njelajah Monemvasia, Yunani

Monemvasia, Yunani

Jelajahi kutha Monemvasia ing plato gedhe ing pulo cilik 100m ndhuwur ndhuwur segara ing Peloponnese kidul ing Yunani. Pulo iki dihubungake menyang daratan karo dalan 200m sing cendhak kanthi dawa. Kanggone nganti 300 m lan dawane 1 km, lan minangka papan kanggo bèntèng abad tengah sing kuat. Tembok kutha lan akeh gereja Byzantine tetep saka jaman pertengahan.

Kutha lan bètèng didegaké ing 583 dening para pedunung ing daratan sing golek perlindungan saka serangan Slavia Yunani.

Pulo Monemvasia dipisah saka daratan dening gempa ing 375 Masehi. Kutha anyar kanthi jeneng sing padha dibangun ing lereng ing sisih wétan kidul watu, sing ndeleng Teluk Monemvasia. Akeh lurung-lurung sing sempit lan mung ana kanggo lalu lintas pejalan kaki lan kuldi

Ing 1971, Monemvasia dadi gegayutan karo jagad njaba liwat jembatan ing sisih kulon.

Benteng Kota Monemvasia minangka papan sing paling apik tenan ing Yunani lan tujuan tur populer banget.

Bangunan abad pertengahan wis dibalekake, lan akeh sing diowahi dadi hotel.

Kota Lama sejatos minangka wisata utama Monemvasia. Kutha Medieval sing apik banget ngukir ing lereng gunung, nawakake pemandangan laut sing apik banget saka papan sing paling dhuwur. Akeh omah gedhung lawas ing Monemvasia Old Town sing dadi hotel butik, restoran lan toko saiki. Lelungan ngubengi Castle Town yaiku lelungan sing kepungkur.

Iki minangka papan sing cilik lan sepi prekara sing kudu dilakoni ing Monemvasia diwatesi. Wilayah cocog kanggo istirahat total ing pantai utawa ing deso.

Ing Kato Poli mandeg kanggo ngombe kopi ing dalan utama ing Agora. Dalan kasebut duwe akeh kafe, kopi lan restoran.

Kanggo nedha awan coba iwak ing segara. Ing wayah wengi, seneng karo rasa tradisional ing warung kastil lan omben-omben ing sangisore lintang-lintang ing akeh bar.

Ing Pano Poli sampeyan bisa ndeleng omah gedhong Venetian

Yen sampeyan minangka hiker seneng akeh tlapak sikil lawas sing nyabrang ing wilayah sing ndadékaké kapel cilik, pamukiman cilik, pesisir sing sithik lan bukit kanthi pemandangan sing nggumunake menyang segara. Mendhem paling apik ing musim gugur lan musim semi nalika cuaca ora pati panas. Nalika musim panas, hiking dawa bisa dadi ora tenang.

Yen wis ana gereja gaya 40, nanging saiki 24 isih tetep

Papan sing misuwur

  • Gereja Agia Sofia
  • Gereja Elkomenos Christos
  • Church of Panagia Chryssafitissa
  • Musium arkeologi
  • Lan museum rakyat 2

sampeyan kudu nyoba pastri gawenan tangan lokal sing diarani goges lan saites. Lan aja lali nyoba anggur manis sing diarani Malvasia.

Kanggo sawetara taun kepungkur, ing Juli 23, prayaan Hari Kemerdekaan wis ditindakake ing port utama.

Situs web pariwisata resmi Monemvasia

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Monemvasia

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]