil Hera
  • Makam Menecrates

Sajarah

Sajarah Corfu kebak peperangan lan penjajahan.

Runtuhan candhi-candhi kuno lan situs-situs arkeologi liyane ing kutha kuno Korkyra ditemokake ing Palaiopolis. Kraton abad tengah sing ngepung lokasi strategis ing saindenging pulau minangka warisan perjuangan ing abad tengah nglawan serangan dening para bajak laut lan Uthmaniyyah. Loro istana kasebut nutupi ibukutha. Wiwit jaman pertengahan lan menyang abad 17th, pulau kasebut, kanthi sukses ngusir Ottoman sajrone sawetara pengertian, diakoni minangka kapal perang ing Eropa-Eropa nglawan Kakaisaran Ottoman lan dadi salah sawijining papan sing paling kuat ing Eropa. Benteng pulau kasebut digunakake dening para Venice kanggo mbela pencerobohan Ottoman.

Kastil

Istana Corfu, sing dumunung ing titik strategis ing pulau mbantu mbela pulau kasebut saka akeh penyerang lan dheweke dadi instrumen kanggo nyingkirake serangan Turki sing bola-bali, nggawe Corfu minangka salah sawijining papan ing sawetara. Yunani ora bakal dikalahake dening wong Utsmani.

  • Palaio Frourio
  • Neo Frourio
  • Angelokastro
  • Bèntèng Gardiki
  • Kassiopi Bèntèng

Education

Akademi Ionian minangka institusi akademik Yunani pisanan. Bangunan kasebut saiki dibalekake kanthi lengkap sawise bom WWII Luftwaffe. Iki minangka institusi sing njaga tradhisi pendidikan Yunani nalika liyane Yunani isih ana ing pemerintahan Ottoman. Akademi kasebut ditetepake dening Prancis nalika pamrentah Prancis lan dadi universitas nalika pamrentah Inggris ing 1824.Ia duwe Philological, Law, lan Sekolah Kedokteran.

Universitas Ionian diadegaké ing 1984. Wis telung Sekolah lan enem Departemen sing nawakake program gelar sarjana lan sekolah pasca lulusan lan sekolah musim panas.

budaya

Corfu nduweni tradhisi musik, teaterikal, lan operasional sing dawa. Ing Pusat Teater ing San Giacomo ing Corfu dadi téater lan opera kaping pisanan ing Yunani modern lan papan sing ditindakake nalika opera Yunani pisanan.

Museum lan perpustakaan

Musieum lan perpustakaan Corfu paling misuwur ing kutha kasebut, lan yaiku:

  • Musium arkeologi
  • Museum seni seni Asia
  • Musium Byzantine
  • Museum Kapodistrias
  • Museum banknote
  • Masyarakat Philharmonic Corfu
  • Masyarakat maca
  • Musium Solomos
  • Perpustakaan umum
  • Museum Serbia
  • Corfiot nyinaoni masyarakat

Perayaan

Dina Senin Jumuah, wiwit awan awal, band telung Persatuan Philharmonic, dipisah dadi regu, ngiringi prosesi Epitaph ing gereja-gereja kutha. Sore sore, skuad teka bebarengan kanggo mbentuk band siji kanggo ngancani prosesi Epitaph saka katedral, dene perarakan pemakaman

Ing dina Sabtu esuk, telung band kutha maneh melu ing prosesi Epitaph ing Katedral St Spyridon kanthi tinggalane Saint. Lampu kasebut diterusake kanthi prayaan "Wungun Awal"; balconies ing kutha lawas dek ing kain abang padhang, lan Corfiotes mbuwang pot lempung gedhe (Ing bótides, πότηδεςπότηδες) kebak banyu supaya mbanting ing trotoar dalan, luwih-luwih ing wilayah Liston lan kanthi cara sing teratur.

Iki digambarake kanggo nunggu kebangkitan Yesus, sing kudu dirayakake ing wengi sing padha,

Sawise bótides kekacauan wis kliwat, telung band nglumpukake dalan-dalan sing lempeng-lempeng muter sing misuwurGraikoí”Perayaan Maret. Martsa legenda iki, lagu pulau iki, dumadi sajrone pamrentahan Venetian.

transportasi

Corfu bisa digayuh dening layanan feri lan lumba-lumba sing mabur

Dening pesawat saka Athens Airport

Kanthi bis menyang panggon utama ing pulo sing mlaku udakara enem kaping sedina.

Yen sampeyan pengin njelajah Corfu ora ana sing nolak sampeyan…

Situs web pariwisata resmi ing Corfu

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Corfu

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]