njelajah Palamidi, Yunani

Palamidi, Yunani

Jelajahi beteng Palamidi ing kutha Kota Nafplio ing wilayah Peloponnese sisih kidul Yunani. Iki ana ing sisih ndhuwur bukit dhuwur 216 meter, dibangun dening Venice. Benteng Palamidi, sing wis dilestarekake kanthi apik, minangka salah sawijining prestasi arsitektur Venetian sing paling gedhe.

Bèntèng kasebut minangka proyek sing gedhé lan ambisi, nanging rampung ing wektu sing cendhak wiwit 1711 nganti 1714. Ing 1715 dijupuk dening wong Turki lan tetep dikendhaleni nganti 1822, nalika dijupuk dening wong Yunani.

Ana wolung bunder.

Palamidi minangka kastil sing gedhe lan apik banget, dijaga lan bisa uga kastil sing paling apik ing Yunani.

Bèntèng kasebut kanthi pas lan nduwe tampilan sing apik banget ing Teluk, kutha Nafplio lan negara saubengé. Ana langkah 913 ing tangga sing nduwurke tumpukan saka kutha menyang beteng. Nanging, nganti tekan ndhuwur kuburan ana luwih saka sewu. Pendhudhuk ing kutha Nafplion bakal ujar manawa ana langkah 999 ing sisih ndhuwur benteng.

Monumen paling penting ing situs iki yaiku:

- Bèntèng. Struktur pertahanan Venetian tanggal wiwitan abad 18th. Wangun wolu bunder sing dikubengi tembok. Tangga tangga dawa sing dikuatake kanthi battlements cilik diwiwiti ing sikil saka cerun NW lan tumuju tembok beteng ing sisih ndhuwur bukit.

- Gereja St. Andrew, dibangun ing salah sawijine bètèng bètèng. Gereja iki dadi gereja laras karo setengah wétan sing dibangun ing sangisoring salah sawijining lengkungan sing ndhukung tembok. Sisih gratis gratis yaiku rong sisi.

- Pakunjaran Kolokotronis. Salah sawijining bastion, sing diarani "Miltiades", digunakake minangka sel penjara Theodoros Kolokotronis, pahlawan Revolusi Yunani.

Bourtzi Castle kastil banyu Venetian sing tegese menara sing ana ing tengah-tengah pelabuhan Nafplio. Iki dipercaya dadi pakunjaran Yunani sing pisanan.

Situs web pariwisata resmi Palamidi

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Watch video babagan Palamidi

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]