njelajah Mykonos, Yunani

Mykonos, Yunani

Jelajahi Mykonos sawijining pulo kosmopolitan sing misuwur, swarga putih sing putih lan pulau ayu ing Segara Aegean. Iki minangka liburan favorit sing dikunjungi mayuta-yuta saben taun.

Nggabungake apik tenan wedhi srengenge ngambung pesisir, banyu biru kristal, kutha kanthi warna biru lan putih, bukit gundul, kapel negara putih, gaya urip tradisional, wong sing ramah lan bakal menehi pengalaman sajrone urip.

Iki misuwur amarga swasana pesta musim panas. Pantai duwe bar sing muter musik lan akeh klub tari biasane tetep mbukak esuk kepungkur. Landmark Ikon kalebu sak dermaga angin abad 16, sing lungguh ing bukit ing ndhuwur kutha Mykonos.

Setuju ing perjalanan kanggo nemokake jagad sing narik kawigaten kanggo kesederhanaan. Mykonos mesthi bakal nyana.

Sajrone musim panas Mykonos minangka salah sawijining pulau sing paling rame ing Yunani, pramila kanggo ngrancang preinan sampeyan luwih dhisik. Kanggo minggat wong akeh, bukak pulau kasebut nalika musim semi utawa musim gugur.

Chora, kutha ibukutha nyebar ing wilayah sing amba. Dununge ana ing teluk sing pethip ing pesisir kulon. Mlaku-mlaku ing lurung-lurung marmer sing sempit, lan ngujung omah sing disapu nganggo lawang biru lan shutters.

Jalan Matoyianni, apik banget lan mesthi warni lan sibuk, dadi pemandangan eceran, karo toko mewah, mewah, lan kopi seni sing apik banget. Kutha iki diisi bar banyu, restoran laut.

Dolan maring gereja Panayia Paraportiani, balai kutha, benteng sing ana ing ndhuwur pelabuhan, Folklore lan Museum Maritim sing kudu dideleng sejarah.

Ing pinggiran banyu sing nengsemake ngiringan prahu sing mancing nganggo refleksi warna-warni ing banyu azure. Iki ngendi sampeyan bakal nemokake Kazárma bangunan.

Ana sampeyan bakal nemokake maskot resmi Mykonos, yaiku pelikan sing diarani Petros sing ditemokake dening nelayan sawise badai ing 1954, lan pungkasane dadi kanca lokal.

Nalika tilar donya, rasa sedhih amarga ilang nganti suwe ora ana gantine. Kanggo ngurmati Petros, para warga wis nganakake tradisi dawa pelikan sing nglembara ing pinggir banyu minangka bagean penting ing saben dinten. Dadi, apa wae sing sampeyan lakoni, aja lali njupuk gambar kanthi penerus Petrus pelican sing misuwur.

Salah sawijining sudhut ing pulo sing paling apik yaiku Alefkántra utawa "Little Venice", Distrik abad 18, dikuasai dening omah gedhung gedhe karo balconies lan windows sing apik banget. Kanthi balconies sing ndeleng segara, gambar musim semi kutha terkenal ing Italia. Ngendhokke ing kafe ing pinggir banyu lan ngujo tampilan angin ing lereng bukit ndhuwur, nyetel latar mburi biru.

Pemukiman tradisional kaping pindho Mykonos yaiku Áno Merá, sing ana ing biara bersejarah ing Panayia Tourliani (gereja 16 abad kaping-7 kanthi ikonostasis kayu sing apik). Ing sisih lor, ing Fteliá, dadi pemukiman Neolitikum sing penting, lan kuburan 14th-13 abad SM SM Mycenaean.

Sadawane pesisir kidul sampeyan bakal nemokake pilihan akeh kutha kosmopolitan sing paling akeh. Ing kene, pesta liar njaga wong-wong ing wayah awan kanthi swarga sing dikenal kanthi jeneng Paradise lan Super swarga.

Andrnos lan Psaroú minangka papan favorit kanggo kulawarga.

Platis Yalós, nduwe pantai sing apik. Nanging, yen sampeyan nggoleki pantai sing tenang kanthi tenang lan santai karo buku, pilih siji sing kurang diatur ing pesisir lor pulo, kayata Ayia Anna Houlákia, Kapari, Agrári lan Ayios Stéfanos.

Pulo iki dadi swarga kanggo para penggemar olahraga banyu. Iki narik kawigaten para peluncur lan pelaut saka kabeh jagad. Ana pilihan pantai sing apik kanggo angin; Nanging, sing paling terpencil dianggep paling apik.

Saiki akeh pelajaran pelajaran surfing uga kasedhiya.

Main tenis utawa golf golf ing Ayios Stéfanos, bola tampar pantai ing Ayia Anna utawa coba parachuting laut utawa ski ing Eliá utawa Kalafátis.

Para penggemar nyilem bisa nindakake eksplorasi sing apik kanggo sihir jero banyu Mykonos. September dianggep minangka wulan paling apik kanggo nyilem, amarga banyu anget lan visibilitas apik banget ing dasar laut.

Sampeyan bisa nemokake akeh pusat nyilem sing apik lan toko khusus kanggo peralatan nyilem.

Jelajahi pulo kasebut ing prau lan temokake pesisir sing adoh, utawa njupuk prau ing saubengé pulo sing cedhak, sing uga dadi papan pancing sing cocog.

Nambani sampeyan ing sawetara spesialis. Mrica kopanist roso, keju alus sing diasah karo mrico, minangka merek dagang gastronomi ing pulo kasebut. Coba coba minangka nyebarake rusk babak kanthi tomat parut, yaiku panganan lokal sing paling disenengi. Panganan daging bisa menehi conto "loús" (panganan daging babi sing dimasak nganggo rempah-rempah) lan sausages lokal sing ditabuh nganggo lada, lan oregano lokal sing wis diusir srengenge lan garing ing angin lor.

Kanggo ngrampungake panganan, sampeyan bisa menehi conto rong jajanan lokal sing apik banget, "Amigdalotá”(Roti bunder cilik karo almond lemah, rosewater lan gula kenthel) lan pai pai.

Sampeyan bisa teka kanthi udhara saka Athens bandara utawa feri saka Piraeus lan Rafina

Mobil ora dileksanakake ing kutha Mykonos, mula sampeyan bisa ninggalake mobil sampeyan ing papan parkir ing pinggiran. Bus, taksi lan kapal penumpang cilik nyedhiyakake transportasi ing saindenging pulo.

Situs web pariwisata resmi Mykonos

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Mykonos

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Tiket kanggo pengalaman sing luar biasa

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]