njelajah Mystras, Yunani

Mystras, Yunani

Jelajahi Mystras, sawijining kutha cilik ing Yunani lan dadi ksatria utawa putri saka bocah cilik sampeyan ing kutha Byzantine iki. Dolan maring kutha menara Mystras, ing wilayah Peloponese, sing ana 6km NW ing kutha Sparta, lan kepiye kepenak karo kamulyan tujuan abad pertengahan iki.

Kaget ing kutha kastil lan pangerten saka keagungan sing gedhe banget: Istana Despots (Anaktora), omah-omah ing Laskaris lan Frangopoulos, Katedral apik Saint Dimitrios lan Biara sing nggumunake saka Lady Lady Pantánassa, lan Lady Pantur Perivleptos.

Mlaku-mlaku kanthi santai liwat Kástro (Bèntèng Frankish), Kutha Luhur lan Kutha ngisor sing arsitektur nggawe setting impen. Kanthi mripatmu nggambarake para putrane lan putri Frankish sing manggon ing omah gedhong palatial; delegasi manca teka karo nggawa hadiah, lan petani, jamaah utawa pedagang sing ngisi dalan-dalan sing rame.

Pentinge sejarah Mystras apik banget. Ing abad kaping 14 Mystrás dadi jabatan Despotate Moreas, dene ing 1448 kaisar pungkasan Byzantium, Constantine XI Palaeologos, dilantik ing kene. Kunjungan menyang Museum Arkeologi bakal mbantu sampeyan entuk pangerten jero babagan sejarah sing sugih ing wilayah kasebut.

Teka lan manggon ing impen kasebut.

Situs web pariwisata resmi Mystras

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Mystras

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]