Jelajahi Ibiza, Spanyol

Jelajahi Ibiza, Spanyol

Ibiza minangka salah sawijining Kapuloan Balear. Dawa maksimal pulo ing dalan gedhe yaiku 42 km.

Jelajahi Ibiza lan kutha-kutha:

  • San Antonio
  • Pekan Ibiza
  • Santa Eulària des Riu
  • Sant Josep

Pulo tetangga Formentera- lan pulo sing durung larang ditetepake ing sawetara banyu sing paling resik, pirus ing Mediterania, lan prau numpak prau sing apik banget.

Ibiza lan Formentera uga dikenal minangka "Islas Pitiusas" amarga akeh pines sing nutupi lemah. Ibiza lan Formentera minangka papan kanggo sekitar 111,200.

Sanajan Balearic Catalan minangka basa resmi Kepulauan Balearic, lan kabeh kirim tandha lan sapiturute, ana ing Catalan, Castilian (Spanyol) minangka basa utama ing pulau kasebut, kanthi umume wong pribumi nganggo basa Inggris utawa Jerman. Basa Inggris banget mangertos ing saindenging pulo, lan sampeyan bisa entuk kanthi mung kawruh dhasar babagan Spanyol yen pengin nggawe sethithik

Ibiza Town iku sawijining kutha ing Spanyol lan kebak karakter, ati, jiwa, semangat lan sejarah. Ora mung papan kanggo situs dhaptar UNESCO Warisan Donya sing apik tenan - kubu gedhe sing dipasang ing tembok dalan kobob. Iki uga dadi papan ing ngendi kabeh tumindak musim panas wengi ing tendha akeh bar lan restoran ing wilayah pelabuhan. Dina awan pesawat jet, jinis yachting lan VIPs lungguh sekitar area Marina Botafoch sing super adhem lan mung jarak mlaku mung pesisir apik. Sejarah Mediterania, arsitektur kuno, pemandangan segara sing nggumunke lan pemandangan malam wengi kosmopolitan kabeh gabung dadi siji panggonan sing unik.

Baluard de Sant Jaume, Dalt Vila. 10am-2pm & 6pm-9pm. Tangan sing apik banget ing pameran teknologi militer abad XVI nganti abad XVIII. Nganggo waja, baling ganja, garis geni. Apik banget rampung!

Blanja minangka panyurung sing nyenengake kanggo para pengunjung ing pulo kasebut amarga Ibiza nduwe fasilitas blanja sing akeh banget. Pengunjung kaget nemokake gaya Ibizan khas sing diwenehi jeneng Adlib lan bisa ditemokake ing pusat blanja lan pasar jalanan. Wilayah blanja paling populer disetel ing plabuhan Ibiza, ing ngendi kabeh label desainer macem-macem bisa ditemokake.

Kanggo vintage, Hola Hola (Mercat Vell) minangka papan sing bisa digunakake; kanggo potongan siji-ing-Ibiza, Kurru Kurru (Plaza del Parque) lan Loyandford ing Buta Putih (Calle de la Cruz); lan kanggo label desainer, Revolver (Calle Bisbe Azara), Galy (Isidoro Macabich) lan Mayurka (Vara de Rey lan Avinguda Ignasi Wallis) minangka sumber inspirasi fashion sing tetep. Yen sampeyan dadi penagih ing dalan sing dhuwur, sampeyan bakal seneng Mango, Blanco, Stradivarius (wangsulane Ibiza kanggo Topshop) lan merek merek mega Spanyol Spanyol (kanggo wanita, pria lan bocah). Pungkasan wengi, jalur homo Calle de la Virgen sing misuwur yaiku urip karo butik fashion funky (kanggo pria lan wanita), toko seks quirky lan kabeh.

Nyewakake mobil ing Ibiza kanthi gampang anggere sampeyan bisa nuduhake lisensi nyopir. Sajrone wulan panas wulan Juli lan Agustus nyewakake mobil bisa angel amarga dikarepake sing akeh, paling apik kanggo Book awal. Rega nyewa mobil pancen kompetitif.

Kapal - Pelayaran uga cara sing populer banget kanggo ndeleng pulo Ibiza amarga pesisir kasebut nduwe guwa sing didhelikake sing apik lan teles sing dibuwang kanthi dibuwang. Yen sampeyan pengin ngunjungi Formentera, sampeyan kudu tuku tiket prau utawa entuk piagam prau utawa sewa kapal layar. Ana sawetara papan sing bisa nyewa kapal utawa kapal layar ing sawetara dina, nanging akeh mbutuhake lisensi kapal utawa sampeyan bisa nyewa Juragan lokal, sing bakal nuntun sampeyan menyang papan sing paling apik kanthi kapal.

Mlaku - kutha-kutha cilik sithik ora butuh lokomosiasi mekanik

Jet Ski - Cara liya kanggo ngunjungi pesisir sing paling populer yaiku nyewa ski jet utawa njupuk demo Ski Jet menyang Es Vedra Island.

Apa sing bisa dideleng, atribut paling ndhuwur ing Ibiza, Spanyol

  • Es Vedra, watu pulo mistis sing adoh ing pesisir kulon Ibiza.
  • Atlantis, cove sing didhelikake, nanging mung yen sampeyan bisa nemokake lokal sing bakal ngandhani lokasi rahasia sampeyan.
  • Passeig de ses Fonts ing San Antonio.
  • Bagean lawas Ibiza Town.
  • Dolan maring Formentera kanthi prau.
  • Jelajahi akeh pesisir ing saindenging pasisir.
  • Pasar Es Canar Hippy sing misuwur (mung dianakake ing dina Rebo) ing pesisir wétan pulo lan Pasar Hippie Las Dalias ing San Carlos, nalika Sabtu.
  • Dolan maring Bar Anita ing San Carlos, papan sejarah ing ngendi seniman lan panulis 50, 60 lan 70 digunakake kanggo nglumpukake kir lan mandheg mandheg.
  • Dolan maring Cova de Can Marçà ing Puerto de San Miguel, guwa alami paling gedhe ing Ibiza. A kudu ing Ibiza.
  • Pante sing apik sing mapan ing njaba area kutha utama. Akeh wong nom-noman bakal ndeleng kumpul kanggo mbayar sewa saben dina ing kursi pantai, lan para pemancing hantu ngawas ing pantai nggoleki wong diwasa kanggo rawuh ing klub sing dipilih.

Apa sing kudu dilakoni ing Ibiza

Jelajahi sawetara deso tradisional saka pulo sing ayu iki sing ora sithik wong sing seneng nggunakake.

Numpak prau utawa lunga parasailing.

Sinau basa Spanyol ing sawetara sekolah basa ing saindenging pulo. Sawetara wong duwe spesialis babagan mulang Spanyol minangka basa asing. Umume wong-wong kasebut dumunung ing kutha Ibiza, ing ngendi sampeyan uga bakal bisa nggunakake kawruh kanthi cara sing paling apik lan uga bakal luwih gampang tetep ana ing hostel ing cedhak sekolah.

Melu Photoshoot Profesional sampeyan dhewe.

Jelajahi festival sisih sundhung. Atusan warga lokal mangan gaya karnaval kanggo panganan seger, mambu enak, lan trinket digawe kualitas.

Coba sabun sing digawe saka tangan sing mewah sing ngetokake aroma sing apik banget.

Sajrone pesta ngarep pantai lokal, para pedagang nawakake akeh barang.

Akeh warung isih urip kanthi pola lan pola.

Saliyane rasa lan bau sing luar biasa, ana aspek visual sing kuwat kanggo festival. Pesona ula katon nduwe parade cilik liwat macem-macem benten ing glee lan wedi bocah-bocah cilik ing endi wae.

Yen sampeyan kepincut bir kerajinan, kunjungi microbrewery Ibosim Brewhouse pertama Ibiza sing ana ing Port des Torrent

Apa sing arep dipangan

Aja lali nyoba rong keahlian lokal yaiku: ensaimada, salah sawijining coil pastri sing rata lan empuk - apa jajanan Denmark yen luwih kaya donat - lan flao, keju lan mrica manis. Umume pasteleri lan akeh bar sing adol ensaimada - flao angel luwih angel.

Ana uga restoran / toko panganan cepet ing San Antonio lan Ibiza Town yen sampeyan kepengin mangan cepet.

Apa sing kudu diombe

Ibiza misuwur kanthi wilahan wengi. Ing wayah awan umume turis banget sinar ing salah sawijining pesisir sing apik banget utawa turu ing ombenan wengi kepungkur. Bar ora dadi sibuk ing kutha Ibiza utawa San Antonio nganti sore, babagan 7PM.

Saklawasé saben bar, utamane ing wulan musim panas sing luwih sibuk, duwe "ngombe khusus" sing bakal diiklan (padha karo hawked) ing dalan njaba garis. Iki minangka pilihan sing apik kanggo ngirit dhuwit ing tujuan sing larang regane.

West End, cedhak pusat San Antonio, minangka dalan sing dawa lan kebak karo bar lan penyayang. Pesta kasebut mandheg babagan 3 utawa 4AM ing kene.

Ibiza paling misuwur amarga klub-klub gedhe. Klub Ibiza narik kawigaten sawetara DJ paling apik ing donya sing main 'residensi' saben minggu ing wengi tartamtu.

Situs web pariwisata resmi Ibiza

Kanggo informasi luwih lengkap, bukak situs web pamrentah resmi:

Nonton video babagan Ibiza

Kiriman Instagram saka pangguna liyane

Instagram ora ngasilake 200.

Book trip

Yen sampeyan pengin kita nggawe Kirim Blog babagan papan sing paling disenengi,
kirim pesen menyang FaceBook
karo jeneng,
review sampeyan
lan foto,
lan kita bakal nyoba nambah rauh

Tips Wisata Tips -Blog

Tips Wisata Tips

Tips Wisatawan Migunani Mesthekake maca tips lelungan iki sadurunge lunga. Perjalanan lengkap karo keputusan utama - kaya negara sing bakal dikunjungi, sepira wektu, lan kapan mandheg nunggu lan pungkasane nggawe keputusan sing penting kanggo menehi tiket tiket. Ing ngisor iki sawetara tips sing gampang kanggo ngrampungake dalan sabanjure […]